az30 21.07.06, 15:41 Palestyńczykami. Większość żydow sama wykluczyła się z ludzkiej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder Ja nie jestem Libanczykiem ani Palestynczykiem... 21.07.06, 15:47 ...pustello:) Normalni ludzie pustello nie stowarzyszaja sie z terrorystami niezaleznie od swojego pochodzenia etnicznego, Libanczycy i Palestynczycy takze. Trzeba samemu byc chorym z nienawisci i/lub "z urojenia" by sie z tymi stworzeniami stowarzyszac. Czlonkowie takich oraganizacji powinni organizowac sobie zycie na drzewach, gdzie ze spuszczonymi w dol ogonami oddawali by sie wzajemnemu iskaniu z pchel. az30 napisał: > Palestyńczykami. Większość żydow sama wykluczyła się z ludzkiej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Cala ludzkość jest dziś Libańczykami i 21.07.06, 15:48 az30 napisał: > Palestyńczykami. Cholera, wychodzi na to, że nie należę do ludzkości bo jestem Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
perry.perry Re: Cala ludzkość jest dziś Libańczykami i 21.07.06, 15:50 wujcio44 napisał: > az30 napisał: > > > Palestyńczykami. > > Cholera, wychodzi na to, że nie należę do ludzkości bo jestem Polakiem. No nie, wszystkim forumowiczom wiadomo ze wiekszosc Polakow to Zydzi. Ile tu list juz bylo na ten temat... Niech zyje Giertych! Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Cala ludzkość jest dziś Libańczykami i+ 21.07.06, 15:53 az30 Ja bym yrzymal z toba pod warunkim,ze udowodnisz,ze nalezysz do ludzkiej rodziny. A moze klamiesz? Odpowiedz Link Zgłoś