Dodaj do ulubionych

Good night and good luck

24.02.06, 19:48
film G. Clooney'a o histerii związanej z działalnością komisji McCarthy'ego w
USA

wiadomosci.onet.pl/1314695,1292,2,kioskart.html
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Re: Good night and good luck 24.02.06, 19:51
      Clooney to zaangazowany gosc. Podoba mi sie.

Myslisz, ze Kaczory chodza do kina?

PF
      • yann17 Re: Good night and good luck 24.02.06, 20:10

polski_francuz napisał:

> Clooney to zaangazowany gosc. Podoba mi sie.
        >
        > Myslisz, ze Kaczory chodza do kina?
        >
        > PF
        ---------------------------
        Też mi się podoba. Kolejny film z Clooneyem wart polecenia to Syriana ( patrz
        niżej. To a propos zaangażowania Clooney'a i komentowania bieżących wydarzeń
        politycznych.
        Zdarzały mu się też wpadki ( rola w super kiczu "Air Force One" ) ale ogólnie
        facet jest w porządku.

PS: Obawiam się , że Kaczory do kina nie chodzą, tym bardziej, że zagięli parol
        na media ( Rada Dobrtch Mediów czy jakoś tak ). Chyba Clooney spóźnił się z tym
        filmem.

www.imdb.com/title/tt0365737/
        • i-love-2-ski Re: Good night and good luck 24.02.06, 20:22
          yann17 napisał:

>
          > ---------------------------
          > Też mi się podoba. Kolejny film z Clooneyem wart polecenia to Syriana ( patrz
          > niżej. To a propos zaangażowania Clooney'a i komentowania bieżących wydarzeń
          > politycznych.
          > Zdarzały mu się też wpadki ( rola w super kiczu "Air Force One" ) ale ogólnie
          > facet jest w porządku.
          >
          > PS: Obawiam się , że Kaczory do kina nie chodzą, tym bardziej, że zagięli parol
          >
          > na media ( Rada Dobrtch Mediów czy jakoś tak ). Chyba Clooney spóźnił się z tym
          >
          > filmem.
          >
          >zupelnie nie podzielam waszego zachwytu nad clooney. to straszliwy
          lewak,politycznie poprawny az do bolu kosci,jak wiekszosc hollywoodu i
          nieszczegolnie sie zachowal po 9/11,gdzie w gre wchodzily jakies naduzycia w
          funduszach dla poszkodowanych. jak wiecie kazdy zrobi wszytsko aby promowac
          siebie,ale to napuszony mitoman,jak wiekszosc aktorow. film moze byc ciekawy,ale
          rzecza gustu czy lubisz jakiegos aktora. a co do polskich mediow to juz przed
          kaczorami ktos tam niezle wzial kontrole w rece,bo polecialy na leb na szyje z
          jakoscia. jak widac nie za wszytsko mozna winic kaczke:)
          • polski_francuz Lewak tez 24.02.06, 20:45
            czlowiek. Ma jaja i ma cos do powiedzenia. Czy ma racje czy nie to inna sprawa.

Ma poglady i ma odwage by je wyrazic.

Czy on nie pochodzi z Litwy?

Przypomina mi kogos:)

PF
            • i-love-2-ski Re: Lewak tez 24.02.06, 20:55
              polski_francuz napisał:

> czlowiek. Ma jaja i ma cos do powiedzenia. Czy ma racje czy nie to inna sprawa.
              >
              > Ma poglady i ma odwage by je wyrazic.
              >
              > Czy on nie pochodzi z Litwy?
              >
              > Przypomina mi kogos:)
              >
              > PF

tia jego bohaterstwo idzie tylko w strone akceptowalna przez wiekszosc jego
              kolesiow z hollywoodu,niestety to taka sama sztanca jak neokomics,tylko jej
              odwrotnosc. jaja to ma pf ten,ktor idzie pod prad,a nie glosi oklepane frazesy i
              to jeszcze dlatego,ze mu za nie placa,nie myl pojec.
    • bolek-i-lolek Good night and ... fall asleep of boredom... 24.02.06, 21:10
      Film jest tak nędzny, ze nie można tego oglądać. Gorszy niż filmy Spielberga.

Clooney jest gościem, któremu nie wiadomo o co chodzi.
      A Syriana jest dobra, ale nie dzieki niemu. Dzieki scenarzyscie i rezyserowi, który spędził trochę czasu wsrod agentów CIA i "elyt" i ma sporo wiedzy (w wywiadach opowiadał ciekawe rzeczy).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka