yann17 07.07.06, 20:24 właśnie podano, że Premier Marcinkiewicz podał się do dymisji - zastąpi go....no kto ??? Jarosław Kaczynski !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mustapha_mond Re: Cała władza w ręce Rad 07.07.06, 20:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=44867135&a=44868858 Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl No i bardzo dobrze - tak miało byc od samego 07.07.06, 20:55 początku - lider największej partii premierem! A teraz niech PO i reszta robi w gacie - bo LPR i Samoobrona dostana jeszcze więcej do znaczenia w Polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: No i bardzo dobrze - tak miało byc od samego 07.07.06, 21:38 stranger.pl napisał: > początku - lider największej partii premierem! > A teraz niech PO i reszta robi w gacie - bo LPR i Samoobrona dostana jeszcze > więcej do znaczenia w Polsce:) ------------------- myślisz ,że dobrze się stało ? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: No i bardzo dobrze - tak miało byc od samego 07.07.06, 21:42 Dobrze-nie wyrazniej-tak. Ale zaczyna byc widac gdzie steruja, a przede wszystkim jak. Autarkicznie: centrum swiata Zoliborz i dalaj sie kregi rozchodza... Ciekawy eksperyment polityczny PF Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: No i bardzo dobrze - tak miało byc od samego 07.07.06, 21:51 polski_francuz napisał: > Dobrze-nie wyrazniej-tak. > > Ale zaczyna byc widac gdzie steruja, a przede wszystkim jak. > > Autarkicznie: centrum swiata Zoliborz i dalaj sie kregi rozchodza... > > Ciekawy eksperyment polityczny > > PF ---------------------------- byle z tym eksperymentem nie było tak jak z tą przysłowiową operacją - udała się ale pacjent nie przetrzymał Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: No i bardzo dobrze - tak miało byc od samego 07.07.06, 21:46 Powaznie pytasz? Powaznie odpowiadam - nie wiem! Wiem za to że PO i reszta "bandy czworga" dostali amoku nienaiwści i robią w gacie - skoro tak musi byc dobrze:) PS Żeby nie było nieporozumień - nie jestem zwolennikiem PiSu, LPR czy samoobrony - ale na bezrybiu i rak rybą:) I czekam na czasy "moich idoli" - czy się pojawią - to jest pytanie. Ale ja wiem czego chcę i czego nie chcę - a na pewno nie chcę czerwonej hołoty i złodziejaszków od prywatyzacji - skompromitowali "mój" liberlizm. Tzn. Konserwatyzno-reakcyjny-liberalizm bo to moje credo:) Odpowiedz Link Zgłoś