abe_ltd Re: Was it love at first sight? 07.09.05, 22:59 Sorry, got carried away with the trigger. It about goldbaum and jk - their relationship on this forum must be the most enduring one. How do they do that? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=28730098&a=28730098 I'd like to learn something about love and devotion from those two. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-china Haha.......rzeczywiscie ciekawe....... 07.09.05, 23:02 Brawo ABE..... Ale z tego linku wynika ze raczej sie nie lubia........ Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-china Mam do Ciebie jedno pytanie ABE....... 07.09.05, 23:27 Calkowicie z innej beczki: Co sadzisz o tym ze np: Bangladesz zaoferowal USA $1 mln. pomocy Afganistan zaoferowal USA $100 tys. pomocy Iran zaoferowal USA 20 mln barylek ropy A Polska nie zaoferowala prawie nic poza kilkoma lekarzami czy czyms..... Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: Mam do Ciebie jedno pytanie ABE....... 07.09.05, 23:35 Bangladesz, Afganistan i Iran lepiej rozumieja amerykanskie psyche i ich needs. Polska jak zwykle buja w oblokach i zyje w swiecie 'wznioslych idei'. USA nie potrzebuje naszych lekarzy. Pieniedzy tyz nie potrzebuje, ale jak daja to wezmie. I o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Was it love at first sight? 07.09.05, 23:06 No wiesz, ale przeczytalas mi mysli. Ogladalem niedawno DVD z "Notting Hill" i szczerze sie wzruszalem te niemozliwa milosci miedzy gwiazda filmowa i skromym ksiegarzem. Jak ogladam takie filmy, to mysle chwilami, ze rzeczywiscie "All you need is love". Chociaz wiem dobrze, ze "all you need is money" jesli juz. Chyba trzeba byc troche naiwnym by sie zakochac. Albo zapominac o wszystkim. Kobiety chyba latwiej sie zakochuja? PF Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: Was it love at first sight? 07.09.05, 23:20 Nie wiem czy sie latwiej zakochujemy ale chyba latwiej tracimy glowe i zdrowy rozsadek. ALe i tak nie mamy czasu na rozwazenie strat materialnych zwiazanych z chwilowa utrata rozumu, bo wkrotce znowu robimy to samo. Do czasu az sie nie 'ustatkujemy' i wtedy robimy sie bardzo wyrachowane i pieprzymy emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Was it love at first sight? 07.09.05, 23:28 abe_ltd napisała: > Nie wiem czy sie latwiej zakochujemy ale chyba latwiej tracimy glowe i zdrowy > rozsadek. ALe i tak nie mamy czasu na rozwazenie strat materialnych zwiazanych > z chwilowa utrata rozumu, bo wkrotce znowu robimy to samo. > Do czasu az sie nie 'ustatkujemy' i wtedy robimy sie bardzo wyrachowane i > pieprzymy emocje. mow za siebie,ja jestem inna. Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: Was it love at first sight? 07.09.05, 23:36 W ktorym momencie odbiegasz od reguly? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Was it love at first sight? 07.09.05, 23:38 abe_ltd napisała: > W ktorym momencie odbiegasz od reguly? ja jestem zawsze wyrachowana moja droga,zadnego bujania w oblokach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: Was it love at first sight? 07.09.05, 23:41 To nie wiesz co stracilas. Troche szalanstwa pozostawia fajny zawrot glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Was it love at first sight? 07.09.05, 23:53 abe_ltd napisała: > To nie wiesz co stracilas. Troche szalanstwa pozostawia fajny zawrot glowy. ty sie nic o mnie nie martw,ja nie mowie,ze nie szalalam,tylko,ze wiedzialam co robie. Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: Was it love at first sight? 07.09.05, 23:56 To ty tak z premedytacja??????? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Was it love at first sight? 07.09.05, 23:58 abe_ltd napisała: > To ty tak z premedytacja??????? nie z premetytacja,tylko dbam o swoje 4 litery,it pays off;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut Bo fajny gryps przeczytałem, fajny dzien miałem, 08.09.05, 00:10 Polska wygrała z Walią, a Anglia dostała kopa i mamy dużą szansę na awans. Wiem, że piwo, grill i piłka nożna to tematy preferowane przez facetów, ale przez ich pryzmat kobiecy pragmatyzm Racheli może przyjemnie rozbawić. Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: Bo fajny gryps przeczytałem, fajny dzien miał 08.09.05, 00:12 Jak ci sie udalo przemycic pilke nozna, grilla i piwo(!) na moj watek o milosci???? I wy, chlopi, twierdzicie ze jestescie logiczni... Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut A miłość jest logiczna? Furthermore beer, barbecue 08.09.05, 00:15 and soccer are values surviving beyond the utmost reach of love. I know a few guys people who are used to saying that at some age good gourmet cuisine starts its career exactly where love stops... Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut And who is talking about money? Pros and cons 08.09.05, 00:12 can be assessed in many ways... Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd But it's only money that counts, dear! 08.09.05, 00:14 I kto tu jest romantykiem, ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut Ale browar, grill i dobry mecz to też czarowny 08.09.05, 00:17 powiew romantyzmu - zwłaszcza piwo i żeberka z grilla przeważnie nie puszczą cię w trąbę... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-china Re: Was it love at first sight? 07.09.05, 23:38 abe_ltd napisała: > Do czasu az sie nie 'ustatkujemy' i wtedy robimy sie bardzo wyrachowane i > pieprzymy emocje. Ale Ciebie to chyba nie dotyczy, przeciez sama pisalas, ze jestes anarchistka...... Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Ciebie to zaboli bo moje poglady sa zbiezne 07.09.05, 23:42 Z pogladamy Dalaj Lamy, he he Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Was it love at first sight? 07.09.05, 23:39 abe_ltd napisała: ALe i tak nie mamy czasu na rozwazenie strat materialnych zwiazanych z ta czescia zdanie absolutnie sie nie zgadzam > z chwilowa utrata rozumu ta czesc zdania akceptuje Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: Was it love at first sight? 07.09.05, 23:43 Mozesz wyjasnic zarowno ten assent i dissent, bo dla mnie to bylo jedno logiczne zdanie a ty je rozbiles na dwa contradictions Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Was it love at first sight? 07.09.05, 23:41 Nie bondź taka zazdrosna. Nie ftykaj się Ksantypo. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Zazdrosna???? 07.09.05, 23:49 Ciekaw byłem czego się czepisz? Myślałem, że Ksantypy. Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: Zazdrosna???? 07.09.05, 23:50 Przyrdzewiala mam mitologie wiec nie wiem kim ona byla, a ignorancja jest blissful Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Zazdrosna???? 07.09.05, 23:54 abe_ltd napisała: > Przyrdzewiala mam mitologie wiec nie wiem kim ona byla, a ignorancja jest > blissful no ksantypa to nie eurydyka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Zazdrosna???? 07.09.05, 23:56 abe_ltd napisała: > Przyrdzewiala mam mitologie wiec nie wiem kim ona byla, a ignorancja jest > blissful ------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Zazdrosna???? 07.09.05, 23:58 w_ojciech napisał: > abe_ltd napisała: > > Przyrdzewiala mam mitologie wiec nie wiem kim ona byla, a ignorancja jest > > > blissful > ------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: Zazdrosna???? 07.09.05, 23:59 TO siem obrazam bo ja jestem raczej cos w rodzaju Muzy - duzo natchnienia i inspiracji chlopom dostarczam, a ja nie sa wystarczajacy zainspirowani to tylko wtedy dostaja porzadny nudge w brzuch (ale to tylko wtedy) Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Zazdrosna???? 08.09.05, 00:09 abe_ltd napisała: > TO siem obrazam bo ja jestem raczej cos w rodzaju Muzy - duzo natchnienia i > inspiracji chlopom dostarczam, a ja nie sa wystarczajacy zainspirowani to tylko wtedy dostaja porzadny nudge w brzuch (ale to tylko wtedy) ------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Jestem obrazona 08.09.05, 00:20 abe_ltd napisała: > na amen! ---------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Zeszlismy na niebezpieczne tory, mialo by o jk i 08.09.05, 00:06 goldbaumie and their golden wedding anniversary :-/ Odpowiedz Link Zgłoś