goldbaum 30.03.06, 09:22 10 lat temu przywedrowal z Rosji do ziemi swietej i juz ma program: Wypedzic z tego skrawka ziemi tych, ktorych przodkowie zyli tam nieprzerwanie od kilkunastu wiekow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1ja Re: Podoba mi sie ten Leberman + 30.03.06, 10:35 Moze mial krewnych niemieckich w Polsce,ktorych do Faterlandu przesiedlili. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 30.03.06, 11:44 1ja napisał: > Moze mial krewnych niemieckich w Polsce,ktorych do Faterlandu przesiedlili. rosyjki zyd? Kiedy ty napiszesz wreszcie cos sensownego? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 duzo tracisz :)) 30.03.06, 12:00 ale jak widze, chala juz na oslej lawce, wielka szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ??? nt 30.03.06, 12:30 a nic takiego... Po FK szaleje chala,nasza stara znajpma, pod roznymi pseudonimami np.idiotyzmy kacze... A ze ostatnio Kaczka J cos balaknal o zwiazkach niektorych srodowisk z KPP, chala i cala reszta elit dostala amoku. Straszy ruska interwencja i ruchami wojsk NATO .:)) No i sam powiedz,czy to nie milo tak sobie poczytac Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Podoba mi sie ten Leberman + 30.03.06, 13:17 To moze mial kumpli stamtad? A przyklad-przedni. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 30.03.06, 13:39 1ja napisał: > To moze mial kumpli stamtad? Napewno bylych czlonkow NSDAP > A przyklad-przedni. To arabowie palestynscy rozpetali najwieksza z wojen swiatowych, napadli na panstwo zydowskie.... w Europie, i wymordowali kilka milionow spsrod nich? Nic o tym nie slyszalem... Ciekawe newsy masz... Mozesz jakos rozwinac temat? Wielu to jesli nie zainteresuje to z pewnoscia rozbawi. Avanti - jednojajeczny! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Podoba mi sie ten Leberman + 30.03.06, 13:43 A te wszystkie bezecenstwa,o ktorych piszesz,-to juz kumple twoi. Baw sie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 30.03.06, 13:59 1ja napisał: > A te wszystkie bezecenstwa,o ktorych piszesz,-to juz kumple twoi. Jacy "kumple"? Co za "kumple"? Mowimy o Arabach palestynskich, ktorzy wedlug ciebie maja wiele podobienstw do Niemcow z okresu III Rzeszy. To gdzie te podobienstwa? Znow uciekasz pod kamien jednojajeczny? Za trudno? He? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: P.S+ 30.03.06, 13:41 O to jest ten przyklad: >>>>>>>>>>>>>>>V Podoba mi sie ten Leberman goldbaum 30.03.06, 09:22 + odpowiedz 10 lat temu przywedrowal z Rosji do ziemi swietej i juz ma program: Wypedzic z tego skrawka ziemi tych, ktorych przodkowie zyli tam nieprzerwanie od kilkunastu wiekow.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Niemcy tez na ziemiach Uzyskanych tez lat pare sobie pozyli. No i sobie pojechali. Jednym sie podobalo,a innym nie. Tobie wyraznie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: P.S+ 30.03.06, 13:57 Niemcy dobrze wiedza za co i dlaczego "sobie pojechali". Za co niby mieliby "pojechac sobie" Arabowie palestynscy z ziemi, na ktorej zyja od kilknastu wiekow? Za rozpetanie najwiekszej z wojen jakie widziala ludzkosc? Za podboj panstwa zydowskiego... w Europie i wymordowanie Zydow europejskich? Piszesz o tych analogiach.... Czemu sie nimi z nami nie podzielisz jednojajeczny? Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: P.S+ 30.03.06, 14:14 To ty wiesz. A oni moze nie. Czy ladnie teraz od nich brac pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: P.S+ 30.03.06, 17:26 1ja napisał: > To ty wiesz. > A oni moze nie. A oni owszem tak. Bo gdyby nie to granica polsko-niemiecka nie stalaby otworem tylko bylby mur a we Wroclawiu i Szczecinie wszyscy zyliby w takim strachu jak w Telawiwie. Ale to juz przerabialismy wielokrotnie bezjajeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: P.S+ 30.03.06, 18:10 No,widzisz,jajcowniku? Tobie mozna a innym nie? A tych co z Bieszczad sie pozbyles,co ci zawinili? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: P.S+ 31.03.06, 09:30 1ja napisał: > A tych co z Bieszczad sie pozbyles,co ci zawinili? Znow halucynujesz jednojajeczny? Gdy zydokomuna pozbywala sie (typowymi dla niej metodami) "tych z Bieszczad" nie bylo mnie jeszcze na bozym swiecie. Jeszcze jakies pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
1ja [...] 31.03.06, 10:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Kiedy ty zaczniesz cokolwiek rozumiec? 31.03.06, 10:47 1ja napisał: > No,co,osobniku z dwoma niedomytymi jajami, Znow przeszedles samego siebie.... > Twierdzisz,ze Niemcy dobrze wiedzieli,za co ich wysiedlali. > Skad wiesz?Przecie cie wtedy nie bylo? Znow nie nadazasz.... Nie napisalem, ze Niemcy "wiedzieli" bo bezposrednio po wojnie nawet wielu Polakow nie nalo bezmiaru zbrodni Niemcow ale ze "wiedza". Nadazasz? I wiem to, nie tylko na podstawie tego, co sie dzieje lub co sie nie dzieje w stosunkach polsko-niemieckich ale i na podstawie tego, co mowia i robia sami Niemcy. Ze ty o niczym nie wiesz - nie dziwi mnie. > "Gdy zydokomuna pozbywala sie (typowymi dla niej metodami) "tych z > Bieszczad"..." > Szczegolnie Zydzi to robili w czsach dorassiedzkich polsko-ukrainskich za > czasow niejakiego Bogdana lub Bandery? Jak sie zdecydujesz o czym chcesz w ogole pisac to daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Niezla jest tez Livini 30.03.06, 14:01 Ogladalem czesciowo wywiad ABC z Livini czy cos takiego.Podobno nauki pobierala w mossad a obecnie przedstawiaja jako nr 2-3 w rzadzie Izraela. Pierwsze wrazeni dosc sympatyczne(wyglada na Rosjanke)kiedy pytano o problemy z Palestyna probowala sie nawet usmiechac,kiedy pytano o Hamas buchala z oczu nienawisc jak kobiety zdradzanej przez meza/kochanka ....zeby mogla to by zabila bogu ducha winnego dziennikarza za samo pytanie. Boooooze coz za babsztyl,przypomina troche trzydziesta trzecia.....z reakcji nie z urody Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Niezla jest tez Livini 30.03.06, 17:27 bam_buko napisał: > Palestyna probowala sie nawet usmiechac,kiedy pytano o Hamas buchala z oczu > nienawisc jak kobiety zdradzanej przez meza/kochanka .... To chyba symptomatyczna reakcja tych ... wychowanych na marszach zywych. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Niezla jest tez Livini 30.03.06, 17:58 goldbaum napisał: > bam_buko napisał: > > > Palestyna probowala sie nawet usmiechac,kiedy pytano o Hamas buchala z oc > zu > > nienawisc jak kobiety zdradzanej przez meza/kochanka .... > > To chyba symptomatyczna reakcja tych ... wychowanych na marszach zywych. i przeswiadczeniu,ze sa ponad prawem za tym murkiem,no i oczywiscie sa wlascicielami innych dusz ludzkich,to rozzuchwala:) Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Niezla jest tez Livini+ 30.03.06, 18:12 Ona przynajmniej mowi,a ty swierkoczesz. Jak ktos mowi tutaj o zdradzonym babsztylu ,to kogo na mysli bambuko ma? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Niezla jest tez Livini 01.04.06, 02:13 Widocznie Zydzi lubia za murkiem mieszkac.Cos przeciez wyniesli z holokaustu. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Niezla jest tez Livini+ 01.04.06, 08:23 Grzes,to ty wiesz,za co twych krewnych do faterlandu wysiedlili? Jka nie wiesz,to golde zapytaj. On wie. A ty Polaka nie udawaj. Bo w oczach jego i tak szwabem jestes. P.S A ty za czym siedziec lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Problem jednojajecznego 31.03.06, 09:27 Wytlumacze ci jednojajeczny na czym polega twoj podstawowy problem: ciagle ci sie wydaje, ze mozesz gojom wcisnac tzw. szrot za cene nowego wyrobu. Dawniej to funkcjonowalo, dzisiaj juz nie. Przyklad pierwszy: Prawo do odszkodowania ma NIE ten, ktory spowodowal wypadek, a ten, ktory od niego ucierpial i go nie spowodowal. Nadazasz? Jesli kierowca A wjedzie swoim samochodem w samochod B to prawo do odszkodowania ma nie kierowca A od kierowcy B (jak blednie myslisz) a kierowca B od kierowcy A, poniewaz poniosl straty a wypadek spowodowal kierowca A. Nadazasz? Pewnie juz sie pogubiles... ale mimo to wy6tlumacze do konca. Podobnie jest w przypadku agresji na inny kraj. Jesli kraj A napdnie na kraj B to prawo do odszkodowania ma nie kraj A (jak ciagle usilujesz tu wcisnac) a kraj B z tytulu poniesionych strat. Dlatego Niemcy doskonale wiedza i rozumieja za co przyszlo im zaplacic a Palestynczycy nadal beda was zabijac. Watpie czy zrozumiales. Wasze IQ jest w koncu duzo nizsze od IQ Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Problem jednojajecznego 31.03.06, 10:37 goldbaum napisal: ...bla, bla, bla...bla, bla, bla...Dlatego Niemcy doskonale wiedza i rozumieja za co przyszlo im zaplacic a Palestynczycy nadal beda was zabijac...(bezplatnie(moje)) Goldbaum. Czy ty nam proponujesz zebysmy zwrocili sie do Palestynczykow o odszkodowanie za tych zabijanych? Zaczynam wierzyc w twoje IQ... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Problem jednojajecznego 31.03.06, 10:53 z_daleka napisał: > Goldbaum. Czy ty nam proponujesz zebysmy zwrocili sie do Palestynczykow o > odszkodowanie za tych zabijanych? Nie. Proponuje, zebyscie przestali wciskac nam szrot wedle ktorego Palestynczycy ponosili po II wojnie swiatowej wobec Zydow europejskich taka sama wine jak Niemcy. > Zaczynam wierzyc w twoje IQ... Ja co do twojego IQ nigdy nie mialem watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Problem jednojajecznego 31.03.06, 10:56 goldbaumie z wysokim IQ, czy to ty napisales? "Dlatego Niemcy doskonale wiedza i rozumieja za co przyszlo im zaplacic a Palestynczycy nadal beda was zabijac.. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Problem jednojajecznego 31.03.06, 11:00 Jestes nie tak malo inteligentny, ze nawet poslugiwanie sie tym forum przerasta twoje mozliwosci. Po co ja czemus takiemu jak ty w ogole odpowiadam? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Problem jednojajecznego 31.03.06, 11:25 widzisz, drzewiecki, tutaj twoje chamstwo i wulgarnosc: nazywasz kogos czysm. git. od dzisiaj i ty jestes dla mnie cos. kims wlasciwie nigdy nie byles. ale teraz oficjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Problem jednojajecznego 31.03.06, 11:28 nu ale sie udalo koszerna! Co? :-) Wreszcie mozesz sie doczepic goldbauma za.... "cos". Takie "cos" to przy twoim codziennym miesie naprawde "cos" :-) Gratuluje koszerna. Nawet nie wiesz jak sie ciesze :-) Ze masz wreszcie "cos". Odpowiedz Link Zgłoś
1ja [...] 31.03.06, 10:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Problem jednojajecznego+ 31.03.06, 11:02 Jak chcesz sie wyplakac to idz do mamy a nie urzadzaj tutaj takich spektali... Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Problem jednojajecznego+ 31.03.06, 11:05 Godbaum nie rob z siebie wiekszego patafiana niz jestes. Powtarzam pytanie, czy ty to napisales :Dlatego Niemcy doskonale wiedza i rozumieja za co przyszlo im zaplacic a Palestynczycy nadal beda was zabijac.. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Problem jednojajecznego+ 31.03.06, 11:08 A ja ponawiam moja odpowiedz: Jesli nie wiesz, kto to napisal to popros kogos inteligentniejszego od ciebie (nie powinno to byc zbyt trudne np. jesli masz psa), zeby objasnil ci jak poslugowac sie forum Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Problem jednojajecznego+ 31.03.06, 12:51 moj pies cie olal...co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Problem jednojajecznego+ 31.03.06, 12:58 z_daleka napisał: > co dalej? Nawet tego nie wiesz biedaku? Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Re: Problem jednojajecznego+ 01.04.06, 01:38 kaganiec ma za duzy i szczeka mosiek Odpowiedz Link Zgłoś
1ja [...] 31.03.06, 11:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum [...] 31.03.06, 11:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja [...] 31.03.06, 12:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: lubie cie goldbaum bo 31.03.06, 12:14 z toba wogole nie trzeba walczyc. Jestes jak samounieszkodliwiajaca sie rakieta dalekiego zasiegu. Startujesz z ogromnym halasem, ...a potem, daleko, daleko przed celem ...psssyyyyt...i juz cie nie ma:-) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum ja cie tez lubie 31.03.06, 12:57 bo jestes daleko i to bardzo, bardzo dobrze. Gdybys jeszcze cokolwiek rozumial lubilbym cie moze jeszcze bardziej. Ale nie wymagam tego od pustakow, ktore maja nadzieje, ze uda im sie sprzedac historyjke o zbrodniach arabow palestynskich na Zydach europejskich porownywalnych ze zbrodniami III Rzeszy i o demokratycznej Polsce, ktora wedlug nich jest kontynuatorka PRL-u. Obaj w koncu ajecie z siebie wszystko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: ja cie tez lubie 31.03.06, 13:17 z_daleka napisał: > cbdu...:-) > ps.psssyyyt... Niczego wiecej przeciez nikt od ciebie tu nie oczekuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: ja cie tez lubie 31.03.06, 13:19 A czego sie oczekuje od ciebie goldbaumie z wysokim IQ? ps.psssyyyt... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: ja cie tez lubie 31.03.06, 13:38 z_daleka napisał: > A czego sie oczekuje od ciebie goldbaumie z wysokim IQ? Oczekiwac nikt niczego nie musi (bo az nadto wyraznie) wskazuje na wasze zalosne przekrety. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ja cie tez lubie 31.03.06, 17:29 goldbaum napisał: > z_daleka napisał: > > > A czego sie oczekuje od ciebie goldbaumie z wysokim IQ? > > Oczekiwac nikt niczego nie musi (bo az nadto wyraznie) wskazuje na wasze zalosn > e > przekrety. ale ta ciota z daleka zrzedzi. kazdemu to samo pisze,to juz pelna demencja. co oni cholera jedza,kogo nie czytasz to to samo pierniczy. maja jeden skrypt napisany przez opetana33,czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: ja cie tez lubie 31.03.06, 18:15 A co oni moga poza takim pierniczeniem? Mowic wprost prawdy nikt ich przeciez nie nauczyl a fakty sa faktami i dowody ich przekretow dowodami ich przekretow.... Zobacz od jak dawna i z jakim uporem wciskaja ta swoja ciemnote dla ubogich: Rabunek ziemi Bogu ducha winnym Palestynczykom sprzedaja jako to samo co zajecie przez Polske terenow poniemieckich w wyniku najstraszliwszej wojny jaka widziala ludzkosc, 6 lat krwawej okupacji i utraty terenow na wschodzie. Trzeba miec tupet, nie? To tak, jakbys samochodem sasiada rozwalila samochod innego sasiada i zrobila giewalt w ubezpieczalniach obu sasiadow domagajac sie dwoch odszkodowan! Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Podoba mi sie ten Leberman 31.03.06, 11:32 Lieberman przyjechal 28 lat temu do Erec Israel byl wypedzony z Moldawi tak samo jak ja z Polski a rabstwo to nasze nier szczescie kradna gwalca morduja buduja bez prawo i robja kupe bachorow Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman 31.03.06, 13:03 polani napisał: > Lieberman przyjechal 28 lat temu do Erec To zmienia oczywiscie wszystko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 14:23 Ciekawie,jakich przodkow ma balwan o wysokim ku-ku? I czy ma jakikolwiek program? A jak ma,to na co? Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 15:19 On ma Erec Israel od wisly Dnjepru do Jordan na 2 brzegi polacy i ukraincy dostana autonomie od nas tanja wodka tylko 5 NIS i naszy pozom zdrowia wielu nasze knajpy i delikatesy maja sowjeckie imia bedzes sie czul u nas jak w domu Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 15:59 Pamietam ten zajzajer z handlu wymiennego z glodomorami z drugiej strony plotu na Synaju , polski spirytus do dezynfekcji latwiej bylo przelknac . Brr :( narazie ------------------------------------------- tanja wodka tylko 5 NIS Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 16:32 a Sluzles w tym Polskim Batalionu co sprzejgowal dla arabow do 1989 na sinaju ale IDF poslal mnie aby was podsluchywac przedstawilem sie jako nie znano poskiego ale to byl kawal :)))) Sluzylem tutaj moja druga ojczyzne przeciwko moka piersza czerwona Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 16:36 polani napisał: > Sluzylem tutaj moja druga ojczyzne przeciwko moka piersza czerwona Nie pomyliles czegos? Nie byla to czwarta przeciwko trzecia albo druga przeciwko piata? Nie zdziwiloby mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 17:00 Polska jest piersza ojczyzna Izrael jest moja druga i najwazniesza ojczyzna i zostanie taka dalej jak dlugi takie polacy jak ty goldscheiss miszkaja w NRF i zra niemiecki chleb i rzadza polske jako mafizo z ukradzionimy mercedesami i polskie dziwki w niemieckich burdelach Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 17:16 Zapomniales jeszcze wyliczyc, ile bylo przed ta pierwsza i miedzy pierwsza a druga - smieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:14 takie polaczki jak ty nawet robili na nas kase 1000$ z glowe dostali od Ben Guriona wiecej niz wasz eksport z kylbas i wodke Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:19 polani napisał: > takie polaczki jak ty nawet robili na nas kase 1000$ z glowe dostali Za tych najgrubszych. Za ciebie bublu tylko 12,74 $. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:21 niemiec mordowal polak wykozystal siedzi na nasze 35 Miliardow $ nieruchomosci i drze morde to twoja polska chucpa Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:29 To juz nie 3500 miliardow $? Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:34 tak duzo niewiedzialem na glowe zlodzja pali sie czapka Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:38 polani napisał: > tak duzo niewiedzialem na glowe zlodzja pali sie czapka Noo... Pejsy juz ci sie calkiem sfajczyly, za chwile zostanie z ciebie tylko dymek Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:29 Goldbaum. Kierdy od merkel pieniadze przestaniesz pobierac? Przy takim wysokim ku-ku powinienes juz sam siebie utrzymywac. Na spolke z dziewoja co nadwoch rowerkach bez siodelka jezdzi. To ta dziewoja,a chlop raczej. Pasujecie do siebie swym gledzeniem. Ale zescie bastardy dobrali-goldbaum i Rachelka: " Re: ja cie tez lubie i-love-2-ski 31.03.06, 17:29 + odpowiedz goldbaum napisał: > z_daleka napisał: > > > A czego sie oczekuje od ciebie goldbaumie z wysokim IQ? > > Oczekiwac nikt niczego nie musi (bo az nadto wyraznie) wskazuje na wasze zalosn > e > przekrety. ale ta ciota z daleka zrzedzi. kazdemu to samo pisze,to juz pelna demencja. co oni cholera jedza,kogo nie czytasz to to samo pierniczy. maja jeden skrypt napisany przez opetana33,czy co?" Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:32 1ja napisał: > ale ta ciota z daleka zrzedzi. kazdemu to samo pisze,to juz pelna demencja. co > oni cholera jedza,kogo nie czytasz to to samo pierniczy. maja jeden skrypt > napisany przez opetana33,czy co?" Tu sie z toba po raz pierwszy zgodze. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:37 dostaje Euro od Markel a slask bankruptuje bedzie arabska kolonie polski patriota Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:40 polani napisał: > dostaje Euro od Markel a slask bankruptuje bedzie arabska kolonie > polski patriota A od kiedy ty polska patriota a erec co bankrutuje i bedzie arabska kolonia slask? Wylizales dzis stopy twojemu niemieckiemu panu? Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:45 No,teraz juz sie,dupolizie goldowski,zes sie zagalopowal. Czemu niegramatycznie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:49 kto ten Golscheiss wczoraj polak dzisaj niemiec jutro czort wie kto, napewno kto mu kase placi Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:52 polani napisał: > kto ten Golscheiss > wczoraj polak dzisaj niemiec jutro czort wie kto, Jak opisujesz siebie to dodaj jeszcze 10 innych nacji i to jadna wybrana. I nie zapomnij niemieckiemu panu stop wylizac. Bo obije. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:51 a temu dupolizie pejsaty bo was parodiuje :-) A ty jestes za tepy nawet na to, zeby sie polapac. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:53 A nie mowilem,zes malpa? Po polsku sie mowi Gölda z ku-ku wysokim malpuje. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:54 ach spadaj biedaku, wyplacz sie u mamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
1ja [...] 31.03.06, 19:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 04.04.06, 08:57 I czemu sie tak pienisz biedaku? Wyplakales sie? Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:47 ja kocham polske bez takich polakow jak ty posylam wielu arabow z erec israel do polski wypelniam dla nich wizy Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 18:53 ty niemoto tylko sie moczysz, w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 19:09 Golda z ku-ku wysoki,,to ty z matematyki na fizjologie sie przerzucasz? Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Podoba mi sie ten Leberman + 31.03.06, 19:17 mocze cie i takich gojow jak ty albo te co chca gazee przkrocic potem ta.. ta... i leza w piachu Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 03.04.06, 09:57 polani napisał: > potem ta.. ta... i leza w piachu Za duzo marzysz kobitko. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Podoba mi sie ten Leberman + 03.04.06, 13:38 Czy ty cos powiedzial? Czy to bylo miauczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 04.04.06, 08:58 1ja napisał: > Czy ty cos powiedzial? Nic nie powiedzialem, napisalem. > Czy to bylo miauczenie? A skad ja mam wiedziec biedaku, co tam slyszysz w tej twojej chorej glowie? Zjedz cos wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Podoba mi sie ten Leberman + 04.04.06, 12:04 1ja napisał: > To bylo,jednak,gledzenie. Tak jakbys kiedykolwiek robil co innego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Podoba mi sie ten Leberman + 04.04.06, 17:53 Golda. Smetnie gledzisz. Konceptu ci brak? Zerznij cos z izraelskiej gazety. --- Да здравствует дружба между народами! Odpowiedz Link Zgłoś