Dodaj do ulubionych

ale sie ubawilem.

13.02.07, 20:18
W telewizji izraelskiej widzialem kilka dni temu grupe rabinow , ktorzy pod
swoimi chalatami mieli autentyczne pepesze AK. Czy to prawidlowosc w
izraelu ? Czy z powodu rosnacej laicyzacji spoleczenstwa izraelskiego hasydzi
boja sie , ze ich laickie owieczki rozerwa ich na strzepy w drodze do
boznicy ?
Obserwuj wątek
    • adnanhasan Re: ale sie ubawilem. 13.02.07, 20:21
      taaa, ja tez sie ubawilem jak pokazali takiego mlodego, co to przez mur sie
      przedarl i koniecznie chcialsie rozerwac :)))
      • pisssmaker Re: ale sie ubawilem. 13.02.07, 20:24
        wyluzuj kazia. Co sie odwlecze to nie uciecze. Za to postrzelone dziecko, ktore
        umarlo pod murem, bo pobieglo po pilke zginie 20 waszych w tel avivie, bnej
        braku , petach tikwie, ariel i innych miastach. Nie czytales odezwy
        Palestynczykow ?
        • adnanhasan Re: ale sie ubawilem. 13.02.07, 20:28
          aa czytalem kiedys jak wzywali do masowych rozrywek na terenie Panstwa Israel :)
          Strachy na lachy.
          • pisssmaker Re: ale sie ubawilem. 13.02.07, 20:30
            spoko, poczekamy zobaczymy.
            • adnanhasan Re: ale sie ubawilem. 13.02.07, 20:31
              no dobra, a tym czasem ide poczuc oddech wielkiego Jeruszalaim
              A ty produkuj sie dalej .
              • pisssmaker Re: ale sie ubawilem. 13.02.07, 20:34
                wielkiego arabskiego Jeruszalaim. Allach akbar !!!
                • j-k pajacu islamski, islamuski maja Mekke i Medyne :) 13.02.07, 21:30
                  Jeruzalaim jest zydoska :)))
                  • rzewuski1 Re: pajacu islamski, islamuski maja Mekke i Medy 13.02.07, 21:32
                    im to nie wystarcza
                    oni chca caly swiat
                  • krystian71 Re: pajacu islamski, islamuski maja Mekke i Medy 14.02.07, 12:24
                    a miala byc umiedzynarodowiona:((
                    • j-k pajacu islamski, islamuski maja Mekke i Medyne :) 14.02.07, 14:25
                      krystian71 napisała:

> a miala byc umiedzynarodowiona:((

Mekka i Medyna?

dziekuje.
                      moga je zachowac dla siebie.
                      pojawiac sie tam nie zamierzam, bo po co?
                      • krystian71 Jerozolima 14.02.07, 14:46
                        i tak kiedys bedzie.Rezolucji ONZ trzeba przestrzegac
                        • j-k Jerozolima jest stolica Izraela i pozostanie... 14.02.07, 14:58
                          Dla islamuskow zas nie ma znaczenia.
                          A jezeli mowia, ze jest inaczej, to sie myla :)))

Swoja droga , jak to ludzie kreca...

Niemcy do 1939 byli bardzo niezadowoleni ze miedzynarodowego statusu Gdanska...
                          Polsce ten status odpowiadal...

Probowali to zmienic... i co?

W 1945 na kolanach prosili swoich zwyciescow, by uznano miedzynarodowy
                          charakter Dolnej Odry, Portu w Szczecinie i Zatoki Pomoskiej.

Na zdecydowany sprzciw Polski niemieckie jeczenia odrzucono.

Wniosek: - dla islamuskow? - nie rzucac sie, bo mozna dostac po lbie
                          i potem nawet jeczenie nie pomoze :)))
                          • krystian71 Re: Jerozolima jest stolica Izraela i pozostanie. 14.02.07, 15:34
                            > Niemcy do 1939 byli bardzo niezadowoleni ze miedzynarodowego statusu
                            Gdanska...
                            > Polsce ten status odpowiadal...
                            >
                            > Probowali to zmienic... i co?

Zydzi do 67 byli bardzo niezadowoleni ze miedzynarodowego statusu Jerozolimy...
                            Swiatu ten status odpowiadal
                            Probowali to zmienic... i co?

Ano to,ze zafundowali sobie wojne 60-cio letnia

Jaki z tego moral?

Zawsze powtarzal mi tatus
                            ze trzeba szanowac status
                            • j-k Re: Jerozolima jest stolica Izraela i pozostanie. 14.02.07, 16:59
                              Alez Zydzi szanuja Status...

I nie smiesz, hloopcze, ze islamuski walcza o sama Jerozolime...

Sama Jerozolima jest dla nich naprawde malo wazna.

Probuja podwazyc Izraelska obecnosc nad JORDANEM...
                              gdyz tylko to niesie ze soba wymiar historyczny...

ale to sie tej holocie nie uda :)))
                            • pozarski Re: Jerozolima jest stolica Izraela i pozostanie. 14.02.07, 17:36
                              Alez tam w zakrystii mroczno!Uwazasz,ze do 1967 roku Jerozolima miala
                              miedzynarodowy status?To jestes wiekszy dupek niz myslalem.Co za ciemnota!
    • ossey Re: Oni wszyscy boja sie wlasnego ciena 13.02.07, 21:36
      tak ich wszedzie kochaja...w Polsce ich wycieczki maja obstawe...zawsze chodzi z
      nimi jakis tajniak z giwera....tak swoich nie pilnowali nawet sowieci.
      • pisssmaker Re: Oni wszyscy boja sie wlasnego ciena 13.02.07, 21:39
        Sami sobie tworza , sila przyzwyczajenia, getto. Nie ma jak zydowskie geny.
        • j-k islamuski boja sie wlasnego cienia??? 13.02.07, 21:44
          brrr...
          ci z teheranu?
          tez bym sie bal :)
          www.af.mil/shared/media/photodb/photos/030707-F-0000W-007.jpg
        • ossey Re:Bic sie nie potrafia...widziales zyda 13.02.07, 21:47
          uprawiajacego sporty walki?...to bylby ubaw...bokser w mycce...albo judoga
          ...bylby niezly ubaw.
          • pisssmaker Re:Bic sie nie potrafia...widziales zyda 13.02.07, 22:04
            E tam to slabi kurduple. Srednia w IDF dla mezczyzn to 169 .
            Skapcanial ten narod przez te 3000 lat . Pamietajmy ze genetycznie pochodza od
            abrachama, wiec genetyka juz nie ta.

Ja widzialem kiedys w Palm Beach takiego jednego. Mial gwiazde dawida -
            krzyczal cos o izraelu , ze zatluka wszystkich arabow. Podeszlo pieciu powyzej
            195 cm. Odwrocili mu kipe, przykleili do lba i zrobili sobie spluwaczke. Tak
            sie skonczyla akcja propagandowa w czarnej islamskiej dzielnicy w Palm Beach.
            • j-k Wiedzialem, ze emeryci mieszkaja w Palm Beach 13.02.07, 22:07
              ale co robil tam ten Zyd?
              • pisssmaker Re: Wiedzialem, ze emeryci mieszkaja w Palm Beach 13.02.07, 22:08
                Byl pewnie zydowskim emerytem.
                • j-k cieniejesz w oczach, islamska bidulinko... 13.02.07, 22:11
                  zydoscy emeryci nie mieszkaja w Palm Beach...

buenas noches.
                  • ossey Re: Niech zgadne...na ksiezycu, Marsie? 13.02.07, 22:18

• j-k Cywilizacja islamska??? - tylko na Marsie...!!! 14.02.07, 14:59
                      Ksiezyc zostaje dla porzadnych Ziemian.
            • sol4000 Re:Bic sie nie potrafia...widziales zyda 14.02.07, 00:23
              skapcaniali kurduple jednak nakopali wam porzadnie i az trz razy!-:)))

na synaju bylem w '71 i ciagle buty po waszych bohatyrach sie znajdywalo-:)))
        • oscar62 Re: Oni wszyscy boja sie wlasnego ciena 13.02.07, 23:18
          PISS, A NIE POWIEDZIALEM, ZE ZACZYNASZ OD SYJONISTOW I SKONCZYSZ NA ZYDACH JAKO
          TAKICH? PRZYNAJMNIEJ PRZESTANIESZ SIE TERAZ MASKOWAC?
      • adnanhasan Re: Oni wszyscy boja sie wlasnego ciena 14.02.07, 00:19
        ossey napisał:

> tak ich wszedzie kochaja...w Polsce ich wycieczki maja obstawe...zawsze chodzi
        > z
        > nimi jakis tajniak z giwera....tak swoich nie pilnowali nawet sowieci.
        >
        >moze i chodza z obstawa, bo znane jestescie polaczki z mordow na Zydach,
      • pozarski Re: Oni wszyscy boja sie wlasnego ciena 14.02.07, 17:38
        ossey napisał:

> tak ich wszedzie kochaja...w Polsce ich wycieczki maja obstawe...zawsze
        chodzi
        > z
        > nimi jakis tajniak z giwera....tak swoich nie pilnowali nawet sowieci.
        >
        >
        Sowieci nie potrzebowali,bo mieli w obstawie takich jak ty.Moze sie
        przekwalifikujesz i zaczniesz obstawiac arabskich szejkow w Karlove Vary?
    • opalit Ja tez mam baw... 13.02.07, 22:48
      Tak idiotycznych postow, wyciskanch na sile i wysysanych z palca nikt inny nie
      pisze, oprocz was. I tylko pluja i pluja na Zydow i na Izrael. Czemu zas sami
      knie zapuszcza korzeni w krajach arabskich??
      • j-k i ja rowniez :))) 13.02.07, 22:51
        opalit napisała:

Czemu zas sami nie zapuszcza korzeni w krajach arabskich??

odpowiem :)))
        gdyz nie ma tam ogolnie dostepnego alkoholu
        i ogolnie dostepnych dziewczynek :)))
      • pisssmaker Re: Ja tez mam baw... 13.02.07, 22:51
        opalit - reprezentujesz typowy zydowski punkt widzenia - bawisz sie swietnie z
        obrazania islamu , jak i z negatywnych zachowan twoich wspolbraci, ktorzy boja
        sie we wlasnym kraju. Tyle tylko ze tamtym biedakom wcale nie do smiechu.
        • j-k jasne , ze im nie do smiechu... 13.02.07, 22:53
          komu do smiechu, gdy lekcewazy sie prawa kobiet?

islamskim, meskim bandytom...
          to wiemy...

a komu jeszcze?
          • opalit Re: jasne , ze im nie do smiechu... 13.02.07, 23:13
            Widocznie im zazdrosci, bo kobiety traktuja tak, jak traktuja... A tu widoczna
            jest wielka analogia...
        • opalit Re: Ja tez mam baw... 13.02.07, 23:11
          Przepraszam bardzo - ja przynajmneij nie jestem hipokryta. Ty twierdzisz ze
          jestes zydem, usilujesz sie chwalic znajomoscia hebrajskich przeklenstw i rugasz
          Zydow z gory na dol, udajac izraelczyka. Nikt ci nie wierzy, bo reprezentujesz
          soba czysta nienawisc. A jak ktos, NIE DAJ BOZE, popiera zydow, od razu pluje
          sie na niego.

Moze powinienes zajrzec do Bibli. Gwarantuje ci, ze znajdziesz tam obietnice
          zycia w spokoju i dla tych, ktorzy blogoslawia i wspieraja Izrael i Zydow. A
          zatem wypelniam tylko przykazania...
          • j-k jaaasne,. piss. to islamski pajac, ktory sie tu... 13.02.07, 23:14
            virtualnie realizuje jedynie :)))
          • i-love-2-ski Re: Ja tez mam baw... 13.02.07, 23:17
            opalit napisała:

> Przepraszam bardzo - ja przynajmneij nie jestem hipokryta.

nie raczej jestes przebierancem raz udajacym kobitke a raz chlopa. nie pierwszy
            to przypadek na tym forum i nie ostatni.

>
            > Moze powinienes zajrzec do Bibli. Gwarantuje ci, ze znajdziesz tam obietnice
            > zycia w spokoju i dla tych, ktorzy blogoslawia i wspieraja Izrael i Zydow. A
            > zatem wypelniam tylko przykazania...

a rozumiem ty jestes chrzescijanski zyd,ktory czyta Biblie i zna sie na kazdej
            jej ksiedze:))
            nu w tej waszej szkole propagandystow to macie rozne zajecia,nawet z historii
            chrzescijanstwa:)))
            • opalit Re: Ja tez mam baw... 13.02.07, 23:22
              > nie raczej jestes przebierancem raz udajacym kobitke a raz chlopa. nie pierwszy
              > to przypadek na tym forum i nie ostatni.

Nie wiem, za kogo mnie bierzesz, ale sie mylisz.

> a rozumiem ty jestes chrzescijanski zyd,ktory czyta Biblie i zna sie na kazdej
              > jej ksiedze:))

Nie mam zielonego pojecia, skad ty bierzesz takie wiadomosci. Niestety - dzisiaj
              pudlo po raz trzeci.
              • i-love-2-ski Re: Ja tez mam baw... 13.02.07, 23:33
                opalit napisała:

>
                > Nie wiem, za kogo mnie bierzesz, ale sie mylisz.

no tosmy sobie juz wyjasnili:jestes zalogowany jako kobieta a w realu jestes
                chlopem. troche to malo jasne,ale przyjmuje do wiadomosci.

>
                > >
                >
                > Nie mam zielonego pojecia, skad ty bierzesz takie wiadomosci. Niestety - dzisia
                > j
                > pudlo po raz trzeci.

widze,ze nie pamietasz swych wlasnych slow na temat czytania Biblii,ktora
                polecasz jako znawca tematu. no wiesz jesli juz nie rozumiesz co sam piszesz to
                rzeczywiscie zle z toba.
                • sol4000 Re: Ja tez mam baw... 13.02.07, 23:59
                  i-love-2-ski napisała:

> no tosmy sobie juz wyjasnili:jestes zalogowany jako kobieta a w realu jestes
                  > chlopem.

to tak jak twoj krystian-:)))
                  tez przeciez jest zalogowany jako "panienka"!!!

ty jednak bylas, jestes i pozostaniesz glupia jak kamasz krystianki!-:)))
                  dotego chamka nieprzecietna! bazar ruzyckiego to ty czasem odwiedzasz?
                  pewnie juz na twoje pyzy i chetnych nie ma?-:)
                • adnanhasan opalit przecia ta skicostam 14.02.07, 00:10
                  jest lepsza od UB , albo i od samego maciarewiczoskiego :)))
                  no dajcie spokoj ludzie :))))))))))))))
                  • sol4000 Re: opalit przecia ta skicostam 14.02.07, 00:16
                    lepsza?
                    po prostu robi to co zawsze robila, ale przede wszystkim zeby z wprawy nie
                    wyjsc-:)))
                    • adnanhasan Re: opalit przecia ta skicostam 14.02.07, 00:18
                      sol4000 napisał:

> lepsza?
                      > po prostu robi to co zawsze robila, ale przede wszystkim zeby z wprawy nie
                      > wyjsc-:)))
                      tak tak :) cwiczy systematycznie , to takie znane zalecenie psychiatry u ktorego
                      sie leczy z traumy jakiej doznala po ucieczce z wiochy w wielki swiat :)
                      • sol4000 Re: opalit przecia ta skicostam 14.02.07, 00:31
                        z wiochy? cos ty!
                        ana stoliczna baba, z samego czerniakowa!!!-:))) sama sie tu kiedys chwalila-
                        :))) na bazar rozyckiego to ona tylko dojezdzala jak pyzy miala!-:))))

musze ja przy jakiejs okazji zapytac, czy za moim zbiorkiem poezji nie teskni-:)
                        • adnanhasan aa to juz rozumie skad ten pysk wiecznie rozdarty 14.02.07, 00:35
                          sol4000 napisał:

> z wiochy? cos ty!
                          > ana stoliczna baba, z samego czerniakowa!!!-:))) sama sie tu kiedys chwalila-
                          > :))) na bazar rozyckiego to ona tylko dojezdzala jak pyzy miala!-:))))
                          >
                          > musze ja przy jakiejs okazji zapytac, czy za moim zbiorkiem poezji nie teskni-:
                          > )

musi uczyla sie tam jarmarczenia z kolezankami przekupkami, no tak to dobra
                          szkole dostala co widac i slychac, a przypuszczam ze takze i czuc :)))
                          • sol4000 Re: aa to juz rozumie skad ten pysk wiecznie rozd 14.02.07, 00:52
                            adnanhasan napisał:

> a przypuszczam ze takze i czuc :)))

to wlasnie dlatego staram sie trzymac od tej kobiety zdaleka!!!-:)))

posluchaj hasancostam co ty za hasan jestes? dopiero teraz to zauwazylem-:)
                            • adnanhasan Re: aa to juz rozumie skad ten pysk wiecznie rozd 14.02.07, 00:55
                              sol4000 napisał:

> adnanhasan napisał:
                              >
                              >
                              > > a przypuszczam ze takze i czuc :)))
                              >
                              >
                              > to wlasnie dlatego staram sie trzymac od tej kobiety zdaleka!!!-:)))
                              >
                              > posluchaj hasancostam co ty za hasan jestes? dopiero teraz to zauwazylem-:)

nie imie czyni przyjaciela :))
                              • sol4000 Re: aa to juz rozumie skad ten pysk wiecznie rozd 14.02.07, 01:05
                                a czy ja sie odwracalem od ciebie, odpychalem cie, reki nie chcialem ci podac??
                                cos ty, ja nie taki!!!-:)))
                                • adnanhasan Re: aa to juz rozumie skad ten pysk wiecznie rozd 14.02.07, 01:14
                                  sol4000 napisał:

> a czy ja sie odwracalem od ciebie, odpychalem cie, reki nie chcialem ci podac??
                                  > cos ty, ja nie taki!!!-:)))

wiem, wiem sol i dlatego jestes ewenementem na ty forum :))
                                  • sol4000 Re: aa to juz rozumie skad ten pysk wiecznie rozd 14.02.07, 01:27
                                    mowisz ze "ewenementem" jestem? mam nadzieje, ze nie masz nic zlego na mysli-:))
                                    ok! nie mam nic przeciwko temu, by byc ewenementem-:))))

a terz nocka kawka i dobranoc!
                                    pije taka... specjalna kawe na noc-:))
                • krystian71 podrzucam linka , he,he napisAlam 14.02.07, 12:36
                  • Re: prosze o odpowiedz!!
                  opalit 09.12.06, 00:30 odpowiedz
                  napisalam... teraz czekam na zainteresowanie uczestnikow... I czekam na
                  umieszczenie
                  tutaj fotek, ktore wyslalam, przez moderatora...
                  • adnanhasan Re: podrzucam linka , he,he napisAlam 14.02.07, 13:02
                    krystian71 napisała:

> • Re: prosze o odpowiedz!!
                    > opalit 09.12.06, 00:30 odpowiedz
                    > napisalam... teraz czekam na zainteresowanie uczestnikow... I czekam na
                    > umieszczenie
                    > tutaj fotek, ktore wyslalam, przez moderatora...
                    >
                    krystian71 napisała:
                    a ty obojga plci jestes ? >
    • grzegorz1948 Re: ale sie ubawilem. 13.02.07, 23:48
      pisssmaker ! Ale przestan z tymi wyglupami bo juz myslalem zes poslubil Dane i
      razem smiejecie sie do placka.
    • o_brother1 Re: ale sie ubawilem. 14.02.07, 01:28
      Ci zydzi sa dla zioncow zydowskim talibanem.Tylko patrzec kiedy uruchomia
      Auschwitz dla nich.
      • 1ja Re: Gdyby nie oni + 14.02.07, 13:53
        bylbys jajnikiem.
    • l.o.r.t.e.a A nuż się nawinie jakieś arabskie dziecko i 14.02.07, 15:41
      będzie można mu wpakować cały magazynek a potem powiedzieć "to był wyjątkowo groźny (6-letni) terrorysta".
      • j-k Jesli byl owiniety Semtexem 14.02.07, 17:23
        l.o.r.t.e.a napisał:

> będzie można mu wpakować cały magazynek a potem powiedzieć "to był wyjątkowo
        groźny (6-letni) terrorysta".
        >

Gdyz "dzielny" tatus i mamusia go tym swinstwem owineli...
        to byl, prawda?
        • j-k PS... 14.02.07, 17:24
          TAK... dla tarczy antyrakietowej w Polsce...!!!
    • o_brother1 Re: ale sie ubawilem. 14.02.07, 18:20
      Haredim-Zydzi bo tak sie nazywaja wiedza ze to za sprawa syjonistow do piecow
      ich wozili.Oni byli najbiedniejsza warstwa,nie asymilowali sie,wyksztalcili
      yidisz jezyk ni to pies ni wydra-polaczenie wszystkich jezykow na okolo z
      przewaga niemieckiego,widocznie ich troche pozostalo skoro sie rozmnozyli.
      Wrogiem ich najwiekszym jest Izrael bo tam sa wysmiewani i traktowani jak
      najgorszy smiec.Trzeba tez przyznac ze ci haredim maja przewrotne pomysly jak
      np.wprowadzili aby po ulicach kobiety chodzily jedna strona a mezczyzni druga
      aby sie czasami nie adultrowac.W autobusach kobiety nie moga jezdzic a jak juz
      to musza isc do tylu i udawac ze ich tam nie ma.Dziwna sekta ale nie znaczy aby
      ich zionce katowali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka