Dodaj do ulubionych

Jestem przerażony --- !!!

09.01.07, 11:16
Jak dotąd nigdzie formalnie nie potępiłem ludobójstwa w Auschwitz.

Czy to czyni mnie automatycznie nazistą?
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 11:18
      A potepiasz? Jesli zmilczysz moje pytanie (a generalnie unikasz odpowiedzi na
      niewygodne pytania jak ognia) to taka hipoteza bedzie uzasadniona. No ale to
      jest chyba przestepstwo, wiec nie sadze bys sie narazal:)))
      • dana33 Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 11:22
        dopiero co przeczytalam,ze nie masz czasu cep.....
        jakos na idiotyczne wpoisy to zawsze masz czas, tylko na odpowiedzi ci go
        brak...
        spadowa, szujo tchorzowska....
        • cepekkolodziej Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 11:27
          Olewka.
      • cepekkolodziej Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 11:26
        A zmilczę, zmilczę. Bo na wymuszanie odpowiedzi się nie zgadzam. Ot co. A swój stosunek wyrażam w sytuacjach, które się do tego nadają - i nie muszą to być bynajmniej sytuacje formalne. A nie wtedy, kiedy byle pętak podejdzie i rozkaże: wyraź formalnie swój stosunek - i to już. Bo jak nie, to -
        • absztyfikant Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 11:30
          Dziubek - sam wywolales pytanie. Poza tym zakladanie watkow na swoj temat na
          ogolnodostepnym forum to jest juz szczyt proznosci. Hipokryta, manipulant, lgarz
          i rozmemlana fruzia cala w pretensjach - oto caly ty. Zaczynasz przebijac Rachelke.
          • cepekkolodziej Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 11:33
            O nie. Tu mi zarzucono, że jeśli nie wyraziłem formalnego potępienia dla czegoś, to to oznacza, że jestem aktywnym zwolennikiem tegoż.

Sprowadzam sytuację ad absurdum, żeby lepiej miałkość tego typu rozumowania pokazać.

Nic więcej.
            • absztyfikant Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 11:36
              Zostaly ci postawione konkretne pytania, po raz kolejny zreszta, a ty zaczales
              sie wykrecac brakiem czasu. Potem zaczales spamowac durnymi wpisami. Jak to
              nazwac? To jest forum dyskusyjne. Ludzie zadaja sobie pytania i udzielaja
              odpowiedzi. Jesli ktos sie od odpowiedzi uporczywie wykreca, to znaczy, ze ma
              cos do ukrycia. Proste.
              • dana33 Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 11:47
                on sie zawsze wykreca. nawet w rozmowie na skypie, kiedy nie bylo forum i nie
                bylo swiadkow, i ja zapytalam sie, czy przed 67 rokiem byly w israelu zamachy
                arabskie na ludnosc cywilna, to w odpowiedzi uslyszalam: musze isc do kuchni to
                cos mi sie tam pali... :))))

widzisz, absztyfikant, jesli by odpowiedzial na to pytanie, ze zamachy byly, to
                by cale jego rusztowanie myslowe, tak pracowicie zbudowane i opierajace sie na
                ukradzeniu ziemi i jesli tylko oddamy, zaplacimy i wybudujemy, to terror sie
                skonczy, rozwaliloby sie w drzazgi. i na to cep nie moze sobie pozwolic.
                wiec nie odpowiadal, nie odpowiada i nie bedzie nigdy odpowiadal na takie
                pytania. nie wazne czy lista pytan, czy pojedyncze pytanie.
                dlatego przestalam z nim wogole dyskutowac. ale mam przyjemnosc pokazywac mu
                jego postawe. i to duza.
                jak napisal: wredna baba jestem.... ale to nic nowego, to ja wiem juz od
                dawna.. :))))
        • dana33 Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 11:38
          jak zwykle, czujesz sie zapedzony w rog, nie masz odpowiedzi, ani na liste
          pytan, ani na pojedyncze pytanie, wiec najlepiej to obrazic rozmowce, ktory nie
          uzyl w stosunku do ciebie ani jednego obrazliwego slowa, ale mial hucpe, zadac
          ci proste pytanie.
          no i glupi. bo po takich dowodach na twoje wlasne tchorzostwo i antysemityzm,
          jaki dales pare minut temu na innym watku, i gdzie ladnie powiedziales czesc i
          nie masz czasu, powinienes byl zamilczec, chociaz na pare godzin. ale przeciez
          musisz miec ostatnie slowo, "nie dac sie".... no i otwierasz w tej twojej
          glupocie i checi oddania nowy watek, podstawiajac sie znow. i pokazujac cala
          twoj manipulacyjny charakterek i twoje "argumenty": nie bedzie nikt wymuszal
          ode mnie odpowiedzi..... kto od ciebie cokolwiek wymusza, cepie? dyskusja
          polega przeciez na pytaniach rowniez.... tylko ze to nie o taka dyskusje ci
          chodzi, prawda? ty chcesz odpowiedzi na twoje zarzuty, ale nie chcesz sam
          odpowiadac. i tutaj tez. odtwierasz idiotyczny watek, ze niby nie potepiles
          ludobojstwa w oswiecimiu i czy to robi z ciebie naziste.... to mialo byc
          dowcipne czy co? ale jak natychmiast na zwykle pytanie czy potepiasz odpowiedz
          jest "nie zgadzam sie na wymiszanie odpowiedzi".... to po co wogole cokolwiek
          piszesz?
          ale jak widac, uczestnicy forum zrozumieli to juz, bo ty piszesz, i wlasciwie
          nikt z toba na twoich watkach nie gada. i z racja. dyskusja to nie monolog.

petak to jestes ty. wulgarny i prymitywny.
          • cepekkolodziej Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 11:50
            Co za durnościek!

No nie do wiary. Nikt z szanownych nawet nie zauważył, że juz w początkowym wpisie uzyłem slowa "ludobójstwo". I że to użycie ma pewne konsekwencje.

E tam, gadać z wami to jak z głupimi.

To se jeszcz popatrzcie na to, co poniżej. Tu macie odpowiedź na wszystkie wasze pytania. Te podchwytliwe, i te kretyńskie.
            • dana33 Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 11:54
              :)))))
              • absztyfikant Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 11:56
                Niektorzy lubuja sie w ludobojstwach. Nie rob z nas wtornych analfabetow:)))
                • cepekkolodziej Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 12:00
                  Ty nie jesteś żaden wtórny. Ty jesteś tercjarny. A to już blisko do stanu umysłu baby tercjarki. Co to myśli, że myśli.
                  • absztyfikant Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 12:04
                    www.estvideo.com/dew/images/2005_07_21_shrek_cat.jpg
    • z_daleka Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 11:43
      widzac jak cepisko, w czynie spolecznym, robi z siebie idiote.
      • dana33 Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 11:49
        no i o to chodzi.... nie tylko ty jestes ubawiony... :))))
        • cepekkolodziej Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 11:52
          Ja tyż.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55184608&a=55186955
          • dana33 Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 11:58
            rzeczywiscie, cepie?

czlowiek powinien miec troche, choc troche, odwagi cywilnej. nawet, jak to
            wywoluje krytyke innych. ty jej nie masz. nu, ale odwaga cywilna nalezy do ludzi
            odwaznych, nie do tchorzy.
            przestan juz pisac, bo naprawde wstyd dupe sciska, jak mowi jeden moj
            przyjaciel....
      • marouder Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 11:57
        Nie zgadzam sie.
        Cep uzyl odpowiednich zwrotow, by sprowadzic "wymagalnosc" dowodow w sprawie
        oceny ludobojstwa ad absurdum i zrobil to calkiem zgrabnie. Podoba mi sie.
        • dana33 Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:00
          lubie obroncow uciemiezonych, marudzinski... :)))))
          • marouder Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:02
            Daliscie sie wywiesc w pole jak niewinne dzieciatka. Cep uczynil to kilkoma
            krotkimi zdaniami. Trzeba umiec docenic kpine.
            • absztyfikant Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:05
              Nie zgadzam sie. Z logicznego punktu widzenia nie masz racji, a z logiki bylem
              dobry:))))
              • marouder Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:09
                Mialbys racje, gdybys mial podstawy, by watpic, ze cep ocenia zjawisko
                ludobojstwa podobnie, jak czyni to wiekszosc ludzi.
                • absztyfikant Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:12
                  Zaczynasz rozwadniac temat niczym prof. Staniszkis:P Mowimy o tym konkretnym
                  poscie otwierajacym te dyskusje.
                  • absztyfikant Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:16
                    Inna sprawa, ze mam takie podejrzenia. Cep zwyczajnie patrzy na swiat jednym
                    okiem. Drugie sobie zakleil.
                    • absztyfikant Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:16
                      Moje zbojeckie prawo:P
                    • cepekkolodziej Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:31
                      Jedno oko na Maroko,
                      a drugie na kangur.
                      • absztyfikant Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:32
                        W Maroku nie bylem, a kangurze mieso polecam. Pyszne jest.
            • dana33 Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:10
              alez ja doceniam kpine.... ale ten watek otworzyl w zwiazku z innym, to juz nie
              byla taka kpina... uzyl slowa ludobojstwo.... a jest inne slowo ktore sie uzywa
              w zwiazku z oswiecimiem?
              on chcial zwyczajnie pokazac, ze jesli nie potepil ludobojstwa w oswiecimiu, to
              rownie dobrze moze nie potepic konferencji teheranskiej...
              to co cep probuje robic, to "udowodnic" sobie i innym, ze on jest sprawiedliwy,
              nie daje sie zmuszac i wogole ok.
              moze by mu sie i udalo, ale ciagle zapomina, ze ja tu czuwam i obserwuje... :)))
              • marouder Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:15
                Droga Danko, czy biegasz po ulicy z pytaniem: Jak pan/i ocenia ludobojstwo
                dokonane przez nazistow w Oswiecimiu?
                Zapewne nie!
                Pytanie takie w odniesieniu do lwiej wiekszosci jako tako chocby wyksztalconych
                Europejczykow jest obrazliwe dla... zadajacego je.
                • absztyfikant Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:17
                  Ozyrysie! Przeciez to Cep je zadal, a nie Danka:)
                  • marouder Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:19
                    On zadal inne, choc takze retoryczne pytanie:))
                • dana33 Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:28
                  oczywiscie, ze nie, marudzinski.... a widzisz biegajacego po ulicy z pytaniem
                  nie potepilem formalnie ludobojstwa w oswiecimiu, czy jestem nazista? przeciez
                  by sie patrzyli na takiego jak na skonczonego idiote, nie?

nie bylo nigdy dyskusji na forum o ludobojstwie w oswiecimiu. najwyzej
                  "dyskusja" co do ilosci ludzi tam zamordowanych. natomiast byla dyskusja, i nie
                  tylko na forum, ale w calej prasie swiatowej, co do konferencji teheranskiej.
                  i cep sie ladnie wykrecil od odpowiedzi. jak zawsze zreszta. tam bylo pytanie
                  jedno, dotyczace tylko tej konferencji i tez nie odpowiedzial, tylko wymigal
                  sie. a wlasciwie dlaczego, jak myslisz? kazdy normalny czlowiek, kazdy kraj na
                  swiecie, kazdy przywodca (oprocz oczywiscie arabskich) skrytykowal ta
                  konferencje. jesli cep zdaje sobie sprawe z ludobojstwa niemcow, w oswiecimiu i
                  nie tylko, co przeszkadzalo mu napisac zwyczajnie: zgadzam sie, ta konferencja
                  jest haniebna? i byloby po sprawie. a jak sie go pytalam, co mysli o tej
                  konferencji, to najpierw nic, bo musi przeczytac i sprawdzic i sie dowiedziec i
                  zrobi to w sobote, a po sobocie ani chu chu, jak on to mowi.
                  masz wyjasnienie na brak odpowiedzi/ustosunkowanie sie/zabranie pozycji przez
                  cepa w sprawie tej konferencji?
                  • marouder Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:34
                    Nie bede za niego odpowiadal. Moge najwyzej powiedziec o wlasnych wrazeniach, a
                    moje wrazenie jest takie: cep nie lubi byc przymuszany do odpowiedzi..oraz:
                    konferencja w Teheranie miala charakter marginalny, nie zapoczatkowala, mimo
                    zludzen roznych oszolomow, zadnej dyskusji n/t holokaustu ani wsrod historykow,
                    ani wsrod dziennikarzy, politykow, czy zwyklych zjadaczy chleba, dlatego
                    (wrazenie moje) cep nie chce sie nia zajmowac.
                    • cepekkolodziej Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:39
                      Jestem szczerze wzruszony ---

:)
                    • absztyfikant Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:39
                      Przymuszany? A to pistolet mu ktos do skroni przystawia? Wszystko mozna
                      sprowadzic ad absurdum.

Swiat sie sklada z rzeczy malych. A Cep rzeczywiscie nie lubi odpowiadac na
                      pytania, choc sam bardzo lubi je zadawac. Uwielbia przebierac sie w srebrna
                      zbrone rycerza walczacego o wzniosle idealy, tylko zapomina o tym, ze rycerze
                      kierowali sie (przynajmniej teoretycznie) rycerskim kodeksem. Intelektualna
                      uczciwosc wymaga udzielenia odpowiedzi, gdy ktos stawia pytanie. A przeciez nie
                      pytamy go jak czesto bije zone czy ile wczoraj zmalwersowal pieniedzy. Badz
                      obiektywny.
                      • cepekkolodziej Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:52
                        Bądź sam. Znaczy sie - obiektywny. Odpowiadasz na złożone pytania, kiedy zadający je wymaga odpowiedzi wyłacznie "tak" albo "nie"?

Bo ja nie. Nie dość. Uważam je za wyraz agresji.

Mam oczywiście swój pogląd na wszystkie pytania z listy ułożonej przez Dana33 (a właściwie przez Megaphone). I jestem gotów rozważać kwestie związane z nimi -
                        • cepekkolodziej Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 12:59
                          By keeping their evidence sparse,
                          You have made my decision a farce.
                          Since you've nothing to hide,
                          Let me hear from their side:
                          Audiatur et altera pars.

www.oedilf.com/db/Lim.php
                        • absztyfikant Si vis pacem, para bellum 09.01.07, 13:00
                          Megaphone? To jest programik dla leniwych cymbalow z amerykanskiej diaspory.
                          Obrazasz Dane takimi insynuacjami.

Ponizej:
                          Jarosław Gugała

dziennikarz radia TOK FM, "Wydarzenia" Polsat
                          Gdy przeczytałem dzisiejsze "Życie Warszawy", przypomniała mi się taka anegdota:
                          przed wojną Związek Wydawców Prasy organizował konkurs na tytuły prasowe. W 1935
                          r. wygrał tytuł jednej z gazet, gdy Mahatma Gandhi przerwał głodówkę i napił się
                          wody - tytuł brzmiał "Gandhi pije".

Takie samo skojarzenie miałem z tytułem wczorajszego "Życia Warszawy" - "Kuroń
                          prowadził negocjacje z SB". (ml)
                          • cepekkolodziej Re: Si vis pacem, para bellum 09.01.07, 13:03
                            A ja w pewnym azjatyckim kraju kiedyś widziałem transparent ogłaszający "rotacyjny strajk głodowy".
                        • dana33 Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 13:18
                          ujjjj cep..... ale krecisz znow.....
                          wszystko byloby ladnie, wszystko by bylo jasne, zebys te same zasady (na
                          pytanie typu "była w okresie X agresja/akty terrorystyczne czy nie?" odpowiem -
                          "zanim odpowiem, chcialbym najpierw wiedzieć, czy w tymże okresie X nie było
                          zawłaszczeń ziemi, wycinania sadów, niszczenia pól, budowy nielegalnych
                          osiedli". Itp.) stosowal rowniez w twierdzeniach/pytaniach do mnie czy do
                          innych israelczykow. ja ciebie oskarzam o jednostronnosc i tu to wlasnie
                          pokazales w calej krasie. ty jeszcze nigdy, ale to nigdy, nie napisales cos
                          takiego: "dana, przeczytalem w haaretz/counterpunch (to twoje ulubione), ze
                          zniszczono drzewka oliwne arabom. mozesz mi napisac o co chodzi? kto zniszczyl,
                          dlaczego? jakie beda nastepstwa, zlapano tych wandali", cos w tym rodzaju.
                          nigdy cepie. zeby potepic israel nie ma u ciebie zadnych pytan, nie musisz juz
                          nic wiedziec, zrozumiec, zglebic. nawet jak nie pytana wyjasniam ci, dlaczego
                          to czy cos innego sie tutaj zdarza, ze to ma swoje zrodlo gdzies, to wogole
                          ciebie nie interesuje. na kazde moje takie wyjasnienia odpowiedz byla zawsze:
                          "a merytorycznie co do artykulu x y nie masz nic do powiedzenia?", chociaz
                          wyjasnilam co uwazam i dlaczego uwazam ten artykul za nie objektywny lub wrecz
                          antysmiecki. wlasnie tutaj lezy pies pogrzebany, szanowny.... do potepienia
                          konferencji/zamachow/ostrzeliwania israela potrzebujesz najpierw wiedziec, znac
                          tlo, zglebic historie. do potepienia israela wystarczy ci znalezc odpowiedni
                          artykul.
                          facet, powtarzam, jestes kretacz i nie uczciwy. no i jednostronny. to takie
                          jasne, ze nawet dyskutowac o tym nie trzeba.
                          -------------
                          odpowiedzi twoje na temat konferencji teheranskiej:
                          Nie mam, bo o przedsięwzieciach, które jeszcze sie nie odbyły, nie wyrażam z
                          zasady zdania. Nawet nie mam zdania.
                          Ja wstrzymuję się z wyrażeniem zdania, zanim się czegoś nie dowiem.
                          A o obradach i wnioskach nic nie wiem. To fakt. Ty też nic nie wiesz. Poczekaj
                          kilka dni, to pogadamy.
                          Na razie na żadne sprawozdania nie mam czasu. Nie takie to znów ważne
                          zdarzenie. Moze sobie w weekendowych wydaniach coś podczytam
                          ------------
                          ta sobota to juz dawno minela. pytalam sie pare razy o twoje zdanie. milczenie.
                          chyba wszystko jasne, nie cepie?
                          • cepekkolodziej Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 13:20
                            > antysmiecki.

Dobre. Jeszcze czegoś takiego nie widziałem.

Pa-pa.
                            • dana33 Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 13:30
                              o wlasnie. widac wyraznie, ze literowka, bo e w innym miejscu, ale daje ci
                              ladne wyjscie z sytuacji, nie?
                              nu, jak powiedzialam: kretacz, manipulant, tchorz i antysemita.
                              zadne pa pa, czekam za rogiem na twoj nastepny popis.
                              • cepekkolodziej Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 13:34
                                Musisz się zaopatrzyć w ten taki karabin do strzelania zza węgła, co to u was wynaleziono.

A tu jest niżej takie cos:
        • explicit Re: Jestem szczerze ubawiony 09.01.07, 18:42
          Cholera ty zawsze musisz popsuc zabawe , nie mogles tego zrobic przynajmniej
          po setce popisow tepoty ??? Tylko cie opie#dolic ,...
          ==============================================================================
          Cep uzyl odpowiednich zwrotow, by sprowadzic "wymagalnosc" dowodow w sprawie
          oceny ludobojstwa ad absurdum i zrobil to calkiem zgrabnie. Podoba mi sie.

• marouder Bardzo ladne rozprowadzenie przeciwnikow. 09.01.07, 12:10
      Gratuluje:))
      • dana33 Re: Bardzo ladne rozprowadzenie przeciwnikow. 09.01.07, 12:13
        mam litosciwe serce, marudzinski, i naprawde ciesze sie, ze dodajesz otuchy
        poturbowanemu cepie, bo mi go troche zal.... on tak dobrego serca jak ty nie
        ma... :)))
        • dana33 Re: Bardzo ladne rozprowadzenie przeciwnikow. 09.01.07, 12:16
          cepowi, cepowi powinno byc, bo wprawdzie nie ma czasu na odpowiedzi, ale zaraz
          tu przyleci skrytykowac moj polski... :)))
        • marouder Re: Bardzo ladne rozprowadzenie przeciwnikow. 09.01.07, 12:18
          O co chodzi? Po prostu cepek zgrabnie wykorzystal twoje i absztyfikanta
          zacietrzewienie.
          • absztyfikant Re: Bardzo ladne rozprowadzenie przeciwnikow. 09.01.07, 12:19
            Na malpia zlosliwosc moge przystac, ale na zacietrzewienie nigdy!!!:)
          • dana33 Re: Bardzo ladne rozprowadzenie przeciwnikow. 09.01.07, 12:31
            jakie zacietrzewienie, marudzinski.... :)))
            troche zalu, bo jednak nie jest tym, za kogo go mialam, chociaz zawsze uwazalam,
            ze jest antysemita, ale nazywalam go jak wiesz eleganckim antysemita, a tu
            okazal sie zwykly durniem i zupelnie nie eleganckim. troche schadenfreude....
            troche smiechu.... zacietrzewienie??? rzadko to u mnie spotkasz... :)))
    • goldbaum maruder? 09.01.07, 13:29
      Nie napisali ci jeszcze, ze "wchodzisz" cepowi do "d..."?

Nie chce mi sie walkowac tego calego waszego sporu od poczatku do konca ale tak
      z reguly zaraz okreslaja takie reakcje jak twoja.

I to choc lub wlasnie dlatego, ze sami wystepuja z reguly w stadzie, jak chocby
      tutaj - duo infernale "fekalna/absztyfikant".
      • cepekkolodziej Te, goldbaum --- 09.01.07, 13:31
        przestań, ten wątek o logice jest. Na bardzo elementarnym poziomie.
        • goldbaum Re: Te, cepek --- 09.01.07, 13:40
          cepekkolodziej napisał:

> przestań, ten wątek o logice jest. Na bardzo elementarnym poziomie.

A jesli tak, to przepraszam.
          • absztyfikant Re: Te, cepek --- 09.01.07, 13:42
            Ego te non absolvo.
      • marouder Re: maruder? 09.01.07, 13:38
        Za co mieliby tak napisac?
        Galopowali, galopowali a cep to wykorzystal:) Ja tylko skonstatowalem, mowiac
        elegancko, zawezenie pola swiadomosci.
        • absztyfikant Re: maruder? 09.01.07, 13:41
          Nie wtracaj sie goldsraczyku, kiedy dorosli rozmawiaja.

P.S.
          Duo infernale - kupuje:)))
          • goldbaum Re: maruder? 09.01.07, 13:44
            absztyfikant napisał:

> Duo infernale - kupuje

Sam bys na to nigdy nie wpadl bos tylko fucksztyfikant.

• goldbaum Re: maruder? 09.01.07, 13:42
          marouder napisał:

> Za co mieliby tak napisac?

Chocby dlatego, bo zawsze tak pisza, gdy ktos popiera argumenty ich strony
          przeciwnej?

Takie ich wydanie "divide et impera" dla ubogich...
          • absztyfikant Re: maruder? 09.01.07, 13:48
            W tym watku raczej 'cogito ergo sum' goldsraczyku. Kazdy z nas jest silna
            osobowoscia, wiec pojawiaja sie roznice. Twoje proby jatrzenia sa swoja droga
            zalosne.
            • dana33 absztyfikant... 09.01.07, 13:51
              goldsraczyk chyba jest lepszy niz goldsracz.... pozwolisz, ze bede uzywac
              rowniez??? :)))
              • absztyfikant Re: absztyfikant... 09.01.07, 13:54
                Ja wzialem pusteme czy rozlupanca bez pytania - zaraz mi sie glupio zrobi:))))
            • goldbaum Dawnom sie tak nie usmial :-) 09.01.07, 13:52
              absztyfikant napisał:

> Kazdy z nas jest silna osobowoscia.

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
              HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
              HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA

A z ciebie najwiekszy fucksztyfikant :-)
              • absztyfikant Re: Dawnom sie tak nie usmial :-) 09.01.07, 13:57
                Wbrew pozorom to nie byl post skierowany do ciebie goldsraczyku.

P.S.
                Jak to niektorym niewiele do szczescia potrzeba:))))))))
                • goldbaum Re: Dawnom sie tak nie usmial :-) 09.01.07, 13:58
                  absztyfikant napisał:

> Wbrew pozorom to nie byl post skierowany do ciebie goldsraczyku.

Ale mniej smieszny przez to nie byl fucksztyfikanciku :-)
      • dana33 Re: maruder? 09.01.07, 13:46
        goldsraczu..... nie podjudzaj, bo ci to ze mna nie wyjdzie.... pisuje sobie z
        marudzinskim dosc dlugo na forum..... nie zawsze mamy to samo zdanie na jakis
        temat. mimo to ja przynajmniej, szanuje jego zdanie. jest trzezwym facetem i
        jako dorosly czlowiek mysli. mysli normalnie. ma prawo do krytyki, ma prawo do
        popierania kogos, kogo ja nie popieram i to jeszcze dlugo nie znaczy, ze wlazi
        komus w d. jak znam marudzinskiego, to potrafi w jednym temacie kogos
        skrytykowac i ta sama osobe w drugim poprzec. przezylam to na wlasnej skorze.
        ale robi to wg wlasnych pogladow i ocen, i robi to bez zlosliwosci, bez ochoty
        dokopania, ponizenia lub nienawisci. po prostu ma swoje zdanie i wypowiada je,
        a nawet broni. i dobrze tak. facet ma kregoslup.
        natomiast ty i cep i reszta waszej zgraji kierujecie sie tylko i wylacznie
        ochota dokopania i nienawisci. na pytania ty odpowiadasz przewaznie
        porownywaniem z zaglada i hitlerem, a cep po prostu wygodnie nie odpowiada.
        natomiast jestescie pierwsi, zeby idiotycznie atakowac i oskarzac israel. nigdy
        nie druga strone. marudzinski, wg jego wiedzy, zdania i osadu oskarza i israel
        i arabow. i to wlasnie jest podstawa do dyskusji. ale ty tego nie pojmiesz, to
        za trudne na maniaka takiego jak ty.
        • goldbaum Re: maruder? 09.01.07, 13:57
          dana33 napisała:

> goldsraczu..... nie podjudzaj,

Nu co ty fekalna....?
          Kto bylby w stanie zlamac tu na to wasz monopol? :-)
        • cepekkolodziej Re: maruder? 09.01.07, 14:04
          > a cep po prostu wygodnie nie odpowiada.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55184608&a=55191260
          PS. Takie natężenie złej woli i braku argumentów jak u ciebie widziałem, kiedy ponad pół wieku temu byłem świadkiem, jak dwie baby, wręcz dławiąc sie od złosci, odwróciły sie od siebie, podniosły spódnice i wypięły na siebie zadki. Gołe. Byłem przerażony widokiem.

No cóż. Nie zawsze widzi się po raz pierwszy piękne wersje. Ale potem nie ma też rozczarowań.
          • absztyfikant Re: maruder? 09.01.07, 14:13
            Doprawdy trauma. Rozmawiales o tym z seksuologiem?
            • cepekkolodziej Re: maruder? 09.01.07, 14:22
              Jeszcze nie. Może -
              • absztyfikant Re: maruder? 09.01.07, 14:26
                Im kocur starszy tym ma ogon twardszy - podobno:)))
                • cepekkolodziej Re: maruder? 09.01.07, 14:27
                  I bardziej wyleniały.

:(
          • dana33 Re: maruder? 09.01.07, 16:35
            no i co znow krecisz, cep? podajesz ten link, zeby udowodnic sobie, ze
            odpowiadasz? nie, nie odpowiadasz. w tym linku zaledwi starasz sie wyjasnic,
            dosc nieudolnie, dlaczego nie odpowiadasz. wszystkie moje pytania zadawane byly
            pojedynczo, w ramach dyskusji na jakims watku. w ciagu kilku lat kilkakrotnie.
            miales czas i zastanowic sie i zbadac i sprawdzic i poglebic twoja wiedze.
            nigdy, nigdy nie odpowiedziales. zawsze wykrety.
            i przy nastepnej okazji, kiedy znow sie ciebie zapytam na jakims watku, znow
            nie odpowiesz. tak ze nie udawaj, ze odpowiadasz. bujac to ty mozesz innych, ja
            ciebie za dobrze juz znam.
            • cepekkolodziej Re: maruder? 09.01.07, 16:38
              > dosc nieudolnie

hehe

Poniżej jest udolniej:
              • i-love-2-ski prosta zasada logiki w/g dany 09.01.07, 16:41
                jesli A=B a C=D to A automatycznie = D,nawet nie trzeba niczego dowodzic:)))
                • cepekkolodziej Re: prosta zasada logiki w/g dany 09.01.07, 16:53
                  • i-love-2-ski Re: prosta zasada logiki w/g dany 09.01.07, 16:57
                    cepekkolodziej napisał:

> :)
                    >

nu rozszerzmy zbiory,ale to pestka dla dany A

A=B B=C C=D ale B nie rowna sie F,ale to tez oznacza w pojeciu dany,ze A=F:))
                    itp,itd
                    listy,listy podpisujcie listy
                    • cepekkolodziej Re: prosta zasada logiki w/g dany 09.01.07, 17:00
                      Tu już weszłaś w obszary tzw. fuzzy logic - a to teren dość grząski.
                      • i-love-2-ski Re: prosta zasada logiki w/g dany 09.01.07, 17:07
                        cepekkolodziej napisał:

> Tu już weszłaś w obszary tzw. fuzzy logic - a to teren dość grząski.
                        >
                        jakie fuzzy,w koncu czasem zbior jest nieco wiekszy niz 3-4 elementowy:)trzeba
                        patrzec co jest rowne czemu i dalej logicznie podazac za tym:)
                        • cepekkolodziej Re: prosta zasada logiki w/g dany 09.01.07, 17:11
                          Myslałem, że to już fuzzy, bo przytoczony zbiór obejmował podzbiory A-B i C-D, a B mialo się równać F, chyba z jakiegoś innego zbioru, o którym nic nie wiadomo.

• i-love-2-ski Re: prosta zasada logiki w/g dany 09.01.07, 17:18
                            cepekkolodziej napisał:

> Myslałem, że to już fuzzy, bo przytoczony zbiór obejmował podzbiory A-B i C-D,
                            > a B mialo się równać F, chyba z jakiegoś innego zbioru, o którym nic nie wiadom
                            > o.
                            >
                            > :)
                            >

nic nie wiadomo antysemito,mossad ma najlepszych naukowcow i juz oni na H..-u
                            poznali sie dobrze na tym podzbiorze F ze zbioru glownego A:))
                            ha,ha,ha ty niczego jednak nie wiesz

listy,listy kto ma listy do podpisania
                            • i-love-2-ski Re: prosta zasada logiki w/g dany 09.01.07, 17:22
                              he,he GW wyciela Hebrew Uniwersity of Jeruzalem:))) no,no widac h. u . j nie
                              podpisal listy:))))
                              • marouder Coraz piekniejsza jest pani mowa:))aby tak dalej:) 09.01.07, 17:25
                                i-love-2-ski napisała:

> he,he GW wyciela Hebrew Uniwersity of Jeruzalem:))) no,no widac h. u . j nie
                                > podpisal listy:))))
      • i-love-2-ski Re: maruder? 09.01.07, 16:14
        goldbaum napisał:

> Nie napisali ci jeszcze, ze "wchodzisz" cepowi do "d..."?
        >
        > Nie chce mi sie walkowac tego calego waszego sporu od poczatku do konca ale tak
        > z reguly zaraz okreslaja takie reakcje jak twoja.
        >
        > I to choc lub wlasnie dlatego, ze sami wystepuja z reguly w stadzie, jak chocby
        > tutaj - duo infernale "fekalna/absztyfikant".

spoko jak trzeba to maruda jeZd bardzo postepowy i niezalezny:) czasem trzeba
        urozmaicic gre w bierki,inaczej mozna by jeszcze powiedziec,ze grupka dziala na
        odgorne polecenie kulomiotki:)
        a co do list to kiedys taki maly cukierniczy konusik latal z jakimis listami do
        podpisania. teraz konusik sie przebral w inny stroj i wyslal absztyfikanckiego
        delegata do zamiatania chodnikow 24/7. oj jakie to wesole,no i jak koszer
        komuszkiem pachna te epistoly patriotyczne o gremialnym potepianiu z podpisem na
        liscie i wieszaniem list z nazwiskami tych ,ktorzy smieli nie dolaczyc do
        partiotycznego wezwania:)
        • marouder Sio!Sroka se zalozy watek i tamze sroka nawija!/nt 09.01.07, 16:26

• i-love-2-ski samookreslenie sie 09.01.07, 16:31
          staram sie jak moge,ale listy mi przeszkodzily zamknac dziub:)
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=55129306&wv.x=2&a=55164496
          • marouder Chcielibyscie moja dobra gosposiu niearabska 09.01.07, 16:46
            ..abym nie pisal nawet tam, gdzie sama wzywacie mojego imienia?
    • sempiasty Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 16:51
      cepekkolodziej napisał:

> Jak dotąd nigdzie formalnie nie potępiłem ludobójstwa w Auschwitz.
      >
      > Czy to czyni mnie automatycznie nazistą?

Nie,
      ten post automatycznie czyni cie durniem
      • cepekkolodziej Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 16:53
        To już było. Fakt.

Kahane Chui!
        • dana33 Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 17:19
          to wlasnie typowe odpowiedzi cepa....
          akurat nie sempiasty pisal tutaj kahana chaj..... ale co tam... byle dokopac,
          nie cep?
          • cepekkolodziej Re: Jestem przerażony --- !!! 09.01.07, 17:31
            Ale że ty to wszystko wiesz, co, kto, jak i kiedy. Biorąc pod uwagę styl i zasób myśli, nie rozrózniam sempiasty od mamzerek. Dla mnie wsio ryba.

Ale jesli sempiasty nie nalezy do popaprańców wielbiacych patrona zdelegalizowanej izraelskiej organizacji terrorystycznej, to składam mu wielko-szczere sorry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka