homophob_and_racist 21.09.05, 18:12 To juropka blizej Mekki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardy25 Re: Turcja bliżej Unii 21.09.05, 19:08 Islam juz teraz jest najbardziej szanowana,a moze jedyna szanowana i nietykalna religia na Zachodzie.Chrzescijanstwo mozna krytykowac,wyszydzac itp ile sie chce.Spoleczenstwa zachodnie sa generalnie a-religijne. Przyjecie Turcji zislamizuje Europe.Czy ktos widzi jakies korzysci z takiego rozwoju rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-china To zaden przywilej............... 21.09.05, 22:01 Wielozenstwo charakteryzuje prymitywne kultury........ Jak chcesz bzykac wiele kobiet naraz to nikt Ci tego nie broni w zachodniej kulturze.......ktora obejmuje Europe, obie Ameryki ( oraz rejon Karaibow ), a takze wyspy Pacyfiku, NZ oraz Australie...... Odpowiedz Link Zgłoś
nonieee www.voiceforeurope.org 22.09.05, 07:43 Turcja to problem dla Europy. Na razie w poczekalni. I mam nadzieje, ze tam zostanie. Muzulmanie sa problemem dla calego swiata. Tam, gdzie zaczyna ich byc wiecej zaczyna sie wojna. Poki mamy szanse, mozemy sie temu sprzeciwic. Potem moze byc za pozno. www.voiceforeurope.org Takze: pl.danielpipes.org/ www.islam-in-europe.org/pl Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Jak zwykle Europa do nowego Monachium 22.09.05, 07:54 dazy, w roku 1938 Czechoslowacje sprzedano, teraz Cypr i wszystkich tych ,ktorzy zagrozenie Europy przez islam widza i sie z tego zagrozenia sprawe zdaja. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Turcja nie jest blizej Unii! 22.09.05, 10:27 sprawdzilem wlasnie na satelitarnej mapie Google'a. Turcja jest wciaz w tym samym miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
atheix_mail Re: Turcja bliżej Unii 22.09.05, 15:08 A więc Turcja nie chce uznać rządu w Nikozji. W takim razie nie powinno się prowadzić negocjacji z Turcją. A cokolwiek by Turcja nie zrobiła, ja i tak zawsze będę przeciwny jej członkostwu w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Turcja bliżej Unii 29.09.05, 19:13 atheix_mail napisał: > > A cokolwiek by Turcja nie zrobiła, ja i tak zawsze będę przeciwny jej > członkostwu w UE. Świetny argumet. Wspaniale puentuje postawę turkofobów. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Pytanie do radia Jerewan 29.09.05, 19:26 Czemu Islam jak koń trojański wpezł do FRANCY? (vide odrebny post o starciach na granicy francusko-marokanskiej) ODP.: Bo uwaga Francy zajeta byla "oslem trojanskim USA" ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś