Dodaj do ulubionych

Hezbollah - bohater bliskiego wschodu

02.08.06, 07:53
Hezbollah jest bohaterem bliskiego wschodu. Tylko on może raz na zawsze
skończyć z tymi mordercami z Izraela. Iran mógłby się bardziej postarać,
jeżeli chodzi o dostarczanie broni. Ja czekam na dalszy rozwój wojny - już
nie mogę się doczekać kiedy Hezbollah wejdzie na teren Izraela.
Kto jest jeszcze 100% za Hezbollahem?
Obserwuj wątek
    • z_daleka Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 08:00
      Pomalu, pomalu panie prezydencie...dzisiaj pierwszych trzech bojownikow weszlo na teren Izraela...a
      dokladniej wlecialo na pokladzie Izraelskiego helikoptera....
      • przyszlyprezydent88 Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 08:03
        Co to znaczy "wlecieli na pokładzie helikoptera"? Czyżby izraelczycy ich
        złapali? To niemożliwe.
        • z_daleka Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 08:06
          nie, przywiezli ich na leczenie...
          • przyszlyprezydent88 Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 08:12
            Oby Hezbollah zwiększył ofensywę i zorganizował w Izraelu podobny atak jak w
            Kanie, lub jeszcze lepiej, żeby walnął w Jerozolimę. Może wtedy Izrael by się
            przestraszył. Teraz Izrael się nie boi, bo Hezbollah nie jest obecnie wielkim
            zagrożeniem.
            • z_daleka Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 08:20
              zeby zwiekszyc ofensywe , panie prezydencie trzeba pierwej byc w ofensywie...
              • marouder Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 09:01
                Z_daleka, ty rozmawiasz z dzieckiem, tzn. prawdopodobnie z chlopcem, 17-latkiem:)
                Zreszta, jesli posiadasz instynkty pedagogiczne...
                • przyszlyprezydent88 Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 11:46
                  marouder napisał:

> Z_daleka, ty rozmawiasz z dzieckiem, tzn. prawdopodobnie z chlopcem, 17-
                  latkiem

Chciałem poinormować, że "88" to nie jest mój rok urodzenia.
                  Za to ty byś dodał komentarz zamiast gadać głupoty.
                  • dana33 Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 12:23
                    te prezydent..... tez czekam zeby walnal w jerozolime. w ta wschodnia, wiesz...
                    tam maja kupe, kupe fanow w tej wschodniej jerozolimie.... walna i fani sie
                    beda cieszyc, jaki ogromny zasieg maja rakiety hizballi.... a ja sie bede
                    cieszyc razem z nimi. no i razem z toba, oczywiscie... :))))
                  • pomrocznosc.jasna Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 12:32
                    przyszlyprezydent88 napisał:

> Chciałem poinormować, że "88" to nie jest mój rok urodzenia.
                    > Za to ty byś dodał komentarz zamiast gadać głupoty.

W`porządku, jesteś usprawiedliwiony. Od kogoś, kto ma 88 lat nie mozna
                    oczekiwać pełnej sprawności umysłowej.
                    • przyszlyprezydent88 Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 12:34
                      Nie mam 88 lat!
                      Jeżeli jesteś za Izraelem to to powiedz, a nie obrażaj mnie!
                      • pomrocznosc.jasna Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 12:37
                        > Jeżeli jesteś za Izraelem to to powiedz, a nie obrażaj mnie!

Oczywiście, że jestem za Izraelem, wcale tego nie ukrywam.
                        • przyszlyprezydent88 Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 12:40
                          pomrocznosc.jasna napisał:

> Oczywiście, że jestem za Izraelem, wcale tego nie ukrywam.

Dobrze panie prożydzie, dlaczego jest pan za Izraelem, czyżby dlatego, że
                          sprawia panu przyjemność mordowanie niewinnej ludności Libańskiej?
                          A może jest pan antymuzułmanem?
                          • pomrocznosc.jasna Drogi chłopcze niepełnosprawny - 02.08.06, 12:47
                            sprawia mi dziką przyjemność mordowanie niewinnej ludności, w szczególności
                            dzieci. Osobiście nawet wystrzeliłem kilka rakiet, celując w przedszkole. Efekt
                            przeszedł moje najsmielsze oczekiwania, bo w przedszkolu był magazyn amunicji
                            hezbollahów. Jesteś usatysfakcjonowany ?
                            • przyszlyprezydent88 Powiedz to jeszcze komuś 02.08.06, 12:51

> sprawia mi dziką przyjemność mordowanie niewinnej ludności, w szczególności
                              > dzieci. Osobiście nawet wystrzeliłem kilka rakiet, celując w przedszkole.
                              Efekt
                              >
                              > przeszedł moje najsmielsze oczekiwania, bo w przedszkolu był magazyn amunicji
                              > hezbollahów. Jesteś usatysfakcjonowany ?

Powiedz tak jeszcze paru osobom a zostaniesz pokrojony na kawałki.
                              • dana33 Re: Powiedz to jeszcze komuś 02.08.06, 12:53
                                spoko prezydencie..... ja zbiore pomrocznosc i skleje, bedzie jak nowy... :))))
                              • pomrocznosc.jasna Re: Powiedz to jeszcze komuś 02.08.06, 13:00
                                Dygoczę cały ze strachu. Który tu taki nożownik ?
                                • przyszlyprezydent88 Re: Powiedz to jeszcze komuś 02.08.06, 13:02

> Dygoczę cały ze strachu. Który tu taki nożownik ?

Wystarczy, że powiesz to jakiemuś polskiemu muzułmanowi...
                                  • pomrocznosc.jasna Re: Powiedz to jeszcze komuś 02.08.06, 13:05
                                    Dzięki chłopcze za ostrzeżenie. Będę ich unikał jak ognia.
                                    • przyszlyprezydent88 Re: Powiedz to jeszcze komuś 02.08.06, 13:08
                                      Jeszcze unikaj osób takich jak ja, czyli promuzułmańskich.
                                      Im też się to nie spodoba...
                                      • pomrocznosc.jasna Re: Powiedz to jeszcze komuś 02.08.06, 13:11
                                        A ciebie dziecinko, to wprost przeciwnie. Sprawi mi ogromną przyjemność
                                        konwersacja z tobą.
                                        • przyszlyprezydent88 Re: Powiedz to jeszcze komuś 02.08.06, 13:14
                                          Dlaczego ty mówisz na mnie "dziecinko", nie masz żadnych dowodów, że jestem
                                          dzieckiem, a zresztą skąd ja mam wiedzieć, że ty nie jesteś dzieckiem?
                                          Dzieci to lubią mówić, że są dorosłe i na inne mówią "dzieci".
                        • dana33 Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 12:52
                          :)))
      • grzegorzlubomirski To zydzi biara jencow. Myslalem ze od razu kula 02.08.06, 12:30
        w leb, tak jak to robia Amerykanie.
    • dana33 Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 12:20
      JA!!!!!! tez sie nie moge doczekac, az wejdzie na teren israela... dzisiaj w
      nocy juz paru weszlo.... :))))
    • l.o.r.t.e.a Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 14:45
      przyszlyprezydent88 napisał:

.
      > Kto jest jeszcze 100% za Hezbollahem?

W 100% popieram tylko siebie. Hezbollah ma moje poparcie jako partyzantka
      broniąca własnej ziemii przed okuopacją izraelskich terrorystów.
      • dana33 Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 16:22
        oh oh oh....... lorcius.... ty mnie mozesz odpowiedziec na dwa pytanka? mozesz?
        git, tutaj:
        1. gdzie hizballah ma wlasna ziemie?
        2. jaka ziemie hizballowska okupuje israel?

dziekuje za odpowiedz z gory.
    • quickstarter Re: Hezbollah - bohater bliskiego wschodu 02.08.06, 17:48
      dlatego trzeba wsparcia dla Hezboolahu, Hamasu i al-aksa
    • jontek2 Bojownicy Hezbollahu są jak Powstańcy Warszawscy! 02.08.06, 17:52
      Należy się im cześć, chwała i wszelka możliwa pomoc! Śmierć mordercom dzieci!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka