znajomy_jennifer_lopez 15.03.06, 11:24 Nie tylko dla gejów. Dla mnie prezydent Kaczyński to najwieksza porażka Polski po 1989r. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ja Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 11:27 Jest on wielkim nieszczęsciem dla Polski, jak zaraza Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 11:42 Obawiam się, że gorsze mogą być skutki jego odbioru za granicą niż tego, co rzeczywiście w Polsce zdziała (a przynajmniej na razie na to wygląda). Kaczkodan kompletnie nie zwraca uwagi na fakt, że Polska jest w Europie, Europa w świecie, media są szybkie i pamiętliwe i jeśli zakaże marszu tolerancji w Warszawie, będzie o to maglowany w Berlinie, Londynie, Amsterdamie, Brukseli, etc. tak długo, aż przeciętny Europejczyk będzie pamiętał dwie rzeczy: że prezydent Polski ma 140 cm wzrostu i głęboko nienawidzi homoseksualistów. W tym drugim, nawiasem mówiąc, poparłby go Hitler, o czym Wprost raczyło zapomnieć publikując swoją wysoce zabawną karykaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez "Halo Telegraf" Kaczyński lubi inwigilować dzienni 15.03.06, 11:57 karzy, byc może też internautów, radzę uważać, spójrzcie miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,3211316.html Odpowiedz Link Zgłoś
gejontko Kaczorek chetnie wchodzi w role kowboja... 15.03.06, 13:59 A kowboje ostatnio... wiadomo:) Odpowiedz Link Zgłoś
jack_twist Re: Kaczorek chetnie wchodzi w role kowboja... 15.03.06, 14:04 ...a ci kowboje-geje też w deklaracjach byli dość homofobiczni:) Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Cieszy nas, ze Niemcy go nie lubia 15.03.06, 14:19 Jak go Niemcy nie lubia, to dowod, ze jest dobrym Polakiem. Gorzej z wehrmachtowcem Tuskiem. Tego to Niemcy tak lubili, ze od razu bylo wiadomo, ze to ich agent. Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Cieszy nas, ze Niemcy go nie lubia 15.03.06, 14:21 w polityce niema to czy go lubia czy nie ,wazne zeby byla z tego kasa!! Odpowiedz Link Zgłoś
darki28 [...] 15.03.06, 14:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
againstinsanity Re: zenujacy post nieuka n/t 15.03.06, 16:05 to ze prawodawstwo, a nie lekarze, decyduje ktore choroby sie leczy, jak widze, niuezle namieszalo ludziom w glowach. homoseksualizm jest zaburzeniem i nie mozna traktowac tego jak cos normalnego bo do normalnosci sodomitom daleko i to bardzo. a tobie szanowny "douczony" radze zbadac powyzsza kwestie z roznych stron a nie tylko od tej poprawnej sodomicznie/politycznie. akceptacja tego typu zachowan ma wplyw na role rodziny w spoleczenstwie, ktora jest jego podstawowym i najwazniejszym elementem.nie uwazam ze nalezy sodomitów eksterminowac ale bezkrytyczna aprobata jest rownie szkodliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: niechsie wreszcie skonczy to pedofilskie peda 15.03.06, 14:54 darki28 napisał: > juz sie niedobrze robi na temat pedalstwa, przeciez to nic innego jak > psychiczna choroba, ktora powinno sie leczyc na zasadzie psychoterapi. Calkowicie sie z toba zgadzam i dlatego powinno sie umiescic Jarka Kaczynskiego w szpitalu psychiatrycznym i leczyc go z tej psychopatii ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Cieszy nas, ze Niemcy go nie lubia 15.03.06, 14:52 monachus napisał: > w polityce niema to czy go lubia czy nie ,wazne zeby byla z tego kasa!! Tak monachus, nie wazne czy was w Monachium ninemcy lubia, wazne ze dostajecie socjal, tylko kasa!!!!!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Cieszy nas, ze Niemcy go nie lubia 15.03.06, 15:01 wiesz kralik11 ja nie jestem z monachium ,a jak ja rozumiem polityke to zdaje sie ze to politycy maja zadanie robic tak aby byl swobodny przeplyw kapitalu , im mniej polityki w gospodarce tym lepiej ,wiec kaczor powinien dawne animozje schowac w kieszeni i pozwalac sie rozwijac przemyslowi!! Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Re: Cieszy nas, ze Niemcy go nie lubia 15.03.06, 15:38 monachus napisał: > wiesz kralik11 ja nie jestem z monachium ,a jak ja rozumiem polityke to zdaje > sie ze to politycy maja zadanie robic tak aby byl swobodny przeplyw kapitalu , > im mniej polityki w gospodarce tym lepiej ,wiec kaczor powinien dawne animozje > schowac w kieszeni i pozwalac sie rozwijac przemyslowi!! Masz na mysli niemiecki kapital? Jah Vole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Cieszy nas, ze Niemcy go nie lubia 15.03.06, 16:04 Pewnie, niech nas wszyscy nie lubią. A po co nam dobre stosunki z sąsiadami? Furda, na pohybel z wszystkimi. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliana Re: Cieszy nas, ze Niemcy go nie lubia 15.03.06, 14:37 Człowieku, zastanów się co mówisz. Jesteś na pewno bardzo, bardzo chory. Szkoda mi cię. zMoże w Twojej rodzinie też jest jakiś były agent lub volksdojcz. Jak wszyscy to wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub juz wiem.. ty masz 13 lat... 15.03.06, 14:52 ...i zaczynasz wlasnie dojrzewac Odpowiedz Link Zgłoś
teraz10 z ciebie pokraka gieremkowska i pewnie pedzio 15.03.06, 14:57 a podstawówki tos chyba nie skończył przeczytaj sobie Boską Komedie Dantego i napis nad bramą peikła "zło sobą się kazi" i poczytaj o pederastach w ostatnum kręgu piekieł Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: z ciebie pokraka gieremkowska i pewnie pedzio 15.03.06, 16:06 No to jest coś, jak Dante tak napisał... Ależ taki mężczyzna, boi się "pedzia"? No, no. Może się umówimy? teraz10 napisał: > a podstawówki tos chyba nie skończył > przeczytaj sobie Boską Komedie Dantego i napis nad bramą peikła "zło sobą się > kazi" i poczytaj o pederastach w ostatnum kręgu piekieł Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Cieszy nas, ze Niemcy go nie lubia 15.03.06, 14:50 pozlotemu napisał: > Jak go Niemcy nie lubia, to dowod, ze jest dobrym Polakiem. > Gorzej z wehrmachtowcem Tuskiem. Tego to Niemcy tak lubili, > ze od razu bylo wiadomo, ze to ich agent. Alez niemcy go uwielbiaja!!!! Przyklady??? Prosze bardzo: fritz.fritz, silesius monachijski, galba no i ty :))) Wystarczy polaczku z nad Renu???? Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Cieszy nas, ze Niemcy go nie lubia 15.03.06, 14:53 co do silesiusa to sie mylisz on jest w niemczech nie na pochodzenie tylko z racji objecia tam parafi ,jako poddany watykanu!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Cieszy nas, ze Niemcy go nie lubia 15.03.06, 15:49 pozłotemu napisał: "Jak go Niemcy nie lubia, to dowod, ze jest dobrym Polakiem." i jak tu dyskutować z pisowcami, skoro to takie prymitywy? Odpowiedz Link Zgłoś
sansibar Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 12:05 navaira napisał: > Obawiam się, że gorsze mogą być skutki jego odbioru za granicą [...] > Kaczkodan kompletnie nie zwraca uwagi na fakt, że Polska jest w Europie, Ee, Ziutek, wal się, nie przesadzaj, na razie w Europie są nasze przekrętasy ze swoimi kontami w Szwajcarii lub Wiedniu. Reszta musi czekać. [...]>jeśli zakaże marszu tolerancji w > Warszawie, będzie o to maglowany w Berlinie, Londynie, Amsterdamie, Brukseli, Ziutek, nie kombinuj, co bedziesz opieprzał Chiraca, że mu w Paryżu Arabowie robią jihad? A co cie to wali, niech mu pala bryki. Spoko. [...] przeciętny Europejczyk będzie pamiętał dwie rzeczy: że > prezydent Polski ma 140 cm wzrostu To chyba Kwach miał tyle jak puchł, wtedy robił się szerszy niż wyższy. Pamietasz go z Charkowa? Toczył sie nie chodzil. Ale fajny gostek, umie zatankowac. >i głęboko nienawidzi homoseksualistów. Ziutek, a żebys ty wiedział jak Kwach ich nie lubił, spójrz na jego sliczna Jole i na Górniakową. >W tym > > drugim, nawiasem mówiąc, poparłby go Hitler, Ziutek z Hitlerem to troche przesadzasz, nie czytaj Mein Kampf, stanowczo odradzam, to nie na twoje nerwy. > o czym Wprost raczyło zapomnieć Wprost to git gazetaka ale czasem o czyms zapomina. Heya. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz10 Pedzie kwiczą "vivat michniko-gieremki"na Białoruś 15.03.06, 12:58 ich, tam pogoniliby zwyrodnialców: publiczna pederastia i propagowanie pederastii jest tam karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz10 [...] 15.03.06, 13:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: pederastię wychwalają pederaści i ich lizusy 15.03.06, 13:11 zal mi ciebie, wyobrazam sobie, ze bardzo boisz sie wszelkiej innosci a 100 lat temu odmawialbys kobietom ich praw Odpowiedz Link Zgłoś
critic Prawda 15.03.06, 11:29 Oj, tak. Swoją drogą ciekawe jakim cudem zrobił doktorat (nie mówiąc o habilitacji), skoro niezbędne jest do tego wykazanie się BIEGŁĄ znajomością języka obcego (zdawał rosyjski? - to może prowadzić do ciekawych spekulacji)? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Prawda jest taka! 15.03.06, 11:31 Facet nie ma habilitacji, zwyczajowo radyjko z kamerką (trwam) nazywa profesorem! Odpowiedz Link Zgłoś
sansibar Re: Prawda jest taka! 15.03.06, 11:42 tadeusz_ja napisał: > Facet nie ma habilitacji, zwyczajowo radyjko z kamerką (trwam) nazywa > profesorem! Zaraz, bo już się gubię, czy Aleksander "Alex" Kwasniewski miał w końcu tę habilitację, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Prawda jest taka! 15.03.06, 11:45 nie cierpie kwasniewskiego... ale oddac trzeba mu sprawiedliwosc.. szum zrobil sie wokol tego, ze powiedzial ze ma wyzsze wyksztalcenie.. a zarzucono mu, ze bez magistra takowego nie posiada.. otoz jest to nieprawda.. warunkiem uzyskania wyzszego wyksztalcenia jest uzyskanie absolutorium - czyli ukonczenie studiow.. tytul naukowy (w tym wypadku magistra czy w innych inzyniera) nie jest "wymagany".. to sie nazywa wyksztalcenie wyzsze niepelne Odpowiedz Link Zgłoś
palooh Re: Prawda jest taka! 15.03.06, 12:32 Jedno wyjaśnienie. Słuchałem rozmowy Moniki Olejnik z Kwaśniewskim w Pr. 3 Polskiego Radia prowadzonej w trakcie pierwszej kampani prezydenckiej Kwaśniewskiego. Otóż na pytanie czy ma wyższe wykształcenie, odpowiedział że TAK. Następnie gdy dla potwierdzenia zapytała (cyt. z pamięci): I ma Pan tytuł magistra? Odpowiedź Kwaśniewskiego była również twierdząca... dundrub napisał: > nie cierpie kwasniewskiego... ale oddac trzeba mu sprawiedliwosc.. szum zrobil > sie wokol tego, ze > powiedzial ze ma wyzsze wyksztalcenie.. a zarzucono mu, ze bez magistra takoweg > o nie posiada.. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Prawda jest taka! 15.03.06, 12:33 jasne.. sklamal w kwestii magistra... ale zarzucono mu, ze nie ma wyzszego wyksztalcenia.. co jest nieprawda.. nie bronie go w calosci.. bronie prawdy.. Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: Prawda jest taka! 15.03.06, 14:12 dundrub napisał: > jasne.. sklamal w kwestii magistra... > ale zarzucono mu, ze nie ma wyzszego wyksztalcenia.. co jest nieprawda.. > nie bronie go w calosci.. bronie prawdy.. wyzszego wyksztalcenia rowniez nie ma. nie zdobyl absolutorium. polecam lekture z tamtych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Prawda jest taka! 15.03.06, 11:47 Nikt Kwaśniewskiego nie tytulowal docentem, to więc o co chodi? Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 11:31 > Nie tylko dla gejów. Dla mnie prezydent Kaczyński to > najwieksza porażka Polski po 1989r. Zgadzam sie w 100%! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Homofobią pałają ci co boją się samego siebie z ID 15.03.06, 11:32 Tam gdzieś głęboko w ich nieświadmości tkwi ostra zadra, niepewnośc co do samego siebie. Dlatego utwierdzją się w swoim heteroseksualizmie, którego nie są przed sobą samym do końca pewni, poprzez agresję i nienawiść do gejów i nietolerancję wobec wszelkiej odmienności. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Homofobią pałają ci co boją się samego siebie 15.03.06, 11:35 Ach Jareczek? Glośno się o tym mówi w pewnych kręgach! Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 to prawda 15.03.06, 11:58 ...a jak dodać do tego mieszkanie z mamusią i kotem i wypowiedzi kolegów, że "na dziewczyny to nie z Jarkiem" chodzili... :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
againstinsanity Re: Homofobią pałają ci co boją się samego siebie 15.03.06, 16:19 ja sie boję o dzieci a nie o siebie, tłumoku Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub 50% 15.03.06, 11:37 "Upadek Zachodu będzie nieunikniony, kiedy 50 procent mężczyzn nie będzie interesować się kobietami" no coz.. a we wlasnej Panskiej rodzinie jak to jest? Ile procent blizniakow interesuje sie kobietami? Odpowiedz Link Zgłoś
cambrone Oni są jak islamiści 15.03.06, 11:39 Oni są jak islamiści!!!!Każdy seks bez kołderki i prokreacji jest brudny,ale potem się wyspowiadają i jest Ok!!!! A brat pogłaszcze kota i wporzo!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
sansibar Podstępny wróg gejów 15.03.06, 11:39 Geje też potrzebują wrogów, nic tak nie integruje środowiska jak ohydny, przebiegły, bezwzględny, podstępny, katolicki, okrutny, nieludzki wróg. W dodatku, bądźmy szczerzy, nie za przystojny (co innego np. taki Marek Belka, przyjaciel Jennifer L.). :) Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 11:40 MOŻE "SKRZYWDZIŁ" GO JAKIŚ GEJ,ZROZUMCIE CZŁOWIEKA..;) I PRZESTAŃCIE ZRZĘDZIC BEZ KOŃCA.SKORO MOHEROWY DZIHAD OKAZAŁ SIE NAJBARDZIEJ ZDYSCYPLINOWANA PARTIĄ W TYM DZIKIM KRAJU,TO ZACZNIJCIE WYCIĄGAC WNIOSKI. KTO Z WAS CHODZI NA WYBORY?! Odpowiedz Link Zgłoś
zb1k Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 11:55 sugerujesz ze brat go za mlodu tego tamtego....?? :D Torrenty Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 13:01 Chodzę na wybory i nie znam nikogo, kto by na ostatnie nie poszedł, i nie znam nikogo, kto by głowsował na Popilym i Socjalizm. Czasami sobie myślę, że ktoś sfałszował te wybory. A sugestia, źe Jarek skrzywdził brata w dzieciństwie jest jednak zbyt perwersyjna, nawet jak na bliżniaków. =========== PiSo-bolszewicy do boju! Balcerowicz musi łodejść! Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus homofobia a zaprzeczanie faktom 15.03.06, 11:44 >Upadek Zachodu będzie nieunikniony, kiedy 50 procent mężczyzn nie będzie >interesować się kobietami". a)do gejow nic nie mam b)zdanie to jest absolutnie prawdziwe. czy juz ludzie do konca pocipieli? Co w tym zdaniu jest zlego? c)czy fakt ze uwazam ze adopcja dzieci przez gejow to paranoja, pomysl pomylony i debilizm do kwadratu oznacza ze jestem faszysta inazista?? jesli to wlasnie to oznacza to jestem z tego bardzo dumny. Jeszcze na leb mi nie padlo. nalezy odroznic "homofobie" a wiec nienawisc w stosunku do homo od uznania faktow ze dzieci ze zwiazku dwoch facetow/kobiet nie ma a cywilizacyjnie rozwojowe to to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: homofobia a zaprzeczanie faktom 15.03.06, 12:15 Termin "homofobia" używany przez środowiska homoseksualne jest terminem obraźliwym i wysoce nietolerancyjnym. Fobia słownikowo oznacza "uporczywy lęk przed różnymi określonymi sytuacjami, zjawiskami lub przedmiotami". Homofobia to lęk przed homoseksualistami (bo przecież nie przed ludźmi człowiek=homo) Jeśli wolny człowiek nie akceptuje homoseksualizmu, to nie jest to podszyte lękiem, tylko człowiek ten może mieć po prostu odmienne zdanie na temat homoseksualizmu. Przypisywanie (przez ideologów homoseksualizmu) ludziom którzy maja odmienne zdanie w tej kwestii jakiejś fobii jest przemocą symboliczna w czystej postaci, jest autokratycznym orzekaniem, nieliczącym się z autonomicznym sądem moralnym osób, które nie akceptują homoseksualizmu. Słowo to odbiera w istocie prawo do bycia zdrowym psychicznie ludziom nie akceptującym homoseksualizmu. Jest to pogwałcenie fundamentalnego prawa człowieka do wolności wyznania, myśli i słowa. Czemu nie widzą tego obrońcy praw człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
mln79 Re: homofobia a zaprzeczanie faktom 15.03.06, 12:57 Homofobia to nie tyle lęk przed homoseksualistami (choć to też się zdarza - pewnien działacz MW nie podaje ręki homoseksualistom niby z "przyczyn higienicznych" więc chyba można to nazwać fobią, prawda?), co przed ich emancypacją, a więc przed zmianami społecznymi i prawnymi prowadzącymi do równouprawnienia gejów i lesbijek. Ludzie określani jako "homofobi" najczęciej sami przyznają, że obawiają się o instytucję rodziny, przetrwanie gatunku etc. Jeśli z kolei ktoś uważa te obawy za nieuzasadnione, a wręcz nieracjonalne to ma prawo użyć określenia homofobia (fobia to lęk bez racjonalnej przyczyny). Być może określenie "homofob" nie jest zbyt subtelne, ale trafnie oddaje histerię niektórych środowisk skrajnie prawicowych w odniesieniu do tych spraw. Mogę zapewnić, że nikt przy zdowych zmysłach nie sugeruje, że homofobia jest jednostką chorobową. Hasło "Homofobia to się leczy" jest jedynie happeningową przenośnią stanowiącą reakcję na zapędy tych, którzy chcą leczyć homoseksualizm. Homofobia jest zjawiskiem tej samej kategorii co rasizm, antysemityzm czy nienawiść do kibiców innej drużyny - nie są to choroby psychicze, lecz pewne antyspołeczne postawy. Na pewno też homofobia czy rasizm nie mogą być uznane za wyznania i korzystać z przysługującej im ochrony. Błędem jest też nazywanie homoseksualizmu ideologią i mówienie o ideologach homoseksualizmu. Homoseksualistów nie łączy żadna ideologia, a ruchy społeczne postulujące równouprawnienie homoseksualistów nie zrzeszają wyłącznie homoseksualistów. Adekwatnym określeniem ideologii tych ruchów byłby moim zdaniem przymiotnik "prorównościowy". A tak na marginesie: człon "homo" w wyrazie homoseksualista nie pochodzi z łaciny (gdzie homo istotnie znaczy człowiek) tylko z greki (homo = jednakowy, stąd np. homogeniczny = jednorodny). Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: homofobia a zaprzeczanie faktom 15.03.06, 15:16 mln79 napisał: > Homofobia to nie tyle lęk przed homoseksualistami , co przed ich > emancypacją, a więc przed zmianami społecznymi i prawnymi A jesli ten lęk ma racjonalne podstawy (np lęk przed upadkiem moralno-kulturowym) - to też jest fobią? >Homofobia jest zjawiskiem tej samej kategorii co rasizm, > antysemityzm ?? A to dlaczego? Brak akceptacji dla zachowań homoseksualnych nie oznacza ograniczenia ich praw. Ja uważam pederastów za zboczeńców, ale powinni mieć takie same prawa jak normalni . > Błędem jest też nazywanie homoseksualizmu ideologią i mówienie o ideologach > homoseksualizmu. Homoseksualistów nie łączy żadna ideologia, Sama dewiacyjny popęd oczywiście nie jest ideologią, ale na jego bazie homo-aktywiści stworzyli ideologię zmierzającą do rewolucji kulturowej. > a ruchy społeczne > postulujące równouprawnienie homoseksualistów nie zrzeszają wyłącznie > homoseksualistów. Adekwatnym określeniem ideologii tych ruchów byłby moim > zdaniem przymiotnik "prorównościowy". Mówienie o "równouprawnieniu" nie ma sensu, bo sodomici mają takie same prawa jak normalni . Np.: dwóch normalnych mężczyzn też nie może zawrzeć związku lub adoptować dziecka. > > Odpowiedz Link Zgłoś
antykwak Re: homofobia a zaprzeczanie faktom 15.03.06, 12:57 > >Upadek Zachodu będzie nieunikniony, kiedy 50 procent mężczyzn nie będzie & > #62;interesować się kobietami". > > > a)do gejow nic nie mam > b)zdanie to jest absolutnie prawdziwe. czy juz ludzie do konca pocipieli? Co w > tym zdaniu jest zlego? Właśnie to twierdzenie jest dowodem na to na ile zdurniałe jest polskie społeczeństwo i jakim baranem jes polski prezydent. Homoseksualizm NIE JEST upośledzeniem rozrodczości!! Do zapłodnienia NIE JEST potrzebny stosunek, wie o tym każdy rolnik, który ma krowy. nie chce cie obrazac, ale to co mowisz jest nierozsadne, choc to nie twoja wina, w koncu skoro takie bzdury rozpowszechnia prezydent, to trudno oprzec sie wrazeniu ze to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: homofobia a zaprzeczanie faktom 15.03.06, 15:20 antykwak napisał: > > Homoseksualizm NIE JEST upośledzeniem rozrodczości!! Jest upośledzeniem (źle ukierunkowanym) popędem, a więc pośrednio upośledzeniem rozrodczości. > Do zapłodnienia NIE JEST potrzebny stosunek, wie o tym każdy rolnik, który ma krowy. Chcesz zapładniać ludzi tak jak krowy?...))) > Odpowiedz Link Zgłoś
againstinsanity Re: homofobia a zaprzeczanie faktom 15.03.06, 16:26 do zaplodnienia nie jest potrzebny stosunek? tyo skąd sie wziąleś? Rob dla pedałow dzieci z probowki albo klony, chociaz nawet klonow byloby szkoda oddawac tym zbokom Odpowiedz Link Zgłoś
drakoniusz Re: homofobia a zaprzeczanie faktom 15.03.06, 13:07 >> Upadek Zachodu będzie nieunikniony, kiedy 50 procent mężczyzn >> nie będzie >interesować się kobietami". > b)zdanie to jest absolutnie prawdziwe. czy juz ludzie do konca pocipieli? > Co w tym zdaniu jest zlego? W tym zdaniu błędne jest założenie. Geje stanowią zawsze jakieś 2-3% społeczeństwa. To nie jest ideologia ani choroba którą można propagować, bądź zwalczać. Zatem od zakazywania marszów nam gejów nie ubędzie a od ukazywania gejów w mediach takoż ich nie przybędzie. 2-3% i kropka. Pan prezydent kaczogroda (tudzież mój przedmówca) jakby tego faktu nie rozumiał :))p Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: homofobia a zaprzeczanie faktom 15.03.06, 15:25 drakoniusz napisał: > >> Upadek Zachodu będzie nieunikniony, kiedy 50 procent mężczyzn > Geje stanowią zawsze jakieś 2-3% społeczeństwa. W starożytnej Grecji też? > Zatem od zakazywania marszów nam gejów nie ubędzie a od ukazywania gejów w > mediach takoż ich nie przybędzie. 2-3% i kropka. Obecnie większość psychologów uważa,że sodomia jest przeważnie skłonnością nabytą - a więc propagowanie tych postaw nie jest bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
drakoniusz Re: homofobia a zaprzeczanie faktom 15.03.06, 15:53 >> Geje stanowią zawsze jakieś 2-3% społeczeństwa. > W starożytnej Grecji też? Popatrzmy... wedle wikipedii: " Publikowane badania statystyczne, naukowe oraz historyczne podają, że wśród populacji ludzkiej jest średnio 3-5% osób o skłonnościach homoseksualnych, a odsetek ten jest mniej więcej stały bez względu na obszar i czas. " > Obecnie większość psychologów uważa,że sodomia Ponownie wiki: " Definicja sodomii zmieniała się przez wieki. Zawsze dotyczyła nietypowych zachowań seksualnych. W średniowieczu określano tak stosunki homoseksualne między mężczyznami. W XVII i XVIII w. sodomia oznaczała stosunek analny między mężczyznami lub mężczyzny z kobietą. W niektórych krajach sodomia była karalna i najczęściej groziła za nią śmierć przez spalenie. Obecnie tym terminem określa się zoofilię. " Mógłbym prosić o stosowanie bardziej współczesnej i precyzyjnej terminologii ;)p > jest przeważnie skłonnością nabytą - > a więc propagowanie tych postaw nie jest bez znaczenia. O tą akurat kwestię od lat toczą się spory. Daleki byłbym od twierdzenia, że przeważnie... Jeśli już, to w pewnych środowiskach skłonności te łatwiej się ujawnia. Trudno np. przyznawać się do gejostwa w krajach, które grożą za to kamienowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Re: homofobia a zaprzeczanie faktom 15.03.06, 13:21 >>Jeszcze na leb mi nie padlo. Otóź padło. Jeżeli uwaźasz, tak jak i Prezydent Niewszystkich Polaków, że można homoseksualizm rozpropagować tak, że 50% mężczyzn przestanie chodzić na babki, to padło Ci bardzo ciężko. Broń boże nie wychodź na ulicę, bo jeszcze spotkasz jakiegoś geja i on Cię przekona i kacze blade, zostaniesz HOMOSEXEM. ===================== PiSo-bolszewicy do boju! Zbudujemy Królestwo Absurdu! Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: homofobia a zaprzeczanie faktom 15.03.06, 13:38 No cóż, prawdziwy facet pedała się nie boi, zresztą dla hetero im więcej gejów, tym lepiej- więcej wolnych kobiet przecież. No, chyba, że lesbijki, ale te zazwyczaj prezentują typ urody nietożsamy z pociągającym mnie typem. A więc same plusy. A jeśli chodzi o dzieci, które źli liberałowie mogą skierować na złą drogę, to chciałbym przypomnieć, że istnieje coś takiego jak wychowanie i rodzina. I jeśli to będziesz źle robił, to żadna fobia Ci nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactwa 15.03.06, 11:46 Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactwa w zachodniej prasie to prawdziwy wyznacznik kompleksów i prowincjonalizmu polskich "Europejczyków" z łże-elity. Gdzieś tam jakiś artykulik w Financial Timesie, w Suddeutsche Zeitung, w Le Mondzie czy Corriere, i już wzmianki w czołówkach polskich gazet, dzienników telewizyjnych i radiowych. Ach, czy tylko dobrze wypadliśmy, czy jesteśmy poprawni, czy Europejskie Elity nie mają zastrzeżeń do Polaczków – początkujących Europejczyków… Co za żenada i serwilizm, wstyd. Jesteśmy znaczącym europejskim krajem i nic dziwnego że ktoś tam od czasu do czasu coś o nas napisze. To jednak nie powód żeby się tym od razu przejmować. A co do włosko-niemieckich dewiantów, to nie oni będą wybierać Prezydenta w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 11:49 Sluchaj junkier, jesteś zasłosny jak twój idol, czyli Kaczyńki. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 12:01 Nie, to ty jesteś żałosny i cała ta wasza dewiancka "gejokultura", zniewieściałych, obleśnych pseudo-facetów zachowujących się w obrzydliwy sposób, zupełnie nie do pojęcia dla normalnego człowieka. Te wasze "parady", mizdrzenie się, szminkowanie, szkoda słów po prostu. Dewiant jest dewiantem i chwała Kaczyńskiemu że jako jeden z nielicznych przywódców na tym zdegenerowanym kontynencie dał temu wyraz. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Sluchaj junkier szczekaj sobie, nikt w Europie 15.03.06, 12:09 nie zwróci na ciebie uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactwa 15.03.06, 12:16 tadeusz_ja napisał: > nie zwróci na ciebie uwagi Pudlo. Nie mam kompleksow na punkcie pojecia "Europejczyk", nie naleze do SLD ani PeDe i w sumie jest mi obojetne czy jakis tam jeden czy drugi lewak odmowi mi uznania za "Europejczyka. Przeciwnie, bycie w innym obozie niz dewianci, lewacy, socjalisci, ateisci, nihilisci, politycznie poprawne ciocie tudziez pozostale "ikony Europy" poczytuje sobie za zaszczyt. I to duzy zaszczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 12:20 dopisz tez sobie za zaszczyt bycie w gronie ludzi zaslepionych i niemyslacych samodzielnie.. poczytaj literature na temat homoseksualizmu i przestan "dewiantowac" tych ludzi.. i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 12:27 dundrub napisał: > dopisz tez sobie za zaszczyt bycie w gronie ludzi zaslepionych i niemyslacych samodzielnie.. No to juz jest gruba przesada. Jesli ktos mysli NIESAMODZIELNIE, to wlasnie rzecznicy poprawnosci politycznej i nadmiernej tolerancji, wrecz laksizmu, w stosunku do dewiacyjnych, w odczuciu ponad polowy polskiego spoleczenstwa, mniejszosci seksualnych. To przeciez GW, TPowszechny czy Polityka sa rzecznikami myslenia typu przyswajasz politycznie poprawne "prawdy" (czyli: myslisz niesamodzielnie, mysla za ciebie inni) albo relegujemy cie poza nawias publicznej debaty. > poczytaj literature na temat homoseksualizmu i przestan "dewiantowac" tych ludz i.. i tyle.. To nie ja ich dewiantuje. To oni sami wypychaja sie poza nawias normalnosci. Mam na mysli oczywiscie nie jakichs anonimowych ludzi o sklonnosciach h-s nieepatujacych nikogo swoja seksualnoscia ale lewackich aktywistow spod znaku kampania przeciw h-fobii, Inicjatywa 8 marca, SLD, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub zal mi ciebie 15.03.06, 12:32 naprawde.. poczytaj o homoseksualizmie i pozniej sie wypowiadaj... jesli tego nie zrobisz - caly czas dla mnie bedziesz w gronie ludzi stereotypowo myslacych, niezainteresowanych dowiedzeniem sie, jak to wyglada naprawde i budujacych swoje widzenie swiata na podstawie haselak i idei pakowanych im do glow.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
teraz10 Panowanie homo w "Europie" = Islam za 2 pokolenia 15.03.06, 13:15 jak wiadomo homoseksualiści nie rodzą dzieci, a panowanie rozpusty w danym społeczeństwie oznacza niechęć do dzieci, oznacza wymieranie narodów, a puste miesjce zajmują imigranci islamscy. "zło samo się kazi" jak pisze Dante o napisie przy bramach piekielnych w "Boskiej Komedii" Nie będzie w Europie zdrowego rozsądku, normalności to jej nie będzie wcale będą mahometanie. Ci nie tolerują Sodomy. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Panowanie homo w "Europie" = Islam za 2 pokol 15.03.06, 13:25 badania wykazuja, ze 2-5% KAZDEJ populacji to homoseksualisci.. i ta wielkosc jest niezmienna od lat.. nie panikowalbym raczej z tym zagrozeniem z tej strony ujemny przyrost naturalny to potezny problem naszej cywilizacji.. chyba najwiekszy nawet... ale nie mieszaj w ten problem homoseksualistow - to naduzycie.. zainteresuj sie moze, ile malzenstw decyduje sie na bezdzietnosc (lub jedynie jedno dziecko) i dlaczego? dlaczego mlodzi ludzie decyduja sie na prowadzenie singlowego trybu zycia? daj spokoj homosiom Odpowiedz Link Zgłoś
teraz10 chodzi o przywileje dla homo, o propag.rozpusty 15.03.06, 13:37 z tego nie ma i nie będzie nic dobrego. Im więcej wygodnictwa, propagandy rozpusty tym mniej dzieci. A homoseksualiści niej sobie są tylko bez obnoszenia sie ze swoim zwyrodnieniem, bez przywilejów,a jeśli któryś ma trochę przyzwoitości to powinien żyć bez homo skesu, rzeczy obrzydliwej dla każdego przyzwoitego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub doczytaj o homoseksualizmie 15.03.06, 13:40 to pogadamy.. nie mam czasu na edukowanie ciebie w tym temacie.. i ochoty juz tez nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: doczytaj o homoseksualizmie 15.03.06, 13:42 Zostaw ich, nie widzisz, że srają pod siebie ze strachu? Nie rozumiem tego zupełnie, muszą być strasznie zakompleksieni. JPII mówił "nie lękajcie się", a Ci piszczą jak panienka, co mysz zobaczyła- po prostu potworne! Odpowiedz Link Zgłoś
ah11980 Hej ekspert 15.03.06, 16:03 Ty ekspert od homoseksualistow, jesli ty taki douczony to nam opowiedz jak to naprawde jest?Czy jeden z homo pary udaje kobiete a drugi mezczyzne? Bo dla mnie na serio jesli dwie baby albo dwoch chlopow sa w sobie zakochani , to wybacz mi ale nie jest to naturalne. Jesli z ciebie taki uczony to musisz chyba wiedziec ze wszystko dazy do rownowagi. Dwoch chlopow lub dwie baby nie jest rownowaga. Osobiscie nie mam problemow z gejami , lub lezbijami,tak dlugo jak nie chca miec tego co ludzie ``normalni``. Jesli homoseksualizm byl rzecza normalna , to cala ludzkosc bylaby jednej plci. Popatrz sie na swoje cialo i na cialo kobiety (chyba juz widziales co? ;oP ) , zauwarz roznice , nie sadzisz ze jest w tym jakis plan? Odpowiedz Link Zgłoś
hwyl Re: Hej ekspert 15.03.06, 16:32 Dwoch chlopow lub dwie baby nie jest > rownowaga. Osobiscie nie mam problemow z gejami , lub lezbijami,tak dlugo jak > nie chca miec tego co ludzie ``normalni``. Czyli jednak masz problem, bo: uznajesz ze geje nie sa 'normalni' i nie chcesz im przyznac praw przyslugujacych innym (czyli jak - status 'podludzi' bylby satysfakcjonujacy?) Bo dla > mnie na serio jesli dwie baby albo dwoch chlopow sa w sobie zakochani , to > wybacz mi ale nie jest to naturalne. Sa rzeczy na niebie i ziemii... Skoro zjawisko istnieje w naturze, to chyba jest 'naturalne' , a jak ktos sie do tego faktu odnosi, to juz jego problem. Popatrz sie na swoje cialo i na > > cialo kobiety (chyba juz widziales co? ;oP ) , zauwarz roznice , nie sadzisz ze > > jest w tym jakis plan? Gdyby natura dzialala celowo, nie bylo by homoseksualistow, osob niepelnosprawnych, albo osob bezplodnych, jednak istnieja, zawsze istnieli i smiem twierdzic ze zawsze istniec beda. A co z transseksualistami, ktorzy rodza sie z poczuciem przynaleznosci do innej plci, albo z osobami posiadajacymi cechy plciowe mezczyzn i kobiet, natura dziala jak chce, a spoleczenstwo ma silna potrzebe upychania jednostek w kategorie dwubiegunowej plci. Podazajac za twoim tokiem myslenia - gdyby heteroseksualizm byl normalny, to cala ludzkosc bylaby heteroseksualna.. >Czy jeden z homo pary udaje kobiete a drugi mezczyzne? O tak, jeden koniecznie musi byc transwestyta dorabiajacym jako Drag Queen, a drugi obowiazkowo musi byc macho fleja, najlepiej w skorze... A na powaznie to polecam obejrzenie Brokeback Mountain, gdzie zwiazek homoseksualny pokazany jest realistycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ah11980 Re: Hej ekspert 15.03.06, 18:21 No to jezeli porownujesz osoby niepelnosprawne do homseksualistow,to jezli dobrze rozumiem sa oni/one osobami tez niepelnosprawnymi lub chorymi, a wiec do szpital trzeba ich wziac a nie dodawac do choroby , i ulatwiac jej rozpylu. Trzeba te osoby wyleczyc. Co do praw , nic nie mowielem o podludziach. Nikt im nie zabrania zycia lub istnienia, nikt ich do zoo nie zapedza. Ale dzieci , slubow i innych rzeczy ktore sa TYLKO i JEDYNIE dla zwiazkow kobieta/mezczyzna nie mozna im na nie pozwolic. I zyjac w kraju gdzie ludzie sa bardzo liberalni (KANADA) w miescie gdzie jest osiedle dla gejow i lesbijek (w Montrealu nazywaja to osiedle The Village), wiem to ze na im wiecej maja pozwolone tym wiecej bede chcieli. Do leczenia wszyskie geje i lezbijki!!!( no moze nie te ladne hehehe) Odpowiedz Link Zgłoś
hwyl Re: chodzi o przywileje dla homo, o propag.rozpus 15.03.06, 13:59 Ja jestem przyzwoitym czlowiekiem i homoseksualizm nie jest dla mnie obrzydliwy. Zwyrodnieniem jest proba zaszczucia innych przez narzucanie im swojej moralnosci. Czy to przejaw nerwicy, kompleksu nizszosci? Bo wyrazem glebokich przemyslen, czy 'chrzescijanskiego milosierdzia' raczej na pewno nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz10 dla Sodomy nie ma miłosierdzia, dla bestii które 15.03.06, 14:33 chcą zrobić z ludzkości sodomitów tym bardziej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub sekta?? 15.03.06, 14:37 jaka? z jakiej jestes? moze do dominikanow trzeba by dac namiary na ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: sekta?? 15.03.06, 14:42 przecierz dominikanie to najgorsza w histori sekta !!bandyci ci tworzyli czlon inkwizicji ,watpie cz pacyfista Jezus ma cos wspolnego z tym mordercami w sukienkach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: sekta?? 15.03.06, 14:44 to juz inna kwestia.. odnioslem sie do ich centrum informacji o sektach a nie watpie ze wie co to, choc teraz watpie, by zrozumial ironiczny ton ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: sekta?? 15.03.06, 14:50 tez tak twoj post przyjalem , a to co napisalem to informacja dla nieuswiadomionych ktory wydaje sie ze rzym to taka ladna organijacja ,co kropidlem nawracala!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: sekta?? 15.03.06, 14:53 a jak myslisz.. jaka jest etmologia zwrotu: kropnac kogos? ;) pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
againstinsanity Re: sekta?? 15.03.06, 16:34 odpieprz sie od religii-jakiejkolwiek. reprezentujesz 'postep' w jego najgorszym wydaniu. lepiej popros kolege sodomite o lewatywe, moze ci przejszie. zero tolerancji dla zboczen Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: sekta?? 15.03.06, 16:44 i pewno wszystkich pedalow na madagaskar?? uwazaj koles bo moze sie wtedy okazac ze 50% plebani nam wyludnieje!!i kto bedzie dalej pral mozg takiemu mutantowi jak ty??sam rydz to troche malo!!siac siac!! Odpowiedz Link Zgłoś
againstinsanity Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 16:29 bo sie jeszcze udlawisz tym pedalstwem. przystopuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 12:24 jesteś biednym czlowiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 12:11 zalosne jest to, ze utozsamiasz bycie homoseksualista z paradami i szminkowaniem sie.. zalosne jest to, jak niewiele zadales sobie trudu w zglebieniu tematu.. moze dowiedzialbys sie, ze WHO nie definiuje homoseksualizmu jako dewiacji, ze wielu gejow czy lesbijek (smiem nawet twierdzic, ze wiekszosc z nich) wyglada normalnie i zachowuje sie normalnie.. rozniac sie jedynie w swoich preferencjach seksualnych.. uprzedzam od razu twoje pytanie czy nawet stwierdzenie - nie jestem homoseksualista czy nawet biseksualny tez nie jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 12:21 dundrub napisał: > zalosne jest to, ze utozsamiasz bycie homoseksualista z paradami i szminkowaniem Czy to ja jestem organizatorem tych zalosnych "parad"? Czy to ja rozpowszechniam w TV zdjecia zniewiescialych, wyszminkowanych osobnikow z tychze parad? Jesli Kaczynski jest ikona "homofobii (osobiscie odrzucam to absurdalne pojecie), to gejo-parady sa ikona homoseksualizmu, czy to sie komus podoba czy nie. Tym samym odrzucam zarzut. > WHO nie definiuje > homoseksualizmu jako dewiacji, W Polsce nie ma zadnej dyskryminacji homoseksualistow. Nie oznacza to ze mozna lamac prawo poprzez np. obrazanie moralnosci publicznej czy demoralizowanie dzeici publicznymi obscenicznymi manifestacjami. Mnie nie obchodzi jak ktos zaspokaja swoje potrzeby seksualne o ile nie lamie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 12:26 > Czy to ja jestem organizatorem tych zalosnych "parad"? Czy to ja > rozpowszechniam w TV zdjecia zniewiescialych, wyszminkowanych osobnikow z > tychze parad? Jesli Kaczynski jest ikona "homofobii (osobiscie odrzucam to > absurdalne pojecie), to gejo-parady sa ikona homoseksualizmu, czy to sie komus > podoba czy nie. Tym samym odrzucam zarzut. eee.. gdzie w polsce widziales uszminkowane parady? daj jakies linki.. chetnie popatrze.. > > > > WHO nie definiuje > homoseksualizmu jako dewiacji, > > W Polsce nie ma zadnej dyskryminacji homoseksualistow. a co ty robisz nazywajac ich DEWIANTAMI? czy to nie dyskryminacja? Nie oznacza to ze mozna > lamac prawo poprzez np. obrazanie moralnosci publicznej czy demoralizowanie > dzeici publicznymi obscenicznymi manifestacjami. co bylo obsceniczne w tych paradach? czy przeciw ktorejkolwiek z nich zostalo skierowane do prokuratury zawiadomienie o przestepstwie? (obraza uczuc czy moralnosc itd??) > > Mnie nie obchodzi jak ktos zaspokaja swoje potrzeby seksualne o ile nie lamie > prawa. a jak to prawo lamie? tocza sie jakies sprawy w sadach o lamanie tego niby prawa??? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 12:34 dundrub napisał: > > W Polsce nie ma zadnej dyskryminacji homoseksualistow. > > a co ty robisz nazywajac ich DEWIANTAMI? czy to nie dyskryminacja? To nie dyskryminacja, to moja osobista opinia. Mam do niej prawo. Powtarzam, nikt nie zabrania h-seksualistom zostawac adokatami, muzykami, stylistami, dziennikarzami, grabarzami i kim tam jeszcze. Nie splycajmy tematu, prowokacyjne parady nie sa esencja zycia w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 12:39 > dziennikarzami, grabarzami i kim tam jeszcze. Nie splycajmy tematu, > prowokacyjne parady nie sa esencja zycia w Polsce. z twoich postow wynika, ze sa.. ze obrazaja, zagrazaja i co tam jeszcze chcesz... odnioslem wrazenie, ze sa dla ciebie niezmiernie wazne.. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 12:28 Obrażaniem moralności publicznej jest zabijanie chorych PAVULONEM! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 12:30 tadeusz_ja napisał: > Obrażaniem moralności publicznej jest zabijanie chorych PAVULONEM! Mylisz pojecia, to jest zabojstwo. Polecam dokladne zapownanie sie z trescia Kodeksu Karnego oraz Kodeksu wykroczen. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 13:06 Mam na myśli polską moralność publiczną! To pavulon! Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 14:07 Ci skrajni prawicowcy są nudni jak flaki z olejem. Stary czy widziałeś kiedyś karnawał na ulicach Rio, Wenecji itd? Wygląda on dokładnie tak jak parady gejowskie. Tyle że takie parady gejowskie o jakich tym mówisz to w Polsce się nie odbywaja i długo odbywać się nie będą na razie geje usiłują przejść w proteście przeciw dyskryminacji przez miasto - bez karnawału. W świecie zachodnim rzeczywiście takie "karnawałowe parady" sie odbywają ale w polacy póki co walczą o podstawowe swobody obywatelskie i równouprawnienie Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 14:48 >>>>Ci skrajni prawicowcy są nudni jak flaki z olejem. Stary czy widziałeś kiedyś karnawał na ulicach Rio, Wenecji itd? Wygląda on dokładnie tak jak parady gejowskie. <<<<<<<< To, ze jakies hece maja miejsce w Rio nie znaczy ze automatycznie maja byc przeniesione. A jesli tak to moze rowniez szwadrony smierci eliminujace margines? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 14:50 erratum: >>>>Ci skrajni prawicowcy są nudni jak flaki z olejem. Stary czy widziałeś kiedyś karnawał na ulicach Rio, Wenecji itd? Wygląda on dokładnie tak jak parady gejowskie. <<<<<<<< To, ze jakies hece maja miejsce w Rio nie znaczy ze automatycznie maja byc przeniesione do Polski. A jesli tak to moze rowniez szwadrony smierci eliminujace margines spoleczny, np. kiboli? Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 16:30 Nie zdziwiłem się nawet że odniosłeś się do jakiejś pierdoły a nie meritum Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 16:39 anvill napisał: > Nie zdziwiłem się nawet że odniosłeś się do jakiejś pierdoły a nie meritum Niestety, w tym przypadku meritum, tj rzekoma dyskryminacja gejow w Polsce, jest jednoczesnie perdołą. Odpowiedz Link Zgłoś
romciugiertych Gejokultura? 15.03.06, 12:17 Stary, nim sie zaczniesz wypowiadać o zniewiescieniu dewiantów, obejrzyj sobie o tym choćby "Brokeback Mountain". Jakoś nie widziałem tam ani parad, ani mizdrzenia się, ani szminkowania. Jak spojrzeć na bohaterów i porównac ich z naszą podskakującą, piszczącą kaczuchą, wnioski, z czyją męskością jest coś nie tak, nasuną się same. Odpowiedz Link Zgłoś
nos83 Re: Gejokultura? 15.03.06, 13:27 romciugiertych napisał: > Stary, nim sie zaczniesz wypowiadać o zniewiescieniu dewiantów, obejrzyj sobie > o tym choćby "Brokeback Mountain". Jakoś nie widziałem tam ani parad, ani > mizdrzenia się, ani szminkowania. Tyle ze film jest odrealniony, a sex nie jest pokazany dosłownie. Ja natomiast czekając po skonczonej imprezie w klubie, mam bezposrednia styczność . widze jak sie liżą i robią sobie przy wszystkich laski. Niejednokrotnie nachlany i przypakowany pederasta( fakt ze nie wyszminkowany) dobierał sie domnie łapał za krocze lub za dupe. Facet hetero w takim wypadku dostałby w pierd.. i wypad z baru , a oni sie panoszą, jak świete krowy. Bo nachlanego pederasy nie mozna pobić, tak jak nachlanego kolesia obmacujacego nachalnie panienki. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Gejokultura? 15.03.06, 13:47 Kuwa, człowieku, gdzie Ty chodzisz na imprezy? Sam się im chyba nadstawiasz, to jakieś zboczenie jest? Spędziłem sporo czasu w Amsterdamie i Londynie i w życiu takich scen nie widziałem (raz w knajpie- wyszedłem, a nie czekałem do końca imprezy) a w łeb by dostał każdy i każda (no dobra, ładna nie), kto by mnie dotknął!! Się zastanów nad sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Gejokultura? 15.03.06, 13:51 Freud najprwdopodobniej dosc jednoznacznie wskazalby na nieswiadome poszukiwania w takich miejscach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romciugiertych Re: Gejokultura? 15.03.06, 13:51 To po co łazisz do gejowskich klubów? W normalnych jakoś nie widać liżących się facetów... Twoje szlochy przypominają mi biadolenia panienki, co najpierw idzie pod latarnie na Plac Pigalle, a potem skarży się, że faceci robili jej propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Gejokultura? 15.03.06, 14:44 Stary to ty po prostu w jakimść burdelu byłeś. Z racji tego że moja dziewczyna ma dużo znajomych gejów bywam razem z nia w lokalach gejowskich i nigdy mi się coś takiego nie przydazylo. Oczywiscie kilku kolesi podchodzilo z propozycja drinka czy ogolnie zagadywalo ale na tekst ze nie jestem z "branży" lub ze jestem tu z dziewczyna mowili "sorry" w najgorszym wypadku "szkoda". A pozatym to naprawde fajne imprezki i o wiele bardzie kulturalne niz te wszystkie w "heteryckich" klubach. To co powiedziałeś to albo twoje fantazje seksualne albo jak powiedziałem po prostu poszedłeś do burdelu a nie na impreze Odpowiedz Link Zgłoś
cambrone Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 12:19 Kochany Junkierku!!!!(jak to słodko brzmi!!) Z twego loginu wynika,że przebierasz się w pruski mundur,zakładasz pończochy i stringi i dopiero wtedy wyglądasz po MĘSKU!!!!Napisz!!!!Błagam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sjoz Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 12:09 > A co do włosko-niemieckich dewiantów, to nie oni będą wybierać Prezydenta w > Polsce. Oj niestety masz racje, nadal beda wybierac polskie mohery Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 13:57 Oj jakże bardzo znaczącym jesteśmy krajem - filarem NATO i krową dojną UE. Człowieku w '39 też wszyscy wierzyli w taki pierdoły jak ty a potem szabelka czołgi szturmowali. Sami skazujemy się na bycie prowincjonalnym panstewkiem i gospodarczo i społecznie co gorsze o ile na początku lat 90 mozna było powiedzieć że jesteśmy liderem w regionie byłego bloku wschodniego to teraz jesteśmy zadupiem nawet byłego bloku wschodniego Czesi, Węgrzy przegonili juz najbedniejsze państwa starej unii i szybkim krokiem zmierzają ku średniej europejskiej stopie życia będąc 10 lat przed nami a my się wleczemy gdzieś za Słowacją i bliżej nam już do Bułgarii niż do Słowacji. Rządzcie dalej socjaliści i produkujcie ludzi biednych bo jak ich nie będzie to kto was wybierze a jak pospadacie ze stołków to też będziecie biedni... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 15:03 anvill napisał: >> Człowieku w '39 też wszyscy wierzyli w taki pierdoły jak ty Pudlo. Wcale nie jestem apologeta bezsenwownej walki w '39 r. Podzielam opinie prof. Wieczorkiewicza ze trzeba bylo oddac Niemcom korytarz i zaczekac na rozwoj wypadkow. >> a potem szabelka czołgi szturmowali. To akurat jest bzdura. Dr Kunert udowodnil ze nic takiego nie mialo miejsce, to klamliwy steroptyp, to mit podobnie jak rozpowszechniane az do momentu wejscia Polski do UE stereotypy ze polskie rolnictwo opiera sie wciaz o sile pociagowa konia. >>>> Rządzcie dalej socjaliści i produkujcie ludzi biednych bo jak ich nie będzie to kto was wybierze a jak pospadacie ze stołków to też będziecie biedni... <<<<<<<<<<<<<<<<<<< To do mnie, ta inwektywa "socjalista"? Kolego, licz sie ze slowami. I pomysl troche: to przeciez europejskie socjalistyczne lewactwo tak nachalnie promuje "gejokulture" i bzdurna teorie o "prawach hseksualistow". Konserwatyzm zawsze stal na stanowisku ze sodomia jest sprzeczna z prawem naturalnym i jako taka powinna byc zakazana w sferze publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 16:21 Nie zrozumiałeś tego co powiedziałem ale postaram się potrenować moje zdolności pedagogiczne. W odpowiedzi na twój tekst o tym jak znaczącym krajem jesteśmy zaśmiałem się że wielu już tak uważało a potem przedstawiłem argument że o znaczeniu kraju świadczy jego potencjał gospodarczy i pokazałem w którym miejscu jesteśmy teraz. Co do tego że nazwałem cię socjalistą to dlatego że bardzo obstajesz za obecnym układem politycznym który gospodarczo jest bardziej socjalistyczny niż polska lewica a to że jakieś tam poglądy mają konserwatywne to nie ma znaczenia bo pieprzyć dyrdymały można różne ale stosunki społeczne są następstwem stosunków gospodarczych, podziału pracy ect. a jeśli ktoś chce mi powiedzieć że kłaniając się konserwatywnej obyczajowości chce wprowadzać gospodarkę socjalistyczną to każe mu się w łep puknąć co też uczyniłem w stosunku do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 16:37 >>>nazwałem cię socjalistą to dlatego że > bardzo obstajesz za obecnym układem politycznym Nie obstaje za obecnym ukladem bezwarunkowo, uwazam po prostu ze jest lepszy niz kazdy inny w tej konstelacji. Oczywiscie, najlepszy bylby uklad PiS (sprawy niegospodarcze) - PO (sprawy gospdoarcze) ale jak widac sprawy zaszly tak daleko ze nie sposob przypuszczac ze wykopane rowy zostana zasypane. Za najgorsze mozliwe dla Polski rozwiazanie uwazam nieodmiennie rzady bolszewikow z SLD, o ktorych prawica naiwnie przypuszcza ze znalezli sie DEFINITYWNIE na marginesie. >>> stosunki społeczne są następstwem stosunków gospodarczych Mozna chyba mowic o sprzezeniu zwrotnym. W kazdym razie konserwatywny liberalizm zaklada ze panstwo powinno finansowac wylacznie bezpeiczenstwo wewnetrzne i zewnetrzne (armia, policja) oraz szczatkowa administracje. Latwo wiec przekonac sie, ze PiS jest koserwatywny tylko w sferze obyczajowej. Dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 16:51 A moim zdaniem nie bardzo jest możliwość odwrócenia kwestii bo jak sobie wyobrażasz np w tym twoim systemie konserwatywno-liberalnym rolę kobiety pojmowaną konserwatywnie (tzn siedzi w domu i pachnie) w państwie które zapewnia tylko bezpieczeństwo - jest to niemozliwe bo przeciętny Kowalski nie zarobi na utrzymanie przeciętnej Kowalskiej więc Kowalska musi pójść do pracy co oznacza że tradycyjna rola kobiety gdzieś nam się po drodze gubi. To był tylko jeden przykład wpływania systemu gospodarczego na stosunki społeczne Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przejmowanie się każdym zaszczekaniem lewactw 15.03.06, 17:06 >>> w tym twoim systemie konserwatywno-liberalnym rolę kobiety pojmowaną konserwatywnie (tzn siedzi w domu i pachnie) << Nie, nie. Rola kobiety jest pojmowana wlasnie konserwatywno-liberalnie, tzn. nie ma zadnego przymusu. Kto chce, niech pracuje, kto nie chce niech nie pracuje, to jego sprawa i panstwo ani polityk nie powinien w ogole sie do tego wtracac. To radykalna opozycje zarowno do: a) systemu PRL-owskiego gdzie istnial przymus pracy a osoby uchylajace sie od pracy byly scigane przez prawo, jak i b) niewydolnego systemu III RP, gdzie 3 mln osob chca pracowac, ale nie moga znalezc pracy bo najwazniejszy jest komunistyczny relikt w postaci ZUSu, dzieki ktoremu praca jest opodatkowana tak jak gorzala. Odpowiedz Link Zgłoś
irekj0 50 procent mężczyzn nie będzie interesować się... 15.03.06, 11:48 ...kobietami Lechu mówi tak zapewne na podstawie obserwacji samego siebie i swojego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 co do osób zaburzonych seksualnie to 15.03.06, 11:49 on ma wiele racji. Homoseksualizm to z a b u r z e n i e seksualne. Tyle cytat z N o w e j Encyklopedii Powszechnej Państwowego Wydawnictwa Naukowego. Jako normalny (tak jest!) nie mogę już nawet powiedzieć, ze jestem normalny i muszę mówić "heteroseksualny", bo inaczej będę ciągany po sądach. Za to tych odbiegających od normy (pardon, „zaburzonych”) nie mogę określać klasyczną definicją "homoseksualny", bo też będę ciągany po sądach. W pracy (jako większości!) też grozi mi dyskryminacja. Przykład: jeśli pójdę do szefa i powiem, że ktoś do mnie powiedział "ty heteroseksualisto" to spotkam się zapewne ze wzruszeniem ramion ale jeśli ktoś pójdzie ze skargą, że został (zgodnie z prawdą) nazwany homoseksualistą to oczywiście mnie pociagną za odpowiedzialność, bo "dyskryminuje mniejszość". W szkole, nauczyciel, który też powinien wychowywać i b y ć w z o r e m i autorytetem dla młodzieży może smiało powiedzieć do dzieciaków: "jestem gejem i tak jest dobrze". A rodzice muszą się grzecznie uśmiechać i potakiwać: "tak jest panie geju". No i oczywiście jeśli para gejowska zechce sobie wziąść na wychowanie parę małych chłopaczków w ramach adopcji, to mogą im codziennie demonstrować rodzinne „wzory” rodzicielskiej miłości między tatusiem... a tatusiem. No, bo w małżeżstwei to jest mąż i żona a w takim związku zaburzonych seksulanie to co – mąż i mąż? I bez obrazy o tych „zaburzonych seksualnie”, cytuję tylko N o w ą Encyklopedię Państwowego Wydawnictwa Naukowego, której wykładnia ma znaczenie normatywne w Polsce. Gdzie są granice tolerancji? A jeśli ktoś jutro powie, ze się zakochał w kozie i chce z nią wziąść ślub? Dziś to brzmi jeszcze jak absurd ale ludzka fantazja nie zna granic - te muszą jednak istnieć w praktyce i prawie. Naistotniejsze jest pytanie o granice prawne. Moje zdanie jest proste: w zakresie prywatnym niech sobie geje robią co chcą ale uważam, że model rodziny opartej o małżeństwo kobiety i meżczyzny jest najlepszy i taki popieram. Natomiast co do zwiazków homoseksualnych to jestem za możliwoscią ich rejestrowania jako związek partnerski właśnie a nie jako małżeństwo. W szczególności adopcja powinna być homoseksualistom zakazana. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: co do osób zaburzonych seksualnie to 15.03.06, 11:51 Kiedy wydana zostala ta encyklopedia? Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub definicja 15.03.06, 12:06 coz.. Swiatowa Organizacja Zdrowia nie zalicza homoseksualizmu do zaburzen.. mowi sie o zaburzeniach zachowania zwiazanych z orientacja seksualna.. W psychoterapii stosuje sie ICD-10 - klasyfikacje zaburzen, wg niej: ***************** F66 Psychological and behavioural disorders associated with sexual development and orientation Note: Sexual orientation by itself is not to be regarded as a disorder. F66.0 Sexual maturation disorder The patient suffers from uncertainty about his or her gender identity or sexual orientation, which causes anxiety or depression. Most commonly this occurs in adolescents who are not certain whether they are homosexual, heterosexual or bisexual in orientation, or in individuals who, after a period of apparently stable sexual orientation (often within a longstanding relationship), find that their sexual orientation is changing. F66.1 Egodystonic sexual orientation The gender identity or sexual preference (heterosexual, homosexual, bisexual, or prepubertal) is not in doubt, but the individual wishes it were different because of associated psychological and behavioural disorders, and may seek treatment in order to change it. F66.2 Sexual relationship disorder The gender identity or sexual orientation (heterosexual, homosexual, or bisexual) is responsible for difficulties in forming or maintaining a relationship with a sexual partner. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sjoz Re: co do osób zaburzonych seksualnie to 15.03.06, 12:16 Oj jakis Ty biedny, uciskany. Wyrazy wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
tandil Re: co do osób zaburzonych seksualnie to 15.03.06, 12:33 Toja3003 przedstawił swoje widzimisię, które różni się akurat od mojego. Nad czyimiś widzimisię nie ma co dyskutować. Ale Toja poza tym argumentował (a kwestia zasadności argumentów już poddaje się dyskusji). Jakie są argumenty Toi przeciw równouprawnienie związków homoseksualnych w stosunku do małżeńskich związków heteroseksualnych? Najpoważniejszy to, jak rozumiem, obawa, że niektórzy Polacy zechcą się kiedyś żenić z kozami, a kiedy już zechcą, polskie prawodawstwo będzie musiało uzależnić swe przyzwolenie na ludzko-kozie małżeństwa od przyzwolenia na równouprawnione małżeństwa homoseksualne. (Niepoprawny argument "z równi pochyłej"). Drugi argument ma charakter logiczny: skoro w małżeństwie jest zawsze mąż i żona, a w związku homoseksualnym nie może być męża i żony, zatem związki homoseksualne nie mogą mieć tych samych uprawnień co heteroseksualne. (Niepoprawny sylogizm). Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 jestem przeciwny sodomii i wybiegając w 15.03.06, 14:52 przyszłość wyraziłem swoje zdanie natomiast co do uprawnień dla związków homoseksualnych to trafnie ująłeś mój punkt widzenia: "skoro w małżeństwie jest zawsze mąż i żona, a w związku homoseksualnym nie może być męża i żony, zatem związki homoseksualne nie mogą mieć tych samych uprawnień co heteroseksualne" Dokładnie tak jest gdyż uważam obie przesłanki prowadzące do wniosku za prawdziwe i dlatego ten sylogizm dla mnie jest prawdziwy, zarówno co do przesłanek jak i oczywiście całości. Odpowiedz Link Zgłoś
hwyl Re: co do osób zaburzonych seksualnie to 15.03.06, 14:19 A o badaniach Kinseya nie slyszeli? Bardzo mi przykro ze to 'swiatowej slawy' wydawnictwo (PWN) nie stanelo na wysokosci zadania, wszak zdarzaja sie w Polsce psychiatrzy wciaz postrzegajacy homoseksualizm w kategoriach 'zboczenia' - no coz, po co uzupelniac wiedze zdobyta na uczelni przed latami 70 tymi? Moze w ogole nie interesowac sie postepem w nauce i tzw. szerokim swiecie i dalej operowac pojeciami lombrozjanskiego typu patologicznego albo glosic hasla o niezdolnosci kobiet do przyswajania wiedzy na poziomie ponadpodstawowym? Swoja droga, moze Britannica byla by lepszym zrodlem? Co do adopcji - sam pewnie bym sie nie zdecydowal, ale dlaczego ma byc zakazana? Nie istnieja zadne przeslanki w krajach w ktorych mozliwosc taka istnieje, aby bylo to szkodliwe dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 no chyba jest różnica czy chłopak wychowywany jest 15.03.06, 14:54 Jest różnica czy chłopak wychowywany jest w pełnej rodzinie przez ojca i matkę czy w związku niepełnym gdzie wychowuje go jeden męski partner z drugim męskim partnerem. Czy też jest to obojętne? Wolałbyś zamiast ojca i matki mieć dwóch panów-partnerów? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: no chyba jest różnica czy chłopak wychowywany 15.03.06, 16:29 Ale wychowując się w bidulu i nie daj boże w jakiś sposób uszkodzony to chyba wolałbym być wychowywany przez lesbijki/gejów którzy zapewniliby w miare normalny dom i miłość rodzicielską. Wiesz twoje pytanie jest dziwne bo wiadomo że zawsze jest lepsza pełna rodzina niż niepełna ale życie jest takie, że nie ma tylko pełnych rodzin dla których mogą alternatywą być rodziny homoseksualne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 cieszę się, że 15.03.06, 17:27 twierdzisz, iż "wiadomo że zawsze jest lepsza pełna rodzina niż niepełna". Niektórzy bowiem twierdzą, że związek gejowski jest tak samo dobry jak rodzice heteroseksualni. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Na Zachodzie ikoną jest degeneracja wlaśnie 15.03.06, 11:53 Normalni są wytykani palcami. O tempora, o mores ! Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 11:54 Jak sie masz matolku? Dalej aktywny? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 11:57 Do kogo są adresowane te obelgi? Napiszę do admina o zablokowanie cię Odpowiedz Link Zgłoś
gonzo44 Re: Czy autorzy z Corriere della Sera 15.03.06, 11:54 odpowiedzą za obrazę głowy obcego państwa ? czy obowiązuje tu reguła wzajemności ? Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Opinie o wyjątkowych zdolnościach J. Kaczyńskiego 15.03.06, 12:01 w "temacie", "zakresie" (jezyk Gosiewskiego) strategii są przesadzone. To kopia Leppera...tak, tak. To nie Lepper jest kopią. To J. Kaczyński przejmuje jego język, retorykę i....elektorat. Ten elektorat się kurczy i Dzięki Bogu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basiahm Niech to powie bratu! 15.03.06, 12:05 Bo bedzie winien upadkowi Polski! A swoja droga - to jak mnie rozczulil swoja troskliwoscia o Europe! Niech zajmie sie lepiej tym, zeby Polska nie upadla przez jego nieudaczne rzady! Wypowiadajac sie na temat homoseksualistow dal po sobie poznac, ze mysli w kategoriach szukania winnych (Inny=WINNY upadkowi Europy).Zero checi zrozumienia plus atak. Wstydze sie za polskiego prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Dla mnie obaj bracia Mniejsi, i ich formacja, 15.03.06, 12:06 to zemsta Boga na Polakach. Tym niemniej, co do pedałow, to Kaczyński ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 12:07 Podczas niedawnej wisyty na Litwie psiorka prezydenckiego wykazal sie on kompletna ignorancja. Pojecia nie mial co to jest Rail Baltica, Via Baltica, partnerstwo strategiczne..... Cos z siebie wystekal w formie nic nie znaczacego belkotu ogolnikow, wykonal gumowy usmiech dziecka bawiacego sie nieostroznie brzytwa i zamilki. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 15:04 Za każdym razem kiedy stąd wyjezdza kompromituje RP. Najbardziej mi się podobało kiedy nasz prezydent poliglota (w kampani wyborczej deklarował znajomość jez ang w stopniu który umożliwia mu poprawianie tłumaczy) pojechał do Niemiec i tam podczas konferencji prasowej kanclerz Merkel podała mu dłoń (tzw chwila dla reporterów) on z oslim wzrokiem tylko patrzył na wyciągniętą ręke a kiedy ona podpowiadając mówiła "hand shake" on tylko bardziej oślał i bardziej się usmiechał i to za każdą podpowiedzią "hand shake" - tak głupiego wyrazu twarzy dawno nie widziałem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ssspieprzaj_dziadu Kaczka dziwaczka 15.03.06, 12:09 Nad rzeczką opodal krzaczka Mieszkała kaczka-dziwaczka, Lecz zamiast trzymać się rzeczki Robiła piesze wycieczki. Raz poszła więc do fryzjera: "Poproszę o kilo sera!" Tuż obok była apteka: "Poproszę mleka pięć deka." Z apteki poszła do praczki Kupować pocztowe znaczki. Gryzły się kaczki okropnie: "A niech tę kaczkę gęś kopnie!" Znosiła jaja na twardo I miała czubek z kokardą, A przy tym, na przekór kaczkom, Czesała się wykałaczką. Kupiła raz maczku paczkę, By pisać list drobnym maczkiem. Zjadając tasiemkę starą Mówiła, że to makaron, A gdy połknęła dwa złote, Mówiła, że odda potem. Martwiły się inne kaczki: "Co będzie z takiej dziwaczki?" Aż wreszcie znalazł się kupiec: "Na obiad można ją upiec!" Pan kucharz kaczkę starannie Piekł, jak należy, w brytfannie, Lecz zdębiał obiad podając, Bo z kaczki zrobił się zając, W dodatku cały w buraczkach. Taka to była dziwaczka! ________________________________________________________________________________ kretyn w hełmie Odpowiedz Link Zgłoś
irekj0 raczej Kaczka Dziewiczka 15.03.06, 12:45 jeśli chodzi o Jarosława, rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 Wyglada to w ten sposob... 15.03.06, 12:10 ze Polska i Europa to nadal DWA ROZNE swiaty jezeli chodzi o swiatopoglad i obyczaje. I glupie polactwo nadal nie rozumie ze pedal nikomu i niczemu nie grozi. Ci sami durnie sprzeciwialiby sie na poczatku XX w. nadaniu prawom kobiet! Jakos 100 lat pozniej (wiem, wiem, Nowa Zelandia byla pierwsza, bodajze 1896) kobiety maja prawo glosu i nic sie zlego ludzkosci nei stalo. Polactwo mysli ze jezeli zaakcep[tujemy pedzi to bedzie ich wiecej i wiecej az opanuja caly swiat i wtedy ludzie wygina bpo nei beda mieli mozliwosci sie rozmnazac. Moznaby tutaj analogicznei przytoczyc nastepujaca scenke: Mamo, boli mnie glowa. Mama na to - to przyklej sobie plaster na klatke piersiowa to ci przejdzie. Podobny tok myslowy ktory nie ma sensu. Otoz sluchajcie biedne polaczki - pedzi wiecej nei bedzie - bedzie ich tyle samo - to ze beda akceptowani poprawi ich sytuacje, moze uratuje kilku pzryszlych wisielcow ktorzy prze wasza ciemnote i przesladowania maja problemy psychiczne. (jestem hetero, mam dziewczyne i jestem sczesliwy, pozdrawiam wszystkich normalnei myslacych). niedowierzajacej czesci glupiego, ciemnego,poslkiego spoleczenstwa radze poczytac Starowicza i innych fachowcow ktorzy wypowiadali sie na temat homosekzualizmu wiele razy jezeli nei dochodza do was zwyczajne, racjonalne argumenty. Moze wtedy podejscie naukowe was przekona wy szmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: Wyglada to w ten sposob... 15.03.06, 12:16 Dokładnie - oni myślą, że do homoseksualizmu można kogoś namówić albo że można się tym zarazić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Nadwrażliwość PiS na wszelkie nawet najbardziej 15.03.06, 12:13 niewinne choć wieloznaczne wypowiedzi dziennikarzy na temat Pana J. Kaczyńskiegi są zadziwiające. Przypominam znaną "sprawę piwka z dziewczynami" w czasach studenckich. O co Im chodzi...? Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 OTO czym jest HOMOfobia naprawdę 15.03.06, 12:13 Termin "homofobia" używany przez środowiska homoseksualne jest terminem obraźliwym i wysoce nietolerancyjnym. Fobia słownikowo oznacza "uporczywy lęk przed różnymi określonymi sytuacjami, zjawiskami lub przedmiotami". Homofobia to lęk przed homoseksualistami (bo przecież nie przed ludźmi człowiek=homo) Jeśli wolny człowiek nie akceptuje homoseksualizmu, to nie jest to podszyte lękiem, tylko człowiek ten może mieć po prostu odmienne zdanie na temat homoseksualizmu. Przypisywanie (przez ideologów homoseksualizmu) ludziom którzy maja odmienne zdanie w tej kwestii jakiejś fobii jest przemocą symboliczna w czystej postaci, jest autokratycznym orzekaniem, nieliczącym się z autonomicznym sądem moralnym osób, które nie akceptują homoseksualizmu. Słowo to odbiera w istocie prawo do bycia zdrowym psychicznie ludziom nie akceptującym homoseksualizmu. Jest to pogwałcenie fundamentalnego prawa człowieka do wolności wyznania, myśli i słowa. Czemu nie widzą tego obrońcy praw człowieka? Ostatnia napaść na prezydenta potwierdza tylko autokratyczne zapędy wobec osób myślących inne niż homoseksualiści zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: OTO czym jest HOMOfobia naprawdę 15.03.06, 12:19 > Jeśli wolny człowiek nie akceptuje homoseksualizmu, to nie jest to podszyte > lękiem, tylko człowiek ten może mieć po prostu odmienne zdanie na temat > homoseksualizmu. tak. ale jesli ten ktos nie akceptuje odmiennosci i wrecz poniza ja.. to jest to zastanawiajace.. ponizamy i deprecjonujemy to, czego sie boimy.. taka juz jest ludzka natura.. takie sa opisane po tysiackroc przez psychologie mechanizmy leku i sposoby wypierania go z siebie > Słowo to odbiera w istocie prawo do bycia zdrowym psychicznie ludziom nie > akceptującym homoseksualizmu. Jest to pogwałcenie fundamentalnego prawa > człowieka do wolności wyznania, myśli i słowa. wg WHO homeseksualizm nie jest nie tyle ze choroba psychiczna ale i nawet zaburzeniem nie jest. piszac takie slowa sugerujesz wiec, ze homoseksualisci sa chorzy.. kompletnie wiec nie masz pojecia o czym mowisz.. > Ostatnia napaść na prezydenta potwierdza tylko autokratyczne zapędy wobec osób > myślących inne niż homoseksualiści zdanie! a moze to napasc nie na prezydenta ale na jego ideologie? ideologie nietolerancji i niesprawiedliwosci spolecznej? zaraz zaraz.. jak to bylo? prawo i sprawiedliwosc? zenada Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Lewica już zamyka za wolność słowa!!!! 15.03.06, 12:23 WHO może sobie definiować co chce i jak chce, podług mód ideologicznych. Jako wolny człowiek sprzeciwiam sie używaniu oręża instytucjonalnego i terminologii naukowej do autokratycznego narzucania mi co jest chore, a co nie jest. I pozwól mi byc wolnych człowiekiem i miec swoje zdanie. Co więcej już zamykają za wolność myśli.... Cytuję: Christian Vanneste jest pierwszym politykiem skazanym we Francji za tzw. wypowiedź "homofobiczną". Sąd w Lille nakazał francuskiemu parlamentarzyście zapłacenie 3000 euro grzywny i 6000 euro do podziału dla aktywistów homoseksualnych... hotnews.pl/artswiat-941.html Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Lewica już zamyka za wolność słowa!!!! 15.03.06, 12:28 > WHO może sobie definiować co chce i jak chce, podług mód ideologicznych. Jako > wolny człowiek sprzeciwiam sie używaniu oręża instytucjonalnego i terminologii > naukowej do autokratycznego narzucania mi co jest chore, a co nie jest. hehehehe.. wiec ptasia grypa to tez nie choroba.. wyzluj sie.. co? > I pozwól mi byc wolnych człowiekiem i miec swoje zdanie. Co więcej już zamykają > za wolność myśli.... > Cytuję: > Christian Vanneste jest pierwszym politykiem skazanym we Francji za tzw. > wypowiedź "homofobiczną". Sąd w Lille nakazał francuskiemu parlamentarzyście > zapłacenie 3000 euro grzywny i 6000 > euro do podziału dla aktywistów homoseksualnych... > hotnews.pl/artswiat-941.html skazali go za wolnosc mysli, czy za obrazliwosc jego slow co? Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Lewica już zamyka za wolność słowa!!!! 15.03.06, 12:34 Homoseksualizm nie jest uwarunkiowany biologicznie ok? Poczytaj sobie Science i Nature sprzed kilku lat. Facet ,ktory naglosnil w lumpenliberalnych mediach że jest uwarunkowany genetycznie - zdemoentował se twierdzenia przekonująca, ale tego lumpenliberalne media już nie nagośniły, bo sa oczywiście wolne i niezależne. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Lewica już zamyka za wolność słowa!!!! 15.03.06, 12:38 widzisz.. dyskusja na temat przyczyn takiej a nie innej orientacji toczy sie w naukowym srodowisku od lat. znane sa badania nt roznic w budowie mozgow mezczyzn homoseksualnych i hetero, znane sa czynniki srodowiskowe, ktore ksztaltowac moga wybor w okresie dzieciecym takiej a nie innej orientacji.. nie da sie jednoznacznie okreslic przyczyn homoseksualizmu.. ale wyluzuj sie.. to nie jest zarazliwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Lewica już zamyka za wolność słowa!!!! 15.03.06, 12:44 ale wyluzuj sie.. to nie jest zarazliwe.. Bronię swej wolności, bo ogranicza się instytucjonalnie wolnośc wyrażania myśli Powtórzę linka o skazaniu parlamentarzysty, które odniesie skutek odwrotny do zamierzonego - skonfliktuje ludzi, którzy byli na luzie, ale już nie będa, bo na naszych oczach tworzy sie euro-auto-kracje: hotnews.pl/artswiat-941.html Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Lewica już zamyka za wolność słowa!!!! 15.03.06, 12:48 widzisz.. granice twojej wolnosci wyznacza wolnosc drugiego czlowieka - tak jest w cywilizowanym, demokratycznym kraju mozesz nie akceptowac homoseksualizmu i masz do tego prawo. ale masz tez obowiazek (aby uszanowac wolnosc tych ludzi do swojej orientacji) dowiedzenia sie jak najwiecej na ich temat. w przeciwnym przypadku naruszasz ich wolnosc szkalujac i wyzywajac od dewiacji (z ktora homoseks) nie ma nic wspolnego.. uszanuj wiec cudza wolnosc i dowiedz sie czegos o kims, zanim podepczesz go w imie swojej wolnosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
sjoz Re: Lewica już zamyka za wolność słowa!!!! 15.03.06, 13:30 Powtórzę linka o skazaniu parlamentarzysty, które odniesie skutek odwrotny do > zamierzonego - skonfliktuje ludzi, którzy byli na luzie, ale już nie będa, bo n > a > naszych oczach tworzy sie euro-auto-kracje: Najwyzsza pora, zeby geje tez doswiadczyli troche twojego "luzu". Ja go w homofobicznej Polsce nigdy nie mialem. Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Lewica już zamyka za wolność słowa!!!! 15.03.06, 16:15 Widzisz drogi the.billu, problem w tym, że najwyraźniej gardzisz homoseksualistami, co przebija z każdej twojej wypowiedzi na ten temat. Ci ludzie nie robia niczego(z tytułu bycia innej orientacji), co zasługuje na pogardę. Nie krzywdzą nikogo. A skoro tak jest, to pogarda, czy wręcz nienawiść do nich wynika z niewiedzy i lęku, tym samym w pełni zasługując na miano homofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Nie klam tylko czytaj dokladnie swoje cytaty!!! 15.03.06, 13:44 > Cytuję: > Christian Vanneste jest pierwszym politykiem skazanym we Francji za tzw. > wypowiedź "homofobiczną". Sąd w Lille nakazał francuskiemu parlamentarzyście > zapłacenie 3000 euro grzywny i 6000 > euro do podziału dla aktywistów homoseksualnych... Przeciez nikt kogo nie ZAMKNAL? Wymierzono mu grzywne, ale do zamykania to naparwde jeszcze daleko. Nie widzisz zadnej roznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: OTO czym jest HOMOfobia naprawdę 15.03.06, 12:26 Aha, to znaczy, że ktoś jest ok, wtedy jak mówi tak, jak chcą homoseksualiści? OPstatnio słyszę w mediach, że jak dziennikarze mówia jak chce PiS, to wtedy sa wolni. Czym to się różni od zdania: jeśli dziennikarze mówią tak ajka chcą homosie, to są wolni? To jest wolnośc słowa? To jest chora uzurpacja grupy ideologów, która chce narzucić ludziom swoje zdanie!! Na szczęście sa w Polsce władze, które będa bronnic wolności słowa przed podłą manipulacja zdeprawowanych cynikó-ideologów. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: OTO czym jest HOMOfobia naprawdę 15.03.06, 12:30 nie wariuj.. nie tworz spiskowych teorii o tym, ze dziennikarze pisza tak jak chca homosie, czy zydzi, czy masoni, czy po czy kto tam jeszcze.. na co ci to? tlumaczy ci to jakos twoje miejsce na ziemi? rozumiem, ze takie spiskowe teorie dziejow moga byc przydatne, kiedy nie wie sie, co zrobic ze swoim zyciem Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: OTO czym jest HOMOfobia naprawdę 15.03.06, 12:41 Cytuję to co media mówią, a mówią, że jeśli dziennikarz pisze tak jak chce PiS, to wtedy jest uważany za wolnego. WytykA SIę TU pIs AUTOKRATYZM. nATOMIAST JEśLI HOMOSIE NIE POZWALAJA PISAć JAK SIę MYśLi tylko tak jak oni myślą, to też jest autokratyzm!!! Facet, jesteś typowym umysłem zniewolonym, który nakłada na rzeczywistość matryce ideologiczne które mu Agora wklepała do głowy, więc sobie daruj, bo to już nie działa Czas matryc Agory się kończy, choć nadal idze w zaparte. Pozwól, że zacytuję: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=38289349&v=2&s=0 Widzisz. Tak to jest jak się nakłada swoje matryce poznawcze na czyjąś radosną twórczość. Kampania przeciw Pisofobii to prosta reakcja na kampanie przeciw homofobii. I w jednym i w dugim prsypadku jest przesada. NIewiem w którym przypadku większa... Nie dopatrywałbym się tu innej intencji poza pokazaniem komus lustra.. A propos Kaczyńskiech. Tu tak naprawde nie chopdzi o Kaczyńskich, tylko o pewien moralny sprzeciw przeciwko rządom oligarchicznym, które wpędziły w biede 23 mln Polaków (żyja na granicy minimum socjalnego). Smutne jest to, że owa oligarchia pod sztandarami demokracji i społeczeństwa obywatelskiego zrobiła z polskiego społeczeństwa dojną krowę i masę do wycyckania, tak jakby ta banda cyników i złodziei uznała, że świat nie jest doskonały, więc można grabic co sie da póki sie żyje - a wiadomo z podreczników marksizmu-leninizmu, że żyje sie raz... Więc naprawde chodzi o spreciw moralny, o przebudzenie ducha i świadomości. I niech sobie hipnotyzerzy i niektórzy ( o małej samoświadomości)zahipnotyzowani dziennikarze wklepują swoje matryce ludziom do głów, ale kończy się wyraźnie czas panowania agorowych matryc porządkujących ideologicznie i propagandowo świat społeczny. Oni już to czują, ale nadal nie przyjmują do wiadmości, że ich świat przestaje istnieć. Taki mały szok poznawczy... Tak już bywa w historii, że jak ktoś się zbytnio zdemoralizuje, to historia oczyszcza organizm społeczny z takich bakterii czy wirusów. I nie ważne czy jest to akutrat świecki wirus BMG - Balcerowicz-Michnik - Geremek czy kościelny wirus BSC Boniecki - Sowa - Czajkowski. Oba atakuja synapsy i zniekształcaja procesy poznawcze. Problem w tym, ze dzięki rydzykowej szczepionce monopol został przerwany i wirusy padają i staja się śmieszne brnąć w zaparte ze swoimi definicjami rzeczywistości, które już się zdyskredytowały. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: OTO czym jest HOMOfobia naprawdę 15.03.06, 12:45 widzisz.. nie wiesz nawet kim jestem i co czytam a klepiesz mi o agorze i matrycach ideologicznych.. wyluzuj sie i pogadaj ze mna na temat twojego sztywnego widzenia homoseksualizmu - absolutnego dowodu zasciankowosci i twardego jak orzech skostnienia umyslowego Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: OTO czym jest HOMOfobia naprawdę 15.03.06, 12:47 Dla mnioe to możesz się puszczac z kotem lub owcą jak chcesz, ale bronie prawa do własnego zdania i tyle. A tematów ważniejszych do rozmowy jest wiele, bo układ już po prostu chamsko kłamie. Pozdrawiam . może innym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: OTO czym jest HOMOfobia naprawdę 15.03.06, 12:49 rozumiem wiec, ze WHO tez jest w ukladzie? i caly psychologiczny swiatek naukowy tez nie definiujac homoseksualizmu w kategoriach dewiacji? nie depcz wolnosci cudzej broniac wlasnej.. poczytaj moj post powyzej Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: OTO czym jest HOMOfobia naprawdę 15.03.06, 16:41 Debilu nie wtedy kiedy mówią homoseksualiści tylko wtedy jest ok gdy twoja wolnośc wypowiedzi nie narusza np mojego dobrego imienia. Wiele było takich procesów nie musisz tak daleko sięgać bo wśród naszych polityków wielokrotnie różni wyzywali się od złodzieji, aferzystów itp a potem stawiali się przed sądami i wymierzano im za to grzywny. Boże emocjonujesz się tą grzywną o której usłyszałeś jakbyś miał 12 lat i po raz pierwszy cycki zobaczył Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Bardzo typowe dla PiS "odwracanie kota ogonem" 15.03.06, 12:20 Nawet Marcinkiewicz przyjął ten styl. Wypowiedż z dnia wczorajszego: "Niezależność rządu została naruszona", podczas gdy cała Europa mówi o ograniczeniu niezależności NBP. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Bardzo typowe dla PiS "odwracanie kota ogonem 15.03.06, 12:27 Bo Europa nie chce sie pogodzić z tym, że teraz trudniej jej doić Polakó. 23 mln ludzi żyjących z Polsce na granicy minimum socjalnego Europy jak widać nie obchodzi. Obchodzi ich nabijanie kabzy i dlatego się tak bardzo "troszczą" o Polsce. Hipokryzaj do szeąścianu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: Bardzo typowe dla PiS "odwracanie kota ogonem 15.03.06, 12:31 świetne!!!!! To elektorat Leppera łyknie, Wasz i LPR też. Dodrukujecie teraz kasy i Argentyna u wrót. Jesteście gotowi podpalić kraj byle tylko mieć władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
czat-man Re: Bardzo typowe dla PiS "odwracanie kota ogonem 15.03.06, 12:59 the.bill1 napisał: > Chciałbym delikatnie zaueważyć, że w kraju, gdzie 23 mln osób żyje na poz > minimum socjalnego mamy raczj zgliszcza niż cos do palenia. Czyli mamy tylez, albo jeszcze wiecej taniej sily roboczej wykorzystywanej dla bogacenia sie innych. Niewiele majatku narodowego zostalo do rozgrabienia. -- "Polityczny mobbing Platformy Obywatelskiej wyniszcza polska gospodarke." Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: Bardzo typowe dla PiS "odwracanie kota ogonem 15.03.06, 13:02 ...tak, tak. Kraju w takiej ruinie w tej części Europy nie ma. Powiedz to Ukraińcom , Białorusinom, szczególnie tym ostatnim. Opinię wyrabiam sobie sam, bez pomocy cichociemnych specjalistów od politycznego marketingu. Potrafię pisać, czytać, wyciągać wnioski i korzystam z tych umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1978 Re: Bardzo typowe dla PiS "odwracanie kota ogonem 15.03.06, 12:32 the.bill1 napisał: > Bo Europa nie chce sie pogodzić z tym, że teraz trudniej jej doić Polakó. 23 > mln ludzi żyjących z Polsce na granicy minimum socjalnego Europy jak widać nie > obchodzi Za to Kaczynskich obchodzi - i pewnie dla tego za pieniadze tychze Polakow postanowili wybudowac im Swiatynie Opatrznosci. Pewnie Polacy beda wdzieczni ze PIS zmusil ich do zadbania o strone duchowa (co prawda kosztem materialnej, ale skoro sa na granicy minimum socjalnego, to pewnie umieja zyc oszczednie i zlotowka na glowe ich nie zbawi). ps. nie dyskutuje z twoimi danymi co do tych rzekomych 23 mln., bo nie podajesz zrodla, ale wygladaja mi na dane typu A.Leppera - na zasadzie powtorzmy pare razy, a beda tacy co uwierza... Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: the.debil1..pierdoła osobista.J.Łże Kaczyński 15.03.06, 12:32 To jest własnie zachowanie oszołomów, którzy są zadowoleni z 23 mln biedoty w Polsce. Zakrzyczeć, oszukać, okłamać. Media to robia nieustannie, a Tusk, który wg. komentatorów rozpoczął wczoraj awanture w Sejmie swoimi chamskimi insybuacjami. Dziś mówi o awanturze w sejmie.... Czy to nie jest bezczelnośc do kwadratu???? Ten człowiek faktycznie zaczął się zachowywac jakby go Michnik z Urbanem i Lesiakiem ustawiali.... Błazenada żerująca na nadziei, że Polacy są ślepi i głupi i nie potrafia myśleć i będa myśleć tak jak im czerwono-różowy salon poda wspomagając się patriotyczneie kolegami z Zachodu, którym nas sprzedali i teraz ich prosza o pomoc w gnojeniu propolskiego rządu! To juz jest gorzej niż paranoja. Obudźcie się z tego Michnixa wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: the.debil1..pierdoła osobista.J.Łże Kaczyński 15.03.06, 12:41 > To jest własnie zachowanie oszołomów, którzy są zadowoleni z 23 mln biedoty w > Polsce. Zakrzyczeć, oszukać, okłamać. kaczynski non stop krzyczy oszukal wyborcow (vide lepper w prezydium) - co za tym idzie oklamal tez.. Media to robia nieustannie, a Tusk, który > wg. komentatorów rozpoczął wczoraj awanture w Sejmie swoimi chamskimi > insybuacjami. Dziś mówi o awanturze w sejmie.... Czy to nie jest bezczelnośc do > kwadratu???? hehehe.. zalosny jestes.. jego wystapienie bylo czyms poprzedzone tak? czyms ze strony PISu tak? Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 the.bill czy ty jestes debilem czy tylko udajesz? 15.03.06, 12:35 zapomnij o swojej naukowej definicji homofofii. Moiwac homofob lub homofobia wszyscy wiemy co ktos mialby na mysli. Tak wiec idz sobie naukowcu do swojej biblioteki, zaszyj sie w teroiach, definicjach i nudnych ksiazkach a potem kontynuuj swoje glupkowate bezsensowne lapanie za slowka. Prawda jest taka ze o ile nie dochodzi do zadnej jawnej agresji przecwikjo pedalom w tym kraju, o tyle taka agresja i dziwny starch drzemie w ludziach, pogladach i tym ciemnym spoleczenstwie. Pedzie-nastolatkowie sa ok. jeszcze niczego nie rozumieja, nie wiedza co ich czeka w przyszlosci. Do czego zmierzam... ano do tego ze nikt nie idzie na ulize i nie leje pedalow po ryjach, natomiast masz mnostwo, naprawde mnowsto gosci ktorzy przez takich czubow jak ty zenia sie zeby zachowac pozor, bo co rodzina, sasiedzi i znajomi, cale zycie ukrywaja prawde ze sa pedalami, depresja, probelmy psychiczne itd itd... niektorzy nie wytrzymuja i sie wieszaja. I mnei gnoju jeden wku*rwia ze przez twoje ciemniactwo taki pedal sie wiesza. Do tego ten pierd***ny kretyn Kaczysnki, prezydent wypowiada sie w ten sposob o kwestii pedalskiej, tylko utwierdzajac to pierdo***ne, ciemne spoleczenstwo w racji ze pedal jest zgrozeniem spoleczenstwa. mamy 2006 rok... cala (normalna) europa juz przerobila ten temat i cos sie tam w tej kwestii zemnilo, a u nas??? prezydent przeciwny pedziom wprowadza nas w XXI w. nei moze byc lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: OTO czym jest HOMOfobia naprawdę 15.03.06, 16:04 masz całkowitą rację. Ale nie o PiS tu chodzi. Bardzo bym chciał abyś wytrwał i propagował swój pogląd. Może zwróć się z apelem do HRW !? W tym całym działaniu staram się dopatrzeć jakiejś logiki, i dochodzę do przerażających wniosków, ale być może jestem psychol !? Odpowiedz Link Zgłoś