Dodaj do ulubionych

krystiaaaaaaaaan !!!!!!

23.08.05, 09:15
wygasilam cie wprawdzie ale doniesiono mi o twojej kolejnej bezczelnej wprost
manipulacji.....

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=28023559&a=28027094

jak juz mam zamiar klamac, to przynajmniej dawaj takie zrodla, zeby nie lapac
cie na klamstwie w ciagu pierwszych 5 minut, durniu.
nie, ze akurat odkrylam twoja klamliwa nature, ale twoja chucpa nie ma
granic....
Obserwuj wątek
    • krystian71 musisz tak wrzeszczec,jak handlara na targu rybnym 23.08.05, 09:42
      nie masz na telefon????
      • dana33 Re: musisz tak wrzeszczec,jak handlara na targu r 23.08.05, 10:31
        na dzisiejszy dzien cie wlaczam krystianek, bo ostatecznie jak napisalam, to
        chce czytac twoje reakcje a nie byc zdana na laske i czas tomcia... :))))

a wrzeszcze bo sie cholernie balam, ze mnie nie zauwazysz.... :))))

zmieniles sygnaturke??? juz cie nie nudzimy? ujjjj, why I am not surprised?????
        • krystian71 Re: musisz tak wrzeszczec,jak handlara na targu r 23.08.05, 10:37
          to nie sygnaturka mnie znuuuudzila, to swiat sie zrobil ciekawszy , od czasu ,
          gdy Szaron robi to co MUSI , a Dana z samsonem probuja sami sobie wmowic, ze to
          dobrze, bo Szaron ma jakies drugie dno i jeszcze wszystkich zaskoczy
          buhahahaha , sic transit gloria mundi, na naszych oczach
    • nasrallah SGS 23.08.05, 09:57
      studium glupoty stosowanej.

zawsze fascynuje mnie pewien specyficzny pokaz glupoty objawiajacej sie w
      przemozne checi napisania czegos, chocby totalnie bzdurnego ale "robiacego nam
      dobrze"

jako dwa klasyczne przypadki - zbalansowany i krystian.

przypadki kliniczne wyrozniaja sie tym ze niewazne jak glupie i latwe do
      wysmiania jest to co napisza ale oni dokladnie maja to w powazaniu.

krystian nie mial zadnych oporow zeby bredzic o galach i po prostu wyjac
      beznadziejnie z kontekstu zdanie ktorego prawdziwy sens kazdy moze poznac.

zbalansowany nie mial zadnych oporow przed wypisaniem totalnych debilizmow o
      upadku USA w marcu.

a teraz zastanawia mnie dlaczego oni to robia.

czytalem ksiazke o tym. to jakas kwestia psychologiczna. osobnik lekko
      niezrownowazony psychicznie podswiadomie uwaza ze jak cos "powie" to jest
      wieksza szansa ze to sie stanie.

w kulturze ludzkiej slowo pisane ma wieksza "wartosc" albo "moc" od slowa
      wypowiedzianego.

tak wiec krystian nie tylko bredzi, ale bredzi podswiadomie - zdajac sobie z
      tego sprawe lub nie - liczac ze jak to napisze to zmieni sie rzeczywistosc.

o fenomenie pisania debilizmow czytalem pare rzeczy ostatnio. co ciekawe - na
      podobnej zasadzie bazuje fenomen znajdowania bzdetow na roznych stronach
      netowych, jakkolwiek one sa marginalne i wyciagniete "z du.."

czytajac slowo pisane, ktore w naszej kulturze caly czas historycznie ma
      wartosc czegos opartego na solidnych podstawach osobnik taki czyta to co chce
      uslyszec i zaraz bedzie szczesliwy i zadowolony.
      • dana33 Re: SGS 23.08.05, 10:23
        :))))
    • sempiasty dano! a czego ty się spodziewasz po tym matole? 23.08.05, 10:02
      olej go!
      to miernota bez znaczenia
      • dana33 Re: dano! a czego ty się spodziewasz po tym matol 23.08.05, 10:22
        alez olewam go zupelnie..... lubie tylko mu podetknac pod nos jego
        manipulacyjki, niech wie, ze nikt na to nie wpada.... :))))
    • dana-c_ul Re: krystiaaaaaaaaan !!!!!! 23.08.05, 10:11
      dana33 napisała:

> wygasilam cie wprawdzie ale doniesiono mi o twojej kolejnej bezczelnej wprost
      > manipulacji.....
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=28023559&a=28027094
      >
      > jak juz mam zamiar klamac, to przynajmniej dawaj takie zrodla, zeby nie lapac
      > cie na klamstwie w ciagu pierwszych 5 minut, durniu.
      > nie, ze akurat odkrylam twoja klamliwa nature, ale twoja chucpa nie ma
      > granic....

Masz racje imienniczko.
      Zydowskie zrodla przedstawiaja to zupelnie inaczej.
      "Wobec zagrożenia ze strony Egiptu i Syrii, Izrael podjął środki obronne mające
      na celu pozbawienie przeciwnika możliwości ewentualnego ataku. Powołując się na
      prawo do samoobrony, podstawową doktrynę międzynarodowego prawa zawartego w
      Artykule 51 Karty Narodów Zjednoczonych, Izrael przystąpił do prewencyjnego
      uderzenia na Egipt."

Bardzo mi sie podoba ten lamaniec

"środki obronne mające na celu pozbawienie przeciwnika możliwości ewentualnego
      ataku"
      • sempiasty uboga twoja wiedza kobitko 23.08.05, 10:20
        może coś z encyklopedii?:

"Strategia państw arabskich zmierzała do uwikłania Izraela w długotrwałe walki
        pozycyjne, a po wyczerpaniu zapasów strategicznych i wykrwawieniu jego głównych
        sił, przejście do działań ofensywnych i ostatecznie likwidacji państwa
        żydowskiego na Bliskim Wschodzie."
        albo
        "5 czerwca 1967 r. rannych godzinach, Egipcjanie ostrzelali żydowskie osiedla
        położone wzdłuż Strefy Gazy. "

coś jeszcze?
        każdy lekko wykształcony (może byc po zawodówce jak ty)
        powinien wiedzieć,że w 1967 roku
        koalicja państw arabskich chciała zlikwidować państwo Izrael

ale dlaczego ja ci w ogóle cokolwiek tłumaczę?

ty i tak swoje wiesz
        bo masz to zakodowane
        w malutkiej łpetynce...
      • dana33 Re: krystiaaaaaaaaan !!!!!! 23.08.05, 10:21
        widzisz, imienniczko, wlasnie tak, dokladnie..... uderzylismy pierwsi w obliczu
        jasnego obrazu.... wyprzedzilismy arabow o jakies 2 dni mniej wiecej, mielismy
        po swojej stronie: 1) punkt zaskoczenia, 2) swietne plany, 3) swiadomosc, ze
        bijemy sie o nasze istnienie. wynik byl piorunujacy, nie uwazasz? przejdzie do
        historii ta wojna, i napewno nie uda sie nam cos takiego jeszcze raz... :((((

a otoczeni przez nich jestesmy do dzisiaj...

czego nie rozumiem, to to, ze oni nie rozumieja, ze nie wygraja z nami zadnej
        wojny (nie dlatego, ze jestesmy silniejsi ale dlatego, ze zdajemy sobie sprawe,
        ze jedna nasza przegrana to likwidacja israela) i mimo to probuja ciagle od
        poczatku, co konczy sie dla nich zawsze zle....
        • grzegorz1948 Re: krystiaaaaaaaaan !!!!!! 23.08.05, 11:53
          www.slonsk.de/Slonsk/Abni/GSOS/DwajNapastnicy.htm
          Naturalnie bez komentarza!
      • krystian71 Re: krystiaaaaaaaaan !!!!!! 23.08.05, 10:31
        widzisz mozliwosc merytorycznej rozmowy z kretynka o wypranym mozgu? Ja nie...
        Co bys nie powiedzial,zawsze bedzie dumna , nie baczac na konsekwencje.
        Chocby takie, ze nastepni osadnicy powinni w domach na kolkach , wozach
        Drzymaly zamieszkac.Bo i tak beda ich wozic wte i wewte.
        Na Polwyspie Synaj nie znalezli robotnikow, ktorzy by za nich czarna robote z
        75 groszy za godzine odwalali,wiec po krotkim czasie w Strefe Gazy sie
        przeniesli, majac na zapleczu duzy oboz koncentracyjny.Coz i to nie wypalilo,
        stad te histeryczne szlochy, bo gdzie im bedzie lepiej, gdzie tanszego
        niewolnika znajda.
        Wozy Drzymaly jada na Zachodni Brzeg.No coz, czeka nas nastepny festiwal
        • dana33 Re: krystiaaaaaaaaan !!!!!! 23.08.05, 10:48
          krystianek, zlotko moje.... kto ci doniosl te banialuki ze u mnie wyprany mozg??
          napewno nie uwierzyles, nie? ciuciek, te konsekwencje to nasze. w domach na
          kolkach nie wozimy ich. a tak a propos, to widzialam pare takich na kolkach,
          ktore kosztuja ponad milion dolarow i chetnie bym sobie w takim zamieszkala...
          podesle ci wieczorem z domu, zebys sobie poogladal....

skad u ciebie te wiadomosci o 75 groszach? cusik tak jak ta informacja o wojnie
          6-dniowej? zarabiali tam niezle. jesli nie wiesz, to gaza dostawala od nas
          wode, swiatlo i nie placili za to... i nic nie pisz, ze to ich woda ktora mysmy
          kradli, bo to nasza woda, ktora odsalalismy i nie tylko. teraz beda robic to
          samo, bo im zostawiamy tam fabryczke odsalania wody, ale za to beda musieli
          placic sami. a robotnikow to mielismy tam nie tylko arabskich, ale i
          tailandzkich tez, tak ze spoko, zlotko moje... synaj?? o czym ty znow tutaj
          bredzisz? synaju nie mamy juz od prawie 30 lat..... popiles juz od samego rana?

o zachodni brzeg sie nie martw. oddajemy 4 osiedla tymczasem. zanim dostana cos
          jeszcze to musza najpierw cos pokazac. a chyba nie moga. wiec to potrwa jeszcze
          lata. tymczasem jerozolima sie rozwija, jednoczy, powieksza, i wszystko prawie
          zostaje u nas. stare miasto tez.

krystianek, a co powiesz na ten artykul????
          serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34591,2876418.html?as=1&ias=3
          • antek_cukierman On nie odpowie, 23.08.05, 10:57
            za to będziesz miała post od jakiejś danyc_ul czy innej abigeil4. Albo
            rzydzia54.
            Oburzony, a jakże - że to komunistyczna propaganda. Albo syjonistyczna.

Olej go Dana, to uzależniony od netu głupek z parafii Jankowskiego.
            • dana33 Re: On nie odpowie, 23.08.05, 11:20
              wygasze go znow, antos, tylko skonczymy ten watek.... jest ruch i zabawa, nie
              uwazasz???? :)))))
              • krystian71 Re: On nie odpowie, 23.08.05, 11:25
                no widzisz , d...ta dano, musialas wynudzic sie setnie, z tymi sledziennikami
          • krystian71 Re: krystiaaaaaaaaan !!!!!! 23.08.05, 11:12
            > skad u ciebie te wiadomosci o 75 groszach? cusik tak jak ta informacja o
            wojnie
            >
            > 6-dniowej? zarabiali tam niezle.

a tutaj :))) z artykulu, ktory waz sie tak podoboal:)))

serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34181,2876523.html
            ." Do wybuchu drugiej intifady w szklarniach pracowali Palestyńczycy; złośliwi
            mówią, że płacono im szeklę za godzinę (ok. 75 groszy). Ostatnio ich miejsce
            zajęli robotnicy z Nepalu."
            "Hiszpanka mówi: - Wiem, że to smutne, ale nie mam dla nich ciepłych uczuć. Gdy
            tak wychodzą, myślę o tysiącach zburzonych palestyńskich domów. Przecież w
            Gazie jest "czwarty świat", nędza, bród, przestępczość. A ci płaczą za
            zielonymi ogródkami, które urządzili sobie w Palestynie. Nie popieram
            terroryzmu, lecz rozumiem rozpacz Palestyńczyków. Tak, czuję solidarność z ich
            poniżeniem."

zlotko moje... synaj?? o czym ty znow tutaj
            > bredzisz? synaju nie mamy juz od prawie 30 lat.....

no i co z tego, wspomnienia tamtej ewakuacji pozostaly.Tez z twojego ulubionego
            artykulu
            "kobieta, która już raz straciła osadniczy dom w synajskim miasteczku Jamit i
            jej dorosła córka z dziećmi, która opowiadała mi, jak bardzo kocha matkę za to,
            że pozwoliła jej patrzeć na burzenie domów na Synaju. "
            a propos, wtedu na Synaju te domy tez byly burzone?Strasznie jestescie
            naiwni,ze tak sie spieszycie z tym osadnictwem.
            Pomyslalbym,ze w samym Israelu ziemi za malo, ale to nie moze byc prawda, wszak
            Szaron ciagle wzywa do przybywania do Erecu nastepne gromady otumanionych Zydow,

> krystianek, a co powiesz na ten artykul????
            nic, bo sie przestraszylem pierwszym zdaniem o tym,ze Zydzi wysysali krew i
            jedli ludzkie mieso, a ja wrazliwy jestem, wiec wybacz, choc rozumiem twoj glod
            rozmowy z kims inteligentnym na tym forum , po takim dlugim
            poszczeniu :))))))))))))buhahahahaha.Ale wymysl inny temat.

-------------------------------------------------
            aby dojsc do źródła,trzeba iść pod prąd
            JPII-"Tryptyk Rzymski"
            • dana33 Re: krystiaaaaaaaaan !!!!!! 23.08.05, 11:35
              nu, krystianek...... co sie nagle taki durnowaty okazujesz???? nagle informacja
              "zlosliwych" jest miarodajna???? nu, nu, zadziwiasz mnie....

w gazie jest to co bylo w gazie zawsze, brud, przestepczosc i nedza to nie my,
              to juz bylo za czasow egipskich, krystianku, ty tylko nie wiesz o tym...

ewakuacja z synaju byla zupelnie inna ewakuacja, nie bylo tam takiej ilosci
              ludzi, nie mieszkali tam tyle lat, nie zdazyli zrobic tam tego, co zrobiono w
              gazie.... strasznie lubisz robic z siebie niewiedzacego i nierozumiejacego
              durnia????
              co ty sie martwisz? nie wyburzamy twojego domu, nie? tylko nasze wlasne, i to
              nasze prawo.
              aaa, przeraziles sie???? nu, uwazaj, bo od 3 dni nie jadlam miesa....

lubie ludzi, ktorzy zyja w samo-iluzji....
              jak wymysle inny temat, to pewnie skieruje go do kogos inteligentnego, nie do
              ciebie.... ale pobawilam sie niezle.... pa pa :))))

• krystian71 Re: krystiaaaaaaaaan !!!!!! 23.08.05, 12:35
                jak wymysle inny temat, to pewnie skieruje go do kogos inteligentnego, nie do
                > ciebie.... ale pobawilam sie niezle.... pa pa :))))
                >
                ja tez Danusiu, poki co , nie ma wojtusia,rachelcia zaspala, z kims trzeba
                pogadac, z braku laku dobry kit.Do poludnia polecam sie z pamiecia.
          • krystian71 Re: krystiaaaaaaaaan !!!!!! 23.08.05, 11:24
            danciaaaa?Odwiesilas mnie na moment? Moge sobie juz pofikac odnozami ????????
            To powiedz temu , co sie tu miedzy mnie a ciebie wlepil, bo blizkosci i
            ciepelka cudzego potrzebuje, zeby na ta chwile jarmulke na czapke niewidke
            zamienil.I powiedz mu jeszcze w moim imieniu, ze JA pracuje i nie moge strzyc
            uchem i leciec ci odpowiadac w 5 minut na kazdy post, bo to JA a nie ON moja
            rodzine utrzymuje .
            Swoja szosa , tez masz takie grzechy na sumieniu, choc mnie wygasilas, za
            kazdym moim rozmowca (np dragerrem )latalas, by go poinformowac, ze odpowiedzi
            sie ode mnie nie doczeka.Hi,hi, tak to jest z tymi "wygaszonymi" nickami, ze
            nie tylko sie wie, co NAPISZE , ale sie nawet wie, czego NIE napisze.
            PS . Juz dawno nie mialem okazji ci powiedziec,ze cie bardzo lubie...
      • antek_cukierman Wojskowi nazywają 23.08.05, 10:32
        to "atakiem prewencyjnym". Gdyby w 1935 taki atak PL przeprowadziła wspólnie z
        Francją na Niemcy prawdopodobnie nie byłoby IIWŚ i Adolfa H.

Ale czytaj dalej, tam jest co nieco o mobilizacji i koncentracji armii
        egipskiej na Synaju w maju '67, żądaniu wycofania rozjemczych wojsk ONZ,
        groźbach blokady Kanału, żądaniu Nasera oddania części terytoriów IL, poparciu
        pewnych państw dla "bratnich narodów arabskich", próbach zawracania biegu rzek
        dla pozbawienia IL wody,kilkunastoletnim ostrzale syryjskim terytorium IL, itd.

No ucz się, ucz. Choć płonna nadzieja na zdanie egzaminu.

P.S. Korzystasz z wiedzy encyklopedycznej zawartej w WEP wydawanej w latach
        1962-1970?. To bardzo powszechne źródło wiedzy o BW.
        • dana-c_ul Re: Wojskowi nazywają 23.08.05, 10:38
          antek_cukierman napisał:

> to "atakiem prewencyjnym". Gdyby w 1935 taki atak PL przeprowadziła wspólnie
          z
          > Francją na Niemcy prawdopodobnie nie byłoby IIWŚ i Adolfa H.
          >
          > Ale czytaj dalej, tam jest co nieco o mobilizacji i koncentracji armii
          > egipskiej na Synaju w maju '67, żądaniu wycofania rozjemczych wojsk ONZ,
          > groźbach blokady Kanału, żądaniu Nasera oddania części terytoriów IL,
          poparciu
          > pewnych państw dla "bratnich narodów arabskich", próbach zawracania biegu
          rzek
          > dla pozbawienia IL wody,kilkunastoletnim ostrzale syryjskim terytorium IL,
          itd.
          >
          > No ucz się, ucz. Choć płonna nadzieja na zdanie egzaminu.
          >
          > P.S. Korzystasz z wiedzy encyklopedycznej zawartej w WEP wydawanej w latach
          > 1962-1970?. To bardzo powszechne źródło wiedzy o BW.

W jednej z polskich wsi prewencyjnie zlinczowano lobuza.
          Wszyscy siedza.
          • antek_cukierman Istotnie. 23.08.05, 10:41
            Powalający argument.

A wzgledem historii wojny sześciodniowej masz coś do powiedzenia?

• dana-c_ul Re: Istotnie. 23.08.05, 11:10
              antek_cukierman napisał:

> Powalający argument.
              >
              > A wzgledem historii wojny sześciodniowej masz coś do powiedzenia?
              >

Chyba tyle, ze jakby nie krecic to rozpoczal ja Izrael stad nie rozumiem
              pretensji do Krystiana, ktory to wlasnie napisal.
              Ty je rozumiesz ?
              • dana33 Re: Istotnie. 23.08.05, 12:10
                danusiu, dlaczego przynosisz wstyd naszemu imieniu????? przeciez sama
                rozumiesz, ze robiac, co robili wypowiedzieli nam wojne wg wszelkich praw
                miedzynarodowych? to, ze uderzylismy pierwsci, to przeciez juz konsekwecja ich
                dzialan..... wiec nie upieraj sie....
                w 73 wprawdzie znaki mielismy, ale i ich wiedziec nie chcielismy no i nie
                przyszlo nam do glowy, ze uderza akurat w yom kippur.... wojna trwala dluzej,
                zaskoczenie tym razem bylo po ich stronie, i mimo wszystko, dostali w dupe jak
                trzeba.... nie warto z nami zaczynam, zapewniam cie... :))))
        • rzydzio54 Re: Wojskowi nazywają 23.08.05, 10:52
          antek_cukierman napisał:

> to "atakiem prewencyjnym". Gdyby w 1935 taki atak PL przeprowadziła wspólnie z
          > Francją na Niemcy prawdopodobnie nie byłoby IIWŚ i Adolfa H.

Gdyby w 1939 roku niejaki Hitler nie rozpoczal "ataku prewencyjnego" przeciw
          "swiatowemu zydostwu" "prawdopodobnie" Europa padlaby ofiara "zydobolszewizmu"
          tak jak wczesniej Rosja.
          • antek_cukierman Znamy te forumowe figury.... 23.08.05, 11:00
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=28040536&a=28045993
          • dana33 Re: Wojskowi nazywają 23.08.05, 12:10
            rzydzio, jestes po prostu genialny..... jak na to wpadles?
            • rzydzio54 Re: Wojskowi nazywają 23.08.05, 12:48
              dana33 napisała:

> rzydzio, jestes po prostu genialny..... jak na to wpadles?

uzylem waszego sposobu rozumowania.... i tak mi wyszlo :)
              podoba ci sie?
              • dana33 Re: Wojskowi nazywają 23.08.05, 13:38
                co znaczy podoba? przieciez napisalam, ze jestes genialny, nie?
                i dalej to podtrzymuje....
                • rzydzio54 Re: Wojskowi nazywają 23.08.05, 14:06
                  nie wiem co bardziej mi imponuje, to ze uwazasz holocaust za historyczna
                  koniecznosc czy to ze uwazasz rozmowanie zydow za amoralna perwersje

:)
        • dana-c_ul Re: Wojskowi nazywają 23.08.05, 11:42
          antek_cukierman napisał:

> P.S. Korzystasz z wiedzy encyklopedycznej zawartej w WEP wydawanej w latach
          > 1962-1970?. To bardzo powszechne źródło wiedzy o BW.

To z tej zydowskiej witryny jest fragment, ktory wkleilam.
          www.izrael.badacz.org/index.php
          Zauwaz Slodkowski, ze nawet autorzy tej zabawnej witryny uzyli
          sformuowania "pretekst" a nie "powod" do napasci obronnej.

:-)))))))))))

Jak to zmienia to bade miala chyba w tym jakis udzial, co ?
      • nasrallah bylo przerabiane 23.08.05, 10:37
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6017019&a=6017019
        agrsja panstw arabskich rozpoczela sie od blokady portu izraelskiego (egipt
        uznal wczesniej ze na okolicznych wodach w pelni bedzie respektowal prawo
        miedzyanrodowe)

notka egipska jest zachowanym dokumentem i pochodzi z lat 50 tych
    • sempiasty komunista krystian broni komunistów 23.08.05, 10:46
      w 1967 roku napaść na Izrael przygotowały:
      komunistyczne władze Egiptu
      komunistyczne władze Syrii
      (Jordanię z jej malutką armią tylko w to wplątano)
      a ich przygotowania wspierał
      komunistyczny Związek Radziecki
      (dostarczając broń i doradców wojskowych)

plany komunistów legły w gruzach
      więc w ramach zemsty zrobili nagonkę
      na Żydów w 1968 roku

dzisiaj tych komunistów-nieudaczników
      (tak dostać w d... mając pół miliona żołnierzy!)
      broni na Forum niejaki krystian71
      duchowy spadkobierca Brezniewa i Gomułki

a jest dość głupi
      by się do tego pokrewieństwa przyznawać
      nienawiść do ameryki to pierwsze przykazanie komunisty
      i cyklisty
    • mathias_sammer Re: krystiaaaaaaaaan !!!!!! 23.08.05, 12:08
      Przy okazji mam pytanie: czy na forum "swiat" dlugo jeszcze bedziemy czytac
      prywatne rozmowy? Macie do tego forum "towarzyskie" lub "pogaduszki" lub poczte
      prywatna. Nie kazdego interesuja co kristiana ma do powiedzenia na swoj temat.

