Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 04:10
    Samochodziki sprzedają się coraz gorzej, Żółci w czerwcu uciekają, snajper z
    bylej Jugosławii w roli trenera ... oj zagra niedługo Legia w Myszkowie i
    Polkowicach, oj zagra ... ze wsi na wieś zawsze lepiej się dojeżdża.
    Obserwuj wątek
      • Gość: fan Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 10:33
        Wtedy graliby pod twoim domem ośle z Konwiktorskiej.
      • Gość: Vamp Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.chello.pl 26.03.01, 14:09
        Niech te cioty z Łazienkowskiej idą się jebać!!!!!!!
        Cała Polska się z was śmieje
        • Gość: mis Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 18:19
          popieram
        • Gość: Efex Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: 213.192.69.* 31.03.01, 17:51
          Cała Polska śmieje się z twojej starej!
      • Gość: Vamp Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.chello.pl 26.03.01, 14:09
        Niech te cioty z Łazienkowskiej idą się jebać!!!!!!!
        Cała Polska się z was śmieje
        • Gość: KiD Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 26.03.01, 18:29
          Jeśli nie wiesz debilu, to Legia tylko jeden raz spadła do grugiej ligi. Było
          to przed wojną. Teraz Legia nie spadnie a zdobędzie mistrzostwo
          • Gość: Kibic Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: 157.25.99.* 26.03.01, 19:06
            Glupoty gadasz.
            Wtedy, gdy Legia spadla - nie bylo drugiej ligi tylko cos w rodzaju
            wojewodzkiej.
            LEGIA NIGDY NIE GRALA W DRUGIEJ LIDZE!!!!!!!
            Widzew - tak, kiedys gral.
            Kibic
          • remedios.buendia Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI 21.04.01, 15:51
            Ja wcale Legii źle nie życzę.
            Ale jeżeli zajmie miejsce Orlenu smutna nie będę.
            Jeżeli stadion im się spali (jak w starej polskiej piosence) też smutna nie
            będę.
            Jeżeli wszyscy zawodnicy będą leczyć kontuzję też smutna nie będę.
            A jeżeli przerżną resztę meczy to też smutna nie będę.
            Bo nie ma się czym smucić. Niech robaczki trochę sobie piłeczkę jeszcze pokopią.
            A mistrzostwo i tak ma kto inny. Taka jedna drużyna na W...
            • Gość: rafał Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 13.05.01, 11:04

remedios.buendia napisał(a):

> Ja wcale Legii źle nie życzę.
              > Ale jeżeli zajmie miejsce Orlenu smutna nie będę.
              > Jeżeli stadion im się spali (jak w starej polskiej piosence) też smutna nie
              > będę.
              > Jeżeli wszyscy zawodnicy będą leczyć kontuzję też smutna nie będę.
              > A jeżeli przerżną resztę meczy to też smutna nie będę.
              > Bo nie ma się czym smucić. Niech robaczki trochę sobie piłeczkę jeszcze pokopią
              > .
              > A mistrzostwo i tak ma kto inny. Taka jedna drużyna na W...
              A jak Ciebie kto� przerżnie to też nie będę smutny. Najlepiej cała drużyna i wszyscy kibice Wisły!!!

• Gość: wowo Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.astercity.net 13.05.01, 09:49
          ty kurwo!!!
      • Gość: Lexus Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.chello.pl 26.03.01, 14:11
        Wisełka mistrzem, a Legia może jej tylko piłki nosić i buty pucować !!!!!!!
        • Gość: Kirk Oho IP: *.tele2.pl 26.03.01, 14:45
          Oho, Widze ze mamy kolejna fascynujaca dyskusje, gratuluje kondycji szarych
          komorek po ciezkim weekendzie!
          • Gość: Efex Re: Oho IP: 213.192.69.* 31.03.01, 17:54
            Kup se skrzynkę kutasów zajebany erudyto>>
        • Gość: mis Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 18:21
          Zagłębie Pany,Wisła druga,Legia nie istnieje!
        • Gość: Efex Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: 213.192.69.* 31.03.01, 17:53
          Jebnij się w czachę!
      • Gość: Student Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.bch.com.pl 26.03.01, 17:03
        He, he...
        Swoją drogą przydałoby im się spaść na roczek lub dwa do II ligi, żeby ich
        trochę przytemperować. Ciekawe jak by się zachowali kibice, władze miasta itd.
        Dłużej nie, bo miejsce tego zespołu jest jednak w ekstraklasie. Każdy musi
        przyznać, że mecz z Legią to nie to samo co z Groclinem czy Amicą ...
        • Gość: Turo Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.tele2.pl 26.03.01, 17:33
          Rzeczywiście, ja też jako kibic Legii życzyłem spadku Lechowi i ŁKS - ale po
          roku przerwy jest już tęsknota za takim klasykiem jak Legia - Lech (zamiast np.
          Legia - Polkowice).
        • Gość: AJZOL Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 17:07
          WYMIANA ZDAN MIEDZY DWOMA KIBICAMI, MUSZE PRZYZNAC PODOBALA MI SIE BARDZO. NIE
          OBCHODZI MNIE GDZIE BEDZIE GRALA LEGIA I POLONIA. ALE WIEM JEDNO JESTEM KIBICEM
          LECHA I CHCIALBYM ZEBY TAKIE KLUBY JAK LEGIA POLONIA LECH CRACOVIA WISLA ITD
          GRALY ZAWSZE W PIERWSZEJ LIDZE. I TO WSZYSTKO
      • Gość: Kibic Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: 157.25.99.* 26.03.01, 19:02
        Legia nie spadnie. A ja zycze osobom, ktore zycza Legii zle aby zastanowily sie
        co mowia, wyzbyly nieprawnego resentymentu i zawsze byly zadowolone z zycia a
        nie narzekaly, ze malo zarabiaja. Do roboty - pieniadze leza na ulicy, fani.
        Kibic z Warszawy
        • Gość: szkot Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.proxy.aol.com 31.03.01, 04:04
          Ja wiem co sie stalo w Legii zabraklo gorzaly dla Smudy a na denaturacie dlugo
          nie pociagnie
        • Gość: LKZ za duzo dragow palisz koles IP: 203.173.195.213, 203.109.252.* 01.04.01, 07:07
          Gość portalu: Kibic napisał(a):

> Legia nie spadnie. A ja zycze osobom, ktore zycza Legii zle aby zastanowily sie
          >
          > co mowia, wyzbyly nieprawnego resentymentu i zawsze byly zadowolone z zycia a
          > nie narzekaly, ze malo zarabiaja. Do roboty - pieniadze leza na ulicy, fani.
          > Kibic z Warszawy -
      • Gość: Kibic Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 31.03.01, 11:24
        Legia po wojnie nigdy nie spadla i nie spadnie a wiesz dlaczego? Bo jej kibice
        sa wszedzie. To nie tylko 3 bloki na muranowie+posilki z Iławy (2 kaszlaki po 4
        dale 8).
        • Gość: graba Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.chello.pl 31.03.01, 21:19
          Zgadam się.Poloni w Wrszawie nie ma.Spotkanie polonisty w barwach graniczy z
          cudem.
          • Gość: pshemek Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 02.04.01, 08:21
            Gość portalu: graba napisał(a):

> Zgadam się.Poloni w Wrszawie nie ma.Spotkanie polonisty w barwach graniczy z
            > cudem.

najpierw naucz się poprawnie pisać,buraku!!
            • Gość: graba Re: pshemek IP: *.chello.pl 02.04.01, 20:19
              Jestes jebana kurwa z konwiktorskiej.A te jebane cwele znow beda grac w drugiej
              lidze,ich miejsce szmato!!!!!!!!
      • Gość: kibic Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.proxy.aol.com 01.04.01, 06:40
        odie zycze tobie spadku na zasilek
      • Gość: Ango Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.01, 18:06
        Pajacu pierdolony, kompleksy się w tobie odzywają. A LEGIA i tak była, jest i
        będzie wielka.
        • Gość: odys Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.04.01, 22:20
          Legia nigdy nie spadla i nie spadnie,palancie!!!W tym sezonie zostanie mistrzem
          Polski i tyle.
      • Gość: J23 LEGIA BEDZIE MISTRZEM IP: 155.128.213.60, 192.229.17.* 02.04.01, 02:31
        WISLA MA NAJGORSZYCH KIBICOW
        • Gość: scott Re: LEGIA BEDZIE MISTRZEM-JEBANIA IP: *.proxy.aol.com 02.04.01, 03:10
          JEBAC LEGIE
          • Gość: pshemek Re: LEGIA BEDZIE MISTRZEM-JEBANIA IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 02.04.01, 08:23
            JEBAC, JEBAC, JEBAC!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Maciek Re: LEGIA BEDZIE MISTRZEM-JEBANIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.01, 12:53
              Kto tak myśli jest skurwielem!!!
              • Gość: markos Re: LEGIA BEDZIE MISTRZEM-JEBANIA IP: *.luc.lodz.arges.pl 06.04.01, 18:35
                A kto tak mówi ma rację!!!!!!!
        • Gość: Maciek Re: LEGIA BEDZIE MISTRZEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.01, 12:52
          Mistrzem będzie LEGIA, bo jest najlepsza w polsce. Wisłę jebią w dupe
          codziennie rano i wieczorem.
      • Gość: franek Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.01, 12:49
        Wypchaj się skurwielu!!!
        Skąd jesteś frajerze?
        Kurwa co ty sobie myślisz patafianie!!!
        Połóż się i leż imbecylu!
        • Gość: Harh. Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: 10.101.107.216, 193.54.67.* 02.04.01, 15:15
          pluje sie zawsze najbardziej ten, kto najbardziej sie
          boi spadku. Idzcie spac dzieci, tu sa powazni kibice
          powaznych klubow.
        • Gość: Kaszpir Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 00:28
          legia i pogoń to są dwa kluby nigdy nie spadną-[jeżeli nie rozdzieli ich
          pieniądz]
          legia ma wojsko
          pogoń ma turka sępa
      • Gość: charmer Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.3gim.zory.pl 02.04.01, 15:28
        zagra nawet z wałbrzychem (oczywiście jak dobrze
        pójdzie - nie ma co się martwić na pewno ze sobą
        zagrają!).
        • Gość: Bokser Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.ipt.aol.com 02.04.01, 19:48
          Legia, te kutafony mialyby zdobyc mistrzostwo? Niedoczekanie. Te mamisynki nie
          nadaja sie nawet na 2-ga lige. Powinni walczyc z polonia II. A i tak wiadomo ze
          SLASK WROCLAW juz wkrotce zdominuje ekstraklase (Jak Zepter Lech Basket Lige).
          • Gość: LKZ Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: 203.173.196.60, 203.109.252.* 03.04.01, 07:36
            Mowie was Legia spadnie chcecie czy nie
            "Legia to jest potega legia jebana jest legie trzeba pierdolic LEEEGIIIAA
            CWKS" I na tyle mnie stac!!!!!!!!!! a jak was zobacze na Stadionie jebani
            legionisci to was za jaja powiesze na statule kosciuszki w lodzie zobaczymy kto
            mam jaj i kto sie potrafi utrzymac Wio!
            • Gość: LKZ Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: 203.173.196.60, 203.109.252.* 03.04.01, 07:38
              ok dwie pomylki powyzej
              1. lodzi
              2. ma zamiast mam
              zeby sie zaden dzul do pisma nie doczepial!
            • Gość: rafał Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: 217.96.195.* 13.05.01, 11:12

Gość portalu: LKZ napisał(a):

> Mowie was Legia spadnie chcecie czy nie
              > "Legia to jest potega legia jebana jest legie trzeba pierdolic LEEEGIIIAA
              > CWKS" I na tyle mnie stac!!!!!!!!!! a jak was zobacze na Stadionie jebani
              > legionisci to was za jaja powiesze na statule kosciuszki w lodzie zobaczymy kto
              >
              > mam jaj i kto sie potrafi utrzymac Wio!
              Dobrze, że napisałes, że tylko na tyle Cię stać. W ten sposób udowodniłes, że może masz jaja, ale mózgu chyba nie!!!

• Gość: Kibic Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: 195.94.201.* 03.04.01, 08:46
        Tak wlasnie wychodza kompleksy frajerow ze wsi. Zawsze ich bedzie bolec, ze
        Legia nie dosc, ze najdluzej bez przerwy gra w I lidze to jeszcze pochodzi ze
        STOLICY i ma tylu super kiboli.

A wiec gnijcie sobie wiesniaki dalej w swoich chalupkach w takich powiatowych
        dziurach jak Krakow czy Lodz (nie mowiac juz o tak totalnych zadupiach jak
        Lubin, Chorzow czy Zabrze). My, kibice Legii, ludzie z miasta, wolimy sie
        pasjonowac dobrym futbolem w wykonaniu najlepszej w Polsce jedenastki z
        Lazienkowskiej.
        • Gość: anita Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.cu.com.pl 03.04.01, 08:55
          stary, chyba z tym dobrym futbolem w wykonaniu legii troche przesadziles? :) i
          jeszcze do tego chcesz sie tym pasjonowac? :)
          • Gość: Kibic Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: 195.94.201.* 03.04.01, 08:57
            No dobra, roznie to bywa z tym dobrym futbolem :-)
        • Gość: markos Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.luc.lodz.arges.pl 06.04.01, 18:42
          O czym ty piszesz? legia nie spadła bo mundurowi stale ciągali do niej co
          lepszych piłkarzy aby w ramach służby wojskowej za damski chuj kopali piłkę w
          tym "klubie".A jak któryś nie chciał ( np. Wijas ) to potrafili spierdolić mu
          karierę. To jest prawdziwy powód dla którego nienawidzimy legii.
      • Gość: CRI ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI !!! IP: 193.0.74.* 21.04.01, 13:56
        Rozśmieszają mnie te wszystkie komentarze ze strony "sympatyków" wołyńskiej
        Legii. Najpierw to trzeba się wziąć za podstawową, przynajmniej, edukację, aby
        potem zamiast bełkotu stworzyć kilka sensownych zdań. Ilu jest normalnych
        ludzi, którzy przychodzą na Łazienkowską? Da się to policzyć na palcach jednej
        ręki. Reszta to bydło, dla którego ważniejszym zadaniem od dopingowania drużyny
        jest wypatrywanie obiektów, ktore możnaby zniszczyć. Do nich powinno się móc
        strzelać. Polskie prawo niestety tego nie przewiduje. Nawiązując do faktu, że
        któryś bohater nie widzi nikogo w barwach Polonii. Jeśli mieszkasz w Otwocku,
        Pruszkowie, Końskich, Sulejówku, Błoniach, Wołominie, Tłuszczu, wierz mi, iż
        próżno jest tam szukać kibiców Polonii. Oni są z Warszawy i nie szwendają się
        po prowincji. A że widzi się na meczach Czarnych Koszul ludzi w szalikach
        Cracovii, Arki, Jezioraka czy Broni Radom to świadczy to tylko i wyłącznie o
        tym, że nas się w Polsce lubi. Wy jesteście nienawidzeni od morza do Tatr. No
        może poza kiklkoma enklawami jak Szczecin czy Sosnowiec. Chciałbym tylko
        powiedzieć, że to przez legionistów właśnie mieszkańcy stolicy nie są lubiani.
        A wszystko przez to, że mylnie kojarzy was się z Warszawą. Ty pewnie widzisz
        dookoła same barwy Legii. Ja to rozumiem. Też mi się zdarza. Do śmiechu
        doprowadza mnie widok gówniarzy, co to ledwo od ziemi odrośli a już, dla
        pokazania ze są "narybkiem legionistów", chodzą opatuleni w zielono-biało-
        czerwone szaliki. Nawet w lato! Szalik cięższy od dziennej racji pokarmowej.
        Spocone to, ledwo na nogach sie trzyma...ale legionista. Uzębienie
        niekompletne, łeb wygolony, zapach pozostawiający wiele do życzenia, przeszłość
        (teraźniejszość i przyszłość z resztą też) nieciekawa. To jest właśnie typowy
        legionista. Podczas meczu koszykówki Legia-Polonia w hali na Bemowie pod koniec
        zeszłego roku byłem świadkiem, jak to zgraja wystrojona na zielono-biało-
        czerwono (przed strojeniem się zapomnieli się chyba umyć) pobiła
        kilkunastoletnią dziewczynkę i poturboweła tpwarzyszącego jej dziadka. Tylko za
        to, że mieli szaliki Polonii i dopingowali swój ukochany zespół. Identyfikujący
        się z Legią, którzy chodzą na mecze w takich celach to zwierzęta. Nie maja ani
        krzty godności ludzkiej w sobie. Gdzie wam do ludzi. Jesteście, legioniści,
        brakującym ogniwem w teorii Darwina, nie uwłaczając małpom. Was tylko wysłać na
        wojnę, boście hardzi, impulsywni, gotowi do walki a i nie żal będzie jak
        zostaniecie wybici...

Liczę się z komentarzami ze strony legionistów. Mam tylko jedną prośbę: niech
        to będą rzeczy sensowne a nie jakieś wstawki, których połowę stanowią wyrazy
        powszechnie uznane za niecenzuralne. Uprzedzam, bo wiem, że prawie tylko na to
        was stać.

Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców w Polsce, a w szczególności tych,
        którzy dobrze życzą najstarszemu z warszawskich klubów - Polonii!
        • Gość: Legia Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI !!! IP: *.ppp.polbox.pl 21.04.01, 16:04
          Na wstępie, jeżeli to prawda przepraszam za wspomnianego kibica.
          W bardzo dużym stadzie zawsze można się doszukać czarnej owcy.
          Jednocześnie pragne zaznaczyc, iż słysząc zarzuty że kibice Legii zamieszkują
          okolice Warszawy a nie centrum, ogarnia mnie wielki śmiech i żałość spowodowana
          skalą kompleksów waszej drużyny wobec Legii. Jestem Warszawiakiem z krwi i
          kości i znam bardzo, bardzo wielu mi podobnych. Kibiców Legia ma nie tylko w
          okolicy W-wy ale w całej Polsce, czego dowodzą sondaże. Wracając do
          miejscowości ościennych, zwróć uwagę, iż Warszawiacy operatywni i zamożni
          budują właśnie tam swoje domy. Czyżby kibice Poloni nie mieli takich zdolności
          a może sytuacja ta jest spowodowana niskimi rentami i emeryturami.
          Ja jestem dumny z kibiców przyjeżdzających z innych miast na mecze Legii, to
          się nazywa być kibicem gotowym do poświęceń dla swojej drużyny, a nie dojazd
          dwa przystanki albo spacer na mecz na konwiktorskiej. A jak odpowiesz na zarzut
          kierowany w kierunku waszego klubu, że organizuje łapanki w szkołach by za
          kilka lat nie okazało się iż kibice Polonii podzielili los mamutów.
          Tylko osoba nieobiektywna i zasnuta nienawiścią wobec Legii nie dostrzega zmian
          na trybunach Legii w ostatnich latach.

miłego weekendu
          Legia Mistrzem Polski
          bea@polbox.com
          • Gość: mkmk Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.05.01, 00:55
            Kibice Legii to ludność napływowa, zresztą jak jej
            piłkarze.
            Prawdziwi Warszawiacy to Poloniści!
      • Gość: Legia Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.ppp.polbox.pl 21.04.01, 15:42
        Bardzo podoba mi się to "leczenie kompleksów" wobec Legii

Panowie ochłońcie trochę.
        Legia nigdy nie spadnie do II, bo ma oddanych kibiców jak przyjdą ciężkie dni
        to my kibice będziemy łożyć na klub np. po 5 złotych miesięcznie.
        Życzę innym kibicom (oprócz Pogonii i Zagłębia Sosnowiec)by mieli tylu oddanych
        kibiców. Gdyby Polonia miała wsród swoich zbierać to starczyło by na nowy
        magazynek ze sprzętem lekoatletycznym.
        Spotkanie kibica klubu z Muranowa w Warszawie graniczy z cudem.
        Życzę Lechowi powrotu do ekstraklasy mimo że za wami nie przepadam ale tęsknię
        za meczami między nami. Wole z wami grać niż z Polonią w obecności 30 kibiców i
        partii emerytów i rencistów z całym szacunkiem dla tych ostatnich.
      • Gość: wojtek Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.rsk.pl 21.04.01, 16:13
        jeszcze zobaczysz kto w nastepnym roku zagra w LIDZE MISTRZOW!!!
        • Gość: pogon Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.01, 17:38
          to zasluga Smudy to on przygotowal zespol do rundy i zapowiadal ze powoli
          bedzie sie rozkrecal,jakis tam kolega milosewicza duzo nie zrobil
        • Gość: polonia Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.acn.waw.pl 12.05.01, 17:51
          D N O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Dębski Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.01, 18:10
        Życzę legii spadku do klasy okręgowej!
      • Gość: GKS Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: 217.8.191.* 04.05.01, 16:33
        Macie rację, a kupa może być dobra...
      • Gość: ker Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: 195.136.89.* 10.05.01, 10:58
        jeśli już to LEGIA i tak musi jeździć na wiochę do krakowa gzie krowy dupą ryczą a gawrony zawracają
      • Gość: rafał Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 13.05.01, 11:01
        Odie, jeste� cwelem podobnie jak cała Twoja pierdolona Wisła. Życzę kolejnego "Mi�ka" na europejskich salonach...
      • Gość: widzewia Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.stone.pl 16.05.01, 18:00
        Podzielam zdanie. Najlepiej za rok do drugiej, za dwa do trzeciej
        • Gość: Pejta Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: 195.65.223.* 16.05.01, 19:03
          Male sprostowanie: najstarszym klubem w Warszawie nie jest Polonia, tylko
          Marymont, wiec Polonisci odpada Wam przedostatni powod do dumy (ostatnim jest
          swietna sekcja szachowa)
          Potwierdzam - raz w zyciu widzialem grupe kibicow Polonii, to jest raz na
          365*22... mala szansa, naprawde ;)
          Legia nigdy nie spadnie do 2 ligi, taka jest prawda. Przynajmniej nie za naszej
          kadencji.
          • Gość: Skedek Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.acn.waw.pl 17.05.01, 01:09
            Szkoda ze zazdroscicie Legii sukcesów i ja obsmarowywujecie(pewnie wiekszosc z
            was nie widziala takiego dlugiego slowa w swoim zyciu) bo tylko na tyle was
            stac bo wasze druzyny z pierdziszewa graja totalna padaczke
            LEGIA JEST BYLA I BEDZIE NAJLEPSZA CZY WAM SIE TO PODOBA CZY NIE
            POZDRAWIAM
      • Gość: fjodor Re: ŻYCZĘ LEGII SPADKU DO 2. LIGI IP: *.r.ae.katowice.pl 17.05.01, 15:01
        GIEKSA MISTRZEM POLSKI
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka