Gość: U IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 06.02.03, 19:25 Nie wierze w te klamstwa. Skad biedny Rumun ma te technologie? Zbombardowac Rumunie za jej posiadanie!. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kou Re: Rumunia i Słowenia ujawniają, że Irak chciał IP: *.dutzend.stw.uni 06.02.03, 19:38 U, ty lepiej pojedz do iraku. Albo zdejmij klapki z oczu Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: Rumunia i Słowenia ujawniają, że Irak chciał 06.02.03, 19:59 Gość portalu: kou napisał(a): > U, ty lepiej pojedz do iraku. Albo zdejmij klapki z oczu Wszyscy klamia tylko te pieprzone arabki nie ,dosc belkotu pacyfistow ,arabskich dupodajcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x RUMUNIA POTEGA NUKLEARNA ? WOLNE ZARTY ! IP: 217.153.49.* 07.02.03, 08:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista wojna propagandowa USA nasila sie IP: *.22.203.62.dial.bluewin.ch 06.02.03, 19:54 Codziennie mozemy oczekiwac nowych rewelacji ze strony wasali tj. bylych satelistow ZSRR a obecnie satelitow USA. Z niecierploscia oczekuje na nowe rewelacje nawiekszych sojusznikow USA w Europie, pp. Kwasniewskiego, Cimoszewicza, Millera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wojna propagandowa USA nasila sie IP: *.bc.hsia.telus.net 07.02.03, 06:24 Hej "pacyfista",ty bys chcial byc z pewnoscia wasalem Iraku albo lepiej palestynczykow. Jedz tam ,podzialaj na rzecz pokoju,popracuj,pogadaj,poogladaj i w koncu zejdz ze swojego wysokiego stolka.. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 !!! 06.02.03, 20:12 Oczywiscie, ze nie wierzysz. Mnie to nie dziwi. Od dawna twierdze, ze tobie podobnych osobnikow nic nie jest w stanie przekonac do racji amerykanow. Wy wierzycie Saddamowi, Kadafiemu i kazdemu kto mowi cos odwrotnego do slow amerykanskich politykow. Mozna sie zastanawiac dlaczego tak jest, ale napewno nie ma to nic wspolnego ze zdroworozsadkowym mysleniem. Wy potraficie o swoich przeciwnikach powiedziec, ze sa amerykanskimi dupolizaczami. To wasza cala argumentacja. Nawet gdbyby Saddam sam osobiscie przyznal sie do posiadania broni masowego razenia, to wy i tak twierdzilibyscie, ze to sprawka Zydow, CIA i innych czarnych sil sterowanych przez Amerykanow. Wspolczuje. Gość portalu: U napisał(a): > Nie wierze w te klamstwa. Skad biedny Rumun ma te > technologie? Zbombardowac Rumunie za jej posiadanie!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: !!! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 06.02.03, 20:36 A moze sie tak zainteresowac dlaczego Rumunia posiada technologie do robienia bomby atomowej? Niby skad ja ma? Cos mi tu nie gra i pachnie propagandowym klamstwem, zeby miec alibi na wojne w Iraku. Amerykanie szukaja pomocnikow do klamania, gdyz pomimo obiecywanych "Everestow" dowodowych na posiadanie broni masowego razenia w Iraku, niczego nowego Powell swiatu zaproponowac nie byl w stanie. Tak wiec do wojny sie pchaja bezpodstawnie, a Rumunow wykorzystuja podobnie jak Polakow dla swojego celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: !!! IP: *.bc.hsia.telus.net 07.02.03, 06:35 Pieprzysz U ! Nie masz zielonego pojecia o czym piszesz ,jestes ciemny jak palestynski arab /a moze jeszcze gorzej/!. Panowie macie zakompleksione umysly ,dlatego nienawidzicie Stanow.Szczegolnie ta "wielka "Europa co sie boi o swoje interesy w cudownym kraju Irak sieje takie klamstwa a Polacy z malymi szabelkami od razu jak w dym bronia Husejna a moze tez Kadafiego.Na konika panowie! Walczyc ze Stanami o rownosc i braterstwo arabow! Udowodnijcie ,ze macie jaja a nie tylko grube brzuchy pelne miernego piwa! Ale nic z tego nie bedzie ,pewnie jak by dzielni obroncy Husejna dotarli do granicy irackiej dawno im te szabelki i koniki zostalyby ukradzione .A moze /o zgrozo/ by im jaja tez obcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grinch Re: !!! Zdrowy rozsadek??? IP: 129.81.192.* 06.02.03, 21:17 galaxy2099 napisał: > Oczywiscie, ze nie wierzysz. Mnie to nie dziwi. Od dawna twierdze, ze tobie pod > obnych osobnikow nic nie jest w stanie przekonac do racji amerykanow. Wy wierzy > cie Saddamowi, Kadafiemu i kazdemu kto mowi cos odwrotnego do slow amerykanskic > h politykow. Mozna sie zastanawiac dlaczego tak jest, ale napewno nie ma to nic > wspolnego ze zdroworozsadkowym mysleniem. Wy potraficie o swoich przeciwnikach > powiedziec, ze sa amerykanskimi dupolizaczami. To wasza cala argumentacja. Naw > et gdbyby Saddam sam osobiscie przyznal sie do posiadania broni masowego razeni > a, to wy i tak twierdzilibyscie, ze to sprawka Zydow, CIA i innych czarnych sil > sterowanych przez Amerykanow. Wspolczuje. =============================================================== To dalej sobie wspolczuj... Przyznam, ze jestem takze wielce zainteresowany pytaniem, jakie to technologie nuklearne moze Irak zakupic z takich panstw jak Rumunia, czy ze Slowenia?? Moze owe panstwa beda w stanie podac jakies blizsze szczegoly techniczne??? P.S. Dla wszystkich zwolennikow science-fiction (typu "Galaxy...) i naszych domoroslych "jastrzebi" jeszcze raz cytuje informacje podana dzisiaj (czwartek, 6 lutego) przez "CNN Quick News". "Before he got the boot, former White House economic adviser Larry Lindsey said he thought a war with Iraq would cost $ 100 billion to $ 200 billion. But he also said the assumed U.S. victory could FREE UP OIL (remember, Iraq is second only to Saudi Arabia when it comes to proven oil reserves) which WOULD BE GOOD for the U.S. ECONOMY...". To dedykuje tym ,ktorzy wciaz jeszcze wierza, ze tutaj chodzi li tylko o obalenie zlego Saddama, ktory po cichu w kurnikach, czy przyczepach samochodowych przygotowuje straszne zarazki, ktore moga wytruc cala Ameryke, a moze nawet Izrael, a moze nawet caly swiat... Odpowiedz Link Zgłoś
ping-pong Re: !!! 07.02.03, 04:00 galaxy2099 napisał: > Oczywiscie, ze nie wierzysz. Mnie to nie dziwi. Od dawna twierdze, ze tobie pod > obnych osobnikow nic nie jest w stanie przekonac do racji amerykanow. Przekonaja mnie fakty. Gdzie one sa? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: !!! 07.02.03, 07:58 A jakie to fakty moglyby cie przekonac ? Moze jakis przyklad. Bo wy wszyscy pacyfisci pieprzycie o faktach, ktore rzekomo mialyby was przekonac, tylko zaden z was nie jest w stanie podac zadnego przykladu takiego "faktu" ktory by do was trafil. A moze wy sami nie wiecie czego chcecie ! ping-pong napisał: > galaxy2099 napisał: > > > Oczywiscie, ze nie wierzysz. Mnie to nie dziwi. Od dawna twierdze, ze tobi > e > pod > > obnych osobnikow nic nie jest w stanie przekonac do racji amerykanow. > > Przekonaja mnie fakty. Gdzie one sa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba chcesz przykładu - to go masz IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 08:34 galaxy2099 napisał: > A jakie to fakty moglyby cie przekonac ? Moze jakis przyklad. Bo wy wszyscy pacyfisci pieprzycie o faktach, ktore rzekomo mialyby was przekonac, tylko zaden z was nie jest w stanie podac zadnego przykladu takiego "faktu" ktory by do was trafil. A moze wy sami nie wiecie czego chcecie ! (...) ********************************************* cześć, dla mnie takim faktem byłoby, gdyby Powell zamiast show w Radzie Bezpieczeństwa, przekazał (w odpowiednim momencie)te zdjęcia i "dowody" ONZ- owskim inspektorom, żeby ci mogli zrobić w tych miejscach błyskawiczną kontrolę. Dla mnie to był fakt i argument - albo w jedną, albo w drugą stronę. Natomiast najpierw były twierdzenia o zagrożeniu, jakie przyniosłoby wywiadowczym źródłom USA ujawnienie tych materiałów (na przykład amerykańskim satelitom, albo samolotom bezzałogowym!!!) jest po prostu sypaniem piasku w oczy publiczności. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: chcesz przykładu - to go masz 07.02.03, 08:47 To dopiero podnioslby sie szum ludzi takich jak ty, ze Amerykanie narzucaja inspektorom swoja wole, nakazuja im cos robic lub nie, wykorzystuja inspektorow do swoich szpiegowskich celow, itp. Czy malo juz bylo tego typu oskarzen pod ich adresem. A poza tym kto mialby inspektorow przerzucic we wskazane miejsce oddalone np. o setki kilometrow w blyskawicznym czasie ? Czy moze amerykanskie lotnictwo wojskowe ? to dopiero by bylo ,nie. Gość portalu: babariba napisał(a): > galaxy2099 napisał: > > > A jakie to fakty moglyby cie przekonac ? > Moze jakis przyklad. Bo wy wszyscy pacyfisci pieprzycie o faktach, ktore > rzekomo mialyby was przekonac, tylko zaden z was nie jest w stanie podac > zadnego przykladu takiego "faktu" ktory by do was trafil. > A moze wy sami nie wiecie czego chcecie ! > (...) > ********************************************* > > cześć, dla mnie takim faktem byłoby, gdyby Powell zamiast show w Radzie > Bezpieczeństwa, przekazał (w odpowiednim momencie)te zdjęcia i "dowody" ONZ- > owskim inspektorom, żeby ci mogli zrobić w tych miejscach błyskawiczną kontrolę > . > Dla mnie to był fakt i argument - albo w jedną, albo w drugą stronę. > Natomiast najpierw były twierdzenia o zagrożeniu, jakie przyniosłoby > wywiadowczym źródłom USA ujawnienie tych materiałów (na przykład amerykańskim > satelitom, albo samolotom bezzałogowym!!!) jest po prostu sypaniem piasku w > oczy publiczności. Odpowiedz Link Zgłoś
ping-pong Re: chcesz przykładu - to go masz 07.02.03, 11:37 galaxy2099 napisał: > To dopiero podnioslby sie szum ludzi takich jak ty, ze Amerykanie narzucaja > inspektorom swoja wole, nakazuja im cos robic lub nie, wykorzystuja inspektorow > > do swoich szpiegowskich celow, itp. Czy malo juz bylo tego typu oskarzen pod > ich adresem. A poza tym kto mialby inspektorow przerzucic we wskazane miejsce > oddalone np. o setki kilometrow w blyskawicznym czasie ? Czy moze amerykanskie > lotnictwo wojskowe ? to dopiero by bylo ,nie. > Ty podaj jakies fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
ping-pong Re: !!! 07.02.03, 11:32 galaxy2099 napisał: > A jakie to fakty moglyby cie przekonac ? > Moze jakis przyklad. Bo wy wszyscy pacyfisci pieprzycie o faktach, ktore > rzekomo mialyby was przekonac, tylko zaden z was nie jest w stanie podac > zadnego przykladu takiego "faktu" ktory by do was trafil. > A moze wy sami nie wiecie czego chcecie ! > > > > ping-pong napisał: > > > galaxy2099 napisał: > > > > > Oczywiscie, ze nie wierzysz. Mnie to nie dziwi. Od dawna twierdze, ze > tobi > > e > > pod > > > obnych osobnikow nic nie jest w stanie przekonac do racji amerykanow. > > > > > Przekonaja mnie fakty. Gdzie one sa? Faktem bedzie pokazanie szukanej broni. Inspektorzy sa w Iraku, wystarczy podac im gdzie ona jest i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slon Re: zaproszenie IP: *.icpnet.pl 07.02.03, 00:12 Proponuje aby wszystkie osoby które popierają husajna wyjachały do Iraku. Może tam będzie wam lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: zaproszenie IP: *.proxy.aol.com 07.02.03, 00:19 Gość portalu: slon napisał(a): > Proponuje aby wszystkie osoby które popierają husajna wyjachały > do Iraku. Może tam będzie wam lepiej! i cieplej i tanczyc zaczna w takt muzyki Busha,kiedy bombki spadac zaczna ! Nowego kozaczoka zatancza ! Odpowiedz Link Zgłoś
ethanol Re: zaproszenie 07.02.03, 00:46 a ty jojo czemu nie w izraelu gacio-srajcu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: zaproszenie IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 07.02.03, 02:47 Ja nie Arab zebym tam sie pchal, a po drugie niech zniosa bandyci sankcje, gdyz z glodu umierac nikt tam nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
adamniedam Re: zaproszenie 07.02.03, 03:42 Gość portalu: slon napisał(a): > Proponuje aby wszystkie osoby które popierają husajna wyjachały > do Iraku. Może tam będzie wam lepiej! A ja proponuje, wszystkim zafascynowanym oszolomom polityki Bush-a, o wstapienie do USarmy, tam bedziecie mieli szanse udowodnic swoja racje. Tam bedziecie mogli wykazac sie wlasna madroscia polityczna,tam jest wasze miejsce, na realizowanie kariery politycznej na miare Busha i Sharona. Odpowiedz Link Zgłoś
ping-pong Re: Rumunia i Słowenia ujawniają, że Irak chciał 07.02.03, 04:09 Gość portalu: U napisał(a): > Nie wierze w te klamstwa. Skad biedny Rumun ma te > technologie? Zbombardowac Rumunie za jej posiadanie!. Rumunia ma elekrownie atomowa. W latach 80-tych Rumunia kupila reaktor atomowy "Candu" od Kanadyjczykow. Odpowiedz Link Zgłoś