Gość: Roosvelt IP: *.chello.pl 22.09.02, 22:42 Dlaczego nie lubimy żydów ??? piszcie swoje opinie na temat żydów , odpowiadajcie na pytanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gumisie Mnie tam Żydzi są obojętni IP: *.client.attbi.com 22.09.02, 22:49 (zresztą, obojętność wobec Żydów to przecie antysemityzm, bo trzeba ich KOCHAĆ, he, he). NIe podoba mi się to, co niektórzy (stanowiący akurat w tej chwili większość) Żydzi wyrabiają, w dodatku mając (wbrew oczywistym faktom) pretensje do moralnej wyższości. A wyrabiają: czystki etniczne, apartheid, orwellizowanie środków masowego przekazu, instrumentalne, nielojalne traktowanie państwa tak im przyjaznego (USA), jak żadne inne. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosvelt Re: Mnie tam Żydzi są obojętni IP: *.chello.pl 22.09.02, 22:53 POPIERAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrowa Re: DLACZEGO NIE LUBIMY ŻYDÓW??? IP: 12.6.221.* 22.09.02, 22:50 Kto nie lubimy? Ja tam ani bardziej ani mniej lubie niz Maorysow lub Czukczow, nie mowiac juz o rdzennej ludnosci Wyspy Wielkanocnej. Co innego moja opinia o polityce Izraela.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jewhater moje osobiste refleksje IP: *.bc.hsia.telus.net 22.09.02, 22:58 Ja zaczalem nienawidziec narodu zydoskiego w lato 2000 , kiedy to ksiazka Grossa byla zsynchronizowana z antypolskim bojkotem w USA. Zaraz po tym wybuchla palestynska intifada. dalszy przebieg wydarzen juz znacie jewhater Odpowiedz Link Zgłoś