abstrakt2003 27.03.06, 18:21 tak to z ich punktu widzenia wygląda.... video.google.com/videoplay?docid=-5728658818143684070&q=Poland Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 19:49 Fajna mlodziez, inteligentni chlopcy i ladne dziewczyny. Dobrze, ze przyjezdzaja i poznaja Polska. Wroca jako byznesmen i byzneswomen i dla mnie sa very welcome. Synagoge bym im odbudowal, zeby na msze mogli walac w sobote. PF Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 20:06 czy zbieze sie ta zelazna dziesiatka mezczyzn, aby modly mozna zainicjowac. Pozadnych, religijnych Zydow jest deficyt. Ale twoja kasa, twoja sprawa, jak cierpisz na nadmiar gotowki, to odbudowuj, ja sie wtracal nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 20:08 Dobra, jak sie tylko dorobie i porozdaje dzieciom. Chodzi o dobre imie Polski trzeba sie postarac, allez! PF Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 ja tez lubie dawac prezenty,ale pierw bym sie 27.03.06, 20:23 spytal, bo a nuz oni wola jakis bank Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 20:29 dodajac PF....turystyka do Polski z Israela ruwna zeru ,,zadnej reklamy i popierania tego typu biznesa przez przedstawicieli turystyki nie istneje..wez Czechy.Bulgare.Wegry,Slowalki nawet Litwa Latwija itde w internecie w agencjach podrozy reklamuja swoje kraje w Israelu scagajac dobry kusz na turystyce....POLSKA nic ZERO inicjatywy..chlac w ambasadach umia nie reklamowac swoj kraj Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 20:32 Polsko zydowskie stosunki sa²delikatne sam wiesz. Ale ludzi z sercem w Polsce nie braknie. I nigdy nie zabraknie. I juz tacy spryciarze jak Zydzi dobrze o tym wiedza. Wiec po co reklama. Vive la Pologne! PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 20:43 krystian71 napisała: > czy zbieze sie ta zelazna dziesiatka mezczyzn, aby modly mozna zainicjowac. > Pozadnych, religijnych Zydow jest deficyt. > Ale twoja kasa, twoja sprawa, jak cierpisz na nadmiar gotowki, to odbudowuj, ja > > sie wtracal nie bede he,he nasz biedny pf to chyba z jakiejs wsi pochodzi niczego zydowskiego nie widzial w Polsce. pewnikiem nigdy nie bywal w warsiawce,czy kazimierzu:) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 20:47 Hm, mylicie sie towarzyszko. I to bardzo:) Pf Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 20:59 polski_francuz napisał: > Hm, mylicie sie towarzyszko. I to bardzo:) > > Pf no chiba nie. co chwile chlipiesz,ze niczego zydowskiego nie ma w Polsce,pewnikiem nie widziales ich teatru (od czasu komuny dzialajacego),licznych festiwali kultury i sztuki,ze o muzyce nie wspomne,nie bywales w licznych restauracjach,nie odwiedzales synagog,czy cmentarzy,nie widziales literatury zydowskiej w ksiegarniach,ani ich filmow w telewizji,czy roznych programow na ich temat etc. dlatego tak szlochasz. oczywiscie rozumiesm,ze juz nie szlochasz na brak podobnie intensywnego propagowania naszej kultury w Izraelu,ale wiadomo oni nas kochac nie muszOM,a my powinnismy. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:05 A "Ziemia Obiecana", a Jankiel a palacy sie Zyd w "Wniebowstapieniu" Konwickiego. Ze juz nie powiem o moich bardziej intymnych wspomnieniach. PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:09 polski_francuz napisał: > A "Ziemia Obiecana", a Jankiel a palacy sie Zyd w "Wniebowstapieniu" > Konwickiego. > > Ze juz nie powiem o moich bardziej intymnych wspomnieniach. > > PF no to czego chlipiesz na ich temat? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:12 A co jest jeszcze diemokracja w Polsze i mozna chlipac za Zydami jak sie ma taka fantazje. Jak sie ma inna fantazje, to mozna sie dac zaaresztowac na Bialorusi. Albo wziac udzial w demonstracjach przeciwko murowi na Rio Grande. Ten swiat jest wolny! I jego forum tez. PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:17 polski_francuz napisał: > A co jest jeszcze diemokracja w Polsze i mozna chlipac za Zydami jak sie ma > taka fantazje. > > Jak sie ma inna fantazje, to mozna sie dac zaaresztowac na Bialorusi. > > Albo wziac udzial w demonstracjach przeciwko murowi na Rio Grande. > > Ten swiat jest wolny! > > I jego forum tez. > > PF > a chlip sobie ile chcesz,ale ja rowniez w ramach wolnosci moge miec zupelnie sucha chusteczke. dosyc tu antosiowo-francuskawych chlipaczy,aby porzadny basenik slona woda zapelnic. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:22 Mozesz, ale lepiej zebys tez chlipala:). PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:29 polski_francuz napisał: > Mozesz, ale lepiej zebys tez chlipala:). > > PF a dlaczego ja niby mam chlipac,ze moje inwestycje ida w gore? he,he that will be the day. najwyzej kolego jakiego szmapana Roztworze i za pomyslnosc Polski i polakow (tych ,ktorych lubie) wypije,a reszte mam gdzies bo i co mi tam. ja jestem wybiorcza ,jak GW i antos. ja pije za co chce i kocham kogo chce,ale plakac ni mom zamiaru,w kazdym razie nie teraz . ps. powiedz antosi ,ze jego ulubiona gini wrocila,jak sie rozkreci to bedzie chlop w kondycji jak dawniej. jego ulubiency na forum wracaja wiec niech pan tomaszek z antosiem sobie zakladki w ksiazeczkach porobia,bo co nieco im wylecialo z leciwej pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:35 "tych ,ktorych lubie" Hm, widzimy swiatelko w tym tunelu. Jakas szanse mi pokazuje. Pobeda budziet nasza! PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:40 polski_francuz napisał: > "tych ,ktorych lubie" > > Hm, widzimy swiatelko w tym tunelu. Jakas szanse mi pokazuje. > > Pobeda budziet nasza! > > PF jakie swiatelko pf i jakie widzimy? my tu jeszcze w drugiej osobie nie mowimy:) co ty znowu pijesz francuskiego,ze nie kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:44 "drugiej osobie" 1 osobie liczby mnogiej towarzyszko. Pijemy Ice Tea jak Jahwe przykazal. PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:52 polski_francuz napisał: > "drugiej osobie" > > 1 osobie liczby mnogiej towarzyszko. Pijemy Ice Tea jak Jahwe przykazal. > > PF a kto to my? oj ice baby ice,ale jesli twoj Jahve ci kazal pic tea,to raczej musi ona byc iced. znowu przypadki i ich odmiany sie klaniaja. zostawiam cie w dobrym towarzystwie pf,bo dzien za ladny na przypominanie sobie prawidel gramatycznych i pisowni angielskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:56 Slowo daje, ze sie moj napoj Ice Tea nazywa. Ze smakiem Peach (brzoskwinia?). A ze sie wytworcy na angielskim nie znaja.Czy to moja wina? PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:30 ona nic nie rozumie, pf, nie wymagaj za duzo.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:34 dana33 napisała: > ona nic nie rozumie, pf, nie wymagaj za duzo.... :)))) pewnie,ze nic a nic. dancia kto to pisze ja czy ty bo ja widze "dana napisala", oj wej ta wasza legendarna mundrosc,he,he,he:))) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:36 Hi Dana, nice to see you again. Jak tam sprawy? PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:45 gorace, pf, gorace... wybory jutro.... bedzie interesujaco, nie uwazasz? "znawcy" przygotowuja nas caly dzien juz na jakies mozliwe niespodzianki, a 3 glowne kanaly israelskiej tv konkuruja ze soba w "najwiekszym, najlepszym, najbardziej wirtualnym" studio wszychczasow... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:47 No to pokaz didaskalia. Z tego co wiem: Olmert, Neteniahu...osoby. Mur, Hamas, biedni ruscy emigranci...issues. Am I wrong? OF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 21:55 eeee, pf, rozczarowales mnie... :)))) tak nas nie doceniasz? niecale 6 milionow mieszkancow, drogi pf, i okolo 30 partii, a ty tu ledwo o dwoch... :))) glowni gracze: olmert (kadima), netanyahu (likud), perec (labour). kadima powinna wygrac, bo na dzisiejszy dzien ma 36 mandatow, likud 16 a labour 23. ale wiesz, u nas nigdy nic nie wiadomo. co do issues, to hamas, bezpieczenstwo, potem dlugo nic, potem sytuacja w israelskim spoleczenstwie i gospodarka. mur nie jest issue. mur jest faktem dokonanym. ruscy emigranci nie tacy biedni znow. przy calej biedocie posylaja forse do swoich rodzin w rosji, czy z jakiej tam republiki przybyli do israela. ty farsztejst, my tu wszyscy zyjemy ponizej linii biedoty majac po 2 samochody w rodzinie... :))) jasne, ze sa i biedni. ale to nie jest znow tak na pierwszym planie..... a to co glowni aktorzy gadaja, to gadaja, po wyborach i tak wszystko bedzie inaczej, znasz to przeciez i z francuskiej polityki i nie tylko z francuskiej. mam takie wrazenie, ze politycy wszystkich krajow sa bliskimi kuzynami... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 22:00 "glowni aktorzy gadaja, to gadaja, po wyborach i tak wszystko bedzie inaczej, znasz to przeciez i z francuskiej polityki" Swiete slowa. U nas de Villepin stroi sie w suknie Maggie. No i ciekaw jestem czy ma jednak jej jaja (sorry ale to najprawdziwsza prawda). PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 22:03 prawda, ze maggie byla first class? ani blair a juz napewno nie ten mieczak major dorosli do jej malego palca u nogi... :)))) ale nie mow, villepin przystojniak nie z tej ziemi... przynajmniej milo na niego popatrzec... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 22:04 Masz takie porownania dlatego, ze sie nie zajmuje polityka:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 22:13 I am a bit tired dear ladies. So, please apologize my early departure...and hope to see you tomorrow. Best regards PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: synagogi w Polsce co tydzien maja problem 27.03.06, 22:16 layla tov, pf... :))) (ale przystojny jest!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Albowiem 27.03.06, 21:05 kultura polskich Żydów była i jest częścią KULTURY Polski. Czego żaden tuman, choćby się natężał, nigdy nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Albowiem 27.03.06, 21:08 antek_cukierman napisał: > kultura polskich Żydów była i jest częścią KULTURY Polski. Czego żaden tuman, > choćby się natężał, nigdy nie zrozumie. no no to ty nazywasz pf tumanem,ladnie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Albowiem 27.03.06, 21:14 polski_francuz napisał: > Ty nie mieszaj, Charaszo? > > PF a co boisz sie,ze to twoje IQ francuskie ci zaszkodzi? nie boj bidy antos zawsze ciezko mysli,a raczej jego mysli plyna w jednym kierunku,wsteczny bieg ma totalnie zablokowany. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Albowiem 27.03.06, 21:08 Nie ma co sie denerwowac. Sprawa jest jasna. PF Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 20:09 pochwalam twoja opinie o Israelim..chociaz watpie ze wroca do PR jako biznesmeni po prostu Polskie przedstawicieli narodu nie zajnteresiowani w zblizeniu naszych narodow...wystarczy popatrzec na dzialalnosc Polskiej ambasady w Tel-aviv...aroganskie podejscie tych urzednikow do Zydow polskich w ISRAELU nie sluzy dobrej atmosferze pojednania Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 20:11 Po polsku pisze się i mówi: Izrael Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 20:18 kiedy odpowiesz co oznacza slowa ISRA-EL..?????? Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Po polsku pisze się również "zbierze" 27.03.06, 20:27 od "zebrać". Zwróciłeś uwagę przyjacielowi? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=39285471&a=39291620 Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Tu poucz kolegę, że są ochroniarze" od "ochrony". 27.03.06, 20:30 Pży okazii załusz wontek o "ochranie". Dopiszem siem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=39292077 Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 22:43 Urzędnicy polskich ambasad bywają nieuprzejmi w stosunku do każdego, do Polaków też. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 21:29 polski_francuz napisał: > Fajna mlodziez, inteligentni chlopcy i ladne dziewczyny. Dobrze, ze > przyjezdzaja i poznaja Polska. Zeczywiscie Fajna mlodziez! Jestes jednak WIELKIM DURNIEM ty polski-FRANCUZIE, jestes polskim burakem w FR. Piszesz ze ta Fajna Mlodziez przyjezdzajac do pl pozna Polske! Zydzi znaja polske i polaczkow, dziatkowie tej Fajnej Mlodziezy znali Polske. Mozesz tez im pokazac prawdziwa polske:www.youtube.com/watch?v=WyxEdbyswKA Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 22:46 No tak ale izraelska młodzież czegoś takiego w Polsce nie zauważyła, w przeciwnym razie na pewno widzielibyśmy odpowiednie zdjęcia. Być może video, które Ty ciągle prezentujesz jest trudno nakręcić, bo takie demonstracje są w Polsce rzadkością. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 28.03.06, 00:36 Nawet jeśli nie wrócą, to kiedyś tam przy kominku będą opowiadać wnukom "Byłem w Polsce w 2004 roku. Ehhh, to były czasy..." Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 20:31 wycieczce nie zauważyłem. Po prostu typowa objazdowa wycieczka po Polsce z uwzględnieniem miejsc związanych z historią Żydów. W każdym razie akurat ta wycieczka nie wyglądała na taką, gdzie uczyłoby się uprzedzeń na tle narodowościowym(nawiązując do nieco innej sprawy). Jeśli chodzi o sam film, to momentami drażni ścieżka dźwiękowa. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 20:34 Coooo? Nie lubisz "Back in the USSR"? Bardzo dowcipne moim zdaniem. Dla nich to troche taki powrot do ZSRR. Trzeba poznac skubanych, nie ma co sie gniewac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 20:42 Raczej chodziło mi o podniosłe momenty i dopasowaną do tego muzykę. Jakoś tak w hollywoodzkim stylu. Kwestia gustu, ale dla mnie to jednak trochę drażniące. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 20:45 No myslalem, ze atakujesz moich idoli:) Moze masz racje, ze trudno znalezc muzyke do martyrologii. Penderecki jest zbyt skomplikowany. A Beethoven - Niemiec. PF Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 21:01 Jest muzyka. John Williams & Itzhak Perlman - Schindler's List - pierwszy kawałek i główny motyw filmu. Jest "Brave Old World" - Song of the Lodz Ghetto "Back" pasuje tu, wybacz, jak pięść do nosa. Beethoven - Holender. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 21:03 Aha, stad to van. Ale zniemczony byl skubaniec. "Back" nie wybaczam. jedyna aluzja, ktora do mnie przemawia. PF Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 21:12 Podobnie jak Mozart, muzyka nie ma obywatelstwa. Brave Old World polecam posłuchać - nowojorska kapela grająca muzykę polskich sztetł, czasami śpiewają po polsku. Cepelia? Możliwe, ale niech będzie więcej takiej cepelii, aby przypomnieć zamordowane i zapomniane. "Back" mnie kiedyś rajcował. Teraz nie przemawia zupełnie, jak (już) i cała twórczość panów z Liverpoolu. Upływ czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 21:21 Jasne, juz John Lennon mowil, ze muzyka nalezy do wszyskich. A ja ich lubie. Ale ja lubie jak rozumiem. I niezbyt rozumiem Mozarta. Kazda epoka ma swoja muzyke. I kazda generacja. I ta moja ma ojczyzne w Liverpoolu, szkoda gadac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 20:35 mmkkll napisał: > wycieczce nie zauważyłem. > Po prostu typowa objazdowa wycieczka po Polsce z uwzględnieniem miejsc > związanych z historią Żydów. ====================================== Wlaśnie! :) Zwykła normalna młodzieżowa wycieczka! (coprawda w rzeczywistości draźnią trochę rzucający się w oczy ochroniarze ale to nie ma znaczenia) Tak to właśnie traktują młodzi Izraelczycy! ====================================== > W każdym razie akurat ta wycieczka nie wyglądała na taką, gdzie uczyłoby się > uprzedzeń na tle narodowościowym(nawiązując do nieco innej sprawy). > Jeśli chodzi o sam film, to momentami drażni ścieżka dźwiękowa. ====================================== Cóż... to tylko amatorska produkcja. Ale i tak chwała temu kto coś takiego zrobił! Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 20:41 > (coprawda w rzeczywistości > draźnią trochę rzucający się w oczy ochroniarze Zdaje mi się, że próbują zwykle upodobnić się do uczestników wycieczki, ale nie za bardzo im to wychodzi. Przykładowo, ostatnio widziałem coś takiego w CH Arkadia. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 20:48 mmkkll napisał: > > (coprawda w rzeczywistości > > draźnią trochę rzucający się w oczy ochroniarze > > Zdaje mi się, że próbują zwykle upodobnić się do uczestników wycieczki, ale nie > za bardzo im to wychodzi. Przykładowo, ostatnio widziałem coś takiego w CH Arka > dia. ========== Dokładnie. Ja coś takiego obserwowałem na Stawkach. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 21:51 abstrakt2003 napisał: > mmkkll napisał: > > > wycieczce nie zauważyłem. > > Po prostu typowa objazdowa wycieczka po Polsce z uwzględnieniem miejsc > > związanych z historią Żydów. > ====================================== > Wlaśnie! :) Zwykła normalna młodzieżowa wycieczka! (coprawda w rzeczywistości > draźnią trochę rzucający się w oczy ochroniarze ale to nie ma znaczenia) > Tak to właśnie traktują młodzi Izraelczycy! > ====================================== > > W każdym razie akurat ta wycieczka nie wyglądała na taką, gdzie uczyłoby > się > > uprzedzeń na tle narodowościowym(nawiązując do nieco innej sprawy). > > Jeśli chodzi o sam film, to momentami drażni ścieżka dźwiękowa. > ====================================== > Cóż... to tylko amatorska produkcja. Ale i tak chwała temu kto coś takiego > zrobił! Szkoda ze niespotkali sie z prawdziwymi polakami, dobrymi polakami co robia dobra robote. Ale tutaj moga ich ogladac tych wspanialych polaczkow: www.youtube.com/watch?v=WyxEdbyswKA Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 27.03.06, 22:51 Wypjerdalaj z tym spamem, smrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: Obejrzałem, ale niczego szczególnego w tej 29.03.06, 21:39 mmkkll napisał: > Wypjerdalaj z tym spamem, smrodzie. Tak samo gadasz DURNIU jak te baby bez zebow. Won..... itd itd. To raczej twoj muzdzek smierdzi a nie JA? Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: Żydowska wycieczka w Polsce...A wiec Pokaz Im! 27.03.06, 21:32 abstrakt2003 napisał: > tak to z ich punktu widzenia wygląda.... > <a href="video.google.com/videoplay?docid=-5728658818143684070&q=Poland" target="_blank">video.google.com/videoplay?docid=-5728658818143684070&q=Poland</a> A wiec polski niewidzieli, polskej mentalnosci niepoznali! POKAZCIE IM TO!!!www.youtube.com/watch?v=WyxEdbyswKA Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Dox - lekarstwa! 27.03.06, 22:49 Dox, od kilku tygodni podajesz ten link (jeden jedyny) i uparcie twierdzisz, że to test w Polsce typowe. Młodzież z Izraela przejechała całą Polscę i czegoś takiego nie zauważyła. Prawdopodobnie, wbrew Twoim nadziejom, Polska nie jest taka jaką Ty chciałbyś widzieć. Lecz się Dox, bierz lekarstwa, które Ci doktor przepisał. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: Dox - lekarstwa! 29.03.06, 21:41 wujekjurek napisał: > Dox, od kilku tygodni podajesz ten link (jeden jedyny) i uparcie twierdzisz. tinyurl.com/sy469 Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 21:55 przypominaja ruskich stacjonujacych w rembertowie/w-wa ktorzy b.rzadko byli wypuszczani(oficerowie) z obstawa,podziwiac inny ciekawszy swiat czy rownie chetnie odwiedzaja gaza-miejsce gdzie ostatnio wszystko rozkradli i zniszczyli? jesli nie to powinni do niedawna plakali ,ze to ich biblijne tereny nu,,biblie/talmud zawsze mozna poprawic,robiono to wiele razy Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 22:29 polskie obozy naokolo antisemici granatowe policja siwetokrzyza brygada polske slaski wachmeni, 55 polskich hitlerowskich ss i whermacht dewizij kielce jedwabne pomoc araba przeciwko panstawa zydowskiego nasze kamienicy wartosc 33 milardow $ Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 22:38 polani napisał: > polskie obozy naokolo antisemici granatowe policja siwetokrzyza brygada > polske slaski wachmeni, 55 polskich hitlerowskich ss i whermacht dewizij > kielce jedwabne > pomoc araba przeciwko panstawa zydowskiego > nasze kamienicy wartosc 33 milardow $ zapomnij to bylo teraz macie piaski pustyni braci arabow i mur warty............. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 22:42 z takimi arabskich braci teskne z was polacy wole zostac sierota niz mniec arabow jako rodzina. ja jestem przeciwko mury ja jestem z transfer humanisticzny arabow zagranica nawet do slaska Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Żydowska wycieczka w Polsce... 27.03.06, 23:12 dlaczego zydki sie tak mecza?? "zwiedzajac" z uzbrojona obstawa daleka Polske majac przyjaznych sasiadow wokol Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Re: ech...duma piers rozpiera 28.03.06, 01:42 jak morduja palestyskie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: ech...duma piers rozpiera 29.03.06, 22:01 Lecz niech czym prędzej wracają do ...Izraela ! Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: ech...duma piers rozpiera 29.03.06, 22:12 jak was denerwuje ze nasza mlodziez taka piekna i dorodna ludzie co z wami? posralo was? macie cos do tych dzieci? znowu sie czujecie w czyms gorsi no mamy piekna mlodziez, zdrowa, dorodna, inteligentna, urodziwa a wy jak te kury co sie same w dupe dzioba jak juz nie moga nic zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Re: ech...durna pierws rozpiera 29.03.06, 22:27 dorodna hehe arabsko-afrykansko-zydowska zbieranina z calego swiata mocno wzmocniona swieza ruska krwia brakuje jeszcze papuasow Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: ech...durna pierws rozpiera 29.03.06, 22:42 no juz tyle ile ty masz w sobie sowieckiej krwi to chyba zaden gatunek na ziemi takim procentem pochwalic sie nie moze, wszystkie twoje babki ruszane przez kozakow i tuchajbejow Odpowiedz Link Zgłoś
badacz.teorii.spisku Re: ech...durna pierws rozpiera 29.03.06, 23:33 Aaaa toktóre pokolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ech...duma piers rozpiera 29.03.06, 23:46 genom3 napisała: > jak was denerwuje ze nasza mlodziez taka piekna i dorodna > ludzie co z wami? > posralo was? macie cos do tych dzieci? > > znowu sie czujecie w czyms gorsi > no mamy piekna mlodziez, zdrowa, dorodna, inteligentna, urodziwa > a wy jak te kury co sie same w dupe dzioba jak juz nie moga nic zrobic no wsrod swoich to i ty dupku mozesz uchodzic za pieknotke,ale to nie powod,zeby kazdy normalny sie toba zachwycal. nie wiadomo po co pisujesz te bzdety na polskim forum,skoro Polski i polakow nie znosisz. nie masz jakiegos lokalnego szmatlawca do wymiany swych glupawych pogladow,tu nikt z toba palancie tak czy tak nie rozmawia,bo co wpis to bardziej smierdzaco.fuj co za poziom. Odpowiedz Link Zgłoś