i-love-2-ski 02.03.07, 02:15 simba w calej krasie:) bergoiata.org/fe/africa03/Silhouette,%20African%20Lion.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: miedzynarodowe dobranoc 02.03.07, 02:18 A kiedy dasz w koncu swoje zdjecie, czyli Pumbe? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: miedzynarodowe dobranoc 02.03.07, 02:27 absztyfikant napisał: > A kiedy dasz w koncu swoje zdjecie, czyli Pumbe? > przyjaciele juz je maja,ba nawet sie spotkamy w czerwcu kiedy bede. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: miedzynarodowe dobranoc 02.03.07, 02:33 dla tych co kochaja Afryke dedykuje ten musical,jest naprawde wspanialy jak wspaniala jest Afryka,nieujarzmiona,dzika i broniaca sie przed wplywami innych kultur. www.youtube.com/watch?v=eSZGtGJ7uzg Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: miedzynarodowe dobranoc 02.03.07, 03:16 www.gayot.com/images/travel/sydney/sydneyopera.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: miedzynarodowe dobranoc 02.03.07, 03:24 www.youtube.com/watch?v=_LOhQTtStHI Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: miedzynarodowe dobranoc 02.03.07, 03:29 bb chociaz wesz jak kocham aussies i sydney opera house jest jednym z najpiekniejszych budynkow jak sie laduje w sydney:)))) to musze z przykroscia stwierdzic,ze akustyka w tym budynku jakis czas temu byla okropnie podla,mam nadzieje,ze ja poprawiono:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant bzdury wyssane z odmrozonych paluszkow 02.03.07, 03:33 www.sydneyoperahouse.com/ Opera w Sydney od momentu oddania jej do uzytku miala jedne z najlepszych parametrow dot. akustyki na swiecie. Ide o zaklad, ze nigdy w tej operze nie bylas... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: bzdury wyssane z odmrozonych paluszkow 02.03.07, 03:41 absztyfikant napisał: > www.sydneyoperahouse.com/ > Opera w Sydney od momentu oddania jej do uzytku miala jedne z najlepszych > parametrow dot. akustyki na swiecie. Ide o zaklad, ze nigdy w tej operze nie > bylas... > a raczej ty w niej nie gosciles bo nie znasz jej mankamentow. sprawa byla glosna juz jakis czas temu. bylam tam jakies 20 lat temu i z przykroscia stwierdzilam,ze slyszalnosc w dalszych rzedach byla zadna. czy ty sadzisz,ze zaden z nas nie bywal nigdzie czy co do cholery,po co rozmawiasz na tematy,ktorych nie znasz. ja nie bylam w szczecinie a wiec sie ie wypowiadam na temat zielencow w twoim miescie,ale wiem jak dobrze sie slyszy i gdzie siedziec np w filharmonii warszawskiej,bo nawet jak na jaskole siadziesz to uslyszysz kazdy dzwiek,a w sydney tego nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Trala lala balu balu 02.03.07, 03:53 University researchers have carried out a series of acoustic tests in the concert hall of the Sydney Opera House www.sydney.edu.au/news/84.html?newsstoryid=489 W latach '50 owszem bylu spory i dyskusje. Wszystko ci sie pokickalo... en.wikipedia.org/wiki/Sydney_Opera_House Kompromitujesz sie w zastraszajacym tempie... Don't mess with the Aborigines! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Trala lala balu balu 02.03.07, 04:12 absztyfikant napisał: > University researchers have carried out a series of acoustic tests in the > concert hall of the Sydney Opera House oj kiedy ty zmadrzejesz i przestaniesz kopiowac danowy styl czas dorosnac i oddychac bez pomocy aparatow tlenowych z IL. kotus nie chce mi sie szukac,ale sprawa byla dosc glosna ,ba sama tam bylam i to stwierdzilam a twoje zdanie i twoje inwektywy w tym sa najmniej wazne. > >kompromituje sie ten co wyszukuje w google info,myslac,ze jezdzenie palcem po mapie jest rownoznaczne z rzeczywistoscia,ale tak nie jest. wsiadz kiedys w jakis samolot,polec gdzies dalej i nie piernicz co ci dana kaze,a moze dorosniesz jako niezalezny chlop w koncu kiedys. > Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: miedzynarodowe dobranoc 02.03.07, 03:40 Prawde mowiac bylem na JAKIMS koncercie...pilowali strasznie i bardziej koncentrowalem sie kiedy te tortury zafundowane przez moja sie skoncza niz na akustyce. Z tego co slyszalem akustyka byla rzeczywiscie kiepska ale podobno pare lat temu to poprawili....na ile trudno mnie powiedziec. Tak czy inaczej budowla jest wspaniala....niepowtarzalna Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: miedzynarodowe dobranoc 02.03.07, 03:45 bam_buko napisał: > Prawde mowiac bylem na JAKIMS koncercie...pilowali strasznie i bardziej > koncentrowalem sie kiedy te tortury zafundowane przez moja sie skoncza niz na > akustyce. > Z tego co slyszalem akustyka byla rzeczywiscie kiepska ale podobno pare lat > temu to poprawili....na ile trudno mnie powiedziec. > Tak czy inaczej budowla jest wspaniala....niepowtarzalna pamietam kiedys kiedy mieszkalismy w Canberra i uczylam sie angielskiego przerabialismy tekst o zlej slyszalnosci w opera house in Sydney,ale im nie wierzylam. niestety musze przyznac ,ze mieli racje jak pojechalismy tam na koncert i siedzielimy w tylnych rzedach to sluszlnosc byla zadna. budynek jest rzeczywiscie spektakularny,no i swietnie wkomponowany w zatoke,ale w koncu nie tylko o architekture tu chodzi:)) Sydney jest zreszta przesliczne,ale i Canberra jest ladna,nowoczesna tyle,ze mala. hej nie myslicie o powrocie do good ol USA:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: miedzynarodowe dobranoc 02.03.07, 04:00 i-love-2-ski napisała: > hej nie myslicie o powrocie do good ol USA:)))) zeby to bylo 10 lat temu,nawet chwili bym sie nie zastanawial ... tutaj jest taki blogi spokuj.... mysle z przerazeniem,ze chyba sie zarazilem Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: miedzynarodowe dobranoc 02.03.07, 04:07 bam_buko napisał: > i-love-2-ski napisała: > > > hej nie myslicie o powrocie do good ol USA:)))) > > zeby to bylo 10 lat temu,nawet chwili bym sie nie zastanawial ... > tutaj jest taki blogi spokuj.... mysle z przerazeniem,ze chyba sie zarazilem I know no i te ciagle tea time:)),ale to wszystko kwestia przyzwyczajenia bo w koncu NYC tez zle ie jest:) pozdr i uciekam na lampke wina. u nas jakies ciagle zle pogody,ale wiosna juz za pasem,tyle,ze sezon narciarski w tym roku do bani:) trzym sie bb i nie dawaj sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś