i-love-2-bike 15.09.05, 17:39 no prosze najpierw mielismy slicznego hummera samochodzikowego,a teraz do tego mamy laptopa:)) www.hummerlaptops.com/products.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Re: hummer it laptop 15.09.05, 21:31 i-love-2-bike napisała: > no prosze najpierw mielismy slicznego hummera samochodzikowego,a teraz do tego > mamy laptopa:)) > www.hummerlaptops.com/products.htm Znowu zaczynasz :-) Wiesz, że meerkat dostaje czkawki podobnie jak felusiak Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: hummer it laptop 15.09.05, 21:33 hummer napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > no prosze najpierw mielismy slicznego hummera samochodzikowego,a teraz do > tego > > mamy laptopa:)) > > www.hummerlaptops.com/products.htm > > Znowu zaczynasz :-) Wiesz, że meerkat dostaje czkawki podobnie jak felusiak ja lubie zaczynac a mieczaki meskie mnie specjalnie nie obchodza,nigdy zreszta mnie nie obchodzili. prawda,ze ladny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: hummer it laptop 16.09.05, 09:50 i-love-2-bike napisała: > hummer napisał: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > no prosze najpierw mielismy slicznego hummera samochodzikowego,a te > raz do > > tego > > > mamy laptopa:)) > > > www.hummerlaptops.com/products.htm > > > > Znowu zaczynasz :-) Wiesz, że meerkat dostaje czkawki podobnie jak felusi > ak > > ja lubie zaczynac a mieczaki meskie mnie specjalnie nie obchodza,nigdy zreszta > mnie nie obchodzili. prawda,ze ladny:)) Ładny, choć ja preferuję Siemes-Fujutsu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: hummer it laptop 16.09.05, 15:10 hummer napisał: > > Ładny, choć ja preferuję Siemes-Fujutsu :-) e tam,ale nim nie mozna rzucac o sciane jak polaczenia nie masz,to nie hummer. ja lubie apple,oni znaja sie na modzie i jakosci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: hummer it laptop 16.09.05, 15:33 i-love-2-bike napisała: > hummer napisał: > > > > > > Ładny, choć ja preferuję Siemes-Fujutsu :-) > > e tam,ale nim nie mozna rzucac o sciane jak polaczenia nie masz,to nie hummer. > ja lubie apple,oni znaja sie na modzie i jakosci:)) A po tym można jeździć walcem ?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: hummer it laptop 16.09.05, 15:35 hummer napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > hummer napisał: > > > > > > > > > > Ładny, choć ja preferuję Siemes-Fujutsu :-) > > > > e tam,ale nim nie mozna rzucac o sciane jak polaczenia nie masz,to nie hu > mmer. > > ja lubie apple,oni znaja sie na modzie i jakosci:)) > > A po tym można jeździć walcem ?? :-) tego nie wiem,ale na zdjeciu widac,ze hummer it does the trick:)) Odpowiedz Link Zgłoś