M.S.
    • yahve1 zydy sza!!!! w 67r. israel byl agresorem 23.08.05, 12:55
      i nie drzec mord, ochydni klamcy, szczegolnie dana

i ja ten narod wybralem??_______________________fuck!!!
      • dana33 Re: zydy sza!!!! w 67r. israel byl agresorem 23.08.05, 13:41
        alez, alez, badz dokladny jahve.... my jestesmy agresorem juz od 48, co
        zabierasz nam polowe lat i przyjemnosci bycia agresorem???? nie kazdy to
        potrafi, jahve, nie kazdy.... :))))
      • sempiasty yahve1 jest bluźniercą i bydlęciem 23.08.05, 13:42
        jego nick świadczy o tym że gardzi nami wszystkimi
        chrześcijanami, wyznawcami judaizmu i islamu

ufam, ze kropka wyrzuci go z forum

• rzydzio54 Re: yahve1 jest bluźniercą i bydlęciem 23.08.05, 14:07
          sempiasty napisał:

> jego nick świadczy o tym że gardzi nami wszystkimi
          > chrześcijanami, wyznawcami judaizmu i islamu

wy zawsze sie tak musicie podczepiac do innych z waszymi problemami? zostaw
          czrzescijan i muzulmanow w spokoju.
          • sempiasty a ty rzydzio54 zmień sobie nick na "czopek" 23.08.05, 14:31
            wtedy znajdziesz sie na swoim miejscu
            • rzydzio54 [...] 23.08.05, 14:34
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • sempiasty pytanko: czy te 54 przy "rzydzio" to twoje IQ? 23.08.05, 14:41
                na to wygląda biedaku
                • rzydzio54 odpowiedzonko: moje IQ przewyzsza twoje 54 razy 23.08.05, 14:45
                  i nie staraj sie tego nawet zrozumiec biedaku
                  • sempiasty jest inna mozliwość: masz 54 komórki mózgowe 23.08.05, 14:47
                    dzięki temu wiesz
                    gdzie masz żerdkę do sr...
                    • rzydzio54 mowilem ci ze przy twoim IQ nie powinines probowac 23.08.05, 14:51
                      tego zrozumiec. bo wyjdzie z tego tylko cos takiego:

spermiasty napisał:

> dzięki temu wiem
                      > gdzie mam żerdkę do sr...
              • rzydzio54 czy admin tez cierpi na hemoroidy? 23.08.05, 14:59
                czy moze uskarza sie na problemy ze zwieraczem podobnie jak spermiasty?

pytanie: czy oba schorzenia na ktore cierpi spermiasty sa sprzeczne z regulaminem?
    • szpital_psychiatryczny sempiasty pamietaj jestes na przepustce 23.08.05, 14:50
      • rzydzio54 dobrze ze nie zdjeliscie mu kaftanika :))) 23.08.05, 14:52
        na przepustce
      • dana33 Re: sempiasty pamietaj jestes na przepustce 23.08.05, 14:53
        dochtorku psychiatryczny, kiedys gdzies slyszalam, ze kazdy psychiatra jest
        psychopata....

mowisz ze to sempiasty jest na przepustce a nie rzydzio???? kiedy zrobiles ten
        dyplom lekarski????
        • rzydzio54 wariatka!!! :))) 23.08.05, 14:56
          mowi do szpitala psychiatrycznego i mysli ze to doktor :)))
      • sempiasty jedni myślą, że są Napoleonem inni ze są szpitalem 23.08.05, 14:54
        mam różnę przypadki w czasie dyżurów
        • rzydzio54 a trzeci ze sa spermiastymi 23.08.05, 14:56
          i potrafia latac :))
          • dana33 krystiaaaaaaaaan....... 23.08.05, 22:59
            u nas za pare minut 12 w nocy, wiec cie wygaszam znow.... ale poslalam ci na
            skrzynke ten domek na kolkach..... milego ogladania... tylko nie padnij..:))))
    • abe_ltd Znowuz sie moi ulubiency klocom :(((((((((( n/t 23.08.05, 23:38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka