blazare1 05.03.07, 23:41 Dawno mnie tu nie było, nie sądzicie? Wiem, wiem.. Już widzę te pełne radości spojrzenia, moc całusów, czułe uściski, okrzyki: "gdzieś ty się u licha podziewał", szampana na powitanie... Spokojnie. Ja tylko na chwilę :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 05.03.07, 23:43 HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABIBI! Jesli to ty, to chyba cie usciskam:) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Witam Was misiaczki... 05.03.07, 23:45 absztyfikant napisał: > HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABIBI! Jesli to ty, to chyba cie usciskam:) Siemka, Absztyś. Ja tylko na momencik. Widzę, że gdy zrezygnowałem z pisania, zniknął też ten idiota produkujący setki kretyńskich postów, którego braliście za mnie [kakauko], dlatego nie chcę znowu sprowadzać na was armagedonu :] Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 05.03.07, 23:48 Wiesz, ja mysle, ze ty byles jednak caly czas z nami:))) Poza tym to twoje alter ego bywalo zabawne... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Witam Was misiaczki... 05.03.07, 23:50 absztyfikant napisał: > Wiesz, ja mysle, ze ty byles jednak caly czas z nami:))) Poza tym to twoje > alter ego bywalo zabawne... ;P Absztyś, mówię zupełnie poważnie, nigdy nie miałem żadnych związków z osobnikiem, który wysyłał tu setki pozbawionych treści postów. Byc może moje elokwencja nie jest porażająca, ale chyba też nie woła o pomstę do nieba. Twoja wyraźnie zła wola, która kazała ci utożsamiać mnie z gościem nie potrafiącym napisać poprawnie jednego zdania w języku polskim daje mi dużo do myślenia, podobnie jak fakt, że gdy 'usunąłem się' z forum, ten debil także przestał pisać. Zbieg okoliczności? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 05.03.07, 23:55 > Absztyś, mówię zupełnie poważnie, nigdy nie miałem żadnych związków z > osobnikiem, który wysyłał tu setki pozbawionych treści postów. To jest akurat najmniej istotne. EOT. >Byc może moje > elokwencja nie jest porażająca, Nie badz taki skromniacha:P Cala forumowa holotka wiadomej proweniencji do piet ci nie dorasta. To nie jest komplement, to konstatacja. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:19 wypuscili cie na krotki urlop habibi? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:20 dana33 napisała: > wypuscili cie na krotki urlop habibi? Przepustkę dali mi w nagrodę za dobre sprawowanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:23 Wpadaj czesciej. Wiesz pzrzeciez, ze cie bardzo lubie:) Zebys ty wiedzial jak Dana tesknila za toba. Czlowieniu.... Ciagle tylko habibi i habibi:))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:26 absztyfikant napisał: > i habibi:))))))))))))))))))))))))))))))))) Danka nigdy nie wybaczy mi tych artykułowanych publicznie posądzeń o wysługiwanie się izraelskim służbom :P.. Ale to było takie zabawne, że nie mogłem sobie dać na wstrzymanie. Zresztą dzięki temu dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:29 absztyfikant napisał: > Wyslugiwanie?:))))) Zmieńmy temat... :] Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:26 wyschlam na szczape z tesknoty... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:29 450 kg, juz nie 500. I to wszystko przez ciebie habibi. Musielismy zrucic sie na nowa garderobe dla Danki:) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:30 absztyfikant napisał: > nowa garderobe dla Danki:) Dana, dzięki mnie masz nowe stringi. Całus się należy :] Odpowiedz Link Zgłoś
pissmaker Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:50 Powitac blazarka powitac . Manisz ma . Majne lim ? Akol beseder ba rosz ? ;) -------------------------------------- Widziałem w Bnei Braku na ulicy szczury - wielkie szczury. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:52 LOL, a jednak się myliłem. Idiota ciągle czyta to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pissmaker Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 01:00 Posluchaj chlopie - mam w dupie co o mnie myslisz , ale nie obrazaj mnie, tak jak ja ciebie nie obrazam. Chcesz wojny ? To bedziesz ja mial. -------------------------------------- Widziałem w Bnei Braku na ulicy szczury - wielkie szczury. Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:53 blazare1 napisał: > absztyfikant napisał: > > > nowa garderobe dla Danki:) > > Dana, dzięki mnie masz nowe stringi. Całus się należy :] Tylko na nowe stringi sie zrzucili!? A co z gora!? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 01:02 Jak Fredzio sprzeda pierwsza partie swietej wody z Jordanu, to bedzie gora. Trumna Jezusa nie znalazla chetnych:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 01:07 Tam w gorze ponad nami, bardzo sie zachmurzylo. Bedzie burza! A Dana, poki co, niech siedzi za komputerem to nie bedzie widac, ze nie ma jeszcze gory.:):) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 01:03 annamarta8 napisała: > > > > > > > Tylko na nowe stringi sie zrzucili!? A co z gora!? na gorze tez stringi,tyle,ze luzno powiewajace:)) hej sis czy u was tez tak pi....i (u know),u nas trudno utrzymac sie na nogach a zimno,ze czlowiek po paru minutak sztywnieje caly;)nawet mnie dzisiaj zmoglo,mialam siem pocic w gymie,ale mi sie nie chcialo odgrzebywac samochodu. chyba sie starzeje:))) PIS sis:)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 01:04 Wiemy, wiemy! >chyba sie starzeje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 01:06 absztyfikant napisał: > Wiemy, wiemy! > > >chyba sie starzeje:))) > ty tez jestes sis,a tego NIE WIEMY,no to witaj w gronie marycha. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 01:08 Palisz trwake?:) Chyba cie polubie:P Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 01:14 i-love-2-ski napisała: > absztyfikant napisał: > > > Wiemy, wiemy! > > > > >chyba sie starzeje:))) > > > > ty tez jestes sis,a tego NIE WIEMY,no to witaj w gronie marycha. Absztyfikant dzisiaj jest jak zywe srebro. Wszedzie siem udziela - taka z niego dusza towarzystwa :) Dobrego slowa uzylas - wiatr poprostu p.zdzi!!! Za to w domusiu milusio i cieplutko. Miej sie dobrze i nigdzie nie wychodz, bo szkoda zdrowia.:) Odpowiedz Link Zgłoś