Gość: autor IP: *.icm.edu.pl / *.gliwice.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor Re Przyklad dla wszystkich jak zwalczac despotyzm IP: *.icm.edu.pl / *.gliwice.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 16:10 trzeba odwagi i zgodnego dzialania na pohybel zlu i typkom takim jak roznej masci ajatolahy kiedy zabierzemy sie za wlasnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moria Re: Re Przyklad dla wszystkich jak zwalczac despo IP: *.pl 17.11.02, 17:49 Oj autor ma rację jesli chodzi o odwagę...A i tak iranczycy mają szczeście ,że rządzi nimi Ajatolah Chamenei.Wielkie brawa dla tej grupy studentów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Re Przyklad dla wszystkich jak zwalczac despo IP: *.sympatico.ca 18.11.02, 00:09 W tym szystkim odwaga jest najwazniejsza. Latwo byc odwaznym, jak nie trzeba byc odwaznym. Wide rozne wystapienia w Polsce. Za czasow CCCP jakos ulice w takich momentach byly puste. Troche humoru; kiedys Pietrzak zartowal, iz ajatolah Chomenini to Polak, no bo: A ja to (jestem) Lach. Gość portalu: moria napisał(a): > Oj autor ma rację jesli chodzi o odwagę...A i tak iranczycy mają > szczeście ,że rządzi nimi Ajatolah Chamenei.Wielkie brawa dla > tej grupy studentów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: Ajatollah Chamenei uniewinnił Haszema Aghadża IP: yes:* / 194.181.74.* 18.11.02, 09:57 Iran to przypadek klasyczny. Średniowieczna Europa. Niezależnie od tego gdzie i jaki toważysz partyjny, rozbujnik czy Ajatollach jest przy władzy parcia Narodu ku wolności nie da się zatrzymać. Dlaczego, a no dlatego że wolność jednostki i demokracja jest naturalnym prawem Człowieka także, a zwłaszcza Narodu doświadczonego kilkoma tysięcami lat historii. A demokracja "potęgą jest i basta" i o tym należy pamiętać. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLUZNIERCA CIEKAWE KIEDY U NAS BĘDĄ WYDAWANE WYROKI IP: *.freebsd.lublin.pl 18.11.02, 11:26 ZA BLUZNIERSTWO NP."OBRAZĘ MAJESTATU WIELKIEGO PODRÓŻNIKA,BIAŁEGO DIADKA,SŁOŃCA TATR,PANA KAROLA KREMÓWKI".MAM NADZIEJĘ ŻE ZA TE SŁOWA NIE ZOSTANĘ SKAZANY NA ŚMIERĆ NA STOSIE.ZRESZTĄ NIE OD DZISIAJ WIADOMO ŻE POLSKA RZECZPOSPOLITA PAPIESKA TO DRUGI IRAN,A REFORMATORZY NP."FAKTY I MITY "LUB APP "RACJA"SĄ SPYCHANE NA MARGINES ŻYCIA,PODOBNIE JAK REFORMATORZY W IRANIE I PAŃSTWACH ARABSKICH. Odpowiedz Link Zgłoś