s-k-i-n 09.03.07, 16:44 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3976173.html -a mówią że to Polska jest ciemna i zacofana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujcio44 Re: Izraelski ciemnogród 09.03.07, 16:46 Jak zwykle bredzisz. Przeczytaj jeszcze raz zalinkowany tekst i sprawdź w encyklopedii hasło "Druzowie". Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: druzowie to nie są żydzi 09.03.07, 16:52 w Izraelu jest ogromna ilość gwałtów i molestowań, co tam się dzieje? Dlaczego tak nie szanują kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: druzowie to nie są żydzi 09.03.07, 16:56 i nawet na homoparadę w Jerozolimie nie dali zezwolenia! Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a A propos Druzów? Kim oni w końcu są? Jedne 09.03.07, 17:23 ródła podają że to muzułmanie, a inne że chrześcijanie? Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: A propos Druzów? Kim oni w końcu są? Jedne 09.03.07, 17:57 to sekta wyrosła na pograniczu tych religii Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Kika i jej ciemnogród?+ 09.03.07, 18:14 "Miss Izraela: Rezygnuję, krewni chcą mnie zabić asz2007-03-09, ostatnia aktualizacja 2007-03-09 17:49 Krewni siedemnastoletniej finalistki konkursu na Miss Izraela uznali, że dziewczyna przynosi hańbę rodzinie i wynajęli płatnych morderców. Doaa Fares oświadczyła, że w obawie o własne życie zmuszona jest wycofać się z zawodów - pisze "The Times". - Moje życie jest o wiele ważniejsze od tego konkursu, jednak rezygnowanie z własnych marzeń przychodzi mi bardzo trudno - wyjaśniła Doaa. Pochodząca z druzyjskiej wioski piękność zmieniła imię na Angelina i dotarła do finałów konkursu Miss Israel. - Sędziowie byli bardzo zdziwieni, gdy dowiedzieli się, że jestem druzyjką. Zapytali się, czy nie będzie jakichś problemów ze strony mojej rodziny. Odpowiedziałam, że wszyscy mnie wspierają - opowiadała dziewczyna "Timesowi". Doaa miała wsparcie najbliższych, musiała jednak wiedzieć, że występy w bikini rozwścieczą pozostałych członków konserwatywnej muzułmańskiej społeczności - pisze "The Times"." <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Re: druzowie to nie są żydzi kika113 09.03.07, w Izraelu jest ogromna ilość gwałtów i molestowań, co tam się dzieje? Dlaczego tak nie szanują kobiet? <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Czytac umiesz?: pl.wikipedia.org/wiki/Druzowie Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: ?+ 09.03.07, 18:40 Taak?: tvp.pl/1740,20070228465756.strona www.kurier.lublin.pl/index.php?name=News&file=article&sid=35881 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=56552715 Odpowiedz Link Zgłoś
lo-lo Re: ?+ smacznego n/t 09.03.07, 19:22 1ja napisał: > A mnie gowno obchodzi co cie interesuje. > Odpowiedz Link Zgłoś
lo-lo Juz tak nie dzieku he he 09.03.07, 20:08 Ja lubuie wieprzowinke, tobie zostawilem to co sam napisales jarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: 1jaja-przepraszam ja sie jakam. 09.03.07, 19:03 W wojsku sluza?! to sa obywatelami Izraela.Dana tez nie jest Zydowka(czort wie co ona tam jest jezeli ma 10 paszportow)a walczy z gojami.Ty sam cos jest ni pies ni suka a tez podszywasz sie pod narod wybrany.A tys jest tylko obrany z przyzwoitosci. No dalej ciolo opa, oma,folksdoucz itd no wysil sie troche Odpowiedz Link Zgłoś
1ja [...] 09.03.07, 19:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Kika i jej ciemnogród?+ 09.03.07, 21:59 Drogi kolego czytałam o przemocy wobec kobiet w Izraelu wcześniej i nie o tej Druzyjce ale o Żydówkach, które sa nagminnie molestowane, a nawet gwałcone. Swego czasu mogliście nauczyć się od Polaków jak zachowują się gentemeni wobec kobiet, ale już zapomnieliście na Wschodzie o dobrych manierach. Widać u was ciemnogród do potęgi. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Izraelski ciemnogród 09.03.07, 20:16 To wszytko przez Jerozlimskiego Biskupa Sabach co nie pozwolil jej isc w Bikini Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Izraelski ciemnogród 09.03.07, 20:23 arabstwo morduje swoich bab i nazucaja na jwrejow. Polska Kaczorska Leperska Rydzka byla i zostanie ciemna Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Izraelski ciemnogród 09.03.07, 22:01 Drogi kolego czytałam o przemocy wobec kobiet w Izraelu wcześniej i nie o tej Druzyjce ale o Żydówkach, które sa nagminnie molestowane, a nawet gwałcone. Swego czasu mogliście nauczyć się od Polaków jak zachowują się gentemeni wobec kobiet, ale już zapomnieliście na Wschodzie o dobrych manierach. Widać u was ciemnogród do potęgi. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: molestowanie w kraju dzentelmenow+ 09.03.07, 22:11 tutaj: www.wiadomosci24.pl/tag/Molestowanie tvp.pl/1740,20070228465756.strona www.kosciol.pl/pedofilia praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,74785,3784709.html www.google.se/search?q=molestowanie&hl=sv&rlz=1T4GGLJ_svSE210SE210&start=10&sa=N wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3890312.html Dalej sobie sama poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: molestowanie w kraju dzentelmenow+ 09.03.07, 22:17 Powinieneś porównać statystyki, wtedy pogadamy :), ja twoich "makaroników" nie rozczytam, więc masz przewagę informacyjną :) Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: molestowanie w Izraelu 09.03.07, 22:24 Skandal w elektrowni jądrowej Debatę na temat męskiego szowinizmu w Izraelu, gdzie w ostatnich latach mnożą się skandale seksualne, podgrzał nowy przypadek Wysokiemu rangą pracownikowi elektrowni atomowej zarzucono molestowanie podwładnych. Izraelczycy szukają wyjaśnienia tego zjawiska w początkach swego państwa. Społeczeństwem wstrząsnęły zarzuty molestowania seksualnego wysunięte pod adresem wysokiego rangą pracownika elektrowni jądrowej w mieście Dimona. Izraelczycy upatrują źródła tego zjawiska w męskim szowinizmie, który jest głęboko zakorzeniony w siłach zbrojnych i polityce. Nad ośrodkiem atomowym w Dimonie pieczę sprawuje izraelskie ministerstwo obrony. Nie ma w państwie żydowskim miejsca otoczonego większą tajemnicą. Właśnie dlatego – oraz z powodu coraz częstszych skandali seksualnych – ostatnie informacje zszokowały społeczeństwo. Wiele młodych kobiet-żołnierzy w wieku od 18 do 20 lat, które odbywają czynną 20-miesięczną służbę w obiektach nuklearnych, złożyło skargę przeciwko jednemu z najwyższych rangą pracowników, oskarżając go o molestowanie seksualne. Ze śledztwa w ministerstwie obrony wynika, że zarzuty dotyczą przypadków molestowania słownego. Wygląda na to, że oskarżony pracownik miał zwyczaj niezwykle często zachwalać swoje ciało. W społeczeństwie izraelskim jest o czym dyskutować, a mimo to kwestia molestowania seksualnego stała się w ostatnich dniach tematem numer jeden podczas spotkań towarzyskich i tak zwanych "parlamentów" – w piątkowe poranki (to początek weekendu w Izraelu) grupy przyjaciół zbierają się w kawiarniach, aby komentować bieżącą sytuację w kraju. Poeta Jonathan Gefen, siostrzeniec słynnego generała i bohatera izraelskiego Mosze Dajana, komentuje, że gdyby żył jego wujek, na pewno już by go pozwało do sądu kilkadziesiąt kobiet. – Bez wątpienia był znacznie bardziej atrakcyjny niż obecny prezydent Mosze Kacaw, oskarżony o zgwałcenie sekretarki i molestowanie trzech innych kobiet – mówi. Przez dziesięciolecia bardzo często plotkowano na temat kontaktów pracowników na wyższych stanowiskach w wojsku i polityce z asystentkami. Znana dziennikarka gazety "Haarec" Awirmama Golan podkreśla, że "w społeczeństwie, które starało się pokazać od silnej strony, takie zachowania były raczej tolerowane". – W dni powszednie ważni urzędnicy i ojcowie rodzin spotykają się w obozach lub bazach wojskowych z młodymi kobietami-żołnierzami, które po raz pierwszy przez długi czas znajdują się z dala od domu, i pracują z nimi dzień i noc. Często molestowanie było nie do uniknięcia – wyjaśnia Golan. 66.102.9.104/search?q=cache:YiO0sSDE- 9EJ:wiadomosci.onet.pl/1394837,2678,kioskart.html+molestowanie+w+izraelskim+wojs ku&hl=pl&lr=lang_pl&strip=1 Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: molestowanie w kraju dzentelmenow+ 09.03.07, 23:25 malo ci przykladow bez tasiemcow: www.google.se/search?sourceid=navclient&hl=sv&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLJ_svSE210SE210&q=molestowanie to se czytaj sama bez propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Izraelski ciemnogród i dzicz 09.03.07, 22:36 od arabstwa roznia sie nazwa religi jedni i drudzy to dzicz bliskowschodnia zlodziejstwo,zbrodnia,dyskryminacja, rasizm...... jest sankcjonowana przez ich otumaniajace ksiegi i akceptowana przez te dzikie azjatyckie ludy jako sposob na zycie Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Izraelski ciemnogród i dzicz+ 09.03.07, 23:11 ty sie musisz dobrze na tym znac. dzicz nadwislanska,a teraz moska pulsowata z USA. Odpowiedz Link Zgłoś