Dodaj do ulubionych

__Bardzo_CIEKAWE__2_LINKI_Jednego_Błazna__________

01.10.02, 00:39

Pierwszy z 20 Lutego 2001 roku gdzie ten Błazen swoją śmierć w
bardzo "skromnym" przemówieniu ogłosił:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=1125445&a=1125445

A drugi z drugiego wrzesnia,2002 po najwyraźniejszym cudzie, Vista
zmartwychwstaniu:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=1022538&a=1038016

Pytanie do Autora:
Czy teraz nie jest ci wstyd takie skromne przemowienie posmiertelne, bez
smierci, o sobie napisac? Ja sie rumienie nawet to czytajac jak pomysle ze to
ktos sam o sobie napisal.

Obserwuj wątek
    • pulsprawdziwy A_teraz_ctaty_tych_z_ktorych_vist_zazartowal_sobie 01.10.02, 00:42
      • pulsprawdziwy _________________Egon___________________________ 01.10.02, 00:44

Re: Helgo podszywaczko droga... adres: *.proxy.aol.com
        Gość: Egon 20-02-2002 02:25 odpowiedz na list odpowiedz cytując

quickly napisał(a):

> ... dziecinko, lepiej idz sie troche pomasturbowac, to ci to troche ulzy.

Ty sie lepiej na nasmiewaj z czyjegos nieszczescia,uposledzony czlowieczku
        maly!

• pulsprawdziwy Re: _________________Helga________________________ 01.10.02, 00:45
          Re: Helgo podszywaczko droga...
          Autor: Gość: Helga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl
          Data: 20-02-2002 02:30 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
          Gość portalu: Egon napisał(a):

> quickly napisał(a):
          >
          > > ... dziecinko, lepiej idz sie troche pomasturbowac, to ci to troche ulzy.
          >
          > Ty sie lepiej na nasmiewaj z czyjegos nieszczescia,uposledzony czlowieczku
          maly
          > !

Mysle ze nikt, nawet najwiekszy lobuz, by sobie takich zartow nie robil.
          Przykro
          mi. Wyrazy wspolczucia.

• pulsprawdziwy Re: _________________Aynur_______________________ 01.10.02, 00:50
            Re: Do wszystkich przyjaciol i wrogow VISTa
            Autor: Gość: Aynur IP: *.dipool.highway.telekom.at
            Data: 20-02-2002 08:07 + dodaj do ulubionych wątków

-------------------------------------------------------------------------------
            Sluchaj, Jezeli jest to zart to bardzo glupi.
            Ja bardzo lubilam Vista i jestem baaardzo wstrzasnieta.
            Nie wydaje mi sie zebys nie mowil prawdy.
            Ktos tu pisze , ze syn ktoremu umarl ojciec nie myslal by o jakims forum-ja
            mysle przeciwnie.
            Gdyby to byl moj ojciec to jedno z pierwszych rzeczy ktore bym zrobila to
            zemsta.I mysle ze oszukujecie siebie sami bo jest wam glupio.Wy tez
            uwierzyliscie.
            A propos
            obwinnianie kogos bez dowogow jest w islamie jednym z najciezszych grzechow i
            ma to do siebie ze nie mozna sie od tego grzechu uwolnic gdy sie oskarzonego
            nie przeprosi i on nie wybaczy.-To mialam wam i tak dzisiaj napisac.
            Gorace pozdrowienia dla syna pana Vista.

• pulsprawdziwy Re: _________________DANIEL_______________________ 01.10.02, 00:54
              Re: DO RODZINY
              Autor: Gość: DANIEL IP: 168.103.126.*
              Data: 20-02-2002 17:08 + dodaj do ulubionych wątków

--------------------------------------------------------------------------------
              SERDECZNE WYRAZY WSPOLCZUCIA DLA CALEJ RODZINY VISTA I JEGO PRZYJACIOL.
              DZIEKUJE SYNOWI ZA TA WIADOMOSC,

DANIEL

• pulsprawdziwy __________DANIEL tym razem wzruszajacy____________ 01.10.02, 00:58
                Re: Smierc
                Autor: Gość: Daniel IP: 168.103.126.*
                Data: 20-02-2002 22:17 + dodaj do ulubionych wątków

Te dowwcipy w obliczu smierci sa nie namiejscu, i w calosci spreparowane przez
                ta sama grupe niemoralnych ludzi . Zmarl wasz wrog wiec zachowajcie spokoj.
                Wzniecacie nienawisc, a jezeli tak to przestancie pisac do tego Forum. Macie
                przeciez swoje gazety i swoje ghetto.

• pulsprawdziwy ___________________NORMALNA_______________________ 01.10.02, 01:01
                  Re: Do wszystkich przyjaciol i wrogow VISTa
                  Autor: normalna@NOSPAM.gazeta.pl
                  Data: 22-02-2002 19:52 + dodaj do ulubionych wątków

Synu Vista,
                  w imieniu wszystkich przyjaciol Vista (bo jednak mylisz sie, mlody czlowieku,
                  Twoj Ojciec MIAL przyjaciol) chce zlozyc wyrazy wspolczucia Tobie i calej
                  Rodzinie. Straciles wspanialego Ojca - prawego i madrego czlowieka.
                  Dziekujemy Ci za ten post. Moze by Vist i powiedzial , przeczytawszy go,
                  swoje ,,e tam'' ale ... chyba by sie jednak ucieszyl.
                  Co niektorzy tutaj probuja jeszcze walczyc przeciwko niemu swymi brudnymi
                  metodami. Po prostu na inne metody ich nie stac. Nie miej im tego za zle. To sa
                  mali i biedni ludzie. Vist nimi jednak nie pogardzal, probowal rozmawiac z
                  nimi,
                  moze troszke jak ten ,,nauczyciel dla niedorozwinietych'' a moze w mysl
                  chrzescijanskiej zasady, ktora tak ladnie wypowiedzial kardynal
                  S.Wyszynski: ,,strzez sie pogardy dla kogokolwiek, bo to jeszcze czlowiek. AZ
                  Czlowiek.''
                  Zyczymy Ci, Synu Vista, sily i odwagi. I bycia Mu podobnym.

• _helga Re: __Bardzo_CIEKAWE__2_LINKI_Jednego_Błazna_____ 01.10.02, 01:01
      A wiesz ze ja sie nawet patrzylam na ten drugi post i w ogole nie zwrocilam
      uwagi na date?
      • pulsprawdziwy Re: __Bardzo_CIEKAWE__2_LINKI_Jednego_Błazna_____ 01.10.02, 01:05
        _helga napisała:

> A wiesz ze ja sie nawet patrzylam na ten drugi post i w ogole nie zwrocilam
        > uwagi na date?
        >
        • _helga Re: __Bardzo_CIEKAWE__2_LINKI_Jednego_Błazna_____ 01.10.02, 01:43
          pulsprawdziwy napisała:

> _helga napisała:
          >
          > > A wiesz ze ja sie nawet patrzylam na ten drugi post i w ogole nie zwrocila
          > m
          > > uwagi na date?
          > >
      • Gość: jojo czesc Helga,to ja jojo_ IP: *.152.160.106.Dial1.NewYork1.Level3.net 01.10.02, 01:19
        Jeszcze mi pokoju nie skonczyli malowac,compa mi wariaty rozlaczyli,do pokojow
        innych w domu sie nie dostane,bo mi drzwi pajace pozakluczali,to musze z
        library nadawac na drugiej ulicy,jak mi starczy forsy,to moge jeszcze troche
        pisac,az library nie zamkna ! Helga ! Wyspalas sie ?
        • _helga hej!!!!! zaraz, tylko linka pulsowi znajde 01.10.02, 01:42
          Gość portalu: jojo napisał(a):

> Jeszcze mi pokoju nie skonczyli malowac,compa mi wariaty rozlaczyli,do
          pokojow
          > innych w domu sie nie dostane,bo mi drzwi pajace pozakluczali,to musze z
          > library nadawac na drugiej ulicy,jak mi starczy forsy,to moge jeszcze troche
          > pisac,az library nie zamkna ! Helga ! Wyspalas sie ?
          • _helga Re: hej!!!!! zaraz, tylko linka pulsowi znajde 01.10.02, 01:45
            _helga napisała:

> Gość portalu: jojo napisał(a):
            >
            > > Jeszcze mi pokoju nie skonczyli malowac,compa mi wariaty rozlaczyli,do
            > pokojow
            > > innych w domu sie nie dostane,bo mi drzwi pajace pozakluczali,to musze z
            > > library nadawac na drugiej ulicy,jak mi starczy forsy,to moge jeszcze troc
            > he
            > > pisac,az library nie zamkna ! Helga ! Wyspalas sie ?
            >

Pewnie ze sie wyspalam! To masz katastrofe malarska. Dlugo oni maja zamiar ci
            przeszkadzac?
            • Gość: jojo Re: hej!!!!! zaraz, tylko linka pulsowi znajde IP: *.152.160.106.Dial1.NewYork1.Level3.net 01.10.02, 01:48
              _helga napisała:

> _helga napisała:
              >
              > > Gość portalu: jojo napisał(a):
              > >
              > > > Jeszcze mi pokoju nie skonczyli malowac,compa mi wariaty rozlaczyli,d
              > o
              > > pokojow
              > > > innych w domu sie nie dostane,bo mi drzwi pajace pozakluczali,to musz
              > e z
              > > > library nadawac na drugiej ulicy,jak mi starczy forsy,to moge jeszcze
              > troc
              > > he
              > > > pisac,az library nie zamkna ! Helga ! Wyspalas sie ?
              > >
              >
              > Pewnie ze sie wyspalam! To masz katastrofe malarska. Dlugo oni maja zamiar ci
              > przeszkadzac?
              >
              >
              >
              • _helga Re: hej!!!!! zaraz, tylko linka pulsowi znajde 01.10.02, 01:56

> _helga napisała:
                >
                > > _helga napisała:
                > >
                > > > Gość portalu: jojo napisał(a):
                > > >
                > > > > Jeszcze mi pokoju nie skonczyli malowac,compa mi wariaty rozlacz
                > yli,d
                > > o
                > > > pokojow
                > > > > innych w domu sie nie dostane,bo mi drzwi pajace pozakluczali,to
                > musz
                > > e z
                > > > > library nadawac na drugiej ulicy,jak mi starczy forsy,to moge je
                > szcze
                > > troc
                > > > he
                > > > > pisac,az library nie zamkna ! Helga ! Wyspalas sie ?
                > > >
                > >
                > > Pewnie ze sie wyspalam! To masz katastrofe malarska. Dlugo oni maja zamiar
                > ci
                > > przeszkadzac?
                > >
                > >
                > >
                • Gość: jojo Re: hej!!!!! zaraz, tylko linka pulsowi znajde IP: *.152.160.106.Dial1.NewYork1.Level3.net 01.10.02, 02:00
                  _helga napisała:

> Gość portalu: jojo napisał(a):
                  >
                  > > _helga napisała:
                  > >
                  > > > _helga napisała:
                  > > >
                  > > > > Gość portalu: jojo napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > > Jeszcze mi pokoju nie skonczyli malowac,compa mi wariaty ro
                  > zlacz
                  > > yli,d
                  > > > o
                  > > > > pokojow
                  > > > > > innych w domu sie nie dostane,bo mi drzwi pajace pozaklucza
                  > li,to
                  > > musz
                  > > > e z
                  > > > > > library nadawac na drugiej ulicy,jak mi starczy forsy,to mo
                  > ge je
                  > > szcze
                  > > > troc
                  > > > > he
                  > > > > > pisac,az library nie zamkna ! Helga ! Wyspalas sie ?
                  > > > >
                  > > >
                  > > > Pewnie ze sie wyspalam! To masz katastrofe malarska. Dlugo oni maja z
                  > amiar
                  > > ci
                  > > > przeszkadzac?
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  • _helga Re: hej!!!!! zaraz, tylko linka pulsowi znajde 01.10.02, 02:03

> _helga napisała:
                    >
                    > > Gość portalu: jojo napisał(a):
                    > >
                    > > > _helga napisała:
                    > > >
                    > > > > _helga napisała:
                    > > > >
                    > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a):
                    > > > > >
                    > > > > > > Jeszcze mi pokoju nie skonczyli malowac,compa mi waria
                    > ty ro
                    > > zlacz
                    > > > yli,d
                    > > > > o
                    > > > > > pokojow
                    > > > > > > innych w domu sie nie dostane,bo mi drzwi pajace pozak
                    > lucza
                    > > li,to
                    > > > musz
                    > > > > e z
                    > > > > > > library nadawac na drugiej ulicy,jak mi starczy forsy,
                    > to mo
                    > > ge je
                    > > > szcze
                    > > > > troc
                    > > > > > he
                    > > > > > > pisac,az library nie zamkna ! Helga ! Wyspalas sie ?
                    > > > > >
                    > > > >
                    > > > > Pewnie ze sie wyspalam! To masz katastrofe malarska. Dlugo oni m
                    > aja z
                    > > amiar
                    > > > ci
                    > > > > przeszkadzac?
                    > > > >
                    > > > >
                    > > > >
    • pulsprawdziwy ________Cytaty_tych_ktorzy_nabrac_sie_nie_dali____ 01.10.02, 01:19
      Po prostu znali Vista

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka