Dodaj do ulubionych

JAKAS SWINIA SIE PODE MNIE PODSZYWA !!!

IP: proxy / 213.8.97.* 26.01.03, 08:52
lATWO MNIE ROZPOZNAC PO ADRESIE. JESTEM Z IZRAELA, WIEC MOZNA TO ZOBACZYC.
POZA TYM LATWO TEZ ROZPOZNAC MOJ STYL JA NIE OBRAZAM I NIE PISZE WULGARNYCH
SLOW.
Obserwuj wątek
    • Gość: dana33 Re: JAKAS SWINIA SIE PODE MNIE PODSZYWA !!! IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 26.01.03, 08:56
      Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> lATWO MNIE ROZPOZNAC PO ADRESIE. JESTEM Z IZRAELA, WIEC MOZNA TO ZOBACZYC.
      > POZA TYM LATWO TEZ ROZPOZNAC MOJ STYL JA NIE OBRAZAM I NIE PISZE WULGARNYCH
      > SLOW.

nu, tomek, to jakis MANIAK, robi to z toba, ze mna i jeszcze z paru porzadnymi
      ludzmi.
      • Gość: Tomek44 Re: JAKAS SWINIA SIE PODE MNIE PODSZYWA !!! IP: proxy / 213.8.97.* 26.01.03, 09:24
        Dziwi mnie tylko, ze takich ordynarnych sloganow GW nie wyrzuca.
        Licze jednak na to, ze ci, ktorych intersuje rozmowa z nami od razu
        rozpoznaja, nasz styl i nie beda zwracac uwagi na glupkow. Poza tym nie mozna
        zastapic w zaden sposob naszego adresu. Koncowka il ( Izrael ), oraz moj nr
        213 na poczatku. Czsami pisze z innego komputera, ale zawsze jest to adres
        Izraela.
    • ed_ Do Tomka i Dany 26.01.03, 09:59
      Nie przejmujcie się tym debilem. To niejaki Jewhater, używający też wielu
      innych nicków i podszywający się pod cudze. Nadaje też z róznych IP, ale ZAWSZE
      można go rozpoznać po plugawym stylu.
      Pozdrawiam,
      • Gość: Hawk Re: Do Tomka i Dany IP: proxy / *.vc.shawcable.net 26.01.03, 10:17
        Nu Tomek! A ty z Izraela? a co tam robisz? czy zyd, czy zabladzony Polak?
        • Gość: Tomek44 Re: Do Tomka i Dany IP: proxy / 213.8.97.* 26.01.03, 10:26
          Gość portalu: Hawk napisał(a):

> Nu Tomek! A ty z Izraela? a co tam robisz? czy zyd, czy zabladzony Polak

Globe-trotter
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka