Dodaj do ulubionych

Polityczna ofensywa holenderskich pedofili

• wojtek2784 Re:Pedały zabrali nam banki teraz zabiorą godność 10.06.06, 14:13
      To jest koszmar nowej niewoli w UE. Bezrobocie hańbiące Polskę i Europę , ale
      masz szansę , możesz zostać pedałem.
    • bluelola Re: Polityczna ofensywa holenderskich pedofili 10.06.06, 14:24
      przecież napisano, że nie znajduje poparcia
      proszę nie czytać wyrywkowo.
    • ciotka_zenobia Dobra wiadomosc z Rzeczpospolitej 10.06.06, 14:38
      Dobra wiadomosc znaleziona na serwisie "Z ostatniej chwili"
      w "Rzeczypospolitej":

Cytuje:

Oklahoma wprowadza karę śmierci dla pedofilów-recydywistówOklahoma, jako
      czwarty stan USA, wprowadziła w piątek karę śmierci dla pedofilów, którzy po
      poprzednim skazaniu ponownie dopuścili się czynu lubieżnego wobec osoby
      nieletniej. Tego rodzaju zaostrzenie prawa obowiązuje już w stanach Floryda,
      Luizjana i Montana, a gubernator Karoliny Południowej ma podpisać stosowną
      ustawę wkrótce. (karp, pap

Koniec cytatu.

Stany Zjednoczone stanowia swiatlo nadziei. Tu sie nie cackaja ze zboczencami.
      Kraje takie jak Belgia, gdzie Dutroux nie dostal kary smierci, lub Holandia
      gdzie pedofile domagaja sie legalizacji swoich zboczen nie zasluguja na miano
      cywilizowanych.

Kara smierci bedzie przywrocona. Pragne aby Polska stanowila awangarde postepu
      i przywrocila ja jako pierwszy kraj UE.

Ciotka Zenobia.
      • sclavus Re: Dobra wiadomosc z Rzeczpospolitej 10.06.06, 14:41
        ciotka_zenobia napisała:

> Dobra wiadomosc znaleziona na serwisie "Z ostatniej chwili"
        > w "Rzeczypospolitej":
        >
        > Cytuje:
        >
        > Oklahoma wprowadza karę śmierci dla pedofilów-recydywistówOklahoma, jako
        > czwarty stan USA, wprowadziła w piątek karę śmierci dla pedofilów, którzy po
        > poprzednim skazaniu ponownie dopuścili się czynu lubieżnego wobec osoby
        > nieletniej. Tego rodzaju zaostrzenie prawa obowiązuje już w stanach Floryda,
        > Luizjana i Montana, a gubernator Karoliny Południowej ma podpisać stosowną
        > ustawę wkrótce. (karp, pap
        >
        > Koniec cytatu.
        >
        > Stany Zjednoczone stanowia swiatlo nadziei. Tu sie nie cackaja ze
        zboczencami.
        > Kraje takie jak Belgia, gdzie Dutroux nie dostal kary smierci, lub Holandia
        > gdzie pedofile domagaja sie legalizacji swoich zboczen nie zasluguja na miano
        > cywilizowanych.
        >
        > Kara smierci bedzie przywrocona. Pragne aby Polska stanowila awangarde
        postepu
        > i przywrocila ja jako pierwszy kraj UE.
        >
        > Ciotka Zenobia.

At, głupiaś!... z tą karą śmierci - i nic więcej....hehehe...
    • ben_shaprut dzieciństwo powinno być światem bajek, niewinnych 10.06.06, 15:00
      marzeń oraz idealizacji. Dziewczynki mogą marzyć, że są księżniczkami, a
      chłopcy postrzegać się jako waleczni rycerze.
      Pozwólmy i na beztroskie dzieciństwo.
      Co więcej - przecież nieletnia nie ma w pełni rozwinietych organów płciowych.
      Tam się niczego nie wpycha!
      Teraz mogę się napić wody mineralnej z jednej butelki własciwie z każdym -
      kiedy byłem dzieckiem, nie. Teraz czerpię ogromną radość z wszelkich przejawów
      zycia seksualnego - kiedy zaczynałem (15 lat) nie mogłem się zmusić do seksu
      oralnego, ponieważ brzydziło mnie to. Kiedy wspominam tamtą dziewczynę, aż nie
      nie mogę zrozumieć, ponieważ była wspaniała. Wtedy może nie byłem dzieckiem,
      ale jeszcze nie dojrzałem.
      Pozwólmy dzieciom dojrzeć i pozwólmy, aby świat intymny odkrywały ze sobą, a
      nie z perfidnym i lubieżnym staruchem.
      Z przyjemnością spoglądam na nastolatki - upiekszają świat - ale miejmy
      świadomość, że pedofile nie spoglądają na nie, ale pożądają.
      Chrońmy dzieci!
      Pedofile to zboczone staruchy - pieprzone grzyby!
      Pedofile do gazu!
      • ajhbergen Re: chodzi o wolnosc 10.06.06, 15:21
        Zgoda na ochrone dzieci. Ale tu chodzi o inna sprawe: o to, ze ciagle jestesmy
        zmuszani do akceptowania ideologii roznych oszolomow, od homofobow po
        feministki, antysemitow i anty-antysemitow, falszywych obroncow moralnosci. Ta
        ideologia jest wbudowywana do systemow prawnych.
        Bush chce nawet zmienic konstytucje USA, zeby ograniczyc wolnosc gejow!
        Celem konstytucji byla zawsze ochrona praw mniejszosci przed motlochem.

Stoje za wolnoscia kazdego czlowieka, nienawidze faszyzmu, bolszewizmu, kontroli
        panstwa. Potrzeba zniewolenia i przesladowania innych to objaw psychopatii.
        Rzadza nami sadysci.
        • bekon6 Powiedz do czego ciebie zmuszja b nie wiem nadal 10.06.06, 15:28
          o co wam chodzi? O to ze jestescie inni? Ze chcecie akceptacji? A moze jak bede
          przechodzil kolo homosexualisty na ulicy to mam szczerzyc zeby i klaniac sie w
          pool co? Jestescie egoistami i hipokrytami
          • ben_shaprut Z tymi śmieciami nie da się rozmawiać. Kompleksy - 10.06.06, 16:18
            normalne kobiety ich wyśmiewają, więc chcą się realizować na niedoświadczonych.
            malusie penisy, co pedofile?
            • krokodyl123 Re: Z tymi śmieciami nie da się rozmawiać. Komple 17.07.06, 22:38
              b
        • ben_shaprut Wplność, swołoczy!!!? Wal sobie dorosłych. Wara od 10.06.06, 16:16
          niewinnych i nieświadomych.
          P.S.
          Nie lubię tej strony, ale podałem cię, zboczeńcu, do redwatch...
      • ylemai Re: dzieciństwo powinno być światem bajek, niewin 10.06.06, 19:55
        dzieci też do gazu. ludzie zaczynają być sensowni i interesujący dopiero koło
        30. wcześniej ohyda. pryszcze, niechęć do seksu oralnego bądź niekompetencja w
        nim i hałaśliwość.

aha, dzieciństwo wynaleziono w XIX wieku w romantycznych Niemczech. podobno
        kiedyś nie było takich głupot.
      • aferal.z.partii.demokratycznej Re: dzieciństwo powinno być światem bajek, niewin 11.06.06, 17:48
        masz racje dlatego dopóki dziecko nie zacznie dojrzewać płciowo to nalezy je
        zostawić w spokoju i nie moze być obiektem pożądania seksualnego ze strony
        dorosłych
    • lmblmb to ja złośliwie przypomnę, że... 10.06.06, 15:29
      ..."wiek ochrony", czyli wiek, w którym można legalnie uprawiać seks wynosi w
      Polsce 15 lat, a w tej niemoralnej , chorej, zawojowanej przez pedofilów
      Holandii wynosi on 16 lat ;)

I kto tu jest bardziej "nie moralny", a kto bardziej liberalny?
    • karolinatg Nagroda w kategorii GWAŁT ROKU...???! 10.06.06, 16:00
      Ja chyba śnię...i to koszmar!!!!Nie wierze , że dorośli , wydawałoby sie poważni
      ludzie w ogóle podejmą dyskusje na temat zalegalizowania pedofilli!!!I co
      dalej? Nagrody Nobla za najbardziej okrutny gwałt a potem ulgi podatkowe dla
      złodziei..???A Holandia to przeciez taki miły kraj...!
      • bekon6 podziekuj to UP SLD i dupokrata.pl 10.06.06, 16:06
      • ben_shaprut Racja. Lekarz to rozumie jak nikt inny. 10.06.06, 16:20
        Czasem w chorobie człowiek obmywa 12-letnią szparkę. Boże!!!! To dziecko!
        Zabiję każdego pedofila w bliskości moich dzieci!
        W dupie mam sąd!
        • meerkat1 Juz wiadomo kto "da odpor faszystom"! :-))) 10.06.06, 16:47
          "Holandia i świat faszyzują się - de Jonge, sekretarz powstałej w zeszłym
          tygodniu partii Dobroczynność, Wolność i Różnorodność (NVD), objaśnia "Gazecie"
          jej filozofię."

