Dodaj do ulubionych

Ambasada Polska w KRL-D

28.12.05, 11:01
Zapraszam gorąco

www.phenian.polemb.net
Obserwuj wątek
    • kim_bar_tek Re: Ambasada Polska w KRL-D 28.12.05, 11:40
      niestety treść się nie zmienia (za wyjątkiem zmiany nazwiska ambasadora) od
      ponad roku
    • hamhung Re: Ambasada Polska w KRL-D 28.12.05, 11:46
      Widać, że nowy Ambasador poważnie traktuje swoją misje (na poprzednim odnośniku
      z naszego MSZ były tylko stare informacje). Brawo!!!
      • kim_bar_tek Re: Ambasada Polska w KRL-D 28.12.05, 13:21
        żartujesz?? przecież tam nie ma nic nowego,zmienił się tylko wygląd strony bo
        została dostosowana do reszty serwisów msz. poza tym wszystko niestety po
        staremu,informacje o festiwalu kultury z 2004 r. śmiech na sali. mogli się
        lepiej postarać.
        • untochables Re: Ambasada Polska w KRL-D 28.12.05, 13:30
          o ile dobrze pamietam - nasza znajoma pisał prace o KRLD tak ? i poprosiła
          materiały z Polskiego MSZ i przysłali jej materiały o Południu - to dopiero
          ignorancja
        • hamhung Re: Ambasada Polska w KRL-D 28.12.05, 13:34
          fakt, trochę zagalopowałem się w pochwałach, ale od strony graficznej "strona"
          się zmieniła. Faktycznie informacje o festiwalu są już mocno stare. Dobrze że
          sprawy personalne są aktualne. Niezmienia to to jednak sprawy, ze życzę nowemu
          Ambasadorowi więcej aktywności, także od strony informacyjnej.
          • kim_bar_tek Re: Ambasada Polska w KRL-D 28.12.05, 13:37
            nowy ambasador mi się szczerze podoba, wiedziałem że generał się odnajdzie w
            Korei Północnej. W odróżnienie od Kałuży, co chwila słychać o nim w KCNA, wiem
            również, że jest dobrze odbierany przez koreański msz
            • nicolas1981 Re: Ambasada Polska w KRL-D 28.12.05, 14:28
              Drogi Bartek,
              Mowić ze widzisz Iwaszkiewicza co chwile w KCNA to lekka przesada, jeśli
              popatrzysz na starsze newsy z KCNA to zobaczysz Kaluzna tez.
              Masz racje, ja tez z Phenianu dostale wiadomosc ze Iwaszkiewicz dobrze jest
              odbierany przez władze.
              • kapral160 Re: Ambasada Polska w KRL-D 02.01.06, 09:10
                Też miałem przyjemność bywać w naszej Ambasadzie.
                Tym bardziej żal, że strona pod względem treści jest rzeczywiście uboga. Z
                oczywistych powodów (sic!) nie komentuję braku wersji koreańskiej strony.
                Tak czy inaczej dobrze, że idzie ku lepszemu.

W kategorii żartu podam ciekawostkę z podstrony ambasada -> personel

"Jacek Maciejski - I Sekretarz ds. gospodarczych;

Jacek Maciejski - I Sekretarz ds. godpodarczych (od 5.12.2005);"

Otóż z tego wynika, iż od 5 grudnia ub.r. Pan Jacek Maciejski pełni obie
                funkcje tj. ds. gospodarczych i godpodarczych ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka