Gość: jarek Re: CO DRUGI ZYD TO PRZECIEZ PEDERASTA IP: *.fastres.net 18.04.03, 23:11 Co drugi w przeciwienstwie do polskich antisemitow, ktorzy wszyscy sa zboczeni, jedni mnie jedni wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-polski Re: CO DRUGI ZYD TO PRZECIEZ PEDERASTA IP: 130.94.106.* 18.04.03, 23:12 Gość portalu: jarek napisał(a): > Co drugi w przeciwienstwie do polskich antisemitow, ktorzy wszyscy sa zboczeni, > jedni mnie jedni wiecej. ale nie sadzisz zydzi zapluty,ze lepiej byc antysemita (czytaj---jewhaterem) niz pederacha?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: CO DRUGI ZYD TO PRZECIEZ PEDERASTA IP: *.fastres.net 18.04.03, 23:14 Pirla,zmieniles forum, albo reke. Odpowiedz Link Zgłoś
_vinc jacek nie masz sie czego wstydzic teraz mozna 18.04.03, 23:19 Gość portalu: Polak-polski napisał(a): > Gość portalu: jarek napisał(a): > > > Co drugi w przeciwienstwie do polskich antisemitow, > ktorzy wszyscy sa zboczeni, > > jedni mnie jedni wiecej. > > ale nie sadzisz zydzi zapluty,ze lepiej byc antysemita > (czytaj---jewhaterem) niz pederacha?? Ale , nie sciemniaj . Pedziem byles i jestes jacek , daj se siana i wyjdz z szafy. Teraz nie bija za to. Odpowiedz Link Zgłoś