Dodaj do ulubionych

Żydowska wycieczka w Polsce...

27.03.06, 18:21
tak to z ich punktu widzenia wygląda....
video.google.com/videoplay?docid=-5728658818143684070&q=Poland
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 19:49
      Fajna mlodziez, inteligentni chlopcy i ladne dziewczyny. Dobrze, ze
      przyjezdzaja i poznaja Polska.

Wroca jako byznesmen i byzneswomen i dla mnie sa very welcome.

Synagoge bym im odbudowal, zeby na msze mogli walac w sobote.

PF
      • krystian71 synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 20:06
        czy zbieze sie ta zelazna dziesiatka mezczyzn, aby modly mozna zainicjowac.
        Pozadnych, religijnych Zydow jest deficyt.
        Ale twoja kasa, twoja sprawa, jak cierpisz na nadmiar gotowki, to odbudowuj, ja
        sie wtracal nie bede
        • polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 20:08
          Dobra, jak sie tylko dorobie i porozdaje dzieciom.

Chodzi o dobre imie Polski trzeba sie postarac, allez!

PF
          • krystian71 ja tez lubie dawac prezenty,ale pierw bym sie 27.03.06, 20:23
            spytal, bo a nuz oni wola jakis bank
          • arap1 Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 20:29
            dodajac PF....turystyka do Polski z Israela ruwna zeru ,,zadnej reklamy i
            popierania tego typu biznesa przez przedstawicieli turystyki nie istneje..wez
            Czechy.Bulgare.Wegry,Slowalki nawet Litwa Latwija itde w internecie w agencjach
            podrozy reklamuja swoje kraje w Israelu scagajac dobry kusz na
            turystyce....POLSKA nic ZERO inicjatywy..chlac w ambasadach umia nie reklamowac
            swoj kraj
            • polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 20:32
              Polsko zydowskie stosunki sa²delikatne sam wiesz. Ale ludzi z sercem w Polsce
              nie braknie. I nigdy nie zabraknie.

I juz tacy spryciarze jak Zydzi dobrze o tym wiedza.

Wiec po co reklama.

Vive la Pologne!

PF

• i-love-2-ski Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 20:43
          krystian71 napisała:

> czy zbieze sie ta zelazna dziesiatka mezczyzn, aby modly mozna zainicjowac.
          > Pozadnych, religijnych Zydow jest deficyt.
          > Ale twoja kasa, twoja sprawa, jak cierpisz na nadmiar gotowki, to odbudowuj, ja
          >
          > sie wtracal nie bede

he,he nasz biedny pf to chyba z jakiejs wsi pochodzi niczego zydowskiego nie
          widzial w Polsce. pewnikiem nigdy nie bywal w warsiawce,czy kazimierzu:)
          • polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 20:47
            Hm, mylicie sie towarzyszko. I to bardzo:)

Pf
            • i-love-2-ski Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 20:59
              polski_francuz napisał:

> Hm, mylicie sie towarzyszko. I to bardzo:)
              >
              > Pf
              no chiba nie. co chwile chlipiesz,ze niczego zydowskiego nie ma w
              Polsce,pewnikiem nie widziales ich teatru (od czasu komuny
              dzialajacego),licznych festiwali kultury i sztuki,ze o muzyce nie wspomne,nie
              bywales w licznych restauracjach,nie odwiedzales synagog,czy cmentarzy,nie
              widziales literatury zydowskiej w ksiegarniach,ani ich filmow w telewizji,czy
              roznych programow na ich temat etc. dlatego tak szlochasz. oczywiscie
              rozumiesm,ze juz nie szlochasz na brak podobnie intensywnego propagowania
              naszej kultury w Izraelu,ale wiadomo oni nas kochac nie muszOM,a my powinnismy.
              • polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:05
                A "Ziemia Obiecana", a Jankiel a palacy sie Zyd w "Wniebowstapieniu"
                Konwickiego.

Ze juz nie powiem o moich bardziej intymnych wspomnieniach.

PF
                • i-love-2-ski Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:09
                  polski_francuz napisał:

> A "Ziemia Obiecana", a Jankiel a palacy sie Zyd w "Wniebowstapieniu"
                  > Konwickiego.
                  >
                  > Ze juz nie powiem o moich bardziej intymnych wspomnieniach.
                  >
                  > PF

no to czego chlipiesz na ich temat?
                  • polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:12
                    A co jest jeszcze diemokracja w Polsze i mozna chlipac za Zydami jak sie ma
                    taka fantazje.

Jak sie ma inna fantazje, to mozna sie dac zaaresztowac na Bialorusi.

Albo wziac udzial w demonstracjach przeciwko murowi na Rio Grande.

Ten swiat jest wolny!

I jego forum tez.

PF

• i-love-2-ski Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:17
                      polski_francuz napisał:

> A co jest jeszcze diemokracja w Polsze i mozna chlipac za Zydami jak sie ma
                      > taka fantazje.
                      >
                      > Jak sie ma inna fantazje, to mozna sie dac zaaresztowac na Bialorusi.
                      >
                      > Albo wziac udzial w demonstracjach przeciwko murowi na Rio Grande.
                      >
                      > Ten swiat jest wolny!
                      >
                      > I jego forum tez.
                      >
                      > PF
                      >

a chlip sobie ile chcesz,ale ja rowniez w ramach wolnosci moge miec zupelnie
                      sucha chusteczke. dosyc tu antosiowo-francuskawych chlipaczy,aby porzadny
                      basenik slona woda zapelnic.
                      • polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:22
                        Mozesz, ale lepiej zebys tez chlipala:).

PF
                        • i-love-2-ski Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:29
                          polski_francuz napisał:

> Mozesz, ale lepiej zebys tez chlipala:).
                          >
                          > PF

a dlaczego ja niby mam chlipac,ze moje inwestycje ida w gore? he,he that will be
                          the day. najwyzej kolego jakiego szmapana Roztworze i za pomyslnosc Polski i
                          polakow (tych ,ktorych lubie) wypije,a reszte mam gdzies bo i co mi tam. ja
                          jestem wybiorcza ,jak GW i antos. ja pije za co chce i kocham kogo chce,ale
                          plakac ni mom zamiaru,w kazdym razie nie teraz .
                          ps. powiedz antosi ,ze jego ulubiona gini wrocila,jak sie rozkreci to bedzie
                          chlop w kondycji jak dawniej. jego ulubiency na forum wracaja wiec niech pan
                          tomaszek z antosiem sobie zakladki w ksiazeczkach porobia,bo co nieco im
                          wylecialo z leciwej pamieci.
                          • polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:35
                            "tych ,ktorych lubie"

Hm, widzimy swiatelko w tym tunelu. Jakas szanse mi pokazuje.

Pobeda budziet nasza!

PF
                            • i-love-2-ski Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:40
                              polski_francuz napisał:

> "tych ,ktorych lubie"
                              >
                              > Hm, widzimy swiatelko w tym tunelu. Jakas szanse mi pokazuje.
                              >
                              > Pobeda budziet nasza!
                              >
                              > PF

jakie swiatelko pf i jakie widzimy? my tu jeszcze w drugiej osobie nie mowimy:)
                              co ty znowu pijesz francuskiego,ze nie kumasz?
                              • polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:44
                                "drugiej osobie"

1 osobie liczby mnogiej towarzyszko. Pijemy Ice Tea jak Jahwe przykazal.

PF
                                • i-love-2-ski Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:52
                                  polski_francuz napisał:

> "drugiej osobie"
                                  >
                                  > 1 osobie liczby mnogiej towarzyszko. Pijemy Ice Tea jak Jahwe przykazal.
                                  >
                                  > PF

a kto to my? oj ice baby ice,ale jesli twoj Jahve ci kazal pic tea,to raczej
                                  musi ona byc iced. znowu przypadki i ich odmiany sie klaniaja. zostawiam cie w
                                  dobrym towarzystwie pf,bo dzien za ladny na przypominanie sobie prawidel
                                  gramatycznych i pisowni angielskiej:)
                                  • polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:56
                                    Slowo daje, ze sie moj napoj Ice Tea nazywa. Ze smakiem Peach (brzoskwinia?).

A ze sie wytworcy na angielskim nie znaja.Czy to moja wina?

PF
                        • dana33 Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:30
                          ona nic nie rozumie, pf, nie wymagaj za duzo.... :))))
                          • i-love-2-ski Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:34
                            dana33 napisała:

> ona nic nie rozumie, pf, nie wymagaj za duzo.... :))))

pewnie,ze nic a nic. dancia kto to pisze ja czy ty bo ja widze "dana napisala",
                            oj wej ta wasza legendarna mundrosc,he,he,he:)))
                          • polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:36
                            Hi Dana, nice to see you again.

Jak tam sprawy?

PF

• dana33 Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:45
                              gorace, pf, gorace... wybory jutro.... bedzie interesujaco, nie uwazasz?
                              "znawcy" przygotowuja nas caly dzien juz na jakies mozliwe niespodzianki, a 3
                              glowne kanaly israelskiej tv konkuruja ze soba w "najwiekszym, najlepszym,
                              najbardziej wirtualnym" studio wszychczasow... :))))
                              • polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:47
                                No to pokaz didaskalia.

Z tego co wiem: Olmert, Neteniahu...osoby.

Mur, Hamas, biedni ruscy emigranci...issues.

Am I wrong?

OF
                                • dana33 Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:55
                                  eeee, pf, rozczarowales mnie... :)))) tak nas nie doceniasz? niecale 6 milionow
                                  mieszkancow, drogi pf, i okolo 30 partii, a ty tu ledwo o dwoch... :)))
                                  glowni gracze: olmert (kadima), netanyahu (likud), perec (labour). kadima
                                  powinna wygrac, bo na dzisiejszy dzien ma 36 mandatow, likud 16 a labour 23.
                                  ale wiesz, u nas nigdy nic nie wiadomo. co do issues, to hamas, bezpieczenstwo,
                                  potem dlugo nic, potem sytuacja w israelskim spoleczenstwie i gospodarka. mur
                                  nie jest issue. mur jest faktem dokonanym. ruscy emigranci nie tacy biedni znow.
                                  przy calej biedocie posylaja forse do swoich rodzin w rosji, czy z jakiej tam
                                  republiki przybyli do israela. ty farsztejst, my tu wszyscy zyjemy ponizej linii
                                  biedoty majac po 2 samochody w rodzinie... :)))
                                  jasne, ze sa i biedni. ale to nie jest znow tak na pierwszym planie.....
                                  a to co glowni aktorzy gadaja, to gadaja, po wyborach i tak wszystko bedzie
                                  inaczej, znasz to przeciez i z francuskiej polityki i nie tylko z francuskiej.
                                  mam takie wrazenie, ze politycy wszystkich krajow sa bliskimi kuzynami... :)))
                                  • polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 22:00
                                    "glowni aktorzy gadaja, to gadaja, po wyborach i tak wszystko bedzie inaczej,
                                    znasz to przeciez i z francuskiej polityki"

Swiete slowa. U nas de Villepin stroi sie w suknie Maggie. No i ciekaw jestem
                                    czy ma jednak jej jaja (sorry ale to najprawdziwsza prawda).

PF
                                    • dana33 Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 22:03
                                      prawda, ze maggie byla first class? ani blair a juz napewno nie ten mieczak
                                      major dorosli do jej malego palca u nogi... :))))
                                      ale nie mow, villepin przystojniak nie z tej ziemi... przynajmniej milo na
                                      niego popatrzec... :)))
                                      • polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 22:04
                                        Masz takie porownania dlatego, ze sie nie zajmuje polityka:)

PF
                                        • polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 22:13
                                          I am a bit tired dear ladies. So, please apologize my early departure...and
                                          hope to see you tomorrow.

Best regards

PF
                                          • dana33 Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 22:16
                                            layla tov, pf... :))) (ale przystojny jest!!! )
              • antek_cukierman Albowiem 27.03.06, 21:05
                kultura polskich Żydów była i jest częścią KULTURY Polski. Czego żaden tuman,
                choćby się natężał, nigdy nie zrozumie.
                • i-love-2-ski Re: Albowiem 27.03.06, 21:08
                  antek_cukierman napisał:

> kultura polskich Żydów była i jest częścią KULTURY Polski. Czego żaden tuman,
                  > choćby się natężał, nigdy nie zrozumie.

no no to ty nazywasz pf tumanem,ladnie tak?
                  • polski_francuz Re: Albowiem 27.03.06, 21:10
                    Ty nie mieszaj, Charaszo?

PF
                    • i-love-2-ski Re: Albowiem 27.03.06, 21:14
                      polski_francuz napisał:

> Ty nie mieszaj, Charaszo?
                      >
                      > PF

a co boisz sie,ze to twoje IQ francuskie ci zaszkodzi? nie boj bidy antos zawsze
                      ciezko mysli,a raczej jego mysli plyna w jednym kierunku,wsteczny bieg ma
                      totalnie zablokowany.
                • polski_francuz Re: Albowiem 27.03.06, 21:08
                  Nie ma co sie denerwowac. Sprawa jest jasna.

PF
      • arap1 Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 20:09
        pochwalam twoja opinie o Israelim..chociaz watpie ze wroca do PR jako
        biznesmeni po prostu Polskie przedstawicieli narodu nie zajnteresiowani w
        zblizeniu naszych narodow...wystarczy popatrzec na dzialalnosc Polskiej
        ambasady w Tel-aviv...aroganskie podejscie tych urzednikow do Zydow polskich w
        ISRAELU nie sluzy dobrej atmosferze pojednania
        • cepimierz Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 20:11
          Po polsku pisze się i mówi: Izrael
          • arap1 Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 20:18
            kiedy odpowiesz co oznacza slowa ISRA-EL..??????
          • antek_cukierman Po polsku pisze się również "zbierze" 27.03.06, 20:27
            od "zebrać". Zwróciłeś uwagę przyjacielowi?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=39285471&a=39291620
          • antek_cukierman Tu poucz kolegę, że są ochroniarze" od "ochrony". 27.03.06, 20:30
            Pży okazii załusz wontek o "ochranie". Dopiszem siem.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=39292077
        • wujekjurek Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 22:43
          Urzędnicy polskich ambasad bywają nieuprzejmi w stosunku do każdego, do Polaków
          też.
      • dox1 Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 21:29
        polski_francuz napisał:

> Fajna mlodziez, inteligentni chlopcy i ladne dziewczyny. Dobrze, ze
        > przyjezdzaja i poznaja Polska.

Zeczywiscie Fajna mlodziez!
        Jestes jednak WIELKIM DURNIEM ty polski-FRANCUZIE, jestes polskim burakem w FR.
        Piszesz ze ta Fajna Mlodziez przyjezdzajac do pl pozna Polske! Zydzi znaja
        polske i polaczkow, dziatkowie tej Fajnej Mlodziezy znali Polske.
        Mozesz tez im pokazac prawdziwa polske:www.youtube.com/watch?v=WyxEdbyswKA
        • wujekjurek Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 22:46
          No tak ale izraelska młodzież czegoś takiego w Polsce nie zauważyła, w
          przeciwnym razie na pewno widzielibyśmy odpowiednie zdjęcia. Być może video,
          które Ty ciągle prezentujesz jest trudno nakręcić, bo takie demonstracje są w
          Polsce rzadkością.
      • wujekjurek Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 28.03.06, 00:36
        Nawet jeśli nie wrócą, to kiedyś tam przy kominku będą opowiadać wnukom "Byłem
        w Polsce w 2004 roku. Ehhh, to były czasy..."
    • mmkkll Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 20:31
      wycieczce nie zauważyłem.
      Po prostu typowa objazdowa wycieczka po Polsce z uwzględnieniem miejsc
      związanych z historią Żydów.
      W każdym razie akurat ta wycieczka nie wyglądała na taką, gdzie uczyłoby się
      uprzedzeń na tle narodowościowym(nawiązując do nieco innej sprawy).
      Jeśli chodzi o sam film, to momentami drażni ścieżka dźwiękowa.
      • polski_francuz Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 20:34
        Coooo?

Nie lubisz "Back in the USSR"?

Bardzo dowcipne moim zdaniem. Dla nich to troche taki powrot do ZSRR.

Trzeba poznac skubanych, nie ma co sie gniewac.

PF
        • mmkkll Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 20:42
          Raczej chodziło mi o podniosłe momenty i dopasowaną do tego muzykę.
          Jakoś tak w hollywoodzkim stylu.
          Kwestia gustu, ale dla mnie to jednak trochę drażniące.
          • polski_francuz Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 20:45
            No myslalem, ze atakujesz moich idoli:)

Moze masz racje, ze trudno znalezc muzyke do martyrologii.

Penderecki jest zbyt skomplikowany. A Beethoven - Niemiec.

PF
            • antek_cukierman Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 21:01
              Jest muzyka.

John Williams & Itzhak Perlman - Schindler's List - pierwszy kawałek i główny
              motyw filmu.
              Jest "Brave Old World" - Song of the Lodz Ghetto

"Back" pasuje tu, wybacz, jak pięść do nosa. Beethoven - Holender.
              • polski_francuz Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 21:03
                Aha, stad to van.

Ale zniemczony byl skubaniec.

"Back" nie wybaczam. jedyna aluzja, ktora do mnie przemawia.

PF

• antek_cukierman Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 21:12
                  Podobnie jak Mozart, muzyka nie ma obywatelstwa. Brave Old World polecam
                  posłuchać - nowojorska kapela grająca muzykę polskich sztetł, czasami śpiewają
                  po polsku. Cepelia?
                  Możliwe, ale niech będzie więcej takiej cepelii, aby przypomnieć zamordowane i
                  zapomniane.

"Back" mnie kiedyś rajcował. Teraz nie przemawia zupełnie, jak (już) i cała
                  twórczość panów z Liverpoolu. Upływ czasu?
                  • polski_francuz Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 21:21
                    Jasne, juz John Lennon mowil, ze muzyka nalezy do wszyskich.

A ja ich lubie.

Ale ja lubie jak rozumiem. I niezbyt rozumiem Mozarta.

Kazda epoka ma swoja muzyke. I kazda generacja. I ta moja ma ojczyzne w
                    Liverpoolu, szkoda gadac.

PF
      • abstrakt2003 Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 20:35
        mmkkll napisał:

> wycieczce nie zauważyłem.
        > Po prostu typowa objazdowa wycieczka po Polsce z uwzględnieniem miejsc
        > związanych z historią Żydów.
        ======================================
        Wlaśnie! :) Zwykła normalna młodzieżowa wycieczka! (coprawda w rzeczywistości
        draźnią trochę rzucający się w oczy ochroniarze ale to nie ma znaczenia)
        Tak to właśnie traktują młodzi Izraelczycy!
        > W każdym razie akurat ta wycieczka nie wyglądała na taką, gdzie uczyłoby się
        > uprzedzeń na tle narodowościowym(nawiązując do nieco innej sprawy).
        > Jeśli chodzi o sam film, to momentami drażni ścieżka dźwiękowa.
        Cóż... to tylko amatorska produkcja. Ale i tak chwała temu kto coś takiego
        zrobił!
        • mmkkll Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 20:41
          > (coprawda w rzeczywistości
          > draźnią trochę rzucający się w oczy ochroniarze

Zdaje mi się, że próbują zwykle upodobnić się do uczestników wycieczki, ale nie
          za bardzo im to wychodzi. Przykładowo, ostatnio widziałem coś takiego w CH Arkadia.
          • abstrakt2003 Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 20:48
            mmkkll napisał:

> > (coprawda w rzeczywistości
            > > draźnią trochę rzucający się w oczy ochroniarze
            >
            > Zdaje mi się, że próbują zwykle upodobnić się do uczestników wycieczki, ale
            nie
            > za bardzo im to wychodzi. Przykładowo, ostatnio widziałem coś takiego w CH
            Arka
            > dia.
            ==========
            Dokładnie. Ja coś takiego obserwowałem na Stawkach.
        • dox1 Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 21:51
          abstrakt2003 napisał:

> mmkkll napisał:
          >
          > > wycieczce nie zauważyłem.
          > > Po prostu typowa objazdowa wycieczka po Polsce z uwzględnieniem miejsc
          > > związanych z historią Żydów.
          > ======================================
          > Wlaśnie! :) Zwykła normalna młodzieżowa wycieczka! (coprawda w rzeczywistości
          > draźnią trochę rzucający się w oczy ochroniarze ale to nie ma znaczenia)
          > Tak to właśnie traktują młodzi Izraelczycy!
          > > W każdym razie akurat ta wycieczka nie wyglądała na taką, gdzie uczyłoby
          > się
          > > uprzedzeń na tle narodowościowym(nawiązując do nieco innej sprawy).
          > > Jeśli chodzi o sam film, to momentami drażni ścieżka dźwiękowa.
          > Cóż... to tylko amatorska produkcja. Ale i tak chwała temu kto coś takiego
          > zrobił!

Szkoda ze niespotkali sie z prawdziwymi polakami, dobrymi polakami co robia
          dobra robote.
          Ale tutaj moga ich ogladac tych wspanialych polaczkow:
          www.youtube.com/watch?v=WyxEdbyswKA
          • mmkkll Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 22:51
            Wypjerdalaj z tym spamem, smrodzie.
            • dox1 Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 29.03.06, 21:39
              mmkkll napisał:

> Wypjerdalaj z tym spamem, smrodzie.

Tak samo gadasz DURNIU jak te baby bez zebow. Won..... itd itd. To raczej twoj
              muzdzek smierdzi a nie JA?
    • dox1 Re: Żydowska wycieczka w Polsce...A wiec Pokaz Im! 27.03.06, 21:32
      abstrakt2003 napisał:

> tak to z ich punktu widzenia wygląda....
      > <a
      href="video.google.com/videoplay?docid=-5728658818143684070&q=Poland"
      target="_blank">video.google.com/videoplay?docid=-5728658818143684070&q=Poland</a>

A wiec polski niewidzieli, polskej mentalnosci niepoznali! POKAZCIE IM
      TO!!!www.youtube.com/watch?v=WyxEdbyswKA
      • wujekjurek Dox - lekarstwa! 27.03.06, 22:49
        Dox, od kilku tygodni podajesz ten link (jeden jedyny) i uparcie twierdzisz, że
        to test w Polsce typowe. Młodzież z Izraela przejechała całą Polscę i czegoś
        takiego nie zauważyła. Prawdopodobnie, wbrew Twoim nadziejom, Polska nie jest
        taka jaką Ty chciałbyś widzieć.

Lecz się Dox, bierz lekarstwa, które Ci doktor przepisał.
        • dox1 Re: Dox - lekarstwa! 29.03.06, 21:41
          wujekjurek napisał:

> Dox, od kilku tygodni podajesz ten link (jeden jedyny) i uparcie twierdzisz.

tinyurl.com/sy469

• puls.usa Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 21:55
      przypominaja ruskich stacjonujacych
      w rembertowie/w-wa ktorzy b.rzadko
      byli wypuszczani(oficerowie)
      z obstawa,podziwiac
      inny ciekawszy swiat

czy rownie chetnie odwiedzaja
      gaza-miejsce gdzie ostatnio
      wszystko rozkradli i zniszczyli?
      jesli nie to powinni

do niedawna plakali ,ze to ich
      biblijne tereny
      nu,,biblie/talmud zawsze mozna
      poprawic,robiono to
      wiele razy
    • polani Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 22:29
      polskie obozy naokolo antisemici granatowe policja siwetokrzyza brygada
      polske slaski wachmeni, 55 polskich hitlerowskich ss i whermacht dewizij
      kielce jedwabne
      pomoc araba przeciwko panstawa zydowskiego
      nasze kamienicy wartosc 33 milardow $
      • puls.usa Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 22:38
        polani napisał:

> polskie obozy naokolo antisemici granatowe policja siwetokrzyza brygada
        > polske slaski wachmeni, 55 polskich hitlerowskich ss i whermacht dewizij
        > kielce jedwabne
        > pomoc araba przeciwko panstawa zydowskiego
        > nasze kamienicy wartosc 33 milardow $

zapomnij to bylo
        teraz macie piaski pustyni
        braci arabow
        i mur warty.............
        • polani Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 22:42
          z takimi arabskich braci teskne z was polacy wole zostac sierota niz mniec
          arabow jako rodzina.
          ja jestem przeciwko mury ja jestem z transfer humanisticzny arabow zagranica
          nawet do slaska
    • bam_buko Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 23:12
      dlaczego zydki sie tak mecza?? "zwiedzajac" z uzbrojona obstawa daleka Polske
      majac przyjaznych sasiadow wokol
    • genom3 sliczna ta nasza izraelska mlodziez 28.03.06, 00:20
    • genom3 ech...duma piers rozpiera 28.03.06, 00:21
      • dana33 Re: ech...duma piers rozpiera 28.03.06, 00:29
        :)))))
        • puls.usa Re: ech...duma piers rozpiera 28.03.06, 01:42
          jak morduja palestyskie dzieci
          • genom3 a to co za idiota:)))))) 29.03.06, 21:51
          • trudny99 Re: ech...duma piers rozpiera 29.03.06, 22:01
            Lecz niech czym prędzej wracają do

...Izraela !
            • genom3 Re: ech...duma piers rozpiera 29.03.06, 22:12
              jak was denerwuje ze nasza mlodziez taka piekna i dorodna
              ludzie co z wami?
              posralo was? macie cos do tych dzieci?

znowu sie czujecie w czyms gorsi
              no mamy piekna mlodziez, zdrowa, dorodna, inteligentna, urodziwa
              a wy jak te kury co sie same w dupe dzioba jak juz nie moga nic zrobic
              • puls.usa Re: ech...durna pierws rozpiera 29.03.06, 22:27
                dorodna hehe
                arabsko-afrykansko-zydowska
                zbieranina z calego swiata
                mocno wzmocniona swieza
                ruska krwia
                brakuje jeszcze papuasow
                • genom3 Re: ech...durna pierws rozpiera 29.03.06, 22:42
                  no juz tyle ile ty masz w sobie sowieckiej krwi to chyba zaden gatunek na ziemi
                  takim procentem pochwalic sie nie moze, wszystkie twoje babki ruszane przez
                  kozakow i tuchajbejow
                • badacz.teorii.spisku Re: ech...durna pierws rozpiera 29.03.06, 23:33
                  Aaaa toktóre pokolenie?
              • i-love-2-ski Re: ech...duma piers rozpiera 29.03.06, 23:46
                genom3 napisała:

> jak was denerwuje ze nasza mlodziez taka piekna i dorodna
                > ludzie co z wami?
                > posralo was? macie cos do tych dzieci?
                >
                > znowu sie czujecie w czyms gorsi
                > no mamy piekna mlodziez, zdrowa, dorodna, inteligentna, urodziwa
                > a wy jak te kury co sie same w dupe dzioba jak juz nie moga nic zrobic

no wsrod swoich to i ty dupku mozesz uchodzic za pieknotke,ale to nie powod,zeby
                kazdy normalny sie toba zachwycal. nie wiadomo po co pisujesz te bzdety na
                polskim forum,skoro Polski i polakow nie znosisz. nie masz jakiegos lokalnego
                szmatlawca do wymiany swych glupawych pogladow,tu nikt z toba palancie tak czy
                tak nie rozmawia,bo co wpis to bardziej smierdzaco.fuj co za poziom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka