manny_ramirez 12.09.05, 22:21 Tymrazem pokojowo:) Polecam Journal of the History of Ideas. April 2005 Tom Vinci and Jason Scott Robert. Aristotle and Modern Genetics. p.201-222 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Re: Dla Tworcy syntezy muzulmansko-chrzescijanski 12.09.05, 22:23 No widzisz, do doktoratu slucha sie profesorow:) Potem zreszta (niektorych) tez. PF Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Wojtku to ciekawe 13.09.05, 20:12 mozna sie czegos nauczyc odezwij sie Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Dla Tworcy syntezy muzulmansko-chrzescijanski 13.09.05, 23:18 Manny rozmowa jest jałowa w punkcie startu. Ja stawiałem takie pytanie. Za tym nie szły żadne twierdzenia z mojej strony. Zwróć uwagę, że gdybyś np. w USA twierdził, że jest niemożliwa synteza mentalności ludzi z Czarnego Lądu z ludźmi z Europy, to .... . Dośpiewaj sobie sam co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez wojciechu 13.09.05, 23:26 mnie nie obchodzi Twoj pomysl syntezy ja tylko sygnalizuje tutaj abys przeczytal artykul o Arystotelesie z ktorego moze czegos sie nauczysz:) Odpowiedz Link Zgłoś