Gość: PULS IP: *.tnt53.chi5.da.uu.net 23.12.02, 23:56 Tylko te pierdolone zydy robia z niej nastepny poligon doswiadczalny po Rosji.Juz zamordyzm(szpiegowanie kazdego obywatela) wprowadzili ustawowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: psu_garbatego_zyda Re: AMERYKA JEST PIEKNA....................... IP: 209.234.157.* 24.12.02, 02:18 Gość portalu: PULS napisał(a): > Tylko te pierdolone zydy robia z niej nastepny poligon doswiadczalny > po Rosji.Juz zamordyzm(szpiegowanie kazdego obywatela) wprowadzili ustawowo. A ty gowno smierdzace co tu robisz? Spierdaty do taty! Obrzepale jeden! :() Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawk Re: AMERYKA JEST PIEKNA....................... IP: *.marketscore.com / *.vc.shawcable.net 24.12.02, 02:38 Oho, nawet psy sa na tym forum, i to psy garbate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psu_garbatego_zyda Re: AMERYKA JEST PIEKNA....................... IP: 168.143.123.* 24.12.02, 02:42 Gość portalu: hawk napisał(a): > Oho, nawet psy sa na tym forum, i to psy garbate. Psy to jescze nic gosciu; Gorzej,ze tutaj sa rowniez garbate Chuje! :() Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: AMERYKA JEST PIEKNA....................... 24.12.02, 02:47 no - te garbate to takie jakies bez napletka A ty jojo nie znieniaj nickow tylko wstap na watek ktory specjaklnie dla ciebie zalozylem - bo juz czasem znowu ci w paszczeke przylutowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psu_garbatego_zyda Re: AMERYKA JEST PIEKNA....................... IP: 130.94.123.* 24.12.02, 02:53 wesoly3 napisał: > no - te garbate to takie jakies bez napletka > A ty jojo nie znieniaj nickow > tylko wstap na watek ktory specjaklnie dla ciebie > zalozylem - bo juz czasem znowu ci w paszczeke > przylutowac Ja nie jestem zaden "jojo"!!!!! A ja tobie nie bede lutowac paszczeki,tylko ci przyspawam jaja do twojej dupy!!! Bo jestem z zawodu spawaczem wielkich wiezowcow. (:) Odpowiedz Link Zgłoś