you-know-who 29.01.06, 18:45 news.yahoo.com/s/ap/20060129/ap_on_sc/my_lying_brain to tylko spekulacja... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mars_99 everything is possible 29.01.06, 18:49 w Krainie Debilja przejdzie najglusza idea jesli tylko pomoze 'on war on terrorism' heh Co najdziwniejsze (i zlowieszcze) nie robi to specjalnej roznicy na poslusznych waaadzy american people.. Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: everything is possible 29.01.06, 19:53 Amerykanie moze i sa posluszni w porownaniu do poprzednich pokolen ale np w porownaniu z EU sa wrecz buntownikami. Ludzie pierdziela o tego typu skandalach jakby to bylo cos wyjatkowego - byc moze i jest jezeli chodzi o USA ale np w Europie te rzeczy sa normalka. To o co Amerykanie sie kloca, nie wzbudza zandych emocjo np we Francji gdzie rzad od dawna ma prawo robic podobne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: everything is possible 29.01.06, 22:35 Swoja droga to bylaby niezla okazja dla Kanadyjczykow , ktorzy miesiacami musze czekac na te procedure w Kanadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: everything is possible 30.01.06, 00:25 dobry post, powaznie. (szkoda ze nie zdecydowalwes sie startowac w niedawnych wyborach, bo ten harper nie wbudza zaufania) Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: everything is possible 30.01.06, 01:19 Ja ? Ja sie nawet do Kanadyjskiej granicy nie zblizam ... Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Na co sie czekalo w Kanadzie 30.01.06, 01:29 M. in., na CATSCAN na PETSCAN na MRI na dialize nerek na kanadyjskie samochody na ukaranie sikhijskich terrorystow na wakacje na Florydzie, Bahamach lub w Kalifornii na nadejscie wiosny na porazke skorupowanego rezymu socjalistow w Ottawie... Oops! Na to ostatnie juz sie nie nie czeka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Na co sie czekalo w Kanadzie 30.01.06, 02:49 widze czasem ludzi w toronto, zwykle kolo torow tramwajowych. stoja i czekaja. nareszcie wiem na co. na amerykanskie samochody! ci, ktorzy traca nadzieje musza zadowolic sie hondami i bmw, biedaki! rowniez na te wakacje poza granica ich prowincji. praktycznie nigdzie nie jezdza, w odroznieniu od amerykanow, ktorzy sa bardzo swiatowi (wiekszosc opuscila raz lub wiecej razy swoj stan, a niektorzy nawet maja paszport i byli za granica). no i s=te slynne 14 dni urlopu rocznie w usa, nie zdolali osiagnac takiego wyniku. kanada ma rowniez znacznie chyba gorszy life expectancy, bo o 79.4 - 77.1 = 2.3 lata DLUZSZY, widac to sa te lata czekania! Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: everything is possible 30.01.06, 03:02 mars_99 napisał: > w Krainie Debilja przejdzie najglusza idea jesli tylko pomoze > 'on war on terrorism' heh > Co najdziwniejsze (i zlowieszcze) nie robi to specjalnej roznicy na poslusznych > waaadzy american people.. > Ciekawe dwa zdania. Ani to po polsku ani po angielsku. Co sie stalo kolego? Angielskiego sie jeszcze nie nauczylel a polski juz zapomniales? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Czy bedziemy poddawani MRI na lotnisku w USA? 30.01.06, 03:36 czy te MRI to dotyczy ludzi czy bagażu ? Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Czy bedziemy poddawani MRI na lotnisku w USA? 30.01.06, 04:35 ludzi. jesli bagaz umialby klamac, to takze bagazu. pamietajmy jednak, ze to watek rozrywkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: Czy bedziemy poddawani MRI na lotnisku w USA? 30.01.06, 05:05 To po co mi bedzie potrzebny adwokat jak kupie sobie czy wyrentuje taka maszyne do sadu na dwie godzine aby sedziemu pokazac ze mnie Icek oklamal i okradl. Koniec ery layerow. Odpowiedz Link Zgłoś