Dodaj do ulubionych

Witam Was misiaczki...

05.03.07, 23:41
Dawno mnie tu nie było, nie sądzicie? Wiem, wiem.. Już widzę te pełne radości
spojrzenia, moc całusów, czułe uściski, okrzyki: "gdzieś ty się u licha
podziewał", szampana na powitanie... Spokojnie. Ja tylko na chwilę :P
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 05.03.07, 23:43
      HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABIBI! Jesli to ty, to chyba cie usciskam:)
      • blazare1 Re: Witam Was misiaczki... 05.03.07, 23:45
        absztyfikant napisał:

> HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABIBI! Jesli to ty, to chyba cie usciskam:)

Siemka, Absztyś. Ja tylko na momencik. Widzę, że gdy zrezygnowałem z pisania,
        zniknął też ten idiota produkujący setki kretyńskich postów, którego braliście
        za mnie [kakauko], dlatego nie chcę znowu sprowadzać na was armagedonu :]
        • absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 05.03.07, 23:48
          Wiesz, ja mysle, ze ty byles jednak caly czas z nami:))) Poza tym to twoje
          alter ego bywalo zabawne... ;P
          • blazare1 Re: Witam Was misiaczki... 05.03.07, 23:50
            absztyfikant napisał:

> Wiesz, ja mysle, ze ty byles jednak caly czas z nami:))) Poza tym to twoje
            > alter ego bywalo zabawne... ;P

Absztyś, mówię zupełnie poważnie, nigdy nie miałem żadnych związków z
            osobnikiem, który wysyłał tu setki pozbawionych treści postów. Byc może moje
            elokwencja nie jest porażająca, ale chyba też nie woła o pomstę do nieba. Twoja
            wyraźnie zła wola, która kazała ci utożsamiać mnie z gościem nie potrafiącym
            napisać poprawnie jednego zdania w języku polskim daje mi dużo do myślenia,
            podobnie jak fakt, że gdy 'usunąłem się' z forum, ten debil także przestał
            pisać. Zbieg okoliczności?
            • absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 05.03.07, 23:55
              > Absztyś, mówię zupełnie poważnie, nigdy nie miałem żadnych związków z
              > osobnikiem, który wysyłał tu setki pozbawionych treści postów.

To jest akurat najmniej istotne. EOT.

>Byc może moje
              > elokwencja nie jest porażająca,

Nie badz taki skromniacha:P Cala forumowa holotka wiadomej proweniencji do piet
              ci nie dorasta. To nie jest komplement, to konstatacja.
              • dana33 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:19
                wypuscili cie na krotki urlop habibi?
                • blazare1 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:20
                  dana33 napisała:

> wypuscili cie na krotki urlop habibi?

Przepustkę dali mi w nagrodę za dobre sprawowanie :P
                  • absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:23
                    Wpadaj czesciej. Wiesz pzrzeciez, ze cie bardzo lubie:)

Zebys ty wiedzial jak Dana tesknila za toba. Czlowieniu.... Ciagle tylko habibi
                    i habibi:)))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • blazare1 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:26
                      absztyfikant napisał:

> i habibi:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Danka nigdy nie wybaczy mi tych artykułowanych publicznie posądzeń o
                      wysługiwanie się izraelskim służbom :P.. Ale to było takie zabawne, że nie
                      mogłem sobie dać na wstrzymanie. Zresztą dzięki temu dowiedziałem się wielu
                      ciekawych rzeczy...
                      • absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:28
                        Wyslugiwanie?:)))))
                        • blazare1 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:29
                          absztyfikant napisał:

> Wyslugiwanie?:)))))

Zmieńmy temat... :]
                    • dana33 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:26
                      wyschlam na szczape z tesknoty... :))))
                      • absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:29
                        450 kg, juz nie 500. I to wszystko przez ciebie habibi. Musielismy zrucic sie na
                        nowa garderobe dla Danki:)
                        • blazare1 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:30
                          absztyfikant napisał:

> nowa garderobe dla Danki:)

Dana, dzięki mnie masz nowe stringi. Całus się należy :]
                          • pissmaker Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:50
                            Powitac blazarka powitac . Manisz ma . Majne lim ? Akol beseder ba rosz ? ;)
                            --------------------------------------
                            Widziałem w Bnei Braku na ulicy szczury - wielkie szczury.
                            • blazare1 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:52
                              LOL, a jednak się myliłem. Idiota ciągle czyta to forum.
                              • pissmaker Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 01:00
                                Posluchaj chlopie - mam w dupie co o mnie myslisz , ale nie obrazaj mnie, tak jak ja ciebie nie obrazam.
                                Chcesz wojny ? To bedziesz ja mial.
                                --------------------------------------
                                Widziałem w Bnei Braku na ulicy szczury - wielkie szczury.
                          • annamarta8 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 00:53
                            blazare1 napisał:

> absztyfikant napisał:
                            >
                            > > nowa garderobe dla Danki:)
                            >
                            > Dana, dzięki mnie masz nowe stringi. Całus się należy :]

Tylko na nowe stringi sie zrzucili!? A co z gora!?
                            • absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 01:02
                              Jak Fredzio sprzeda pierwsza partie swietej wody z Jordanu, to bedzie gora.
                              Trumna Jezusa nie znalazla chetnych:))))))
                              • annamarta8 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 01:07
                                Tam w gorze ponad nami, bardzo sie zachmurzylo. Bedzie burza!
                                A Dana, poki co, niech siedzi za komputerem to nie bedzie widac, ze nie ma
                                jeszcze gory.:):)
                            • i-love-2-ski Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 01:03
                              annamarta8 napisała:

>
                              > >
                              > >
                              >
                              > Tylko na nowe stringi sie zrzucili!? A co z gora!?

na gorze tez stringi,tyle,ze luzno powiewajace:)) hej sis czy u was tez tak
                              pi....i (u know),u nas trudno utrzymac sie na nogach a zimno,ze czlowiek po paru
                              minutak sztywnieje caly;)nawet mnie dzisiaj zmoglo,mialam siem pocic w gymie,ale
                              mi sie nie chcialo odgrzebywac samochodu. chyba sie starzeje:)))
                              PIS sis:))
                              • absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 01:04
                                Wiemy, wiemy!

>chyba sie starzeje:)))
                                • i-love-2-ski Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 01:06
                                  absztyfikant napisał:

> Wiemy, wiemy!
                                  >
                                  > >chyba sie starzeje:)))
                                  >

ty tez jestes sis,a tego NIE WIEMY,no to witaj w gronie marycha.
                                  • absztyfikant Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 01:08
                                    Palisz trwake?:) Chyba cie polubie:P
                                  • annamarta8 Re: Witam Was misiaczki... 06.03.07, 01:14
                                    i-love-2-ski napisała:

> absztyfikant napisał:
                                    >
                                    > > Wiemy, wiemy!
                                    > >
                                    > > >chyba sie starzeje:)))
                                    > >
                                    >
                                    > ty tez jestes sis,a tego NIE WIEMY,no to witaj w gronie marycha.

Absztyfikant dzisiaj jest jak zywe srebro. Wszedzie siem udziela - taka z niego
                                    dusza towarzystwa :)
                                    Dobrego slowa uzylas - wiatr poprostu p.zdzi!!! Za to w domusiu milusio i
                                    cieplutko. Miej sie dobrze i nigdzie nie wychodz, bo szkoda zdrowia.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka