Dodaj do ulubionych

~~~~~~~Glos rozsadku~~~~~~~

IP: 64.124.150.* 08.10.01, 08:08
Grzac obsranych beduinow az zapamietaja na nastepne pare pokolen
jaka jest cena ataku na wolnych ludzi. Jak im sie DEMOKRACJA nie
podoba to moga wracac do swoich zawszonych namiotow i zyc dalej
w epoce kamienia lupanego. Ich obroncy i przyjaciele, bezkregowe
mieczaki powinni sie do nich przylaczyc. Unikna w ten sposob problemow
i rozterek zgnusnialej inteligencji zblazowanej dobrobytem i wolnoscia.
Morde sobie wycieracie biedna Palestyna w kazdej dyskusji a prawda jest taka,
ze Palestyna juz dawno moglaby prosperowac gdyby:

1. wybrala pokojowa droge przemian

2. Arabowie, ktorych jedynym celem w zyciu jest chorobliwa
nienawisc do Izraela, zainwestowali w nia petrodolary

Na pierwsze potrzeba wizji, rozsadku i lidera.
Na drugie autentycznej przyjazni zamiast pustych frazesow.

Obserwuj wątek
    • Gość: BabaJaga Re: ~~~~~~~Glos rozsadku~~~~~~~ IP: *.red.bezeqint.net 08.10.01, 08:14
      Brawo, Boss. Głos rozsądku na tle pijańskich wrzasków... Nie, nie, ty chyba nie Polak....Zbyt nietypowe. I w dodatku trzeźwy o tej godzinie?
      BabaJaga, Jerozolima
    • Gość: BabaJaga Re: ~~~~~~~Glos rozsadku~~~~~~~ IP: *.red.bezeqint.net 08.10.01, 08:22
      Wybacz ironię. Twoje słową są muzyką Bacha w moich uszach. Niestety, twój "głos rozsądku" można raczej nazwać "głos wołającego na puszczy" i jeszcze.."against stupidity the gods themselves contend in vain?".
      BabaJaga, Jerozolima
      • Gość: Kumba2 Re: ~~~~~~~Glos rozsadku~~~~~~~ IP: 203.249.126.* 08.10.01, 08:40
        BABAJUDE napisala :

> Wybacz ironię. Twoje słową są muzyką Bacha w moich uszach. Niestety, twój "głos
        > rozsądku" można raczej nazwać "głos wołającego na puszczy" i jeszcze.."against
        > stupidity the gods themselves contend in vain?".
        > BabaJaga, Jerozolima

Bach w twoich uszach ? USZY TO SIE FRANCO MYJE A NIE CZEKA
        NA DESZCZ

• Gość: 7 arafat IP: *.tgory.pik-net.pl 08.10.01, 08:49
          a co sadzicie o tym panu.
          jest taka teoria ze rozpetal powstanie poniewaz spadalo jego poparcie. jak
          kazdego zreszta rewolucjonisty po rewolucji.
          A kiedy jest dym mozna motłochem doskonale i skutecznie sterowac.
          • Gość: BabaJaga Re: arafat IP: *.red.bezeqint.net 08.10.01, 09:30
            Niestety on już stracił kontrolę i każdy bandyta poczyna jak na swoim podwórku.
            Co zaczęło się jako zorganizowana i przemyślana rewolucja kończy się rzezią motłochu.
            BabaJaga, Jerozolima
        • Gość: BabaJaga Re: ~~~~~~~Glos rozsadku~~~~~~~ IP: *.red.bezeqint.net 08.10.01, 09:21
          Kochasiu, nie Bach tylko muzyka Bacha.
          Gdzie znana polska dokładność. Jesteś trzeźwy dsisiaj?
          BabaJaga, Jerozolima
      • Gość: boss Re: ~~~~~~~Glos rozsadku~~~~~~~ IP: 64.124.150.* 08.10.01, 09:21
        Polak ci jam, Polak. Z ta trzezwoscia to sam nie wiem, wlasnie siacze
        Miller Genuine Draft :) A tak powaznie: krew mnie zalewa gdy czytam
        wypowiedzi machajacych bialo-czerwona choragiewka kretynow, ktorych
        jedynym wkladem w dyskusje jest powtarzanie zaslyszanych bzdur lub
        co gorsza bluzganie dla wywolania reakcji. Wstyd mi za nich, po prostu
        wstyd. Ale coz, kiedys pisali na scianach szaletow, teraz maja internet.
        Mimo wszystko jestem optymista i przestrzegam cie przed wyciaganiem
        pochopnych wnioskow. Nie jestesmy monolitem o jednakowych, utartych
        pogladach i zwyczajach (re:%). Sa w Polsce przyjaciele Izraela a
        antysemici, glosni co prawda, naleza jednak do mniejszosci.
        Pozdrawiam
        • Gość: BabaJaga Re: ~~~~~~~Glos rozsadku~~~~~~~ IP: *.red.bezeqint.net 08.10.01, 09:25
          Wiem,wiem. Do dzisiaj mam przyjaciół w Polsce i czasem nawet u nich bywam.
          BabaJaga, Jerozolima
          • Gość: boss Re: ~~~~~~~Glos rozsadku~~~~~~~ IP: 64.124.150.* 09.10.01, 07:23
            No to masz we mnie kolejnego przyjaciela.
            Mam tylko jedno pytanie BaboJago. Skoro jestescie tacy silni to dlaczego sie
            tak patyczkujecie z tym parszywym palestynskim pomiotem. To talatajstwo trzeba
            wyplenic. Macie przeciez caly repertuar broni (A,B,C). Przypieprzyc zeby dym
            szedl, najlepiej od razu chemicznie, biologicznie i nuklernie i wytluc jak
            robactwo. Ja chetnie bym ze swoim gnatem sam przyjechal i sobie do
            palesrynskich mlokosow postrzelal. Sama radosc.
          • Gość: boss Re: ~~~~~~~Glos rozsadku~~~~~~~ IP: 64.124.150.* 09.10.01, 07:25
          • Gość: boss Re: ~~~~~~~Glos rozsadku~~~~~~~ IP: 64.124.150.* 09.10.01, 07:25
            • Gość: MRSA Re: ~~~~~~~Glos rozsadku~~~~~~~ IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 07:28
              boss, nie dosc tego, ze jestes cholernym rasista to jeszcze masz czkawke.
              Ja dziekuje za taki pokojowo nastawiony Izrael. Ci jeszcze maja ochote na III
              wojne swiatowa.

Fuj!!
              • Gość: boss !!!!!!!!!!!!!!!!!MRSA ---PROWOKATOR!!!!!!!!!!!! IP: 64.124.150.* 09.10.01, 08:18
                Wpadles chlopasiu i to przez wlasna glupote.Jak to mozliwe,
                ze odpowiedziales na post rzekomego "boss" juz po czterech
                sekundach? Jedyne wyjasnienie tej zagaddki jest nastepujace:

MRSA jest parszywym prowokatorem

Nie martw sie, zapamietam sobie twoj IP. Wstyd, prostaczku.
                • Gość: MRSA Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!boss---IDIOTA!!!!!!!!!!!! IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 08:46
                  boss(egon? Kingfish? WOJO?), ja nie wiem jak ty wysylasz dwa posty na sekunde,
                  tak samo nie wiem dlaczego moj post jest zarejestrowany kilka sekund po twoim.
                  W kazdym razie ODPIE***L sie ode mnie w koncu. Ile razy ma to powtarzac.
                  Twojego IP nie musze zapamietywac bo kazdy je zna i nim gardzi. Wstyd WOJO!,
                  wstyd Kingfish, wstyd Egon i po trzykroc wstyd bosssss....
                  Deklaruje ze z toba nie bede juz dyskutowal.
                  • Gość: boss MRSA to PROWOKATOR IP: 64.124.150.* 09.10.01, 08:53
                    Wpadles, glupcze i chcesz sie wywinac. Wyszlo szydlo z worka.
                    Nie wiesz dlaczego twoj post pokazal sie w kilka sekund po
                    poscie rzekomego "boss"? Bo to ty go podrabiales!
                    • Gość: MRSA Re: BOSS to PROWOKATOR IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 08:57
                      boss, nie dosc tego, ze to ty jestes prowokatorem to jeszcze bezczelnie mnie
                      wrabias. Swinia jestes i tyle. Powiedz mi tylko jak ty to robisz, ze wysylasz
                      posty co 6 sekund i sam ze soba dyskutujesz. Nie osmieszaj sie. Wszyscy juz cie
                      z tej strony znaja wystarczy poczytac kilka ostatnich watkow. Chocby kilka
                      postow na koncu tego watku.
                      • Gość: boss Re: -----MRSA to PROWOKATOR---- IP: 64.124.150.* 09.10.01, 09:01
                        Obnazylem cie kreaturo, nie wykrecisz sie sianem.
                        Zabawa sie skonczyla, wyszedles na durnia.
                        • Gość: MRSA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-----BOSS/WOJO to PROWOKATOR----!!!!!!!!! IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 09:13

Obnazylem cie kreaturo boss/WOJO!!, nie wykrecisz sie sianem.
                          Zabawa sie skonczyla boss/WOJO!!, wyszedles na durnia.

• Gość: MRSA Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-----BOSS/WOJO to PROWOKATOR----!!!!! IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 09:13
                            Gość portalu: MRSA napisał(a):

>
                            >
                            > Obnazylem cie kreaturo boss/WOJO!!, nie wykrecisz sie sianem.
                            > Zabawa sie skonczyla boss/WOJO!!, wyszedles na durnia.
                            >

• Gość: MRSA Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-----BOSS/WOJO to PROWOKATOR----!!!!! IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 09:14

> Gość portalu: MRSA napisał(a):
                              >
                              > >
                              > >
                              > > Obnazylem cie kreaturo boss/WOJO!!, nie wykrecisz sie sianem.
                              > > Zabawa sie skonczyla boss/WOJO!!, wyszedles na durnia.
                              > >
                              >

• Gość: boss !!!!!!!!!!!!!!!!-----MRSA / WOJO to PROWOKATOR----!!!!!!!!! IP: 64.124.150.* 09.10.01, 09:22

Obnazylem cie kreaturo MRSA/WOJO!!, nie wykrecisz sie sianem.
                            Zabawa sie skonczyla MRSA/WOJO!!, wyszedles na durnia.

• Gość: MRSA Re: !!!!!!!!!!!!!!!!-----BOSS/ WOJO to PROWOKATOR----!!!!!!!!! IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 09:25
                              Gość portalu: boss napisał(a):

>
                              > Obnazylem cie kreaturo BOSS/WOJO!!, nie wykrecisz sie sianem.
                              > Zabawa sie skonczyla BOSS/WOJO!!, wyszedles na durnia.
                              >
                              Kup sobie liczydlo, bo oszustwa na komputerze przestaly ci wychodzic, cymbale.

• Gość: MRSA Re: !!!!!!!!!!!!!!!!-----BOSS/ WOJO to PROWOKATOR----!!!!!!!!! IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 09:26

> Gość portalu: boss napisał(a):
                                >
                                > >
                                > > Obnazylem cie kreaturo BOSS/WOJO!!, nie wykrecisz sie sianem.
                                > > Zabawa sie skonczyla BOSS/WOJO!!, wyszedles na durnia.
                                > >
                                > Kup sobie liczydlo, bo oszustwa na komputerze przestaly ci wychodzic, cymbale.
                                >

• Gość: boss !!!!!!!!!!!!!!!!-----MRSA/ WOJO to PROWOKATOR----!!!!!!!!! IP: 64.124.150.* 09.10.01, 09:34
                                  Wiesz MRSA, naprawde cienki z ciebie dyskutant.
                                  Prowokowac nie potrafisz bez wpadki, dyskutowac
                                  nie potrafisz bez powtarzania. Ucz sie, matolku!
                                  • Gość: MRSA Re: !!!!!!!!!!!!!!!!-----WOJO to PROWOKATOR----!!!!!!!!! IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 09:37

• Gość: MRSA Re: !!!!!!!!!!!!!!!!-----BOSS to PROWOKATOR----!!!!!!!!! IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 09:38

>

• Gość: boss Re: !!!!!!!!!---MRSA to TUMAN i PROWOKATOR---!!!!!!!!!!!!!!! IP: 64.124.150.* 09.10.01, 09:41
                                        Obnazylem cie, podstepna kreaturo, dlatego tak sie miotasz!
          • Gość: boss Re: ~~~~~~~Glos rozsadku~~~~~~~ IP: 64.124.150.* 09.10.01, 07:26
          • Gość: boss Re: ~~~~~~~Glos rozsadku~~~~~~~ IP: 64.124.150.* 09.10.01, 07:27
    • Gość: Kingfish Re: ~~~~~~~Glos rozsadku~~~~~~~ IP: 64.124.150.* 09.10.01, 06:52
      Ty i twoj kurewski narod WYB(S)RANY jestescie wrzodem w (nie na) dupie bliskiego wschodu!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Swinskie pomioty!!!!!!!!! i ktos powiedzial ze podobno swinie nie sa koszerne, hahahaha. Juz wiem, nie chcecie byc
      kanibalami, kretacze.
      i odpierdolcie sie ode mnie.
      • Gość: boss Re: ~~~~~~~Glos rozsadku~~~do BabaJaga IP: 64.124.150.* 09.10.01, 07:08
        "Against stupidity the Gods themselves contend in vein"

Swiete slowa.
        • Gość: Kumba2 WOJO!!! - SCIERWO , ty znowu tutaj ? IP: 203.249.126.* 09.10.01, 08:31
          Skundlony parchaty psie , teraz nazwales te swoje zwloki " boss " ?
          ty boss , ty mendo nawet na ciecia sie nie nadajesz kapusiu !!!!
          • Gość: boss Re: WOJO!!! - SCIERWO , ty znowu tutaj ? IP: 64.124.150.* 09.10.01, 08:36
            Tak to ja WOJO! Jak na to wpadles debilu?
            Twoj kochanek MRSA ci powiedzial? Spadaj gowniarzu!
            • Gość: Kumba2 Re: WOJO!!! - SCIERWO , ty znowu tutaj ? IP: 203.249.126.* 09.10.01, 08:39
              • Gość: boss Re: WOJO!!! - SCIERWO , ty znowu tutaj ? IP: 64.124.150.* 09.10.01, 08:44
                Kumba pedal - dupe sprzedal!
                Cicho biedny spermopiju,zachlysniesz sie...
                Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha.................
                • Gość: Kumba2 Re: WOJO!!! - SCIERWO , ty znowu tutaj ? IP: 203.249.126.* 09.10.01, 09:07
                  • Gość: boss Re: WOJO!!! - SCIERWO , ty znowu tutaj ? IP: 64.124.150.* 09.10.01, 09:11
                    Zabraklo ci natchnienia? To tak jak MRSA, tez mu jezyka
                    w gebie zabraklo. Cienkie bolki jestescie Kumba-HANS i MRSA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka