i-love-2-bike 09.10.05, 21:31 tego chyba tomson nie przezyje. nie ma to jak swiatle pomysly amerykanow. english.pravda.ru/main/18/90/363/16275_Lenin.html#da Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dan34bratdany33 Re: lenin do disneylandu 09.10.05, 21:40 i-love-2-bike napisała: > tego chyba tomson nie przezyje. nie ma to jak swiatle pomysly amerykanow. > english.pravda.ru/main/18/90/363/16275_Lenin.html#da Bedzie w kraju z kad mial sponsorowanie rewolucji.Dana mi kiedys wspominala ze ta ikona Lenin powinna byc w Izraelu w hall of fame tych rewolucji ktore zmienily swiat. Viva Israel Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 [...] 09.10.05, 21:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: lenin do disneylandu 09.10.05, 21:46 dan34bratdany33 napisał: > > Bedzie w kraju z kad mial sponsorowanie rewolucji.Dana mi kiedys wspominala ze > ta ikona Lenin powinna byc w Izraelu w hall of fame tych rewolucji ktore > zmienily swiat. > Viva Israel :))) u was pewnie w domu wisza czerwone gacie wujka lenina,w koncu to byl wasz czlowiek. nic dziwnego,ze wasze lobby chcialoby sponsorowac bezplatna podroz trupka leninka po ameryce. w koncu za zycia mial malo funu,zdechl na syfa,to posmietnie jako wybranemu cos mu sie nalezy. ps.jak tam twoja siostra,ciagle sie czyms opycha,bo tu jakis jej maly piesek mamzerek sie nam rozebral na forum i czekal az ja zemdleje na widok...nu wiesz jakis mocno okaleczonych deficytow meskich? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof Re: lenin do disneylandu 09.10.05, 21:49 i-love-2-bike napisała: koncu za zycia mial malo funu,zdechl na syfa,to posmietnie jako wybranemu cos mu sie nalezy. __________________________________ Rachelko na syfa uzywaj kombinacji penicyliny ze streptomycyna. Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: lenin do disneylandu 09.10.05, 21:51 wojciech_filozof napisał: >a ty wloz majtki ,bo na nerki zdechniesz profie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof Re: lenin do disneylandu 09.10.05, 22:08 Rachelko jestes piekna kiedy sie denerwujesz. Kocham Cie mocno Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 [...] 09.10.05, 21:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof [...] 09.10.05, 22:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dan34bratdany33 Re: lenin do disneylandu 10.10.05, 06:07 No no rowerzystko to nie tak.Na syfa to zdechl Rasputin a Lenin na trypla. Krupskaja go obdarzyla tymi zwierzatkami.Z gaciami Leniuszka to juz przechlapane slyszalem jak jezdzil do Poronina w Polsce.Gorale mu napisali na szyli powiesili:Leninie Leninie nie s..j w Poroninie idz se do Rosiji s..j se na Stalinie.Tak ponoc spieprzal z tamtad ze gacie potracil. Od siostry mojej prosze sie odczepic mimo jej wynurzen mysle ze sama wie co robi a jak nie wie to insuliny na czas zabraklo.Cukrzyca to powazna sprawa. Mamzerek trzymaj fason i nie blazni naszej grupy na gojowskim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: lenin do disneylandu 10.10.05, 17:28 dan34bratdany33 napisał: > No no rowerzystko to nie tak.Na syfa to zdechl Rasputin a Lenin na trypla. > Krupskaja go obdarzyla tymi zwierzatkami.Z gaciami Leniuszka to juz > przechlapane slyszalem jak jezdzil do Poronina w Polsce.Gorale mu napisali > na szyli powiesili:Leninie Leninie nie s..j w Poroninie idz se do Rosiji s..j > se na Stalinie.Tak ponoc spieprzal z tamtad ze gacie potracil. > Od siostry mojej prosze sie odczepic mimo jej wynurzen mysle ze sama wie co > robi a jak nie wie to insuliny na czas zabraklo.Cukrzyca to powazna sprawa. > Mamzerek trzymaj fason i nie blazni naszej grupy na gojowskim forum. to raczej ty powiedz twojej siostruni,zeby sie od nas oczepila,bo wssysa sie w kazdego jak pijawka,moze mysli,ze my mamy darmowa insuline,tys prowda. gacie jak gacie zawsze ktos tam je gubi, a ostatnio mamzerek jak zarabial na zycie jako party boy,widac musi byc out of shape ,bo przyslal nie swoja podobizne,tylko jakiegos golego goja.wiadomo ci lepsi bo nieokaleczeni. ja tak czy tak bracie cie lubie,wiec chociaz ty trzymaj fason,bo reszta twych pobratymcow jakas taka plujaca ciagle,moze maja duzo stresow,albo malo spia. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: lenin do disneylandu 09.10.05, 21:47 Niedlugo bedzie 15 lat jak u nas stoi ,... :) uklony ============================================================================== www.bridgeandtunnelclub.com/bigmap/outoftown/washington/seattle/fremont/09lenin.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: lenin do disneylandu 09.10.05, 21:50 explicit napisał: > Niedlugo bedzie 15 lat jak u nas stoi ,... :) > > uklony > > ============================================================================== > > <a href="www.bridgeandtunnelclub.com/bigmap/outoftown/washington/seattle/fremont/09lenin.jpg" target="_blank">www.bridgeandtunnelclub.com/bigmap/outoftown/washington/seattle/fremont/09lenin.jpg</a> niestety nie wiem co komu i gdzie stoi,moj serwer tego nie otwiera. po golym pseudo mamzerku odmawia otwierania niektorych okienek,madra bestia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: lenin do disneylandu 09.10.05, 21:53 Pomnik Lenina , ktos go przytachal po upadku sojuzu ,... uklony Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: lenin do disneylandu 09.10.05, 21:55 explicit napisał: > Pomnik Lenina , ktos go przytachal po upadku sojuzu ,... > > uklony to skandal,ze jeszcze stoi,ja tam bym mu troche pomogla spasc,about time :))) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: lenin do disneylandu 09.10.05, 22:04 Ostatnio na paradzie pedalow ubrali go w rozowe figi :) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: lenin do disneylandu 09.10.05, 22:05 explicit napisał: > Ostatnio na paradzie pedalow ubrali go w rozowe figi :) uklony he,he szkoda,ze rozowych piorek mu nie dodali u know where,wtedy wygladalby jak nasz oblesio1:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 [...] 09.10.05, 22:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś