yann17 24.02.06, 19:48 film G. Clooney'a o histerii związanej z działalnością komisji McCarthy'ego w USA wiadomosci.onet.pl/1314695,1292,2,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Re: Good night and good luck 24.02.06, 19:51 Clooney to zaangazowany gosc. Podoba mi sie. Myslisz, ze Kaczory chodza do kina? PF Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Good night and good luck 24.02.06, 20:10 polski_francuz napisał: > Clooney to zaangazowany gosc. Podoba mi sie. > > Myslisz, ze Kaczory chodza do kina? > > PF --------------------------- Też mi się podoba. Kolejny film z Clooneyem wart polecenia to Syriana ( patrz niżej. To a propos zaangażowania Clooney'a i komentowania bieżących wydarzeń politycznych. Zdarzały mu się też wpadki ( rola w super kiczu "Air Force One" ) ale ogólnie facet jest w porządku. PS: Obawiam się , że Kaczory do kina nie chodzą, tym bardziej, że zagięli parol na media ( Rada Dobrtch Mediów czy jakoś tak ). Chyba Clooney spóźnił się z tym filmem. www.imdb.com/title/tt0365737/ Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Good night and good luck 24.02.06, 20:22 yann17 napisał: > > --------------------------- > Też mi się podoba. Kolejny film z Clooneyem wart polecenia to Syriana ( patrz > niżej. To a propos zaangażowania Clooney'a i komentowania bieżących wydarzeń > politycznych. > Zdarzały mu się też wpadki ( rola w super kiczu "Air Force One" ) ale ogólnie > facet jest w porządku. > > PS: Obawiam się , że Kaczory do kina nie chodzą, tym bardziej, że zagięli parol > > na media ( Rada Dobrtch Mediów czy jakoś tak ). Chyba Clooney spóźnił się z tym > > filmem. > >zupelnie nie podzielam waszego zachwytu nad clooney. to straszliwy lewak,politycznie poprawny az do bolu kosci,jak wiekszosc hollywoodu i nieszczegolnie sie zachowal po 9/11,gdzie w gre wchodzily jakies naduzycia w funduszach dla poszkodowanych. jak wiecie kazdy zrobi wszytsko aby promowac siebie,ale to napuszony mitoman,jak wiekszosc aktorow. film moze byc ciekawy,ale rzecza gustu czy lubisz jakiegos aktora. a co do polskich mediow to juz przed kaczorami ktos tam niezle wzial kontrole w rece,bo polecialy na leb na szyje z jakoscia. jak widac nie za wszytsko mozna winic kaczke:) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Lewak tez 24.02.06, 20:45 czlowiek. Ma jaja i ma cos do powiedzenia. Czy ma racje czy nie to inna sprawa. Ma poglady i ma odwage by je wyrazic. Czy on nie pochodzi z Litwy? Przypomina mi kogos:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Lewak tez 24.02.06, 20:55 polski_francuz napisał: > czlowiek. Ma jaja i ma cos do powiedzenia. Czy ma racje czy nie to inna sprawa. > > Ma poglady i ma odwage by je wyrazic. > > Czy on nie pochodzi z Litwy? > > Przypomina mi kogos:) > > PF tia jego bohaterstwo idzie tylko w strone akceptowalna przez wiekszosc jego kolesiow z hollywoodu,niestety to taka sama sztanca jak neokomics,tylko jej odwrotnosc. jaja to ma pf ten,ktor idzie pod prad,a nie glosi oklepane frazesy i to jeszcze dlatego,ze mu za nie placa,nie myl pojec. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek-i-lolek Good night and ... fall asleep of boredom... 24.02.06, 21:10 Film jest tak nędzny, ze nie można tego oglądać. Gorszy niż filmy Spielberga. Clooney jest gościem, któremu nie wiadomo o co chodzi. A Syriana jest dobra, ale nie dzieki niemu. Dzieki scenarzyscie i rezyserowi, który spędził trochę czasu wsrod agentów CIA i "elyt" i ma sporo wiedzy (w wywiadach opowiadał ciekawe rzeczy). Odpowiedz Link Zgłoś