Dodaj do ulubionych

po co tu nadajemy

04.01.07, 21:29
ano po to,aby sobie ulzyc:)) coraz lepiej jak widac pewne osoby NIGDY winne
niczemu nie sa,no bo albo gdzies zle slowo slyszaly i kopiuja,tyle,ze w
stosunku do nich trzeba nosic biale rekawiczki,absolutnie NIE WOLNO krytykowac
ich panstwa,bo w koncu co za problem dostac stek wyzwisk ,skoro w Polsce sa
one populerne a w Izraelu nie. nu to wiemy dlaczego ta grupa sobie tu
pisze,aby troche popluc,skoro Izrael to taki wersal,tylko ja sie zapytowywje o
co wam wszytskim biega:))))
czekam na lepsze wytlumaczenie a w miedzyczasie s...ta ludziska:)))
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=54903865&wv.x=2&a=54929096
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 21:32
      :)))))
    • i-love-2-ski Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 21:45
      oj wej gdzie stoisz tam lej. nu dodac tu pare lepszych co by se ten observatore
      romano zanotowal i judajka miala o czym nowy watek zakladac.
      ps.danus tylko juz nie nudz na moderacji,wez sypnij ch...,posol k.....,dopieprz
      s...nem,dosmacz w....ka,obsobacz zdz....ra i ulzyj sobie na tydzien. tylko stad
      nie odchodz,bo kto nam by ch...,k....s.....z.....etc polskimi rzucal,no i cep by
      sie splakal. poczej pare dni na krystka aby mu sie na szyi zawiesic i zadyndac
      nozkami a w miedzyczasie polecam campari i wez se na przeczekanie.moze serniczek
      strzelisz po drodze...nu juz ty wiesz co dobre...tylko od.. sie od kazdego z nas
      i kropki.daj ludziom pozyc dzien w spokoju i zabiarz te placzace tuptasie do
      siebie,nu wiesz przytul je do obfitosci,to im pomoze przterwac zime.
      • dana33 Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 22:03
        koncert, idiotko wiadomo skad, po prostu koncert... :)))
        • i-love-2-ski Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 22:11
          dana33 napisała:

> koncert, idiotko wiadomo skad, po prostu koncert... :)))

nu widzisz tuszonko a tosmy se pogadaly a teraz do garow i mycia kibli,bo robota
          nie zajac:))
          • dana33 Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 22:13
            szkoda, ze musisz odejsc, ale plakac nie bede.
            jak wymyjesz te gary i kible, to nie zapomnij kremu do rak.
            • i-love-2-ski Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 22:17
              dana33 napisała:

> szkoda, ze musisz odejsc, ale plakac nie bede.
              > jak wymyjesz te gary i kible, to nie zapomnij kremu do rak.

nu musze odejsc bo moj synek musi zeby madrosci wyrwac jutro a jesli ja go nie
              nafaszeruje lekarstwami,to wiadomo trzeba bedzie caly cyrk przelozyc juz 3 raz.
              kremiki a jakze w naszym wieku to juz cala galeria,tyle,ze raczki wporzasiu bo
              reCawYczki mam,ale plakac nie masz co bo sie odwodnisz,a w naszym
              postbalzacowskim to woda,zdrowia doda. pamietaj,ze trzeba sporo pic:)))tyle,ze
              niewyskokowych bo sie znowu sobaczenie zacznie:)))
          • genom3 Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 23:13
            i-love-2-ski napisała:
            > nu widzisz tuszonko a tosmy se pogadaly a teraz do garow i mycia kibli,bo
            robota
            > nie zajac:))

nuuuuuuu, w koncu, wez sie do roboty ruchelka, dziwie sie tylko ze po tylu
            latach nie stac cie ciagle na lepszo robote niz mycie kibli
            a wlasciwie to mnie nie dziwi:)))

------------------------------------------

www.youtube.com/watch?v=FQUzs0CUOwU
        • z_daleka Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 22:15
          a coz cie wzielo, Dana?
          za pomnialas przykazania mojego tate?
          • dana33 Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 22:45
            przypomnialam sobie, niestety troche za pozno. ale wlasnie jakies 10 minut temu
            pomyslalam i zrobilam sobie mentalna liste tych forumowych g, ktorych lepiej
            nie dotykac.... musze przyznac z zalem, ze do rozmowy zostalo tu niewielu,
            nawet bardzo niewielu... ty badz taki mily, i jak widzisz, ze sie zapominam, to
            daj remez, ale nie czekaj z tym dlugo, tylko od razu, jak widzisz moj -3 post.
            bede ci wdzieczna do grobowej deski...
            • z_daleka Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 22:49
              masz jak w banku...
              • dana33 Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 23:14
                dzieki.... :))))
            • genom3 Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 23:15
              dana33 napisała:

> przypomnialam sobie, niestety troche za pozno. ale wlasnie jakies 10 minut
              temu
              > pomyslalam i zrobilam sobie mentalna liste tych forumowych g, ktorych lepiej
              > nie dotykac...

nuuuu, ale czemu ty sie dziwisz jak kto cale zycie kible amerykanskie myje to
              trudno by sie giownem nie upapral

-----------------------------------------

• marouder gosposiu niearabska, wg mojej oceny jedyna osoba 04.01.07, 22:15
        ..stale placzaca na forum, utyskujaca i zgrzytajaca uzebieniem jestescie wy, ze
        nie wspomne o uzywanych przez was innych formach wyrazania frustracji.
      • ariadna-enta Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 22:54
        wszystko pięknie love tylko po jakiemu ty piszesz?.Bo to nie przypomina
        języka,który znam.No chyba,że to nowy rodzaj polszczyzny stosowany za oceanem.
        Dana nie Polka,też dawno wyjechała z kraju,a posługuje się lepiej językiem
        polskim niż ty taka wielka Polka.

• z_daleka Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 22:59
          jezyk nie wazny...wazne wielkie i gorace polskie serce bijace w tej
          wysportowanej piersi...
        • i-love-2-ski Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 23:16
          ariadna-enta napisała:

> wszystko pięknie love tylko po jakiemu ty piszesz?.Bo to nie przypomina
          > języka,który znam.No chyba,że to nowy rodzaj polszczyzny stosowany za oceanem.
          > Dana nie Polka,też dawno wyjechała z kraju,a posługuje się lepiej językiem
          > polskim niż ty taka wielka Polka.
          >
          wyjechalam jakies 25 lat temu,dziekuje za wsparcie i polecam nie czytac ariadno
          moich wpisow. posluchaj sie dany i z daleka,jak widzisz oni prawde mowia,no i w
          jakim jezyku polskim takim jaki ty znasz,akceptujesz i nigdy nie poprawiasz.
          pisalas kiedys,ze lepiej sie nie wciskac tam gdzie cie nie lubia-skorzystaj
          czasem z wlasnych rad a dobrze na tym wyjdziesz a co do reszty to powim jedno:no
          comments,bo i po co.
          • i-love-2-ski Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 23:28
            i-love-2-ski napisała:

> ariadna-enta napisała:
            >
            > > wszystko pięknie love tylko po jakiemu ty piszesz?.Bo to nie przypomina
            > > języka,który znam.No chyba,że to nowy rodzaj polszczyzny stosowany za oce
            > anem.
            > >
            > i jeszcze jedno slaska paniusiu,za oceanem mowimy po angielsku,bo tak juz
            niestety wypada,a jesli chodzi o polski ,ktory ty znasz a dana ci to pod nos
            podsuwa to raczej polski z ktorym ja nie chce miec nic do czynienia, a sa to
            wyrazy uzywane przez ciebie i cala te wesola grupke spiewakow typu
            :k....s,ch....,s....j etc. zreszta wiesz o czym mowie,bo rzucasz tym miesem
            publicznie. a teraz mila pani odczepianko..
            >
            • grzegorz1948 Re: Rachelciu nadepnelas na moj krawat 04.01.07, 23:43
              i jeszcze jedno slaska paniusiu,za oceanem mowimy po angielsku,bo tak ju
              > z
              Nie kazdy kto chcialby byc Slazakiem jest nim!Gorole mieszkali na wulcu a my
              Slazacy na Slasku.
              • ariadna-enta Re: Rachelciu nadepnelas na moj krawat 05.01.07, 00:20
                Grzesiu ja jestem najpierw Polka,a potem Ślązaczka bo moi rodzice i dziadkowie
                nimi są i nie chce być inaczej choćbyś pękł tyle tylko,że nie posługuję się
                gwarą śląską bo u nas w domu zawsze mówiło się czysta polszczyzną.
                Jedynie starsze pokolenie tzn dziadkowie i pradziadkowie gawędzili sobie w domu
                po Śląsku.Na żadnym wulcu nigdy nie mieszkałam.
                Więc bądż łaskaw ze mnie zejść.
                • i-love-2-ski Re: Rachelciu nadepnelas na moj krawat 05.01.07, 00:34
                  ariadna-enta napisała:

>
                  > Więc bądż łaskaw ze mnie zejść.

wynos sie stad,nikogo nie obchodza ani twoje mysli,ani twoje pochodzenia ani
                  zdolnosci jezykowe. o polnocy normalni ludzie spia,a jesli masz problemy ze soba
                  to nie podklejaj sie do moich wpisow. chociaz troche ambicji trzeba w zyciu miec
                  a nie wlazic z brudnymi buciorami tam,gdzie cie nie zapraszaja ani nie chca z
                  takimi jak ty miec nic wspolnego. poza chamstwem nigdy niczego na moich watkach
                  nie wnioslas a wiec podklaja sie do tych,ktorzy ciebie rozumieja i ,ktorzy
                  rozmawiaja w podobnym do ciebie jezyku.zaloz swoj watek i popisuj sie w nim
                  swoimi niezaprzeczalnymi walorami lingwistyczno-artystycznymi a od mego nicku
                  sie odklej.
                  • dana33 Re: Rachelciu nadepnelas na moj krawat 05.01.07, 00:37
                    ty to jednak jestes ohydny charakter, idiotko wiadomo skad... trudno ciebie
                    strawic nawet w postach. dla ciebie kazdy, ale to kazdy jest chamem, oprocz
                    ciebie, oczywiscie.
                    nu, jak to sie u nas mowi, na kazdego psa przyjdzie jego dzien.
                  • marouder Plec zmienila gosposiu niearabska? 05.01.07, 00:38
                    Ariadna odpowiedziala Gregorowi Pigowi, nie tobie!
                  • i-love-2-ski danus 05.01.07, 00:39
                    z toba chamidlo podle nie mam zamiaru juz wiecej sie zadawac.przypomnij sobie
                    slowa czyjegos tam tate i jesli jestes zydowka to znikaj z moich wpisow.
                    • absztyfikant Re: danus 05.01.07, 00:42
                      Co za makolągwa... Popilas znowu?
                      • marouder Majtki probowala zalozyc przez glowe i jej uwiezly 05.01.07, 00:43
                        ...w okolicy szyi!
                        • absztyfikant Re: Majtki probowala zalozyc przez glowe i jej uw 05.01.07, 00:46
                          Zarty zartami, ale mi jest tej kobieciny naprawde zal... Musi byc bardzo
                          nieszczesliwa.
                  • ariadna-enta Re: Rachelciu nadepnelas na moj krawat 05.01.07, 15:47
                    nie użyłam dzisiaj w stosunku do ciebie ani jednego chamskiego wyrazu.
                    Ty masz chyba jakieś omamy wzrokowe,
                    To ty mnie cały czas obrażasz i poniżasz.
                    Twój tupet jest niebotyczny.
                    A co ty wnosisz ciekawego do tego forum oprócz skamlenia,że cię obrażają i
                    wyzwisk do tych ,którzy ci się nie podobają.Sama prowokuje,a potem się dziwi
                    jak jej człowiek coś powie do słuchu.Ja twoje zakazy mam gdzieś i będę pisac
                    kiedy mi się podoba.Rozkazywać to sobie możesz swoim dzieciom i mężowi.
                    A jak mnie jeszcze raz obrazisz to przestanę być grzeczna.

Po raz ostatni pytam po co czytasz królewno moje wpisy skoro tak ci urągają.?
                    • explicit Re: Rachelciu nadepnelas na moj krawat 05.01.07, 17:18
                      Try me , bitch ,...
                      ==============================================================================
                      A jak mnie jeszcze raz obrazisz to przestanę być grzeczna.

• i-love-2-ski Re: Rachelciu nadepnelas na moj krawat 05.01.07, 17:23
                        explicit napisał:

>
                        no need for harsh words...

>ty jeszcze te idiotke czytasz,to ma jakies mentalne zaburzenia i najwyrazniej
                        jest za biedne na lekarza. odpusc te psychopatke,ta osoba jest chora psychicznie
                        i ma jakies obsesje na punkcie paru osob. chce czlapac za mna niech czlapie,ale
                        ja tych jej wypocin psudopolskich czytac nie bede. powiedzialam zeby sie
                        wyniosla ,nie zrozumiala jej sprawa.troche ambicji i szacunku do samego siebie
                        trzeba miec inaczej rzeczywiscie robisz sie tym co na jej temat powiedziales.
                      • ariadna-enta Re: Rachelciu nadepnelas na moj krawat 05.01.07, 18:17
                        proszę,proszę split następny o "wysokiej kulturze".
                        Idż rachelcię pocieszyać bo ona taka mala i tak biedna,a ode mnie się odczep bo
                        ja cię nie obrażam.
                        Co za człowiek z ciebie.
              • i-love-2-ski Re: Rachelciu nadepnelas na moj krawat 05.01.07, 00:38
                grzegorz1948 napisał:

>
                > Nie kazdy kto chcialby byc Slazakiem jest nim!Gorole mieszkali na wulcu a my
                > Slazacy na Slasku.

twoj krawat jest ok,jak mowie znam Slazakow,ale to nie to samo co chusta tego
                trola,ktory jak widac zbyt biedny by poza wlasne smiecie wyjechac,dlatego tez
                rozdaje te dziwne uwagi w dziwnym jezyku. olej ja i tyle,to najlepsza metoda,bo
                na chamstwo nie ma lekarstwa,ale na szczescie mamy wybor rozmowcow,ale oni jak
                widac maja swoje obsesje stad te dziwne typy na mym wpisie. po tym forum widac
                kto za kim lata i dlaczego ale sadze,ze kazdy normalny w nocy raczej robi co
                innego niz papla na forum:)
                • grzegorz1948 Re: Rachelciu 05.01.07, 01:01
                  Znasz Dane?!Ona wie wszystko i o wszystkim ale w moich oczach to jest biedulka
                  ktora nie wie gdzie stoi w Swiecie.Pokaz mi jeden jej wpis ktory by mial jakis
                  sens juz nie mowie o linku?! Ona dobrze wie ze bez tej swojej swity nie znaczy
                  N I C!!!!!!!A jak to mowia "jaka swita taka pani" lub bardziej znane"Jaki pan
                  taki kram"
                  • i-love-2-ski Re: Rachelciu 05.01.07, 01:10
                    grzegorz1948 napisał:

> Znasz Dane?!Ona wie wszystko i o wszystkim ale w moich oczach to jest biedulka
                    > ktora nie wie gdzie stoi w Swiecie.Pokaz mi jeden jej wpis ktory by mial jakis
                    > sens juz nie mowie o linku?! Ona dobrze wie ze bez tej swojej swity nie znaczy
                    > N I C!!!!!!!A jak to mowia "jaka swita taka pani" lub bardziej znane"Jaki pan
                    > taki kram"

no swita jest taka jak szefowa,a szefowa poza chamstwem wiele wiecej soba nie
                    reprezentuje,ale nie za to jej placa,by reprezentowala:)
                    najlepiej miec dwa obozy i niech ta cala tlustawa banda odzywa sie tylko do
                    siebie,ja nie mam ochoty na ten niezdrowy tluszcz.niestety jak mowie przylaza do
                    mnie,po co nie wiem:)
          • ariadna-enta Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 23:44
            love co ty jesteś taka obrażalska co by człowiek nie napisał zawsze jest żle.
            Ja tylko napisałam,że piszsesz dziwnym językiem.
            Co do Dany to wcale nie napisałam,że jej polszczyzna jest doskonała też czasem
            ma śmieszne wstawki,ale ogólnie lepiej się nią posługuje.
            Tak strasznie cię to ubodło?.Tu akurat nie mają nic do rzeczy moje
            lubienie,albo nielubienie kogoś.

Co do reszty jeżeli mam ochotę odpowiedzieć na Twój post to robię to
            i nie widzę powodu żebyś miała mi tego zabraniać.
            Jeżeli moje posty ci nie leżą możesz po prostu nie odpisywać.
            • marouder Re: po co tu nadajemy 04.01.07, 23:53
              Ariadno, jutro obiecuje maila. Przepraszam, ale dzis nie napisze nic
              interesujacego, jestem troche padniet.
        • grzegorz1948 Re: ariadna-enta 04.01.07, 23:20
          Fajnie gadasz ale mnie nie obchodzi styl tylko tresc a wiec???????????
          • i-love-2-ski Re: ariadna-enta 04.01.07, 23:24
            grzegorz1948 napisał:

> Fajnie gadasz ale mnie nie obchodzi styl tylko tresc a wiec???????????

odpusc to dziewcze,dziwie sie,ze chodzi za mna,ale widac poziomem nie odbiega od
            innych mych troli. zobacz jak dana sobie znowu dokazuje,a na moderacji pluje
            potem na kazdego z nas,ze obrazamy ja i jej WILKI IZRAEL. buhahahahaha,niektorzy
            jednak maja kota ,ale lepiej tego kota nie ruszac:)
            • marouder Monomania, monomania, ale jak mozna tak 04.01.07, 23:26
              ...szkaradnie dziamgac od lat w ten sam sposob i w kolko to samo???
            • ariadna-enta Re: ariadna-enta 05.01.07, 00:06
              no widzisz znowu zaczynasz rachelka.Ja napisałam tylko jeden post o twoim
              języku, a ty już sobie po mnie jeżdzisz i kto tu jest niegrzeczy w stosunku do
              innych?
              O jakim Ty poziomie mówisz kobieto?
              Jakoś nie zauważyłam żebyś tutaj innych przewyższała intelektem.
              Za kogo się uważasz?
              Myślisz,że jak 100 razy na dzień powiesz sobie,że jesteś najmądzrzejsza,a innym
              wciśniesz,że są durniami to tak już jest i wszyscy skulą ogony.

Poza tym ja piszę tylko i wyłacznie w swoim imieniu i nie łącz mnie z innymi
              forumowiczami bo nie pytam nikogo o zdanie co mam napisać.
          • genom3 Re: ariadna-enta 04.01.07, 23:28
            grzegorz1948 napisał:

> Fajnie gadasz ale mnie nie obchodzi styl tylko tresc a wiec???????????

napisz grzesiu cos jako ciekawo tresc, posmiejemy sie

----------------------------------------------------------------

• ariadna-enta Re: ariadna-enta 04.01.07, 23:53
            ależ Grzegorz jeżeli obchodzi cię nie styl,a nie treść to dobrze,ale powiedz to
            rachelce,a nie mnie.
            Poza tym jaka to treść ,z której nic nie wynika.
            To jest ponoć forum świat, a ciekawych treści tu jak na lekarstwo.
            Co drugi wątek to personalne dokopywanki.Tyle się tutaj od starych forumowiczów
            nauczyłam.Kiedyś było ciekawiej,a teraz szkoda gadać.
            • grzegorz1948 Re: ariadna-enta 05.01.07, 00:55
              Mnie obchodzi bardziej tresc niz styl.My na Slasku bylismy przyzwyczajeni do
              zrozumienia wszelkiej mowy od Niemcow ktorzy pozostali na Slasku,do Kresowian z
              swoim spiewnym jezykiem i wszystkowiedzacymi glowamiNam to nigdy nie
              przeszkadzalo i do teraz jak co 5lat spotykamy sie w kregu kolezenskim z gronem
              nauczycielskim miedzy kolegami mowimy gwara slaska i wtedy nie rozroznisz kto
              kim jest8 a wierz mi sa niektorzy bardzo wysoko)jestesmy poprostu u siebie.
              W koncu to forum nie jest dla poliglotow czy nauczycieli gramatyki ale dla
              ludzi z calego swiata ktorzy moze zaznaczam moze kiedys opuscili Polske i w
              jakichs tam ramach chca troche kontaktu w tym zbiorze roznych elementow
              mowiacych zrozumialym jezykiem polskim.Zaznaczam ZROZUMIALYM!
              • i-love-2-ski Re: ariadna-enta 05.01.07, 00:59
                grzegorz1948 napisał:

>
                >
                > nauczycielskim miedzy kolegami mowimy gwara slaska i wtedy nie rozroznisz kto
                > kim jest8 a wierz mi sa niektorzy bardzo wysoko)jestesmy poprostu u siebie.

:)) no ja pewnie troche tez bym zrozumiala:))

> W koncu to forum nie jest dla poliglotow czy nauczycieli gramatyki ale dla
                > ludzi z calego swiata ktorzy moze zaznaczam moze kiedys opuscili Polske i w
                > jakichs tam ramach chca troche kontaktu w tym zbiorze roznych elementow
                > mowiacych zrozumialym jezykiem polskim.Zaznaczam ZROZUMIALYM!

no zalezy na kogo ariadna zwraca uwage. jesli chodzi o moja osobe to lka to
                dziewcze co wpis,ale mnie czyta. widzisz jakis paradoks w tym,bo ja tej dziumdzi
                ani nie czytam,ani nie trawie:)
                podobnie do tych meskich orlow,co to za punkt honoru stawiaja sobie odlanie sie
                na moim watku,widac ich kibelki nieczynne juz jakis czas,no ale trudno,zeby
                takie wiotkie raczki wziely sie za francuza i cos naprawily:)))
    • polski_francuz Niektore 04.01.07, 21:55
      ladies lubia sobie porzadzic.

Mysle o takich dwoch forumowiczkach, ktore tu kiedys pisaly:)

PF
      • i-love-2-ski Re: Niektore 04.01.07, 22:14
        polski_francuz napisał:

> ladies lubia sobie porzadzic.
        >
        > Mysle o takich dwoch forumowiczkach, ktore tu kiedys pisaly:)
        >
        > PF

nie lubia tylko musza,swiat z samymi chlopami istniec by nie mogl. wystarczy
        zobaczyc moje domostwo jak nie ma mnie dluzej niz 1 dzien to przez oceany sla
        pytania:gdzie gacie,jak obierac cebule,kiedy rachunek placic ,ba nawet pytaja co
        to za cholera w silniku chrobocze i dlaczego microwave spalil im mieso:)
        • genom3 Re: Niektore 04.01.07, 23:18
          i-love-2-ski napisała:
          > nie lubia tylko musza,swiat z samymi chlopami istniec by nie mogl. wystarczy
          > zobaczyc moje domostwo jak nie ma mnie dluzej niz 1 dzien to przez oceany sla
          > pytania:gdzie gacie,jak obierac cebule,kiedy rachunek placic ,ba nawet pytaja
          c
          > o
          > to za cholera w silniku chrobocze i dlaczego microwave spalil im mieso:)

takie pytania ci zadaja na jakie wiedza ze znasz odpowiedz
          jakby zapytali o stolice francji to juz bys musiala laptopa otworzyc

------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------
        • dana33 Re: Niektore 04.01.07, 23:19
          widze, ze ty nie tylko kiblowa sluzaca, ale i we wlasnym domu tez.
          • i-love-2-ski Re: Niektore 04.01.07, 23:22
            dana33 napisała:

> widze, ze ty nie tylko kiblowa sluzaca, ale i we wlasnym domu tez.

no widzisz jak ty wszystko o mnie wiesz i jesz z reki:) dobra dana nie ma co
            probowac z toba niczego bo czlowiek tylko ma niesmak w gebie,ze wogole g..
            rusza,a ono niestety zawsze smierdzi. udowodnilas ,ze z toba nikt normalnie
            rozmawiac nie moze,ani nie powinien,bo jedyne co moze wyniesc z tej konwersacji
            to nesmak. fuj
            • genom3 Re: Niektore 04.01.07, 23:26
              sama sie ruchelka chwalisz za czym do ciebie rodzina dzwoni

----------------------------------------------------------------

• dana33 Re: Niektore 04.01.07, 23:31
                una to interpretuje inaczej...
                una chce tu pokazac, ze una taka wazna, ze bez niej nie moga sobie dac rady.
                una sie jeszcze zdziwi jednego dnia.... :))))
                • genom3 Re: Niektore 04.01.07, 23:42
                  dana33 napisała:

> una to interpretuje inaczej...
                  > una chce tu pokazac, ze una taka wazna, ze bez niej nie moga sobie dac rady.
                  > una sie jeszcze zdziwi jednego dnia.... :))))

krystianki i nne oseye faktycznie bez aromatow jakie ona roztacza usychajo

--------------------------------------------------------------------------

• lechu112 po co tu nadajesz?? Proste , to terapia dla ciebie 04.01.07, 22:22
      A Prozac drogi w USA .
      Gryziesz jak wsciekla "suka" inne osoby i zawsze atakujesz Izrael i Zydow
      to ma ci ulzyc ?
      Problemy i komuchowe kompleksy nie rozwiazesz w ten sposob , przezytku z
      innej epoki.
      • genom3 Re: po co tu nadajesz?? Proste , to terapia dla c 04.01.07, 23:19
        prozac to ona garsciami zre

--------------------------------------

• i-love-2-ski o wlasnie 04.01.07, 23:19
      danus pamietaj aby bojkotowac me wpisy,w koncu ja to robie z twoimi juz od
      jakiegos czasu i widzisz jak dobrze kopiowac madrzejszych. no dobra dzieci
      zabierzcie w koncu te wasze trole,ariadny iles tam nte i wymiatajcie na
      wlasne,rzewne wpisy:))
      • genom3 Re: o wlasnie 04.01.07, 23:20
        lyknij se cos na nerwy ruchelka

----------------------------------

• genom3 Re: o wlasnie 04.01.07, 23:21
          i na zatwardzenie

------------------------

• marouder Re: o wlasnie 04.01.07, 23:27
            Ale potem na przeczyszczenie!
            • genom3 Re: o wlasnie 04.01.07, 23:30
              marouder napisał:

> Ale potem na przeczyszczenie!

nie, nie, niech jo czysci co by z kibla nie wyszla
              .................
              chociaz taka to niewiadomo co wymysli, moze przyciagnie sobie komputer do
              klozeta i bedziemy jo tu musieli jeszcze wachac
              afuuuuuuu

------------------------------------------

• marouder Re: o wlasnie 04.01.07, 23:36
                Jesli naladowala notbooka, to juz mamy z tym doczynienia:((
                • genom3 Re: o wlasnie 04.01.07, 23:38
                  marouder napisał:

> Jesli naladowala notbooka, to juz mamy z tym doczynienia:((

ja mam katar a czuje ze ona gdzies tu jest w poblizu

-------------------------------------------------------------

• i-love-2-ski czyli wlasnie o to chodzi 04.01.07, 23:31
        nie o wymiane slow a wymiane inwektyw i ulzenie sobie w swoich frustracjach. no
        sorry rebiata,ale bedziecie sie musieli opluwac sami,jak z daleka slusznie
        zauwazyl wole ma sportowa dusze wyniesc z krzesla,bo szkoda na przypominanie
        sobie typowo polskich slow znanych jak widac ariadnie i danci,zawracac sobie
        .... a co do tego kim jestem to probujcie dalej,jak widac kupujecie kazdy kit:))
        • genom3 Re: czyli wlasnie o to chodzi 04.01.07, 23:39
          tak wlasnie czulem, afuuj

-----------------------------------

• dana33 Re: o wlasnie 04.01.07, 23:34
        ja cos mowilam o bojkotowaniu twoich wpisow, idiotko wiadomo skad? przeciez to
        czysta rozrywka.... to ty wlasnie pisalas, ze mnie wygaszasz i przestajesz
        czytac i pisac, tu wlasnie znow piszesz, ze robisz to od dawna, ale piszesz i
        odpowiadasz i belkoczesz bez przerwy. ty, idiotko wiadomo skad, trzymaj sie
        troche twoich obietnic....
        • genom3 Re: o wlasnie 04.01.07, 23:41
          ruchelka juz sama nie wie co pisze, brzuch jo boli i gazy odchodzo smierdzace
          ten watek to wlasnie jeden z jej bakow

---------------------------------------------

• o_brother1 he he he dana ale ci sie dostalo 05.01.07, 00:05
          naucz sie jezdzic na rowerze,lato sie zbliza,bedziesz miec choc jeden temat z
          rowerzystka gdzie nie dostamiesz reprymendy.jezdzenie merkawa po Palestynie sie
          nie liczy i moze byc hazardous to your life.
    • absztyfikant Re: po co tu nadajemy 05.01.07, 00:05
      Robisz sie nudna pustemo. Powtarzasz swoje tezy po raz ochdziesiaty...
    • tia666 Re: po co tu nadajemy 05.01.07, 00:09
      hehe widzisz, to nie jest koszer forum, wiec moga srac po pachy, trza zadzwonic
      po rabina i wplacic na indrustial holocaust, to wtedy ciach rach i forum bedzie
      koszer, a na koszer srac nie mozna , prawda ludziki ?

wiec co, zrzuta na szamana?
    • i-love-2-ski a marudny wiesniaczek 05.01.07, 00:47
      moze sobie skakac za mna ile wlezie,tak czy tak nie uslyszy odpowiedzi,ale widac
      ten mucho zupelnie gluchy. nu wiadomo o 1 w nocy lepiej siedziec na forum niz ze
      stara i dziatwa. buhahahaha,ale z was cyrkowce. ta stara musi byc super skoro
      noc w noc wybierasz kompa i pijesz o polnocy szampana z danka na sylwestra:))
      cheers,ale chlopie widzialy galy co braly,nic dodac nic ujac taki tatus i maz to
      super gratka,nie co dzien takie cudo mozna gdzies zlapac,aby sie czasem nie
      wymknelo .zarabia na chleb ciezko stukajac TYMY PALCAMY az do rana,no i praca
      super:agitowanie na rzecz wielkiego ERETZ:)
      • absztyfikant Re: a marudny wiesniaczek 05.01.07, 00:50
        Odstaw azbestowe inhalacje...
      • marouder Znacie wierszyk "Sroczka kaszke wazyla" 05.01.07, 00:51
        Znacie? To spadajcie:))
      • i-love-2-ski o zapomnialabym o bamboszu 05.01.07, 00:52
        ten milutek obsluguje 10 forumow,gdzie te same bzdety wkleja w przerwie swych
        tlumaczen. rockuje calymi nocami,ponoc ma organizm,ktory jak sie rozbucha to
        kapcie spadaja same,nad ranem. czyz ci mezczyzni nie bija tych siedmiu
        wspanialych? tozto sam mniod z lemoniada,takie skarby miec w domu,czy znac jako
        swych przyjaciol.zawod -pisarz forumowych prawidel:uj bardzo to meskie.
        nu wroce tu za jakis czas zobaczyc co inteligencja wspierana przez etertz
        wykuka,a ze kuka to widze:)
        bawcie sie dobrze chloopcy,tylko nie zrzucajcie kapciuchow,bo wam nozki znarzna.
        • absztyfikant Re: o zapomnialabym o bamboszu 05.01.07, 00:58
          Ty te posty piszesz z glowy czy przygotowujesz je sobie zawczasu?
          • grzegorz1948 Re: oabsztyfikant 05.01.07, 01:11
            A na ulicy Slaskiej ten hotel i nocny klub"Paloma" jeszcze istnieje?
            • absztyfikant Re: oabsztyfikant 05.01.07, 01:16
              Nie wiem.
            • i-love-2-ski Re: oabsztyfikant 05.01.07, 02:03
              grzegorz1948 napisał:

> A na ulicy Slaskiej ten hotel i nocny klub"Paloma" jeszcze istnieje?

on ze szczecinka glownego i chyba obsluguje wylacznie swe trole noca:) nu widze
              ,ze o 2 jeszcze niektorzy niezle rockuja:)
              • grzegorz1948 Re: Rachelciu 05.01.07, 17:32
                Szczecin jest budowany tak jak Paryz w ksztalcie gwiazdy i ulica o ktora pytam
                istnieje nadal (ostatni raz tam bylem w 1973)Niestety wielu mieszkancow
                Szczecina to przesiedlency z Kresow.Doteraz wspominam z kolegami oboz wedrowny
                od Chojny do Szczecina i opowiesci tych ludzi o zyznej Ukrainie.Widzialem
                ta "zyzna "Ukraine w 1981 roku i rozczarowalem sie co Ruski zrobili z tym
                spichlerzem Europy.No tak stare dzieje.A ten Absztyfikant no coz nazwa pasuje!
                (1.1) regionalizm łódzki osoba starająca się o względy kobiety; konkurent
                • i-love-2-ski Re: Rachelciu 05.01.07, 17:37
                  grzegorz1948 napisał:

> Szczecin jest budowany tak jak Paryz w ksztalcie gwiazdy i ulica o ktora pytam
                  > istnieje nadal (ostatni raz tam bylem w 1973)Niestety wielu mieszkancow
                  > Szczecina to przesiedlency z Kresow.Doteraz wspominam z kolegami oboz wedrowny
                  > od Chojny do Szczecina i opowiesci tych ludzi o zyznej Ukrainie.Widzialem
                  > ta "zyzna "Ukraine w 1981 roku i rozczarowalem sie co Ruski zrobili z tym
                  > spichlerzem Europy.No tak stare dzieje.A ten Absztyfikant no coz nazwa pasuje!
                  > (1.1) regionalizm łódzki osoba starająca się o względy kobiety; konkurent

nie wiem,nie bylam w tym pieknym miescie,ale patrzac na reprezentantow
                  niektorych regionow nie mam na to ochoty. szkoda,ze to badziewie przenosi sie do
                  stolicy.
                • absztyfikant Re: Rachelciu 05.01.07, 17:41
                  Ulica owszem istnieje, pieknie sie remontuje, ale ostatni raz widzialem ja na
                  zywo... sam nie pamietam kiedy.
                  www.cezaryskorka.pl/szczecin/pop/11.jpg
                  • grzegorz1948 Re: absztyfikant 05.01.07, 19:34
                    > Ulica owszem istnieje, pieknie sie remontuje, ale ostatni raz widzialem ja na
                    > zywo... sam nie pamietam kiedy.
                    No widzisz stary mozna tez po ludzku mowic nie czekajac na Wigilie.
                    A teraz ci powiem dlaczego sie o ta ulice pytam.Mieszalismy tam w jednej szkole
                    i wieczorem w czasie spaceru nauczycielowi angielskiego zabraklo papierosow i on
                    w ubraniu treningowym wlazl do lokalu"Paloma" zeby kupic papierosy. Naraz
                    wychodzi zly jakby cos sie stalo ale jako czlowiek zyciowy opowiedzialze"
                    Wchodzi stoi portier w tyle papierosy klasy swiatowej a ten belfer pyta sie
                    o "sporty".Portier puszcza mu dymek z"Malboro" w sam nos i powiedzial
                    ze"Sportow" nie prowadza"Ta historyjka to jest gwozdz programu na kazdym
                    spotkaniu kolezenskim.A tak oboz byl udany.
                    • absztyfikant Re: absztyfikant 05.01.07, 19:39
                      Jesli to byl przybytek zlokalizowany na rogu, to juz dawno nie istnieje.

P.S.
                      Ja zawsze rozmawiam po ludzku, ilekroc tylko widze, ze moj intelokutor chce
                      rozmawiac. Nie zmienia to mojej oceny twojego zachowania. Chodzi mi oczywiscie o
                      pomawianie Dany Rothschild. Twoje postepowanie jest zalosne, niemeskie i podle.
                      • grzegorz1948 Re: absztyfikant 05.01.07, 21:03
                        Nie przyjmuj tego jako usprawiedliwienie! Ale powiedz mi dlaczego ta malpeczka
                        nazywa mnie "grzesiem niemieckim".Dlaczego ta malpeczka pisze ze wszyscy
                        emigranci blagali o przesiedlenie? Wdzisz najpierw pomysl a potem pisz.Tak ona
                        tez cos wie o mojej przeszlosci(z pewnoscia zapomniala bo nalogowa sklerotyczka)
                        i to wlasnie ta malpeczka rozpoczela wynoszenie spraw prywatnych.W moim
                        przypadku po usunieciu jej postow z mojej skrzynki zrobilem z ciekawszych
                        (naturalnie nie z calej prywatnej korenspondencji)wydruki ktore tam gdzies na
                        spodzie szuflady spoczywaly.Tak teraz mam tylko trudnosci techniczne w
                        wykrojonej postaci tu na tym forum zaprezentowac jej kretactwa.Taka jest prawda.
                    • i-love-2-ski babsztyf na baterie:) 05.01.07, 19:51
                      pomocy pieje babsztyf,zalewaja mnie trole a jestem bez baterii:))))
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=48908114
          • i-love-2-ski Re: o zapomnialabym o bamboszu 05.01.07, 03:05
            absztyfikant napisał:

> Ty te posty piszesz z glowy czy przygotowujesz je sobie zawczasu?
            >
            sorry bambosz,ale wczesniej nie przeczytalam twych wypocin . jak widze nigdy nie
            miales do czynienia z kims,kto przedklada wartosci abstrakcyjne nad twoimi
            bzdetami propagandowymi. radze troche czesciej zadawac sie z ludzmi o zacieciu
            arystycznym a mniej z kims kto lata nisko przy ziemi niczym zraniony golab.
            widze,ze ty nie odstajesz w tlumie, a zdolnosc do myslenia abstrakcyjnego
            swiadczy o czyjejs warazliwosci i nietuzinkowosci. nie jestem kopiarka a co do
            tekstow to na pewno eretz ich nie przygotowuje, z czego jestem dosc dumna:)
            • absztyfikant Re: o zapomnialabym o bamboszu 05.01.07, 03:36
              >z czego jestem dosc dumna:)

JA TEZ:))))
    • ghotir Re: po co tu nadajemy 05.01.07, 05:58
      Przyznaje, ze czasami nadaje tutaj aby dac upust moim frustracjom na FS:
      ideologiczne glosy forumowiczow cierpiacych na "deficit analityczny"
      doprowadzaja mnie do bialej goraczki i czasami nie potrafie powstrzymac sie. Ta
      uwaga dotyczy moich przyjaciol i znajomych w Polsce.

Post Narciarki zdaje sie odnosic do niektorych mieszkancow Izraela. Narciarko,
      pies z nimi tancowal. Dany i jej podobni nie potrafia odgraniczyc swoich
      interesow od interesow grup wysylajacych na rzez ich [obywateli Izraela]
      dzieci. Przykro mi z tego powodu bo glupota Dan oznacza smierc i cierpienia i
      Palestynczykow i mieszkancow Izraela ale nie sadze, ze ktokolwiek jest w stanie
      przekonac Dany (plural), ze Dany i ich dzieci sa narzedziami siewcow smierci i
      Izraelczykow i Palestynczykow.

Mnie niemilo jest wiedziec, ze Dany przyczyniaja sie do kolejnej swiatowej
      krucjaty przeciwko Zydom, ktorych jedyna wina jest przynaleznosc do religii Dan
      i wiernosc przywodcom Dan, ktorzy utylizuja suwerenne pozyczki panstwa Izrael
      do budowy swoich majatkow rodzinnych.

Tez nie rozumiem dlaczego grupa forumowiczow, ktorzy nienawidza Polski, pisze
      na polskim forum.
      • puls.usa po co tu nadajemy..winne moski tysz 05.01.07, 06:57
        ten ich spam jest taki prowokacyjny,ze....
        ja dodatkowo b.chcem....ale...........
        • ghotir Re: po co tu nadajemy..winne moski tysz 05.01.07, 17:16
          Protestuje przeciwko referowaniu do Zydow jako "moski".

Po pierwsze, ludzie wyznajacy inne religie mogliby referowac do Puls.Usa
          jako "chrzescijanski morderca" w oparciu o to jak chrzescijanstwo zachowywalo
          sie wobec reszty swiata przez ostatnie dwa tysiace lat. Po drugie, Zydzi nie
          lubia terminu "moski". Popieram nazywanie grup religijnych lub etnicznych tak
          jak one chca byc nazywane. Dotad nie spotkalem Zyda, ktory chce byc
          nazywany "mosiek".

puls.usa,
          Domyslam sie o co Ci chodzi. Mnie diabli biora na polityki Izraela. Ale to nie
          usprawiadliwiadliwialoby mojego werbalnego ataku na wszystkich Zydow. Nazywanie
          Zydow "moskami" demonstrowaloby moj przesad wobec wyznawcow ich religii.
          • i-love-2-ski Re: po co tu nadajemy..winne moski tysz 05.01.07, 17:19
            ghotir napisał:

>
            > puls.usa,
            > Domyslam sie o co Ci chodzi. Mnie diabli biora na polityki Izraela. Ale to nie
            > usprawiadliwiadliwialoby mojego werbalnego ataku na wszystkich Zydow. Nazywanie
            >
            > Zydow "moskami" demonstrowaloby moj przesad wobec wyznawcow ich religii.

no oni nam lepsze wiazanki rzucaja,wystarczy poczytac te ich glosne tuby aby
            zwatpic w te prastara kulture. jak siejesz ghotir to zbierasz,a ci sieja niezle
            i to sam perz.
            • ghotir Re: po co tu nadajemy..winne moski tysz 05.01.07, 17:51
              i-love-2-ski napisała: "oni nam lepsze wiazanki rzucaja"

NIektorzy rzucaja nam brzydkie wiazanki. NIektorzy lubia ludzi bez wzgledu na
              religijne afiliacje swoich nie-zydowskich przyjaciol. Ja lubie tych ostatnich.
              Zatem protestuje przeciwko nazywaniu ich "moskami".
              • puls.usa Re: po co tu nadajemy..winne moski tysz 06.01.07, 00:40
                ghotir napisał:
                .
                > Zatem protestuje przeciwko nazywaniu ich "moskami".

w kwesti formalnej ghotir.......
                dlaczego skojarzyles "ich" z moskami???

czy w moim poscie wspominam cos o zydach??
                • ghotir Re: po co tu nadajemy..winne moski tysz 06.01.07, 01:55
                  puls.usa napisał: "w kwesti formalnej ghotir.......dlaczego skojarzyles "ich" z
                  moskami???"

Ooops, masz calkowita racje w kwestii formalnej. Glupio sie popisalem i
                  dziekuje Ci za przywrocenie mnie do pionu.

Kwestia zwyczajowa - nie powinienem byl do niej nawiazywac w poscie dotyczacym
                  innego poziomu analizy - to inna sprawa. Ostro reaguje na nazywanie
                  nas "Polacks" w US i diabli mnie biora na nazywanie Zydow "Moskami". Wiedzialem
                  o tym tak jak wiem o "derogatory" okresleniach Polakow: biore udzial w tej
                  dyskusji. Ale to inny poziom analizy i Ty masz racje.
      • i-love-2-ski Re: po co tu nadajemy 05.01.07, 17:09
        ghotir napisał:

> Przyznaje, ze czasami nadaje tutaj aby dac upust moim frustracjom na FS:
        > ideologiczne glosy forumowiczow cierpiacych na "deficit analityczny"
        > doprowadzaja mnie do bialej goraczki i czasami nie potrafie powstrzymac sie. Ta
        >
        > uwaga dotyczy moich przyjaciol i znajomych w Polsce.
        >
        > Post Narciarki zdaje sie odnosic do niektorych mieszkancow Izraela. Narciarko,
        > pies z nimi tancowal.
        >
        he,he gothir gdzie ty bywasz:)) czasem cierpieles na bzesennosc i brales udzial
        w dyskusji. dobrze mowisz pies z nimi ,problem w tym,ze nawet pies kulawy nie
        chce za nimi chodzic,wiec towarzystwo przysysa sie do kogokolwiek aby te ciezko
        wypocone bzdety sprzedac. na ich watkach oprocz swiatlosci z judajek,nie ma
        dyskutantow wiec bija piane jak moga z paroma idiotami z "polszy
        wielikoj",tyle,ze koncza zawsze na moim wpisie bo nie trafiaja do swoich toalet:)
        skrobnij cos od czasu do czasu,chociaz wiem,ze teraz chyba jestes zajety.
        pozdr
        • ghotir Narciarko, 05.01.07, 17:42
          Wciaz cierpie na bezsennosc. Ale forum GW dosc znacznie mnie zniesmaczylo wiec
          czesto oddaje sie innym "rozrywkom". Zajety jestem bardzo, praktycznie pracuje
          na dwa etaty. To byloby OK gdyby nie to, ze te etaty sa takze oddzielne
          geograficznie.

Wyglada na to, ze z Izraelem zaden pies, nawet ten na krawedzi smierci, nie
          chce tancowac. Izraelowi zdaje sie pozostawac tylko ten nasz wielki wyznawca
          Armaggedon, prezydent na ktorego jestesmy skazani przez nastepne dwa lata.

Przyznaje, ze irytuja mnie tutaj posty polykaczy US/Izrael propagandy.
          Zwyczajnie przykro mi, ze wielu obywateli Izraela traci czlonkow swoich rodzin
          w obronie interesow kilku amerykansko izraelskich rodzin. No ale ja wystepuje
          tutaj jako forumowy przyglup, ktorego wypowiedzi musza byc atakowane, nawet
          wtedy kiedy one maja sens dla atakujacego forumowicza.

Forumowy przyglup lub nie, wylapuje tutaj niektore przesady wobec Zydow i
          staram sie tlumaczyc ludziom, ze Izrael (pies z nim tancowal) i Zydzi (ludzie
          tacy jak Ty i ja) to dwie rozne sprawy. Diabli mnie biora na obecna tutaj
          izraelska zgraje bo to bractwo i popycha Zydow do wysylania swoich dzieci na
          smierc w nieswoich interesach i rozwala nam tutaj normalna rozmowe. Kiedy
          rozmawialem z Michnikiem i czytalem jego publikacje mialem nadzieje, ze jego
          forum wygladaloby duzo inaczej... Ot, rozczarowania wieku starczego.
          • i-love-2-ski Re: Narciarko, 05.01.07, 17:47
            ghotir napisał:

>.
            >
            > Forumowy przyglup lub nie, wylapuje tutaj niektore przesady wobec Zydow i
            > staram sie tlumaczyc ludziom, ze Izrael (pies z nim tancowal) i Zydzi (ludzie
            > tacy jak Ty i ja) to dwie rozne sprawy. Diabli mnie biora na obecna tutaj
            > izraelska zgraje bo to bractwo i popycha Zydow do wysylania swoich dzieci na
            > smierc w nieswoich interesach i rozwala nam tutaj normalna rozmowe. Kiedy
            > rozmawialem z Michnikiem i czytalem jego publikacje mialem nadzieje, ze jego
            > forum wygladaloby duzo inaczej... Ot, rozczarowania wieku starczego.

jakiego starczego:) jak widac na propagande nie daja tyle pieniedzy ile powinni
            i nie rozliczaja tych szczekaczy z wynikow,tylko ilosc zastapila jakosc. no
            kiedys przerabialismy trybune ludu,jak widac podstarzali reporterzy tego
            szmatlawca sluza jako doradcy propagandowi w eretzu. nie nalapali w sidla nikogo
            lepszego:)
            • ghotir Re: Narciarko, 05.01.07, 17:54
              :)
    • puls Opowiedz nam jak nadawalas na opozycje emigracje 05.01.07, 19:46
      I o paszporciku konsularnym za zaslugi otrzymanym.
      • aaki Opowiedz nam jak nadawales na opozycje emigra 05.01.07, 19:57
        cyjną
        I o paszporciku konsularnym za zaslugi otrzymanym.
        • i-love-2-ski Re: Opowiedz nam jak nadawales na opozycje emigr 05.01.07, 20:13
          aaki napisała:

> cyjną
          > I o paszporciku konsularnym za zaslugi otrzymanym.

jego konsularny siedzi u absztyfa na judajce,cii bo baterii szukaja z witalia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka