nicolas1981 28.12.05, 11:01 Zapraszam gorąco www.phenian.polemb.net Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kim_bar_tek Re: Ambasada Polska w KRL-D 28.12.05, 11:40 niestety treść się nie zmienia (za wyjątkiem zmiany nazwiska ambasadora) od ponad roku Odpowiedz Link Zgłoś
hamhung Re: Ambasada Polska w KRL-D 28.12.05, 11:46 Widać, że nowy Ambasador poważnie traktuje swoją misje (na poprzednim odnośniku z naszego MSZ były tylko stare informacje). Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: Ambasada Polska w KRL-D 28.12.05, 13:21 żartujesz?? przecież tam nie ma nic nowego,zmienił się tylko wygląd strony bo została dostosowana do reszty serwisów msz. poza tym wszystko niestety po staremu,informacje o festiwalu kultury z 2004 r. śmiech na sali. mogli się lepiej postarać. Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Ambasada Polska w KRL-D 28.12.05, 13:30 o ile dobrze pamietam - nasza znajoma pisał prace o KRLD tak ? i poprosiła materiały z Polskiego MSZ i przysłali jej materiały o Południu - to dopiero ignorancja Odpowiedz Link Zgłoś
hamhung Re: Ambasada Polska w KRL-D 28.12.05, 13:34 fakt, trochę zagalopowałem się w pochwałach, ale od strony graficznej "strona" się zmieniła. Faktycznie informacje o festiwalu są już mocno stare. Dobrze że sprawy personalne są aktualne. Niezmienia to to jednak sprawy, ze życzę nowemu Ambasadorowi więcej aktywności, także od strony informacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: Ambasada Polska w KRL-D 28.12.05, 13:37 nowy ambasador mi się szczerze podoba, wiedziałem że generał się odnajdzie w Korei Północnej. W odróżnienie od Kałuży, co chwila słychać o nim w KCNA, wiem również, że jest dobrze odbierany przez koreański msz Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: Ambasada Polska w KRL-D 28.12.05, 14:28 Drogi Bartek, Mowić ze widzisz Iwaszkiewicza co chwile w KCNA to lekka przesada, jeśli popatrzysz na starsze newsy z KCNA to zobaczysz Kaluzna tez. Masz racje, ja tez z Phenianu dostale wiadomosc ze Iwaszkiewicz dobrze jest odbierany przez władze. Odpowiedz Link Zgłoś
kapral160 Re: Ambasada Polska w KRL-D 02.01.06, 09:10 Też miałem przyjemność bywać w naszej Ambasadzie. Tym bardziej żal, że strona pod względem treści jest rzeczywiście uboga. Z oczywistych powodów (sic!) nie komentuję braku wersji koreańskiej strony. Tak czy inaczej dobrze, że idzie ku lepszemu. W kategorii żartu podam ciekawostkę z podstrony ambasada -> personel "Jacek Maciejski - I Sekretarz ds. gospodarczych; Jacek Maciejski - I Sekretarz ds. godpodarczych (od 5.12.2005);" Otóż z tego wynika, iż od 5 grudnia ub.r. Pan Jacek Maciejski pełni obie funkcje tj. ds. gospodarczych i godpodarczych ;) Odpowiedz Link Zgłoś