Dodaj do ulubionych

Struś pędziwiatr

01.02.25, 03:01
Na facebuku mi się pojawia.
Stąd pytanie, po czyjej stronie jest eMatka?
Bo mnie struś okrutnie denerwuje.
Jestem za kojotem.
Inne kreskówki z podobnej beczki są "demokratyczne". Zazwyczaj istnieje w tle rywalizacji i wzajemnej złośliwości jednak przyjaźń. I pomoc wobec jakiegoś zewnętrznego nieszczęścia.
A ten road runner to taki obrzydliwy prymus.
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Struś pędziwiatr 01.02.25, 03:06
      Przekładając na nowomowę, jesteś team coyote, czy team road runner?
    • kocynder Re: Struś pędziwiatr 01.02.25, 10:28
      #Teamsąsiedzi
      Dla mnie kreskówka wszechczasów. Pomijając ich niesamowite pomysły "remontowo - budowlane" - oni się całkiem serio lubili! Pomagali sobie, nawet gdy coś któremuś nie wychodziło wspierali i zawsze byli zadowoleni z efektów! Niezmiennie uwielbiam!
    • boogiecat Re: Struś pędziwiatr 01.02.25, 11:09
      Kojot byl taki pomyslowy i pelen nadziei😀 uwielbialam go

Strus, coz, nie okazywal zadnych emocji wiec w sumie nic o nim nie wiadomo zeby go lubic lub nielubic

• boogiecat Re: Struś pędziwiatr 01.02.25, 11:12
      krwawy.lolo napisał:

> Zazwyczaj istnieje w tle r
      > ywalizacji i wzajemnej złośliwości jednak przyjaźń.

Tu jest taki problem, ze Strus nie rywalizuje z Kojotem, wogole ma go gdzies. To chyba to nas tak boli, bo Kojot jest mocno zaangazowany w te relacje😅
    • arthwen Re: Struś pędziwiatr 01.02.25, 13:20
      Ja Strusia Pędziwiatra w zasadzie nie oglądałam, natomiast jak mnie strasznie wkurzał Tweety... Zdecydowanie byłam po stronie Sylwestra tongue_out
      • krwawy.lolo Re: Struś pędziwiatr 01.02.25, 13:32
        Musiałem guglać. Nie znałem. Na stare lata zafascynował mnie Ricochet Rabbit & Droop-a-Long. W latach 90. teściowie mieli w kablówce cartoon network, stąd znam.
        Pambuk, jak to się idiotycznie po polsku nazywa!
        • krwawy.lolo Re: Struś pędziwiatr 01.02.25, 13:38
          Wtedy leciało w wersji oryginalnej. I właśnie język, którym posługują się bohaterowie jest największym atutem filmu. Nie znam się na amerykańskich dialektach, ale sądzę, że językowo darli łacha z jakiegoś południowego akcentu.
          • dekoderka Re: Struś pędziwiatr 01.02.25, 13:45
            A twoja żona za kim jest?
    • anorektycznazdzira Re: Struś pędziwiatr 01.02.25, 17:33
      Ja lubiłam, bo struś nigdy nie tracił humoru. Mi-mi i do przodu, nigdy się a kojota nie wkurzył. Piękna umiejętność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka