aaki 12.01.06, 21:25 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3199362,00.html co to się na tym świecie porobiło....ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaki to mi przypomina 12.01.06, 21:41 liczenie diabłów obecnych na ostrzu łebka od szpilki Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Widzisz mahmutku to wszystko dowiesz sie z prasy 12.01.06, 21:31 izraelskiej bo to demokracja . I dlatego tam szukasz prawdy , u arabstwa wiesz , ze nic nie mozna sie ani dowiedziec , ani nauczyc WOW , uff. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki lechu? mam coś dla ciebie 12.01.06, 21:40 www.iol.ie/~pjmathew/gifs/dog.gif Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 lechu? mam coś dla ciebie. Aaki dziwne masz linki 12.01.06, 21:53 aaki napisała: > www.iol.ie/~pjmathew/gifs/dog.gif juz ci pisalem mahmutku ze twoje linki to tylko z fekaliami , jakas obsesja ? ))) To jest to co lubisz ? A jesli chodzi o izraelska prase ktora pilnie czytujesz bo wiesz ze tam sie mozesz czegos nauczyc ( to lepsze niz koran ) moze sie nawrocisz z drogi okrutnego islamu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Aaki 12.01.06, 21:34 ty zostaw ten temat, bo ja juz co chwila w domu slusze, ze Jezus mial zone, Marie Magdalene, ktora zalozyla dynaste i byla w Indiach i jeszcze inne bluznierstwa. Mialem nadzieje, ze przynajmniej na forum bedzie ucieczka od tego tematu. A gdzie tam PF Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Aaki 12.01.06, 21:39 po piętnastu minutach czytania dałem sobie spokój z kodem leonarda Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: Aaki 12.01.06, 21:48 aaki napisała: > po piętnastu minutach czytania dałem sobie spokój z kodem leonarda Daj se pokoj z pisaniem . Nam trza kasy w Licheniu , przyjedz aaki . Ksiadz cie nauczy , wszytskiego . Nie boj sie , dasz na tace i moze dostanisz odpuszczenie . Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Aaki 12.01.06, 21:56 bać się nie boję.na tacę dałem .odpuszczenie otrzymałem oferta twoja już nieaktualna Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: Aaki 12.01.06, 22:02 aaki napisała: > bać się nie boję.na tacę dałem .odpuszczenie otrzymałem > oferta twoja już nieaktualna A u nas nie byles ,wiec jeszcze aktualna . Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: rehabilitacja Judasza zmniejszy antysemityzm 12.01.06, 21:56 Ataki na Gibsona tez mialy zapobiec rozszerzaniu antysemityzmu. Odpowiedz Link Zgłoś