polski_francuz 21.11.06, 20:52 Felusiaka. Chyba masz racje. Szukam watku by dac glos. I nie znajduje. Chyba wroce na lono rodziny. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Re: co to jest 21.11.06, 21:07 perspicacity. Konsultacje kosztuja. PF Odpowiedz Link Zgłoś
aaki masz i gadaj.też jestem ciekaw 21.11.06, 21:11 yuki.cside.tv/italy/info/image/euro_50_f.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: masz i gadaj.też jestem ciekaw 21.11.06, 21:48 to pochodzi od słowa antyperspirant czyli powstrzymujący "wypoty",tu - forumowe Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: masz i gadaj.też jestem ciekaw 21.11.06, 21:48 oczywiście cena za konsultację wynosi 100 $, z gory dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: masz i gadaj.też jestem ciekaw 21.11.06, 21:48 Troche malo. Ale niech ci bedzie. Widzenie jasno. PF Odpowiedz Link Zgłoś
aaki nie badz taki wybredny 21.11.06, 21:57 50 euro to nie majątek ale 50 euro/minutę to całkiem niezły zarobek Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: nie badz taki wybredny 21.11.06, 22:11 czy mogę już czuć się sczęśliwym posiadaczem 50 euro /ew.100$/ ? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: nie badz taki wybredny 21.11.06, 22:13 jesli ci to zapewni szczescie to good luck pieniadze powyzej.podziel sie nimi z pf Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Perspicacity 21.11.06, 22:53 He's stupid predictions and blindless over the years that i know him , have mess it up his unusual aristocratic insight with out of touch and resentful to devastating resultsts to my countrys perspicacity - Idiots like him are gone to vote for a Titanic orchestra , no matter what ,... W sumie zakuty leb , a bean counter , bufon , ktorego mozna szanowac za jego mrowcza prace i pamiec do detali , czy nienawidziec jak cie zgnoi malym detalem , od czasu do czasu da ci kopniaka jak sie poslizniesz ,... W sumie , dobrze ze mamy felusiakow , tacy jak on dopinguja nas do szperania ,... ============================================================================== Chyba masz racje. Szukam watku by dac glos. I nie znajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Perspicacity 22.11.06, 01:35 Zwracam siem zez proźbom żebyś zakladał te nowe wontki, bo to jedyne ciekawe na forum. Jeszcze dwa lata temu kiedy oszołom załozył watek w którym wymieniał "prawdziwe" nazwiska rządowych warszawskich wszyscy traktowali go z przymruzeniem oka. Dzisiaj takie watki to 95% forum i w dodatku dyskusja jest na poważnie. Zostałeś jedynie ty, de_oakville, maureen i ja. tog uciekł tak jak wcześniej kingfish. Odpowiedz Link Zgłoś
perk Re: Perspicacity 22.11.06, 03:27 > ....Szukam watku by dac glos. I nie znajduje. Chcesz dac glos, piardnij sobie (albo Phallusiakowi) w oponke. Bedziecie mieli nadmuchane, samochodowo mowiac. > Chyba wroce na lono rodziny. Lono is good. Ale ktora niewiasta by cie zniosla? Znasz taka? Go jump her. Odpowiedz Link Zgłoś