Jak dobroczyncy beda mogli kopulowac z dziecmi, to faszysci maja przechlapane!
          • ben_shaprut meerktat! Cholera! Chyba nie popierasz pedofili!!? 10.06.06, 16:50
            • meerkat1 Re: meerktat! Cholera! Chyba nie popierasz pedofi 10.06.06, 17:07
              A ten emotikon <:-)))> znasz?
      • kiluk2004 Re: Nagroda w kategorii GWAŁT ROKU...???! 10.06.06, 20:20
        Trzeba dac wiecej praw dl "dobrych Hitlerowcow" jak protoplasta
        Rohm,obowiazkowo organizowac Parady rownosci to na poczatek a potem jak leci
        wszystko .Problem z nekrofitami ciezko wydusic zgode na spolkowanie od "drugiej
        strony"
    • tom1003 Re: Polityczna ofensywa holenderskich pedofili 10.06.06, 16:54
      to, czego domagaja sie holenderscy pedofile jest prostą konsekwencją tego samego
      rodzaju rozumienia wolnosci i tolerancji, które lansują przedstawiciele tzw.
      lobby gejowskiego.
      Jeżeli zachowania homoseksualne mają być normą "dlatego że częśc populacji
      posiada takie skłonnosci" (argument powtarzany przez tzw. "gejów"), to logiczne,
      że również ludzie o skłonnościach pedofilskich nie chcą czuc się gorsi i
      również bajdurzą o tolerancji.
    • maaax od pederastii do pedofilii jest tylko 10.06.06, 17:20
      mały krok-
      pederastia- to pociag seksualny do mlodych chlopców, a wiec: kazdy pederasta to
      pedofil, aczkolwiek nie kazdy pedofil to pederasta.
      • meerkat1 Re: od pederastii do pedofilii jest tylko 10.06.06, 17:26
        maaax napisał:

> mały krok-
        > pederastia- to pociag seksualny do mlodych chlopców, a wiec: kazdy pederasta
        to
        > pedofil, aczkolwiek nie kazdy pedofil to pederasta.

Roznice stanowi legalna granica wieku.

Jak sie ja obnizy do 12tego roku zycia, to pedofilia jako zjawisko zniknie.
        Zostana tylko pederasci.

Moze wiec i jest to jakis sposob? ;-)
    • xxx82xxx Prędzej czy później i tak wprowadzą to co chcą 10.06.06, 17:24
      Z homoseksualizmem też tak było. Już to widzę, jak za jakieś 10 lat, jakiś
      prezydent Warszawy nie wyrazi zgodę na przemarsz pedofilów i rozpocznie się
      larum, że POlska nie gwarantuje praw obywatelskich i nie jest tolerancyjna etc.
      Przyjadą dewianci z różnych stron "postępowej" Europy i będą od faszystów
      wyzywali polskich polityków, przeciwnych pedofilom. A Kalisz, Senyszyn, Biedroń
      i inne sz...ty będą maszerować w marszach by POlakom żyło się lepiej. Jeszcze
      nie jest za późno!
      • meerkat1 Re: Prędzej czy później i tak wprowadzą to co chc 10.06.06, 17:28
        Z parada nekrofili moze nie byc trudnosci.

Z kontrmarszem ich ofiar- pewnie nieco trudniej.
    • uomonuovo odrazajace,zaraza umyslow idzie teraz od zachodu? 10.06.06, 17:49
      Tylko patrzec jak dzisiejsza "parada rownosci" w przyszlym roku zamieni sie
      na "parade propedofilii". Coraz bardziej krzykliwi i nachalni sa ci ktorzy chca
      zaspokoic swoje chcice, rzadze.

Staralem sie zrozumiec gejow i byc tolerancyjny, teraz widze ze to nie ma
      sensu.

To jest towarzystwo bez jakichkolwiek hamulcow i umiaru.

Dzialaja perfidnie i wyrafinowanie wykorzystuja spokojna i tolerancyja czesc
      spoleczenstwa, do coraz bardziej niecnych zamiarow. W miare jedzenia rosnie im
      apetyt na coraz wieksze rozwydrzenie i eksponowanie tego.

To grupa ktora nie ma zadnej tolerancji dla zwyklego spokojnego czlowieka.
      • mat25 Re: odrazajace,zaraza umyslow idzie teraz od zach 13.06.06, 09:02
        A mi rzygać się chce, gdy czytam twoje pseudointeligenckie wywody. Wrzucasz
        wszystkich do jednego wora, bo nie chce ci się myśleć. Tak łatwiej, prościej i
        nie trzeba się zastanawiać nad różnicami.
        Jestem gejem, nikomu przez to nie robię krzywdy. Staram się żyć najlepiej jak
        potrafię, być dobrym obywatelem, korzystać ze swoich demokratycznych praw ale
        nie macham tęczowymi flagami sąsiadom przed oknami. O pedofilii nigdy nie
        myślałem inaczej jak o ohydnym przestępstwie niszczącym psychikę dziecka. Do
        głowy by mi nie przyszło, żeby coś takiego popierać. Podobnego zdania jest
        miażdżąca większość homoseksualistów. Dlatego nie dziwcie się, że coraz więcej
        ludzi przełamuje się i bierze udział w paradach, słysząc przypisywanie im
        całego zła na tym świecie. Codziennie słyszymy, że właściwie to jest znak
        równości między homoseksualizmem a pedofilią, że homoseksualizm to tylko
        pierwszy krok do pedofilii, że ci sami ludzie, którzy dzisiaj protestują
        przeciwko homofobii jutro będą chcieli zalegalizowania pedofilii. To jest
        jakieś zwariowane błędne koło. To tak, jakby powiedzieć, że każdy filatelista
        za jakiś czas będzie zbierał plakaty, bo zbieranie znaczków to tylko faza
        przejściowa do zbierania czegoś większego. Zaczynacie nagonkę na ludzi
        przypominającą zatęchłe czasy towrzysza Wiesława. Starając sie leczyć grypę
        arszenikiem, niszczycie życie Bogu ducha winnym ludziom - również swoim
        sprzymierzeńcom w walce z pedofilią.
    • lekarzzewsi Załóżmy partię zabójców 10.06.06, 17:52
      Będziemy forsować w parlamencie ustawę, która pozwoli każdemu obywatelowi
      zastrzelić jednego pedofila rocznie!
    • camel_3d moja ciotak urodzila dziesko w 15 roku zycia 10.06.06, 17:53
      ..no porzed wojna:) ale wtedy to bylo normalne. w wieku 18 lat miala juz 3
      dzieci...
      • wujcio44 Re: moja ciotak urodzila dziesko w 15 roku zycia 10.06.06, 18:27
        camel_3d napisał:

> ..no porzed wojna:) ale wtedy to bylo normalne. w wieku 18 lat miala juz 3
        > dzieci...

Czy Twoja babcia była Arabką?
    • hahak [...] 10.06.06, 18:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wujcio44 Re: Pedaly do gazu! subito! 10.06.06, 18:30
        hahak napisał:

> jestem pewien,ze homoseksualisci doprowadza do homo-holokaustu i to wkrotce.

Znaczy, że się zamkną w gettach i obazach a potem zagazują i spalą? Na to bym
        jednak nie liczył. Pedały mają dobrze rozwinięty instynkt samozachowawczy.
        • aferal.z.partii.demokratycznej admin!co robią to te dwa powyzsze wpisy? 11.06.06, 17:50
          dlaczego one nie zostaly usunięte? przeciez to jawne podżeganie do nienawiści!
          • radek_sim Re: Nie spazmuj,mamy demokrację i „równość” myślen 13.06.06, 11:24
            A prowokowanie do tego, aby być znienawidzonym, to co? Źle pedałom było w
            pieleszach czterech pokoi? Są pedały i będą, zboczenie seksualne było i będzie.
            Ale to nie znaczy, aby je równać do postępowań ogólne przyjętych przez
            społeczeństwo za dobre, bo paru pedałów czy pedofili siedzi na wysokich
            stołkach. Równie dobrze można przyjąć pedofilstwo, złodziejstwo i bandytyzm
            jako coś normalnego i nieodzownego. A więc dla tych osób po co kary, niech są
            ukarani ci co dają się okraść, zgwałcić. Taka logika jest chora i
            niebezpieczna, prowadzi ona, bowiem do rozszerzenia nietykalności przez innych
            zboczeńców, zwyrodnialców. A jednocześnie do ekspansji począwszy od niechęci
            przez odrazę do nienawiści przeciw danym grupom całego społeczeństwa.
        • yurek11111 homo-holokaust :-))))))))))))))))))))))))))))))) ) 13.06.06, 03:15
          Odpowiadasz na :
          wujcio44 napisał:

> hahak napisał:
          >
          > > jestem pewien,ze homoseksualisci doprowadza do homo-holokaustu i to wkrot
          > ce.
          >
          > Znaczy, że się zamkną w gettach i obazach a potem zagazują i spalą? Na to bym
          > jednak nie liczył. Pedały mają dobrze rozwinięty instynkt samozachowawczy.

*************************************************************************

<>Jak sie rozmnazaja "pedaly"? ???????? :-)))))))))))))))))))
    • amenominokanoushi Powrot kastratów 10.06.06, 18:01
      Proponuję uczynić z ujawnionych pedofili "śpiewaków operowych" i nikt już nie
      powie: "prawdziwych kastratów już nie ma".
      Nie czytam wszystkich opinii ale sądzę,że żadna negująca pastawę pedofili opinia
      nie będzie zbyt radykalna!
    • talking_head Re: Ich przedstawicielem w PL jest Napieralski ? 10.06.06, 18:07
    • langston Kiedy export tych "europejskich idei" do Polski? 10.06.06, 18:31
      Ciekaw jestem kiedy bedzie sie w Brukseli zarzucac nam ze w Polsce jeszcze
      takiej partii nie ma.
      • xxx82xxx Kalisz będzie szedł w pierwszych rzędach 10.06.06, 18:45
        w takiej demonstracji, w obronie demokracji, rzecz jasna, żeby POlakom żyło się
        lepej
      • onlyoner Re: Kiedy export tych "europejskich idei" do Pols 10.06.06, 19:47
        langston napisał:

> Ciekaw jestem kiedy bedzie sie w Brukseli zarzucac nam ze w Polsce jeszcze
        > takiej partii nie ma.

Parti co prawda nie ma ale jest organizacja której członkowie wywodzą się ze
        społeczności w której często łamany jest paragraf naszego polskiego prawa
        mówiący o tym że "Kto doprowadza małoletniego poniżej lat 15 do obcowania
        płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania
        takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10."
        (Kodeks Karny, art. 200 § 1)

A więc Bruksela nic takiego nam zarzucać nie będzie, spokojna głowa.
    • jaho10 Re: Polityczna ofensywa holenderskich pedofili 10.06.06, 18:37
      ...jeszcze troche takich pomyslow a europa bedzie najbardziej
      popier...kontynentem :/
      • sabrinara Re: Polityczna ofensywa holenderskich pedofili 10.06.06, 19:07
        spieprzac trzeba bedzie z tego kontynentu do Hameryki, albo przyjac arabska
        religie i do np. Pakistanu.

Te parady powinny dostac pozwolenie na przemarsz CODZIENNY w Zakopanem na
        Krupowkach, gorale by zarobili, a niektorym obcieliby cos, prasa mialaby dzien
        w dzien "krwawy" temat, w zimie nie potrzeba by bylo lepic balwanow, ......itd.
    • barbara444 Re: Polityczna ofensywa holenderskich pedofili 10.06.06, 20:26
      aaaa rozumiem ... to nadredaktor jest tez pedofilem

co za uniwersalny geniusz.
    • t-800 Kiedy u nas Biedroń, Jaruga i demokraci.pl upomną 10.06.06, 20:52
      ... się o prawa dyskryminowanych ze względu na swoją orientację?
    • tychik1 Re: Nasz Dziennik -Bardzo ciekawa opinia! 13.06.06, 03:29
      Potepic czyn a nie czlowieka:
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20060612&id=my11.txt
      Kupic nie kupic przeczytac zawsze trzeba,a moze sie jeszcze cos dowiesz oprocz
      poprawnosci politycznej.
    • lola.abba Re: Polityczna ofensywa holenderskich pedofili 13.06.06, 06:21
      Polecam odmienny punkt widzenia:

www.radionetherlands.nl/currentaffairs/060601bmc?view=Standard
    • loader a co z gwałcicielami, psychopatami, mordercami... 13.06.06, 07:28
      ...i innymi dewiantami? A ludzie lubiący torturować? Proponuję nazwę Hannibal
      Lecter.
    • radek_sim Re: Wpierw pedały, później pedofile. 13.06.06, 07:37
      Jedno i drugie to zboczenie.
      Tak, tak. W Polsce pierwszy etap ofensywy zboczków mamy za sobą. Wyjście
      pedałów na ulicę.
    • gtw100 Przodujący kraj Unii Europejskiej robi to - co 13.06.06, 09:10
      Przodujący kraj Unii Europejskiej robi to - co wkrótce będzie w UE normalne.
      Oni zmienią oblicze ziemi w taki sposób, że ta cywilizacja UPADNIE. Posłanka
      SLD już to powiedziała...może bezwiednie.
    • gtw100 Już się bałem, że UE się nie rozpadnie. Jest OK! 13.06.06, 09:14
      To się musi wysypac, byśmy mogli normalnie żyć w Polsce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka