Gość: Tomek44 IP: proxy / 213.8.97.* 26.01.03, 08:52 lATWO MNIE ROZPOZNAC PO ADRESIE. JESTEM Z IZRAELA, WIEC MOZNA TO ZOBACZYC. POZA TYM LATWO TEZ ROZPOZNAC MOJ STYL JA NIE OBRAZAM I NIE PISZE WULGARNYCH SLOW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana33 Re: JAKAS SWINIA SIE PODE MNIE PODSZYWA !!! IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 26.01.03, 08:56 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > lATWO MNIE ROZPOZNAC PO ADRESIE. JESTEM Z IZRAELA, WIEC MOZNA TO ZOBACZYC. > POZA TYM LATWO TEZ ROZPOZNAC MOJ STYL JA NIE OBRAZAM I NIE PISZE WULGARNYCH > SLOW. nu, tomek, to jakis MANIAK, robi to z toba, ze mna i jeszcze z paru porzadnymi ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: JAKAS SWINIA SIE PODE MNIE PODSZYWA !!! IP: proxy / 213.8.97.* 26.01.03, 09:24 Dziwi mnie tylko, ze takich ordynarnych sloganow GW nie wyrzuca. Licze jednak na to, ze ci, ktorych intersuje rozmowa z nami od razu rozpoznaja, nasz styl i nie beda zwracac uwagi na glupkow. Poza tym nie mozna zastapic w zaden sposob naszego adresu. Koncowka il ( Izrael ), oraz moj nr 213 na poczatku. Czsami pisze z innego komputera, ale zawsze jest to adres Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_ Do Tomka i Dany 26.01.03, 09:59 Nie przejmujcie się tym debilem. To niejaki Jewhater, używający też wielu innych nicków i podszywający się pod cudze. Nadaje też z róznych IP, ale ZAWSZE można go rozpoznać po plugawym stylu. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hawk Re: Do Tomka i Dany IP: proxy / *.vc.shawcable.net 26.01.03, 10:17 Nu Tomek! A ty z Izraela? a co tam robisz? czy zyd, czy zabladzony Polak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Do Tomka i Dany IP: proxy / 213.8.97.* 26.01.03, 10:26 Gość portalu: Hawk napisał(a): > Nu Tomek! A ty z Izraela? a co tam robisz? czy zyd, czy zabladzony Polak Globe-trotter Odpowiedz Link Zgłoś