Dodaj do ulubionych

Izraelski ciemnogród

09.03.07, 16:44
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3976173.html
-a mówią że to Polska jest ciemna i zacofana...
Obserwuj wątek
    • wujcio44 Re: Izraelski ciemnogród 09.03.07, 16:46
      Jak zwykle bredzisz. Przeczytaj jeszcze raz zalinkowany tekst i sprawdź w
      encyklopedii hasło "Druzowie".
    • aaki druzowie to nie są żydzi 09.03.07, 16:50
      • kika113 Re: druzowie to nie są żydzi 09.03.07, 16:52
        w Izraelu jest ogromna ilość gwałtów i molestowań, co tam się dzieje? Dlaczego
        tak nie szanują kobiet?
        • s-k-i-n Re: druzowie to nie są żydzi 09.03.07, 16:56
          i nawet na homoparadę w Jerozolimie nie dali zezwolenia!
      • l.o.r.t.e.a A propos Druzów? Kim oni w końcu są? Jedne 09.03.07, 17:23
        ródła podają że to muzułmanie, a inne że chrześcijanie?
        • s-k-i-n Re: A propos Druzów? Kim oni w końcu są? Jedne 09.03.07, 17:57
          to sekta wyrosła na pograniczu tych religii
      • lo-lo To bylo w Izraelu a jakie plemie a kogo to obchodz 09.03.07, 18:35
    • 1ja Re: Kika i jej ciemnogród?+ 09.03.07, 18:14
      "Miss Izraela: Rezygnuję, krewni chcą mnie zabić
      asz2007-03-09, ostatnia aktualizacja 2007-03-09 17:49
      Krewni siedemnastoletniej finalistki konkursu na Miss Izraela uznali, że
      dziewczyna przynosi hańbę rodzinie i wynajęli płatnych morderców. Doaa Fares
      oświadczyła, że w obawie o własne życie zmuszona jest wycofać się z zawodów -
      pisze "The Times".
      - Moje życie jest o wiele ważniejsze od tego konkursu, jednak rezygnowanie z
      własnych marzeń przychodzi mi bardzo trudno - wyjaśniła Doaa. Pochodząca z
      druzyjskiej wioski piękność zmieniła imię na Angelina i dotarła do finałów
      konkursu Miss Israel.

- Sędziowie byli bardzo zdziwieni, gdy dowiedzieli się, że jestem druzyjką.
      Zapytali się, czy nie będzie jakichś problemów ze strony mojej rodziny.
      Odpowiedziałam, że wszyscy mnie wspierają - opowiadała dziewczyna "Timesowi".
      Doaa miała wsparcie najbliższych, musiała jednak wiedzieć, że występy w bikini
      rozwścieczą pozostałych członków konserwatywnej muzułmańskiej społeczności -
      pisze "The Times"."

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
      Re: druzowie to nie są żydzi
      kika113 09.03.07,

w Izraelu jest ogromna ilość gwałtów i molestowań, co tam się dzieje? Dlaczego
      tak nie szanują kobiet?

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Czytac umiesz?:
      pl.wikipedia.org/wiki/Druzowie
      • 1ja Re: P.S+ 09.03.07, 18:17
        Wybiez w Googlu haslo"gwalciciele".
        • 1ja Re:Pmoge+ 09.03.07, 18:18
          Tutaj:
          www.jezioro-biale.pl/?news=53
          • lo-lo Prezydent Izraela jest lepszy w molestowaniu n/t 09.03.07, 18:34
            • 1ja Re: ?+ 09.03.07, 18:40
              Taak?:
              tvp.pl/1740,20070228465756.strona
              www.kurier.lublin.pl/index.php?name=News&file=article&sid=35881
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=56552715
              • lo-lo Mnie interesuja tylko prezydenci wiec sie nie 09.03.07, 18:43
                wysilaj.
                • 1ja Re: ?+ 09.03.07, 18:55
                  A mnie gowno obchodzi co cie interesuje.
                  • lo-lo Re: ?+ smacznego n/t 09.03.07, 19:22
                    1ja napisał:

> A mnie gowno obchodzi co cie interesuje.
                    >
                    • 1ja Re: ?+ smacznego n/t+ 09.03.07, 19:43
                      A co juz zaczales wcinac?
                      • lo-lo Juz tak nie dzieku he he 09.03.07, 20:08
                        Ja lubuie wieprzowinke, tobie zostawilem to co sam napisales jarskie.
      • grzegorz1948 Re: 1jaja-przepraszam ja sie jakam. 09.03.07, 19:03
        W wojsku sluza?! to sa obywatelami Izraela.Dana tez nie jest Zydowka(czort wie
        co ona tam jest jezeli ma 10 paszportow)a walczy z gojami.Ty sam cos jest ni
        pies ni suka a tez podszywasz sie pod narod wybrany.A tys jest tylko obrany z
        przyzwoitosci.
        No dalej ciolo opa, oma,folksdoucz itd no wysil sie troche
        • 1ja [...] 09.03.07, 19:07
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • kika113 Re: Kika i jej ciemnogród?+ 09.03.07, 21:59
        Drogi kolego czytałam o przemocy wobec kobiet w Izraelu wcześniej i nie o tej
        Druzyjce ale o Żydówkach, które sa nagminnie molestowane, a nawet gwałcone.
        Swego czasu mogliście nauczyć się od Polaków jak zachowują się gentemeni wobec
        kobiet, ale już zapomnieliście na Wschodzie o dobrych manierach. Widać u was
        ciemnogród do potęgi.
    • ossey Re: Ciemnota z tych pogan 09.03.07, 19:48

• polani Re: Izraelski ciemnogród 09.03.07, 20:16
      To wszytko przez Jerozlimskiego Biskupa Sabach co nie pozwolil jej isc w Bikini
    • polani Re: Izraelski ciemnogród 09.03.07, 20:23
      arabstwo morduje swoich bab i nazucaja na jwrejow.
      Polska Kaczorska Leperska Rydzka byla i zostanie ciemna
      • kika113 Re: Izraelski ciemnogród 09.03.07, 22:01
        Drogi kolego czytałam o przemocy wobec kobiet w Izraelu wcześniej i nie o tej
        Druzyjce ale o Żydówkach, które sa nagminnie molestowane, a nawet gwałcone.
        Swego czasu mogliście nauczyć się od Polaków jak zachowują się gentemeni wobec
        kobiet, ale już zapomnieliście na Wschodzie o dobrych manierach. Widać u was
        ciemnogród do potęgi.

• 1ja Re: molestowanie w kraju dzentelmenow+ 09.03.07, 22:11
          tutaj:

www.wiadomosci24.pl/tag/Molestowanie
          tvp.pl/1740,20070228465756.strona
          www.kosciol.pl/pedofilia
          praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,74785,3784709.html
          www.google.se/search?q=molestowanie&hl=sv&rlz=1T4GGLJ_svSE210SE210&start=10&sa=N
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3890312.html
          Dalej sobie sama poszukaj
          • kika113 Re: molestowanie w kraju dzentelmenow+ 09.03.07, 22:17
            Powinieneś porównać statystyki, wtedy pogadamy :), ja twoich "makaroników" nie
            rozczytam, więc masz przewagę informacyjną :)
            • kika113 Re: molestowanie w Izraelu 09.03.07, 22:24
              Skandal w elektrowni jądrowej
              Debatę na temat męskiego szowinizmu w Izraelu, gdzie w ostatnich latach mnożą
              się skandale seksualne, podgrzał nowy przypadek
              Wysokiemu rangą pracownikowi elektrowni atomowej zarzucono molestowanie
              podwładnych. Izraelczycy szukają wyjaśnienia tego zjawiska w początkach swego
              państwa.
              Społeczeństwem wstrząsnęły zarzuty molestowania seksualnego wysunięte pod
              adresem wysokiego rangą pracownika elektrowni jądrowej w mieście Dimona.
              Izraelczycy upatrują źródła tego zjawiska w męskim szowinizmie, który jest
              głęboko zakorzeniony w siłach zbrojnych i polityce.

Nad ośrodkiem atomowym w Dimonie pieczę sprawuje izraelskie ministerstwo
              obrony. Nie ma w państwie żydowskim miejsca otoczonego większą tajemnicą.
              Właśnie dlatego – oraz z powodu coraz częstszych skandali seksualnych –
              ostatnie informacje zszokowały społeczeństwo. Wiele młodych kobiet-żołnierzy w
              wieku od 18 do 20 lat, które odbywają czynną 20-miesięczną służbę w obiektach
              nuklearnych, złożyło skargę przeciwko jednemu z najwyższych rangą pracowników,
              oskarżając go o molestowanie seksualne.

Ze śledztwa w ministerstwie obrony wynika, że zarzuty dotyczą przypadków
              molestowania słownego. Wygląda na to, że oskarżony pracownik miał zwyczaj
              niezwykle często zachwalać swoje ciało.

W społeczeństwie izraelskim jest o czym dyskutować, a mimo to kwestia
              molestowania seksualnego stała się w ostatnich dniach tematem numer jeden
              podczas spotkań towarzyskich i tak zwanych "parlamentów" – w piątkowe poranki
              (to początek weekendu w Izraelu) grupy przyjaciół zbierają się w kawiarniach,
              aby komentować bieżącą sytuację w kraju.

Poeta Jonathan Gefen, siostrzeniec słynnego generała i bohatera izraelskiego
              Mosze Dajana, komentuje, że gdyby żył jego wujek, na pewno już by go pozwało do
              sądu kilkadziesiąt kobiet. – Bez wątpienia był znacznie bardziej atrakcyjny niż
              obecny prezydent Mosze Kacaw, oskarżony o zgwałcenie sekretarki i molestowanie
              trzech innych kobiet – mówi.

Przez dziesięciolecia bardzo często plotkowano na temat kontaktów pracowników
              na wyższych stanowiskach w wojsku i polityce z asystentkami. Znana dziennikarka
              gazety "Haarec" Awirmama Golan podkreśla, że "w społeczeństwie, które starało
              się pokazać od silnej strony, takie zachowania były raczej tolerowane". – W dni
              powszednie ważni urzędnicy i ojcowie rodzin spotykają się w obozach lub bazach
              wojskowych z młodymi kobietami-żołnierzami, które po raz pierwszy przez długi
              czas znajdują się z dala od domu, i pracują z nimi dzień i noc. Często
              molestowanie było nie do uniknięcia – wyjaśnia Golan.

66.102.9.104/search?q=cache:YiO0sSDE-
              9EJ:wiadomosci.onet.pl/1394837,2678,kioskart.html+molestowanie+w+izraelskim+wojs
              ku&hl=pl&lr=lang_pl&strip=1
              • 1ja Re: molestowanie w kraju dzentelmenow+ 09.03.07, 23:25
                malo ci przykladow bez tasiemcow:
                www.google.se/search?sourceid=navclient&hl=sv&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLJ_svSE210SE210&q=molestowanie
                to se czytaj sama bez propagandy.
    • puls.usa Izraelski ciemnogród i dzicz 09.03.07, 22:36
      od arabstwa roznia sie nazwa religi
      jedni i drudzy to dzicz bliskowschodnia
      zlodziejstwo,zbrodnia,dyskryminacja,
      rasizm...... jest sankcjonowana
      przez ich otumaniajace ksiegi i akceptowana
      przez te dzikie azjatyckie ludy jako sposob
      na zycie
      • 1ja Re: Izraelski ciemnogród i dzicz+ 09.03.07, 23:11
        ty sie musisz dobrze na tym znac.
        dzicz nadwislanska,a teraz moska pulsowata z USA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka