Dodaj do ulubionych

bezsensowne chamstwo

IP: *.ballistic.dialup.pol.co.uk 27.11.01, 09:08
Od jakiegos czasu przebywam na forum.Mam pytanie.Dlaczego tu tyle
chamstwa,zlosci i wzajemnego obrzucania sie blotem?Fakt,niektore posty
doprowadzaja do nerwow ale "argumentacja dupami panie kapral jeszcze nic nie
dala".Cytuje z pamieci troche niedokladnie z "Dobrego wojaka Szwejka".Moze
zamiast od razu odpowiadac poczekac chwile i przemyslec co sie pisze?Ciezko sie
przylaczyc do dyskusji gdy w okolo lataja ch.. i sk...Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Perro Re: bezsensowne chamstwo IP: *.iel.gda.pl 27.11.01, 09:59
      Zgadzam sie i dolaczam moj glos do twojego z dwiema roznicami a mianowicie:

1. chamstwo jest zawsze bezsensowne,
      2. to jest nie uniknione bo niekazdy dostrzega triumfu umyslu nad miesniami.

Pozdrawiam serdecznie,
      Perro.

• Gość: Issa Re: bezsensowne chamstwo IP: *.biol.uw.edu.pl 27.11.01, 10:04
        Jak najbardziej dolaczam sie do Waszych postow. Chamstwo uniemozliwia dyskusje,
        zniesamcza i zniecheca doi niej - po co. mOzna to samo powiedziec w ostrych,
        ale w pelni cenzuralnych slowach.
        Pozdrawaim
        • Gość: zaxon Re: bezsensowne chamstwo IP: *.friaco.access.uk.tiscali.com 27.11.01, 10:33
          Dzieki za wsparcie.
        • Gość: a Re: bezsensowne chamstwo IP: *.mutah.edu.jo 27.11.01, 10:56
          Gość portalu: Issa napisał(a):

> Jak najbardziej dolaczam sie do Waszych postow. Chamstwo uniemozliwia dyskusje,
          >
          > zniesamcza i zniecheca doi niej - po co. mOzna to samo powiedziec w ostrych,
          > ale w pelni cenzuralnych slowach.
          > Pozdrawaim
          Szanowna/y Issa
          Mam takie pytanie moze niesensowne ( dlaczego taki nik wybrales ,po arabsko Issa
          to jest imie Jezusa )
          pozdrawiam

• Gość: Perro Re: bezsensowne chamstwo IP: *.iel.gda.pl 27.11.01, 11:08
            Gość portalu: a napisał(a):

> Gość portalu: Issa napisał(a):
            >
            > > Jak najbardziej dolaczam sie do Waszych postow. Chamstwo uniemozliwia dysk
            > usje,
            > >
            > > zniesamcza i zniecheca doi niej - po co. mOzna to samo powiedziec w ostryc
            > h,
            > > ale w pelni cenzuralnych slowach.
            > > Pozdrawaim
            > Szanowna/y Issa
            > Mam takie pytanie moze niesensowne ( dlaczego taki nik wybrales ,po arabsko Iss
            > a
            > to jest imie Jezusa )
            > pozdrawiam
            >

Niem bezsensownych pytan. Pytanie moga byc natomiast nie na temat, bezcelowe,
            zlosliwe, konkretne... itd. Rzecz ma sie inaczej co do odpowiedzi!.

Pozdrawiam.
            • Gość: a Re: bezsensowne chamstwo IP: *.mutah.edu.jo 27.11.01, 11:29
              Gość portalu: Perro napisał(a):

> Gość portalu: a napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Issa napisał(a):
              > >
              >
              > Niem bezsensownych pytan. Pytanie moga byc natomiast nie na temat, bezcelowe,
              > zlosliwe, konkretne... itd. Rzecz ma sie inaczej co do odpowiedzi!.
              >
              > Pozdrawiam.

Dziekuje bardzo za wyjasnienia , mialem na mysli nie na temat.
              pozdrawiam.
              • Gość: Perro Prosba IP: *.iel.gda.pl 27.11.01, 13:48

> Gość portalu: Perro napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: a napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: Issa napisał(a):
                > > >
                > >
                > > Niem bezsensownych pytan. Pytanie moga byc natomiast nie na temat, bezcelo
                > we,
                > > zlosliwe, konkretne... itd. Rzecz ma sie inaczej co do odpowiedzi!.
                > >
                > > Pozdrawiam.
                >
                > Dziekuje bardzo za wyjasnienia , mialem na mysli nie na temat.
                > pozdrawiam.

Niki, w odroznieniu od naszych imion, kazdy z nas sam wybiera. Anonimowosc jest
                tu celowa chociazby w celu koncentracji nad trescia wypowiedzi a nie nad
                osobowoscia wypowiadajacego. Ja osobiscie bez zadnych uprzedzen ustosunkowuje sie
                tylko i wylacznie do tresci. Mam szacunek dla innych i taki sam moge dla siebie
                znalezc.

Jednak moze to mi przyjsc z trudem (wbrew moim dobrym intesjom) dla ludzi, ktore
                zmieniaja swoje niki.

Jezeli sie nie myle to Pan wystepuje z nikiem ARAB. A jezeli tak to prosilbym
                Pana o unikanie takich chwytow a jezeli nie to przepraszam i rowniez pozdrawiam.

Perro.

• Gość: Paul Re: Prosba - to u ciebie jakas obsesja ;-) IP: 208.130.53.* 27.11.01, 20:47

> Gość portalu: a napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: Perro napisał(a):
                  > >
                  > > > Gość portalu: a napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Gość portalu: Issa napisał(a):
                  > > > >
                  > > >
                  > > > Niem bezsensownych pytan. Pytanie moga byc natomiast nie na temat, be
                  > zcelo
                  > > we,
                  > > > zlosliwe, konkretne... itd. Rzecz ma sie inaczej co do odpowiedzi!.
                  > > >
                  > > > Pozdrawiam.
                  > >
                  > > Dziekuje bardzo za wyjasnienia , mialem na mysli nie na temat.
                  > > pozdrawiam.
                  >
                  > Niki, w odroznieniu od naszych imion, kazdy z nas sam wybiera. Anonimowosc jest
                  >
                  > tu celowa chociazby w celu koncentracji nad trescia wypowiedzi a nie nad
                  > osobowoscia wypowiadajacego. Ja osobiscie bez zadnych uprzedzen ustosunkowuje s
                  > ie
                  > tylko i wylacznie do tresci. Mam szacunek dla innych i taki sam moge dla siebie
                  >
                  > znalezc.
                  >
                  > Jednak moze to mi przyjsc z trudem (wbrew moim dobrym intesjom) dla ludzi, ktor
                  > e
                  > zmieniaja swoje niki.
                  >
                  > Jezeli sie nie myle to Pan wystepuje z nikiem ARAB. A jezeli tak to prosilbym
                  > Pana o unikanie takich chwytow a jezeli nie to przepraszam i rowniez pozdrawiam
                  > .
                  >
                  > Perro.
                  Jestes obsessive-compulsive na punkcie tych nieszczesnych nickow. Wszedzie
                  weszysz konspiracje i jakies blizej nieokreslone zdradzieckie "chwyty", ktore
                  mogoa cie w jakis niewiadomy sposob "dopasc". Czlowieku, lecz sie i nie
                  przepraszaj juz wiecej nikogo, nie podejrzewaj. I nie wykrecaj sie jakims
                  poczuciem szacunku jak sianem, bo na forum internetowym to sie ma jak piesc do
                  dupy. Uszanowanie.
                  Paul

• Gość: Perro Podobno prosba nie byla do Ciebie. IP: *.iel.gda.pl 28.11.01, 17:41
                    Gość portalu: Paul napisał(a):

To nie przypadek, ze Ty odpowiadasz. Bo to było dla Ciebie mój przyjacielu.
                    Wytłumaczę Cię to, czego nie mogłeś zrozumieć (zrozumieć nie jesteś w stanie),
                    ale na razie nie do końca. Może najpierw, dlaczego to było do Ciebie.

Pan ARAB próbuje przedstawić swój punkt widzenia i ciągnąć ciekawe, szczególnie
                    dla mnie tematy. Mówi kulturalnie i na temat Ty zaś jesteś wulgarnym diabełkiem.
                    Dlatego uważałem, że nie powinien z Ciebie brać przykład. W zasadzie on nic
                    takiego nie zrobił, bo w odróżnieniu od Ciebie nie pisał do siebie, żeby zdobywać
                    argumenty na wagę.

Pamiętasz jak napisałem Ci, ze jesteś cienki w wątku (jestem najmądrzejszym
                    uczestnikiem tego forum). Piszę o tym, bo zauważyłem, ze jesteś inteligentny, ale
                    niezbyt mądry (po prostu masz rozwinięte instynkty). Specjalnie drażniłem Cię
                    pytaniami by być pewnym czy nie popełniam błędu w moim rozumowaniu.. Widzisz
                    Paulu, kiedy do was się zwracałem to odpisałeś tylko Ty. Robiłeś to
                    instynktownie. Teraz broniąc się odzywasz też instynktownie:

> Jestes obsessive-compulsive na punkcie tych nieszczesnych nickow. Wszedzie
                    > weszysz konspiracje i jakies blizej nieokreslone zdradzieckie "chwyty",

Zapewne Drażni Ciebie to, jak ja na to wpadłem. Nie powiem Cię na razie, bo
                    jeszcze mam zamiar (z) tobą pobawić się. Jawnie już zdradzasz twoją Obsesję na
                    tle niepewności, która Cię ogarnia pisząc:

> ktore mogoa cie w jakis niewiadomy sposob "dopasc"...... juz wiecej nikogo,
                    nie >podejrzewaj.

>Uszanowanie.
                    > Paul
                    >
                    Cóż chyba Ciebie polubiłem. Pozdrawiam.
                    Perro.

Ps. Szkoda, że Pan (a) nie chciał dać Ci dobrego przykładu. W końcu to Ty
                    wyzywasz ich od oszustów, chamów itp. Mógłby oddać Ci wszystko hurtem.
                    • Gość: Paul Baw sie mna, drogi Perro, baw!!!! IP: 208.130.53.* 28.11.01, 17:54
                      Drecz mnie, poniewieraj i ponizaj slownie albo recznie Kacie moj ;-)! Me
                      rozwydrzone instynkty o wyraznym zawoalowaniu masohistycznym nie moga sie
                      doczekac Twych misternych i lubieznych gierek. A ze jestem troche tempawy...oh,
                      well, nobody is perfect, oops sorry, you are ;-). Do dziela, pa, pa.....
                      Twoj Pawelek
      • Gość: U Re: bezsensowne chamstwo IP: *.33.41.216.conversent.net 28.11.01, 21:27

> Zgadzam sie i dolaczam moj glos do twojego z dwiema
        roznicami a mianowicie:
        >
        > 1. chamstwo jest zawsze bezsensowne,
        > 2. to jest nie uniknione bo niekazdy dostrzega triumfu
        umyslu nad miesniami.
        >
        > Pozdrawiam serdecznie,
        > Perro.
        >

Co ciekawe,na tym forum ,na "chamstwo
        Leppera"najbardziej oburzeni sa ci,ktorych zawody w
        rzucie miesem maluja moj ekran na czerwono.
    • maxwella Votum separatum! 27.11.01, 10:46
      Chamstwo jest złe. Ale są sytuacje, kiedy wolę chamstwo niż zbrodnie w białych
      rękawiczkach. Na tym forum wypowiada się wielu muzułmanów i często ich słowa
      gładkie piękne a nic nie znaczące mają tylko jeden cel- omamienie, uśpienie
      czujności, zaciemnianie prawdziwych celów ich działania z jednoczenym
      podstępnym knuciem. W takich sytuacjach wolę już przekleństwa-one nie
      zabiją.Często pozwalają się wyładować w pokojowy sposób.
      • Gość: a Re: Votum separatum! IP: *.mutah.edu.jo 27.11.01, 11:20
        maxwella napisał(a):

> Chamstwo jest złe. Ale są sytuacje, kiedy wolę chamstwo niż zbrodnie w białych
        > rękawiczkach. Na tym forum wypowiada się wielu muzułmanów i często ich słowa
        > gładkie piękne a nic nie znaczące mają tylko jeden cel- omamienie, uśpienie
        > czujności, zaciemnianie prawdziwych celów ich działania z jednoczenym
        > podstępnym knuciem. W takich sytuacjach wolę już przekleństwa-one nie
        > zabiją.Często pozwalają się wyładować w pokojowy sposób.
        Nic nie rozumiem ,jezeli slowa piekne i gladkie to one zabijaja natomiast
        przeklestwa nie zabijaja .moim zdaniem to forum jest po to zeby cos nowego
        dowiedzic o innych kulturach innych ludzi ,ale ten kto przeklina to jest slaby
        czlowiek nie majac zadnych argumentow i wiedzy. Jezeli dobrze czytasz postow na
        tym forum i zauwazysz adresy tych postow to nie Mozlumanie przeklinaja i falszuja
        informacje tylko oni we wiekszosc to odpowiedzi na pytania skierowane przez innych
        pozdrawiam

• maxwella Re: Votum separatum! 27.11.01, 11:29

> maxwella napisał(a):
          >
          > > Chamstwo jest złe. Ale są sytuacje, kiedy wolę chamstwo niż zbrodnie w bia
          > łych
          > > rękawiczkach. Na tym forum wypowiada się wielu muzułmanów i często ich sło
          > wa
          > > gładkie piękne a nic nie znaczące mają tylko jeden cel- omamienie, uśpieni
          > e
          > > czujności, zaciemnianie prawdziwych celów ich działania z jednoczenym
          > > podstępnym knuciem. W takich sytuacjach wolę już przekleństwa-one nie
          > > zabiją.Często pozwalają się wyładować w pokojowy sposób.
          > Nic nie rozumiem ,jezeli slowa piekne i gladkie to one zabijaja natomiast
          > przeklestwa nie zabijaja .moim zdaniem to forum jest po to zeby cos nowego
          > dowiedzic o innych kulturach innych ludzi ,ale ten kto przeklina to jest slaby
          > czlowiek nie majac zadnych argumentow i wiedzy. Jezeli dobrze czytasz postow na
          >
          > tym forum i zauwazysz adresy tych postow to nie Mozlumanie przeklinaja i falszu
          > ja
          > informacje tylko oni we wiekszosc to odpowiedzi na pytania skierowane przez inn
          > ych
          > pozdrawiam
          >

Uderz w stół, nozyce się odezwą. CBDO
      • normalna Re: Votum separatum! 27.11.01, 14:22
        maxwella napisał(a):

> Chamstwo jest złe. Ale są sytuacje, kiedy wolę chamstwo niż zbrodnie w białych
        > rękawiczkach. Na tym forum wypowiada się wielu muzułmanów i często ich słowa
        > gładkie piękne a nic nie znaczące mają tylko jeden cel- omamienie, uśpienie
        > czujności, zaciemnianie prawdziwych celów ich działania z jednoczenym
        > podstępnym knuciem.

A to ciekawe! Jesli muzulmanie wypowiadaja sie w sposob kulturalny, chca w ramach
        normalnego dialogu zapoznac innych ze swoimi racjami i przyblizyc nam domene,
        ktora do niedawna , tak prawde mowiac, byla jakims 90% Polakow prawie obca to
        jest zle? Wolisz chamstwo ich oponentow? No to gratuluje!Ciekawy sposob myslenia!
        W takich sytuacjach wolę już przekleństwa-one nie
        > zabiją.Często pozwalają się wyładować w pokojowy sposób.

Aha, a kulturalna dyskusja na poziomie wyladowac sie nie daje w pokojowy sposob.

• maxwella Re: Votum separatum! 27.11.01, 14:32
          normalna napisał(a):

> maxwella napisał(a):
          >
          > > Chamstwo jest złe. Ale są sytuacje, kiedy wolę chamstwo niż zbrodnie w bia
          > łych
          > > rękawiczkach. Na tym forum wypowiada się wielu muzułmanów i często ich sło
          > wa
          > > gładkie piękne a nic nie znaczące mają tylko jeden cel- omamienie, uśpieni
          > e
          > > czujności, zaciemnianie prawdziwych celów ich działania z jednoczenym
          > > podstępnym knuciem.
          >
          > A to ciekawe! Jesli muzulmanie wypowiadaja sie w sposob kulturalny, chca w rama
          > ch
          > normalnego dialogu zapoznac innych ze swoimi racjami i przyblizyc nam domene,
          > ktora do niedawna , tak prawde mowiac, byla jakims 90% Polakow prawie obca to
          > jest zle?
          I oby obca pozostała! Po co nam to? a co kultury poczytaj muslimka jak obraza
          protestantów!
          Mnie to razi, bo nowa jestem na tym forum.

Wolisz chamstwo ich oponentow? No to gratuluje!Ciekawy sposob mysleni
          > a!
          > W takich sytuacjach wolę już przekleństwa-one nie
          > > zabiją.Często pozwalają się wyładować w pokojowy sposób.
          >
          > Aha, a kulturalna dyskusja na poziomie wyladowac sie nie daje w pokojowy sposob
          > .
          >
          Dyskusja na poziomie? Zapytasz o zło, które wyrządzają islamiści W IMIĘ SWOJEJ
          RELIGII - odpowiedź - a wy mieliście Hitlera. Hitlera, tego, który zwalczał
          Kościół w Niemczech, nazywaja chrześcijaninem!
          Podjudzają jednych chrześcijan przeciwko drugim- pokojowy muslimek i jego wątek o
          Lutrze...
          To jest ich poziom.
          Oni tu sobie z nami kulturalnie dyskutują, a takie państwo kalifatu działa i
          chce zlikwidowac demokrację- i mówią o tym otwarcie, korzystając z naszej
          demokracji. To wiesz co, ja już wolę przeklinanie.
          • Gość: anty Maxwella dziecko drogie!!!! IP: *.slupsk.tpnet.pl 27.11.01, 15:44
            Zgadnij z kim podpisywał konkordat Hitler i Mussolini? Z Muftim Jerozolimy?
            Spróbuj zgadnąć!!!
            Pozdr anty
            • Gość: Paul anty dziecko drogie!!!! IP: 208.130.53.* 27.11.01, 17:23
              Gość portalu: anty napisał(a):

> Zgadnij z kim podpisywał konkordat Hitler i Mussolini? Z Muftim Jerozolimy?
              > Spróbuj zgadnąć!!!
              > Pozdr anty
              Ze mna kurwa podpisywal, ZE MNA!!!!

• Gość: anty Re: anty dziecko drogie!!!! IP: *.slupsk.tpnet.pl 28.11.01, 08:27

> Gość portalu: anty napisał(a):
                >
                > > Zgadnij z kim podpisywał konkordat Hitler i Mussolini? Z Muftim Jerozolimy
                > ?
                > > Spróbuj zgadnąć!!!
                > > Pozdr anty
                > Ze mna kurwa podpisywal, ZE MNA!!!!
                >
                Myślałem, że popularne osobistości to Napoleon itp. Ale skoro uważasz się za
                PiusaXII to zdrowia życzę Waszej Świątobliwości.
                anty
                PS mowa o chamstwie na forum, naprawdę potrzebny ci ten przecinek?
                • Gość: Perro Re: anty dziecko drogie!!!! IP: *.iel.gda.pl 28.11.01, 09:43

> PS mowa o chamstwie na forum, naprawdę potrzebny ci ten przecinek?

Nie przecinek Paulowi tylko Paul jest potrzebny niczym kolorowa "najlepiej
                  czarna" tablica do bialej kredy.

Pozdrawiam,
                  Perro.
                  • Gość: Paul Perro przestan juz piedzic bo smrod czuc az tutaj. IP: 208.130.53.* 28.11.01, 17:14

>
                    > > PS mowa o chamstwie na forum, naprawdę potrzebny ci ten przecinek?
                    >
                    > Nie przecinek Paulowi tylko Paul jest potrzebny niczym kolorowa "najlepiej
                    > czarna" tablica do bialej kredy.
                    >
                    > Pozdrawiam,
                    > Perro.

• Gość: Perro Re: Perro przestan juz piedzic bo smrod czuc az tutaj. IP: *.iel.gda.pl 28.11.01, 18:15
                      Skoro twierdzisz,ze tam czuc!.
                      • Gość: Paul Re: Perro przestan juz piedzic bo smrod czuc az tutaj. IP: 208.130.53.* 28.11.01, 18:22

> Skoro twierdzisz,ze tam czuc!.
                        Przecie panu mowiem, ze czuc, to czuc, nie? Wali jak z obory co ja moja matula o
                        switaniu roztwierala.

• maxwella nie jestem twoim dzieckiem! 29.11.01, 10:16

> Zgadnij z kim podpisywał konkordat Hitler i Mussolini? Z Muftim Jerozolimy?
              > Spróbuj zgadnąć!!!
              > Pozdr anty

i podejrzewam, że mam więcej lat niż ty, więc nie podoba mi się ta poufałość.
              Czy podpisywanie konkordatu czyni chrześcijaninem? Bo Jezus inaczej nauczał...

• Gość: anty Re: nie jestem twoim dzieckiem! IP: *.slupsk.tpnet.pl 29.11.01, 11:50
                maxwella napisał(a):

>
                > > Zgadnij z kim podpisywał konkordat Hitler i Mussolini? Z Muftim Jerozolimy
                > ?
                > > Spróbuj zgadnąć!!!
                > > Pozdr anty
                >
                > i podejrzewam, że mam więcej lat niż ty, więc nie podoba mi się ta poufałość.
                > Czy podpisywanie konkordatu czyni chrześcijaninem? Bo Jezus inaczej nauczał...
                >
                Nie uchodzi z kobietą na wiek się licytować. W każdym razie przepraszam
                za "dziecko" jeśli Cie to dotknęło. Chodziło mi o to, że w wielu dyskusjach na
                tym forum z "muslimami" ich oponenci twierdzili, że mufti Jerozolimy coś kręcił z
                Hitlerem w związku z czym Palestyńczycy to faszyści i Żydzi mają święte prawo ich
                wytłuc za swój Holokaust. Przedstawiam to skrótowo - takie były konluzje z
                tego "rozumowania". Jako argument i tak bezwartościowy, ale w odpowiedzi używano
                tego co Ci przedstawiłem. I przy takim toku dyskuskji z "muslimami" wypada albo
                posypać głowę popiołem albo zniknąć z forum bo w meczu na "trupy w szafie" jest
                1:1, zaczynają się ogólne wyzwiska i koniec sensownej rozmowy. Skoro twierdzisz,
                że jesteś krótko na form - stąd ta przestroga, być może na wyrost.
                Pozdr anty

• maxwella Anty, nie traktuj mnie jak kobietę! 30.11.01, 10:11

> maxwella napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: anty napisał(a):
                  > >
                  > > > Zgadnij z kim podpisywał konkordat Hitler i Mussolini? Z Muftim Jeroz
                  > olimy
                  > > ?
                  > > > Spróbuj zgadnąć!!!
                  > > > Pozdr anty
                  > >
                  > > i podejrzewam, że mam więcej lat niż ty, więc nie podoba mi się ta poufało
                  > ść.
                  > > Czy podpisywanie konkordatu czyni chrześcijaninem? Bo Jezus inaczej naucza
                  > ł...
                  > >
                  > Nie uchodzi z kobietą na wiek się licytować. W każdym razie przepraszam
                  > za "dziecko" jeśli Cie to dotknęło. Chodziło mi o to, że w wielu dyskusjach na
                  > tym forum z "muslimami" ich oponenci twierdzili, że mufti Jerozolimy coś kręcił
                  > z
                  > Hitlerem w związku z czym Palestyńczycy to faszyści i Żydzi mają święte prawo i
                  > ch
                  > wytłuc za swój Holokaust. Przedstawiam to skrótowo - takie były konluzje z
                  > tego "rozumowania". Jako argument i tak bezwartościowy, ale w odpowiedzi używan
                  > o
                  > tego co Ci przedstawiłem. I przy takim toku dyskuskji z "muslimami" wypada albo
                  >
                  > posypać głowę popiołem albo zniknąć z forum bo w meczu na "trupy w szafie" jest
                  >
                  > 1:1, zaczynają się ogólne wyzwiska i koniec sensownej rozmowy. Skoro twierdzisz
                  > ,
                  > że jesteś krótko na form - stąd ta przestroga, być może na wyrost.
                  > Pozdr anty
                  >
                  na forum jestem tylko maxwella, używam końcówek żeńskich, bo to odruch i sztuczne
                  byłoby udawanie faceta. Nie ma sensu bawić się w uprzejmości wynikajace z mojej
                  płci.

Myślę, że to co napisałeś, to zbyt duże uproszczenie. Muzułmanie ciągle odwołują
                  się do przeszłości, a przecież ważna jest teraźniejszość.Chrześcijanie
                  wielokrotnie posypywali głowy popiołem, czego o ich muzułmańskich oponentach
                  powiedzieć nie można.Nikt rozsądny nie będzie twierdzić, że historia
                  chrześcijaństwa nie miała bardzo czarnych kart, jednak jest to już przeszłość.
                  Zreszta zauważ, że zło w chrześcijaństwie zawsze było odstępstwem od zasad.
                  A czy złow islamie wynika z tego samego? Nie, jest konsekwencją trzymania się
                  zasad. Smutne.

• Gość: anty Re: Anty, nie traktuj mnie jak kobietę! IP: *.slupsk.tpnet.pl 30.11.01, 10:48
                    maxwella napisał(a):

>
                    > > maxwella napisał(a):
                    > >
                    > > > Gość portalu: anty napisał(a):
                    > > >
                    > > > > Zgadnij z kim podpisywał konkordat Hitler i Mussolini? Z Muftim
                    > Jeroz
                    > > olimy
                    > > > ?
                    > > > > Spróbuj zgadnąć!!!
                    > > > > Pozdr anty
                    > > >
                    > > > i podejrzewam, że mam więcej lat niż ty, więc nie podoba mi się ta po
                    > ufało
                    > > ść.
                    > > > Czy podpisywanie konkordatu czyni chrześcijaninem? Bo Jezus inaczej n
                    > aucza
                    > > ł...
                    > > >
                    > > Nie uchodzi z kobietą na wiek się licytować. W każdym razie przepraszam
                    > > za "dziecko" jeśli Cie to dotknęło. Chodziło mi o to, że w wielu dyskusjac
                    > h na
                    > > tym forum z "muslimami" ich oponenci twierdzili, że mufti Jerozolimy coś k
                    > ręcił
                    > > z
                    > > Hitlerem w związku z czym Palestyńczycy to faszyści i Żydzi mają święte pr
                    > awo i
                    > > ch
                    > > wytłuc za swój Holokaust. Przedstawiam to skrótowo - takie były konluzje z
                    >
                    > > tego "rozumowania". Jako argument i tak bezwartościowy, ale w odpowiedzi u
                    > żywan
                    > > o
                    > > tego co Ci przedstawiłem. I przy takim toku dyskuskji z "muslimami" wypada
                    > albo
                    > >
                    > > posypać głowę popiołem albo zniknąć z forum bo w meczu na "trupy w szafie"
                    > jest
                    > >
                    > > 1:1, zaczynają się ogólne wyzwiska i koniec sensownej rozmowy. Skoro twier
                    > dzisz
                    > > ,
                    > > że jesteś krótko na form - stąd ta przestroga, być może na wyrost.
                    > > Pozdr anty
                    > >
                    > na forum jestem tylko maxwella, używam końcówek żeńskich, bo to odruch i sztucz
                    > ne
                    > byłoby udawanie faceta. Nie ma sensu bawić się w uprzejmości wynikajace z mojej
                    >
                    > płci.
                    >
                    > Myślę, że to co napisałeś, to zbyt duże uproszczenie. Muzułmanie ciągle odwołuj
                    > ą
                    > się do przeszłości, a przecież ważna jest teraźniejszość.Chrześcijanie
                    > wielokrotnie posypywali głowy popiołem, czego o ich muzułmańskich oponentach
                    > powiedzieć nie można.Nikt rozsądny nie będzie twierdzić, że historia
                    > chrześcijaństwa nie miała bardzo czarnych kart, jednak jest to już przeszłość.
                    > Zreszta zauważ, że zło w chrześcijaństwie zawsze było odstępstwem od zasad.
                    > A czy złow islamie wynika z tego samego? Nie, jest konsekwencją trzymania się
                    > zasad. Smutne.
                    Widzę, że jesteś lub uważasz się za fachowca od islamu. Ja nie i dlatego
                    interesują mnie dyskusje na argumenty jednej i drugiej strony i nikogo z góry nie
                    dyskredytuję. Rozpoczynano tu już 3 czy cztery b interesujące wątki na ten temat -
                    niestety kończyło się w ogólnym ujadaniu z przyczyn (pod pretekstem?) jw. Np
                    wątki rozpoczynane przez Aynur zawsze dobrze przygotowne merytorycznie - być może
                    z lekkim skrzywieniem neofickim (jak twierdzi zmieniła religię) ale bez
                    zaangażowania nic by nie powstało. Co do końca czarnych kart w katolicyzmie -
                    popatrz na hierarchię dzisiejszą - czarne karty znikną jak ona zniknie.
                    Odstępstwa od zasad - to podstawowa zasada. A zresztą - drogowskaz nie musi iść w
                    kierunku, który pokazuje.
                    Pozdr anty

• Gość: U Re: Votum separatum! IP: *.gis.net 27.11.01, 14:57
        maxwella napisał(a):

> Chamstwo jest złe. Ale są sytuacje, kiedy wolę
        chamstwo niż zbrodnie w białych
        > rękawiczkach. Na tym forum wypowiada się wielu
        muzułmanów i często ich słowa
        > gładkie piękne a nic nie znaczące mają tylko jeden
        cel- omamienie, uśpienie
        > czujności, zaciemnianie prawdziwych celów ich
        działania z jednoczenym
        > podstępnym knuciem. W takich sytuacjach wolę już
        przekleństwa-one nie
        > zabiją.Często pozwalają się wyładować w pokojowy
        sposób.

Rrrrrrewelacja!!!!Nowosc!!!!!!!!Muzulmanie opanowali
        media!!!Falszuja,klamia!!!!!!!!!
        Maxwell,sprawdxz liste plac w US mediach..........
        • maxwella Re: Votum separatum! 27.11.01, 15:09
          Gość portalu: U napisał(a):

> maxwella napisał(a):
          >
          > > Chamstwo jest złe. Ale są sytuacje, kiedy wolę
          > chamstwo niż zbrodnie w białych
          > > rękawiczkach. Na tym forum wypowiada się wielu
          > muzułmanów i często ich słowa
          > > gładkie piękne a nic nie znaczące mają tylko jeden
          > cel- omamienie, uśpienie
          > > czujności, zaciemnianie prawdziwych celów ich
          > działania z jednoczenym
          > > podstępnym knuciem. W takich sytuacjach wolę już
          > przekleństwa-one nie
          > > zabiją.Często pozwalają się wyładować w pokojowy
          > sposób.
          >
          > Rrrrrrewelacja!!!!Nowosc!!!!!!!!Muzulmanie opanowali
          > media!!!Falszuja,klamia!!!!!!!!!
          > Maxwell,sprawdxz liste plac w US mediach..........

uuuuuuuuu- nie wiedziałam, że forumowicze są na liście płac w mediach USA...Ja w
          każdym razie nie.
          • Gość: Daniel Re: Tak! IP: 168.103.126.* 27.11.01, 15:33
            Chamstwo kwitnie na tym forum i to szczegolnie w wydaniu uczestnikow z poza
            Polski, i tych ktorzy nic z Polska nie maja wspolnego. Nie spotykam czegos
            podobnego na BBC Talking Point, ani na innych obcojezycznych forum. Nasze forum
            stalo sie poprostu sadomasochistycznym seksualnym chatem. Nawet najbardziej
            interesujaca pozycja dostaje komentarze nadajace sie do toalety publicznej.
            Autorzy niemal zawsze sa stale ci sami: Wojo, Yidele, Kingfish, i paru innych.
            • Gość: Perro Re: Tak! IP: *.iel.gda.pl 27.11.01, 16:38
              Tak drogi Danielu, ten przyplyw chamstwa do Polski jest wynikiem
              roznicy "cisnien". Ale jezeli nasi gosci czegos sie naucza np. zaczna
              wypowiadac sie wykwintnie i adkwatnie (nie mowiac juz o mysleniu) to nie jest
              tak zle.

Pozdrawiam Cie serdecznie,
              Perro.
            • Gość: Zbyszek Re: Tak! IP: *.dpg.devry.edu 27.11.01, 18:14
              Podpisuje sie pod postem "zaxson'a" ale nie zgadzam sie z twierdzeniem, ze
              chamstwo i wulgaryzm na forum biora sie z Polski.

Wiekszosc wymienionych przez Daniela (Yidele bym wylaczyl z tej listy) plus
              tacy panowie jak "angel, Paul(widac go i w tym watku)Conti, Egon" pisza z USA.
              Z Milwauke, Greenpointu lub Jackowa. Chamstwo nabyte w kraju tu sie nagle
              wyzwala i zalewa forum.

Wyraznie zreszta widac, ze chamstwo zaczyna sie wtedy gdy brakuje IM argumentow.

Pozdrawiam
              • Gość: Paul Trzech medrcow: Daniel, Perro i milosciwy Zbyszek IP: 208.130.53.* 27.11.01, 18:24
                Oni nie klamia, nie kradna, uzywaja wykwintnego slownictwa oraz celnych
                argumentow, nie pierdza, nie bekaja, nie dlubia w nosie, jedza nozem i
                widelcem, przeprowadzaja staruszki przez jezdnie, karmia za ostatnie pieniadze
                glodne dzieci w Afganistanie, nie poca sie, nie robia kupy, nie dotykaja swoich
                i cudzych narzadow plciowych, nie obgryzaja paznokci, deser jedza zawsze PO
                obiedzie i lubia mleko. I za to wszystko KOCHAMY WAS DRODZY PANOWIE!
                • Gość: Perro Re: Trzech medrcow i ..... IP: *.iel.gda.pl 28.11.01, 18:38

> Oni nie klamia, nie kradna,
                  Nic dziwnego w tym nie widze.

>uzywaja wykwintnego slownictwa
                  nic stoi na przekodzie.

>oraz celnych argumentow,
                  Skoro nie mozna podwazac.

>nie pierdza, nie bekaja,
                  Nie na forum.

> przeprowadzaja staruszki przez jezdnie,
                  myslalem, że Ty tez.

>karmia za ostatnie pieniadze glodne dzieci w Afganistanie,
                  Na pewno ich nie zabijamy.

I
                  >nie robia kupy,
                  tam, gdzie
                  >jedza

>I za to wszystko KOCHAMY WAS DRODZY PANOWIE!

Wy? To znaczy ilu was jest Paulowie.
                  • Gość: Paul Re: Trzech medrcow i ..... huj z tego IP: 208.130.53.* 28.11.01, 19:20

> Gość portalu: Paul napisał(a):
                    >
                    > > Oni nie klamia, nie kradna,
                    > Nic dziwnego w tym nie widze.
                    >
                    > >uzywaja wykwintnego slownictwa
                    > nic stoi na przekodzie.
                    >
                    > >oraz celnych argumentow,
                    > Skoro nie mozna podwazac.
                    >
                    > >nie pierdza, nie bekaja,
                    > Nie na forum.
                    >
                    > > przeprowadzaja staruszki przez jezdnie,
                    > myslalem, że Ty tez.
                    >
                    > >karmia za ostatnie pieniadze glodne dzieci w Afganistanie,
                    > Na pewno ich nie zabijamy.
                    >
                    > I
                    > >nie robia kupy,
                    > tam, gdzie
                    > >jedza
                    >
                    >
                    > >I za to wszystko KOCHAMY WAS DRODZY PANOWIE!
                    >
                    > Wy? To znaczy ilu was jest Paulowie.
                    Ja mam multiple personalities, a czasami jest kros trzeci....jest
                    czasami "sytuacja" i ma taki dziwny wzrok, kedy zerkam na nia w bok, nie jest
                    wrozka z bajki to dla dzieci. Nie napisales jeszcze o genitaliach, deserach i
                    mleku, ty cwaniaczku, ty...... Myslales ze mi sie wymkniesz, a ja cie "cap" i
                    juz cie mam ;-). Pedro, przeprzaszam Perro, "walka" ze mna to jak walka z
                    wiatrakami. Ale "walcz", nie poddawaj sie, choc jak to mawiano "nie pomoga dobre
                    checi z gowna bicza nie ukreci". Powtarzam ta formolke sobie co rano, kiedy gole
                    sie przed lustrem. Jak widac nie pomaga.
                    Twoj wierny Pawelek

• Gość: anty Paul uważa się za Piusa XII conajmniej IP: *.slupsk.tpnet.pl 29.11.01, 08:29

>
                    > > Oni nie klamia, nie kradna,
                    > Nic dziwnego w tym nie widze.
                    >
                    > >uzywaja wykwintnego slownictwa
                    > nic stoi na przekodzie.
                    >
                    > >oraz celnych argumentow,
                    > Skoro nie mozna podwazac.
                    >
                    > >nie pierdza, nie bekaja,
                    > Nie na forum.
                    >
                    > > przeprowadzaja staruszki przez jezdnie,
                    > myslalem, że Ty tez.
                    >
                    > >karmia za ostatnie pieniadze glodne dzieci w Afganistanie,
                    > Na pewno ich nie zabijamy.
                    >
                    > I
                    > >nie robia kupy,
                    > tam, gdzie
                    > >jedza
                    >
                    >
                    > >I za to wszystko KOCHAMY WAS DRODZY PANOWIE!
                    >
                    > Wy? To znaczy ilu was jest Paulowie.

Stąd należy zwracać się do niego Wasza Świątobliwość ( ew jak dużo klnie to Wasza
                    Świętojebliwość) a on o sobie w liczbie mnogiej.
                    Pozdr anty
                    • Gość: Paul Paul uważa się za Piusa XII conajmniej-anty obraza IP: 208.130.53.* 29.11.01, 22:29

> Gość portalu: Perro napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: Paul napisał(a):
                      > >
                      > > > Oni nie klamia, nie kradna,
                      > > Nic dziwnego w tym nie widze.
                      > >
                      > > >uzywaja wykwintnego slownictwa
                      > > nic stoi na przekodzie.
                      > >
                      > > >oraz celnych argumentow,
                      > > Skoro nie mozna podwazac.
                      > >
                      > > >nie pierdza, nie bekaja,
                      > > Nie na forum.
                      > >
                      > > > przeprowadzaja staruszki przez jezdnie,
                      > > myslalem, że Ty tez.
                      > >
                      > > >karmia za ostatnie pieniadze glodne dzieci w Afganistanie,
                      > > Na pewno ich nie zabijamy.
                      > >
                      > > I
                      > > >nie robia kupy,
                      > > tam, gdzie
                      > > >jedza
                      > >
                      > >
                      > > >I za to wszystko KOCHAMY WAS DRODZY PANOWIE!
                      > >
                      > > Wy? To znaczy ilu was jest Paulowie.
                      >
                      > Stąd należy zwracać się do niego Wasza Świątobliwość ( ew jak dużo klnie to Was
                      > za
                      > Świętojebliwość) a on o sobie w liczbie mnogiej.
                      > Pozdr anty
                      Wypraszam sobie, ty mnie tu od jakis "pijusow" nie wyzywaj, Wasza Swietobliwosc
                      jeszcze jakos zniese. ;-) Pozdrawiam.
                      Paul

• Gość: Paul bezsensowne chamstwo-spierdalaj Zaxon...;-) IP: 208.130.53.* 27.11.01, 15:44
      Gość portalu: zaxon napisał(a):

> Od jakiegos czasu przebywam na forum.Mam pytanie.Dlaczego tu tyle
      > chamstwa,zlosci i wzajemnego obrzucania sie blotem?Fakt,niektore posty
      > doprowadzaja do nerwow ale "argumentacja dupami panie kapral jeszcze nic nie
      > dala".Cytuje z pamieci troche niedokladnie z "Dobrego wojaka Szwejka".Moze
      > zamiast od razu odpowiadac poczekac chwile i przemyslec co sie pisze?Ciezko sie
      >
      > przylaczyc do dyskusji gdy w okolo lataja ch.. i sk...Pozdrawiam

• Gość: zaxon Re: bezsensowne chamstwo-spierdalaj Zaxon...;-) IP: *.alakazam.dialup.pol.co.uk 27.11.01, 18:50
        No i po co mi to bylo?Chyba faktycznie wyniose sie w jakies inne miejsce bo na
        to niestety szkoda czasu.A moze to jakas prowokacja?
        • Gość: Paul Re: bezsensowne chamstwo-spierdalaj Zaxon...;-) IP: 208.130.53.* 27.11.01, 18:53

> No i po co mi to bylo?Chyba faktycznie wyniose sie w jakies inne miejsce bo na
          > to niestety szkoda czasu.A moze to jakas prowokacja?
          Sorry Zaxon, chyba nie bierzesz tego na serio.... ;-). Taki "glupi" paradoxik.
          Pozdrawiam.
          Paul

• Gość: zaxon Re: bezsensowne chamstwo-spierdalaj Zaxon...;-) IP: *.alakazam.dialup.pol.co.uk 27.11.01, 19:08
            Chyba nie zalapalem ironii??
            • Gość: Paul Re: bezsensowne chamstwo-zostan Zaxon...;-) IP: 208.130.53.* 27.11.01, 19:23

> Chyba nie zalapalem ironii??
              Nie martw sie, to nie twoja wina ;-). Pozdrawiam.

• Gość: Daniel Re: bezsensowne chamstwo-zostan Zaxon...;-) IP: 168.103.126.* 27.11.01, 21:13
                Oczywiscie Paul jest numer jeden. Naprawde szkoda czasu czytacz tyuch
                komandosow, znamy ich imiona. Pamietajmy, Forum czasami jest ciekawe,
                szczegolnie pierwsze wiadomosci
                • Gość: Paul Daniel - czyzby nastepny Medrzec? ;-) IP: 208.130.53.* 27.11.01, 21:30
    • Gość: muslimek W Warszawie pada śnieg... IP: 213.25.26.* 28.11.01, 11:47
      A jak u Ciebie?
      pozdrawiam

• Gość: Daniel Re: W Warszawie pada śnieg... IP: 168.103.126.* 28.11.01, 16:11
        Gazeta powinna blokowac te wypowiedzi ktore zawieraja niecenzuralne slowa.Paul
        powinien znalezc sobie wlasciwe forum dla swoich produkcji. Albo niech forum
        otworzy specjalna sekcje dla seksu i gejow. Niech sie wyzyja tam.
        • Gość: muslimek Re: W Warszawie pada śnieg... IP: 213.25.26.* 28.11.01, 16:27
          Coż, chyba już nawet jest w Gazecie jakieś forum o seksie, gdzie pan doktor
          radzi różnym ludziom...
          • Gość: Paul Re: W Warszawie pada śnieg... IP: 208.130.53.* 28.11.01, 17:01
            Gość portalu: muslimek napisał(a):

> Coż, chyba już nawet jest w Gazecie jakieś forum o seksie, gdzie pan doktor
            > radzi różnym ludziom...
            Ale Danielowi nikt juz nie pomoze......biedaczek.

• Gość: daniel Re: do Paula IP: 168.103.126.* 28.11.01, 18:28
              Powinienes znalezc prace na pogotowiu, stale oferujes swoja pomoc, szczegolne
              oferty dajesz tym o jedrnych posladkach itd. nikt tego nie chce czytac!
              • Gość: Paul Oferta dla Daniela o jedrnych posladkach ;-) IP: 208.130.53.* 28.11.01, 18:40
                Gość portalu: daniel napisał(a):

> Powinienes znalezc prace na pogotowiu, stale oferujes swoja pomoc, szczegolne
                > oferty dajesz tym o jedrnych posladkach itd. nikt tego nie chce czytac!
                Nie chcom, ale muszom. Sa za, a nawet przeciw, tak jak ty, bo siedzisz na swoich
                jedrnych posladkach i jednak czytasz.

• Gość: Daniel Re: Oferta IP: 168.103.126.* 28.11.01, 18:47
                  Uderz w stol a nozyce sie odezwa.
                  • Gość: Paul Napisz post, a Daniel sie wypina ;-) IP: 208.130.53.* 28.11.01, 18:55
                    Gość portalu: Daniel napisał(a):

> Uderz w stol a nozyce sie odezwa.

• maxwella a w Krakowie na Brackiej pada deszcz 29.11.01, 10:18
        i co z tego?
    • Gość: Aynur Re: bezsensowne chamstwo IP: 62.46.16.* 28.11.01, 21:17
      Ojej,ojej..........
      • Gość: Paul Re: bezsensowne chamstwo IP: 208.130.53.* 28.11.01, 21:27
        Gość portalu: Aynur napisał(a):

> Ojej,ojej..........
        Witaj Aynur, czy to wszystko na co cie stac?;-) Podobno jako niezdarny "agent
        CIA" "napedzilem Ci stracha". Dalej sie boisz ;-)? Mialas jakies "wizje" co do
        mojej osoby? Pozdrawiam.
        Paul

• Gość: Aynur Re: bezsensowne chamstwo IP: 62.46.16.* 28.11.01, 21:29

> Gość portalu: Aynur napisał(a):
          >
          > > Ojej,ojej..........
          > Witaj Aynur, czy to wszystko na co cie stac?;-) Podobno jako niezdarny "agent
          > CIA" "napedzilem Ci stracha". Dalej sie boisz ;-)? Mialas jakies "wizje" co d
          > o
          > mojej osoby? Pozdrawiam.
          > Paul
          >

Alez nie,
          Pozdrawiam
          • Gość: Paul Re: bezsensowne chamstwo IP: 208.130.53.* 28.11.01, 21:57

>
            > > Gość portalu: Aynur napisał(a):
            > >
            > > > Ojej,ojej..........
            > > Witaj Aynur, czy to wszystko na co cie stac?;-) Podobno jako niezdarny "a
            > gent
            > > CIA" "napedzilem Ci stracha". Dalej sie boisz ;-)? Mialas jakies "wizje"
            > co d
            > > o
            > > mojej osoby? Pozdrawiam.
            > > Paul
            > >
            >
            > Alez nie,
            > Pozdrawiam
            Mam rozumiec, ze nie, nie mialas zadnych "wizji" na moj temat i nie, nie boisz
            sie mnie, tak ;-)? Pozdrawiam.
            Paul

• Gość: Aynur Tak IP: 62.46.16.* 28.11.01, 22:48

>
              > >
              > > > Gość portalu: Aynur napisał(a):
              > > >
              > > > > Ojej,ojej..........
              > > > Witaj Aynur, czy to wszystko na co cie stac?;-) Podobno jako niezdar
              > ny "a
              > > gent
              > > > CIA" "napedzilem Ci stracha". Dalej sie boisz ;-)? Mialas jakies "w
              > izje"
              > > co d
              > > > o
              > > > mojej osoby? Pozdrawiam.
              > > > Paul
              > > >
              > >
              > > Alez nie,
              > > Pozdrawiam
              > Mam rozumiec, ze nie, nie mialas zadnych "wizji" na moj temat i nie, nie boisz
              > sie mnie, tak ;-)? Pozdrawiam.
              > Paul
              >

• Gość: Paul Nie ma jak "oszczednosc w slowach" ;-) IP: 208.130.53.* 28.11.01, 22:51
                • Gość: Aynur Re: Nie ma jak "oszczednosc w slowach" ;-) IP: 62.46.17.* 29.11.01, 20:08
                  Nie, nie oszczednosc,
                  Ja tylko nie chcialam Wam przeszkadzac - byliscie tak ciekawo w temacie......
                  To bylo bardzo interesujace....
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Paul Re: Nie ma jak - mozna roznie ;-) IP: 208.130.53.* 29.11.01, 20:17

> Nie, nie oszczednosc,
                    > Ja tylko nie chcialam Wam przeszkadzac - byliscie tak ciekawo w temacie......
                    > To bylo bardzo interesujace....
                    > Pozdrawiam
                    Lubisz sie patrzec na 2 facetow.....;-). Pozdrawiam.
                    Paul

• Gość: Aynur Re: Nie ma jak - mozna roznie ;-) IP: 62.46.16.* 29.11.01, 20:25

>
                      > > Nie, nie oszczednosc,
                      > > Ja tylko nie chcialam Wam przeszkadzac - byliscie tak ciekawo w temacie...
                      > ...
                      > > To bylo bardzo interesujace....
                      > > Pozdrawiam
                      > Lubisz sie patrzec na 2 facetow.....;-). Pozdrawiam.
                      > Paul
                      >

Pojetny jestes.......
                      Nigdy nie widzialam
                      Jak to jest?
                      • Gość: Paul Re: Nie ma jak - mozna roznie ;-) IP: 208.130.53.* 29.11.01, 21:13

>
                        > >
                        > > > Nie, nie oszczednosc,
                        > > > Ja tylko nie chcialam Wam przeszkadzac - byliscie tak ciekawo w temac
                        > ie...
                        > > ...
                        > > > To bylo bardzo interesujace....
                        > > > Pozdrawiam
                        > > Lubisz sie patrzec na 2 facetow.....;-). Pozdrawiam.
                        > > Paul
                        > >
                        >
                        > Pojetny jestes.......
                        > Nigdy nie widzialam
                        > Jak to jest?
                        Patrzec, czy byc ogladanym;-)))?
                        • Gość: Aynur Re: Nie ma jak - mozna roznie ;-) IP: 62.46.16.* 29.11.01, 22:27

>
                          > >
                          > > >
                          > > > > Nie, nie oszczednosc,
                          > > > > Ja tylko nie chcialam Wam przeszkadzac - byliscie tak ciekawo w
                          > temac
                          > > ie...
                          > > > ...
                          > > > > To bylo bardzo interesujace....
                          > > > > Pozdrawiam
                          > > > Lubisz sie patrzec na 2 facetow.....;-). Pozdrawiam.
                          > > > Paul
                          > > >
                          > >
                          > > Pojetny jestes.......
                          > > Nigdy nie widzialam
                          > > Jak to jest?
                          > Patrzec, czy byc ogladanym;-)))?

Najlepiej opowiedz o obu stronach.......
                          • Gość: Paul Re: Nie ma jak - mozna roznie ;-) IP: 208.130.53.* 30.11.01, 16:19

>
                            > >
                            > > > Gość portalu: Paul napisał(a):
                            > > >
                            > > > > Gość portalu: Aynur napisał(a):
                            > > > >
                            > > > > > Nie, nie oszczednosc,
                            > > > > > Ja tylko nie chcialam Wam przeszkadzac - byliscie tak cieka
                            > wo w
                            > > temac
                            > > > ie...
                            > > > > ...
                            > > > > > To bylo bardzo interesujace....
                            > > > > > Pozdrawiam
                            > > > > Lubisz sie patrzec na 2 facetow.....;-). Pozdrawiam.
                            > > > > Paul
                            > > > >
                            > > >
                            > > > Pojetny jestes.......
                            > > > Nigdy nie widzialam
                            > > > Jak to jest?
                            > > Patrzec, czy byc ogladanym;-)))?
                            >
                            > Najlepiej opowiedz o obu stronach.......
                            Medalu...;-))))))))?

• Gość: Aynur Re: Nie ma jak - mozna roznie ;-) IP: 62.46.17.* 30.11.01, 17:23

>
                              > >
                              > > >
                              > > > > Gość portalu: Paul napisał(a):
                              > > > >
                              > > > > > Gość portalu: Aynur napisał(a):
                              > > > > >
                              > > > > > > Nie, nie oszczednosc,
                              > > > > > > Ja tylko nie chcialam Wam przeszkadzac - byliscie tak
                              > cieka
                              > > wo w
                              > > > temac
                              > > > > ie...
                              > > > > > ...
                              > > > > > > To bylo bardzo interesujace....
                              > > > > > > Pozdrawiam
                              > > > > > Lubisz sie patrzec na 2 facetow.....;-). Pozdrawiam.
                              > > > > > Paul
                              > > > > >
                              > > > >
                              > > > > Pojetny jestes.......
                              > > > > Nigdy nie widzialam
                              > > > > Jak to jest?
                              > > > Patrzec, czy byc ogladanym;-)))?
                              > >
                              > > Najlepiej opowiedz o obu stronach.......
                              > Medalu...;-))))))))?
                              >

Zmadrzales, podrosles chyba-to dobrze!
                              Ale czy napewno nie jestes Angelem?
                              Zaloguj sie!
                              Pozdrawiam
                              • Gość: Paul Re: Nie ma jak - mozna roznie ;-) IP: 208.130.53.* 30.11.01, 17:29

>
                                > >
                                > > >
                                > > > >
                                > > > > > Gość portalu: Paul napisał(a):
                                > > > > >
                                > > > > > > Gość portalu: Aynur napisał(a):
                                > > > > > >
                                > > > > > > > Nie, nie oszczednosc,
                                > > > > > > > Ja tylko nie chcialam Wam przeszkadzac - byliscie
                                > tak
                                > > cieka
                                > > > wo w
                                > > > > temac
                                > > > > > ie...
                                > > > > > > ...
                                > > > > > > > To bylo bardzo interesujace....
                                > > > > > > > Pozdrawiam
                                > > > > > > Lubisz sie patrzec na 2 facetow.....;-). Pozdrawiam.
                                > > > > > > Paul
                                > > > > > >
                                > > > > >
                                > > > > > Pojetny jestes.......
                                > > > > > Nigdy nie widzialam
                                > > > > > Jak to jest?
                                > > > > Patrzec, czy byc ogladanym;-)))?
                                > > >
                                > > > Najlepiej opowiedz o obu stronach.......
                                > > Medalu...;-))))))))?
                                > >
                                >
                                > Zmadrzales, podrosles chyba-to dobrze!
                                > Ale czy napewno nie jestes Angelem?
                                > Zaloguj sie!
                                > Pozdrawiam
                                Dalem ci slowo honoru, to ci powinno wystarczyc. Uszanowanie.
                                Paul

• Gość: Aynur Re: Nie ma jak - mozna roznie ;-) IP: 62.46.16.* 30.11.01, 17:30

>
                                  > >
                                  > > >
                                  > > > > Gość portalu: Paul napisał(a):
                                  > > > >
                                  > > > > > Gość portalu: Aynur napisał(a):
                                  > > > > >
                                  > > > > > > Gość portalu: Paul napisał(a):
                                  > > > > > >
                                  > > > > > > > Gość portalu: Aynur napisał(a):
                                  > > > > > > >
                                  > > > > > > > > Nie, nie oszczednosc,
                                  > > > > > > > > Ja tylko nie chcialam Wam przeszkadzac - byl
                                  > iscie
                                  > > tak
                                  > > > cieka
                                  > > > > wo w
                                  > > > > > temac
                                  > > > > > > ie...
                                  > > > > > > > ...
                                  > > > > > > > > To bylo bardzo interesujace....
                                  > > > > > > > > Pozdrawiam
                                  > > > > > > > Lubisz sie patrzec na 2 facetow.....;-). Pozdraw
                                  > iam.
                                  > > > > > > > Paul
                                  > > > > > > >
                                  > > > > > >
                                  > > > > > > Pojetny jestes.......
                                  > > > > > > Nigdy nie widzialam
                                  > > > > > > Jak to jest?
                                  > > > > > Patrzec, czy byc ogladanym;-)))?
                                  > > > >
                                  > > > > Najlepiej opowiedz o obu stronach.......
                                  > > > Medalu...;-))))))))?
                                  > > >
                                  > >
                                  > > Zmadrzales, podrosles chyba-to dobrze!
                                  > > Ale czy napewno nie jestes Angelem?
                                  > > Zaloguj sie!
                                  > > Pozdrawiam
                                  > Dalem ci slowo honoru, to ci powinno wystarczyc. Uszanowanie.
                                  > Paul
                                  >

Dlatego tylko uwierzylam, ale inni nie....
                                  • Gość: Paul Re: Nie ma jak - mozna roznie ;-) IP: 208.130.53.* 30.11.01, 17:36

>
                                    > >
                                    > > >
                                    > > > >
                                    > > > > > Gość portalu: Paul napisał(a):
                                    > > > > >
                                    > > > > > > Gość portalu: Aynur napisał(a):
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > > Gość portalu: Paul napisał(a):
                                    > > > > > > >
                                    > > > > > > > > Gość portalu: Aynur napisał(a):
                                    > > > > > > > >
                                    > > > > > > > > > Nie, nie oszczednosc,
                                    > > > > > > > > > Ja tylko nie chcialam Wam przeszkadzac
                                    > - byl
                                    > > iscie
                                    > > > tak
                                    > > > > cieka
                                    > > > > > wo w
                                    > > > > > > temac
                                    > > > > > > > ie...
                                    > > > > > > > > ...
                                    > > > > > > > > > To bylo bardzo interesujace....
                                    > > > > > > > > > Pozdrawiam
                                    > > > > > > > > Lubisz sie patrzec na 2 facetow.....;-). Po
                                    > zdraw
                                    > > iam.
                                    > > > > > > > > Paul
                                    > > > > > > > >
                                    > > > > > > >
                                    > > > > > > > Pojetny jestes.......
                                    > > > > > > > Nigdy nie widzialam
                                    > > > > > > > Jak to jest?
                                    > > > > > > Patrzec, czy byc ogladanym;-)))?
                                    > > > > >
                                    > > > > > Najlepiej opowiedz o obu stronach.......
                                    > > > > Medalu...;-))))))))?
                                    > > > >
                                    > > >
                                    > > > Zmadrzales, podrosles chyba-to dobrze!
                                    > > > Ale czy napewno nie jestes Angelem?
                                    > > > Zaloguj sie!
                                    > > > Pozdrawiam
                                    > > Dalem ci slowo honoru, to ci powinno wystarczyc. Uszanowanie.
                                    > > Paul
                                    > >
                                    >
                                    > Dlatego tylko uwierzylam, ale inni nie....
                                    "Inni", to mnie moga w dupe pocalowac. Niech wierza w co im sie podoba, bo to
                                    dla nich jest najwazniejsze. Pozdrawiam.
                                    Paul

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka