monikawinnicka3 17.06.08, 09:07 Czy ktoś zna dobrego dietetyka w Szczecinie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariokumer1 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 17.10.08, 09:27 Witam Trochę czasu minęło od tego posta ale polecam Pania Annę Grzechowiak grzechotka-dieta.pl/ Dietę sprawdziłem na sobie. Nie chodziło mi o schudnięcie, lecz o zdrowie. Pozdrawiam i polecam Mariusz Odpowiedz Link
vitakocentrum Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 01.04.09, 10:38 Od maja 2009 roku powstanie w Szczecinie Centrum Zdrowego Żywienia "Vitako", świadczące m.in. usługi w zakresie doradztwa dietetycznego i edukacji żywieniowej (analiza składu ciała,analiza dotychczasowego sposobu żywienia, opracowywanie indywidualnych jadłospisów i planów żywieniowych). Więcej informacji będzie można uzyskać podczas Giełdy Zdrowej Żywności i Produktów Naturalnych ORGANIC, która odbędzie się 24-25 kwietnia 2009 roku w Szczecinie (ul. Struga 6-8, Międzynarodowe Targi Szczecińskie) Odpowiedz Link
agawierzba Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 26.05.17, 12:56 a ja tą Panią polecam: www.medvital.com.pl/index.php/en/ - blisko szczecina, a naprawdę cuda pomaga zdziałać. Odpowiedz Link
dari_a_mama Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 07.06.17, 12:34 ja do Gosi Malugi chodzę - bardzo mi odpowiada jej system pracy. Dobra dieta, ruch, który zaleca i motywacja potrafi zdziałać cuda. Trafiłam do niej z polecenia od znajomej co ma chorą na raka mamę, bo ona podobno zajmuje się też chorymi. Odpowiedz Link
dietmed Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 17.09.09, 22:34 Ze swojej strony polecam nowo otwartą Poradnię Dietetyczną DIETMED, która ma swoją siedzibę i nie działa wirtualnie tak jak te wszystkie reklamowane "cudowne" firmy. Nic nie zastąpi kontaktu z żywym człowiekiem, a do tego świetnym specjalistą z praktyką i dwoma dyplomami wyższych uczelni w tym SGGW w Warszawie. Więcej na dietmed.pl Odpowiedz Link
grubasek56 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 20.11.09, 13:21 Widzę, że pojawiło się kilka nowych gabinetów w naszym mieście:) To dobrze bo ja od długiego już czasu szukałam kogoś, kto pomoże mi zrzucić kilka kilogramów i do tego pomoże okiełznać cukrzycę. Byłam już u kilku tzw. dietetyków ale niestety nie trafiłam na nikogo kompetentnego. Obecnie jestem pod opieką specjalistów z Poradni Żywieniowej VITEA (gabinet w przychodni kolejowej). Jestem bardzo zadowolona, poprawiły sie moje wyniki, schudłam i bardzo dobrze sie czuję. W bardzo miłej i ciepłej atmosferze, ale przede wszystkim profesjonalnie i fachowo. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link
dajver13 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 08.03.10, 22:31 Mogę śmiało polecić tę nową poradnię. Skorzystałem z jej usług i jestem zadowolony. Nie poszedłem z myślą o odchudzaniu, ale ze swoimi problemami zdrowotnymi. Dieta działa na mój problem, a do tego kurczy się oponka na brzuchu :o) Fajne jest też to, że można się na spokojnie umówić poprzez ich stronkę, a nie trzeba wydzwaniać i się rejestrować - co mnie najbardziej wkurza we wszelkiej maści przychodniach. Osobiście najbardziej cieszy mnie to, że rozpisane potrawy są naprawdę smaczne i proste i z przyjemnością kontynuuję tę dietę w przeciwieństwie do wcześniejszych :o) Odpowiedz Link
dajver13 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 08.03.10, 23:25 Moja powyższa opinia dotyczy oczywiście poradni Dietmed.pl Z innych tu wymienionych nie korzystałem. Odpowiedz Link
gr.zech Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 27.03.13, 21:37 Polecam Poradnię Dobry Dietetyk :). Ceny umiarkowane. Odpowiedz Link
adriannawu Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 20.04.17, 11:35 a ja polecam dietetyczkę ze Stargardu - Panią Małgorzatę Malugę. Cenowo o wiele lepiej niż w samym Szczecinie, a jakość nawet lepsza bo ta dietetyczka specjalizuje się w dietach przy różnych problemach zdrowotnych. Odpowiedz Link
finias Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 22.12.09, 09:00 Polecam Panią Anię Grzechowiak. Dzięki niej udało mi się przytyć!!! Do tej pory próbowałam różnych metod bezskutecznie... Odpowiedz Link
aknemes Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 21.09.10, 22:23 a ja muszę pochwalić Centrum Dietetyki i Edukacji Żywieniowej "Salvere" - jestem klientką od kilku miesięcy i widzę ogromną poprawę! Fachowo, szczegółowy wywiad, bardzo przyjemna atmosfera i naprawdę trafna dieta. Dodam, że w moim przypadku nie tyle chodziło o to, żeby zrzucić kilka kilogramów, ale przede wszystkim o odciążenie stawów kolanowych. Właśnie tam dowiedziałam się tego, czego wcześniej mi żaden lekarz nie wyjaśnił, a mianowicie, że poszczególne składniki diety mają duży wpływ na stan moich kolan i ogólnie wszystkich stawów. Początki były trudne, bo musiałam zrezygnować z kilku słabostek, ale dzisiaj, po upływie czasu wiem, że było warto. Teraz mogę kontynuować moją pasję, jaką są wycieczki górskie, i bez problemu zdobywać szczyty :) Gorąco polecam! Odpowiedz Link
marga23 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 22.09.10, 13:14 Szukając dietetyka w Szczecinie zajrzałam na to forum i zdecydowałam się na poradnie Dietmed. Byłam, sprawdziłam i mogę polecić. Fajne jest to że można zawsze umówić się poprzez stronę internetową w dogodnym dla mnie terminie i godzinie a podczas badania w gabinecie nie czuję się skrępowana. Dieta ustalana jest indywidualnie do potrzeb pacjenta i różnorodna. Pani Ania rozumie że jedzenie cały czas tego samego może się znudzić dlatego przy kolejnej wizycie ustala nowe menu diety. Jestem przykładem że można stracić 9 kg i tą wagę utrzymać. Dzięki temu że odważyłam się na spotkanie w poradni Dietmed, wiem już jak dobrze się odżywiać i nie przybierać na wadze. Odpowiedz Link
5misiu5 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 31.03.11, 23:25 cześć, ja korzystałem już z wielu dietetyków i w zasadzie można powiedzieć, że każdy jest dobry. Problem polega na tym, że dostajesz od dietetyka zalecenia i gotową dietę, która i tak po tygodniu starania się zarzucasz bo ciężko przygotowywać 5 posiłków i jeść je regularnie... potrzeba bardzo dużo samokontroli. Mi pomogła firma która oprócz tego, że dostosowała mi dietę to dostarczali mi posiłki. Taka opcję polecam w 100% i dietę masz w cenie posiłków. Ja korzystałem z rukoli (rukola.net.pl), nie wiem jak inne firmy.Pozdrawiam i życzę zdrówka Odpowiedz Link
agagrip Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 27.09.11, 15:04 Ja skorzystałam z diety pani Anny Grzechowiak. Bardzo dobrze się czuję i chudnę. Zaczęłam teraz korzystać z jej cateringu. Z tego co słyszałam, to pani Ania zajmuje się o wiele cięższymi przypadkami niż mój. Zajmowała się z powodzeniem leśniewskiego crohna u syna mojej koleżanki. Odpowiedz Link
007bong Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 16.10.11, 12:20 Witam Do dietetyka chcę się wybrać z moim ojcem. Nie jest to kwestia przytyć/schudnąć, ale poważniejsze problemy. Co myślicie o badaniach DNA dla ustalenia diety leczniczej? Tę "nową szkołę" prowadzi prof. Ewa Stachowska ze Szczecina. Odpowiedz Link
herbie33 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 10.06.13, 18:32 Ja też kiedyś skorzystałem z Rukoli. Zamawiałem też jedzenie z innych firm, bo jak kolega napisał wyżej - trzeba mieć dużo samokontroli (i wolnego czasu) żeby codziennie gotować 5 posiłków i jeść je o określonych porach. Teraz korzystam z firmy, która pojawiła się niedawno - www.lightmenu.pl. Jestem bardzo zadowolony - dowożą na czas, gdzie chcę, mają własnego dietetyka no i najważniejsze dla mnie - nie mam wrażenie, że ciągle jem trawę ;-), bo jedzenie jest urozmaicone. Jakiś łosoś, różnorodne sałatki, krewetki nawet ostatnio były :-) Odpowiedz Link
tadeusz522 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 01.03.12, 12:14 Witam, proponuję odwiedzić stronę: www.dietetica.com.pl i problem dobrego dietetyka zostanie raz na zawsze rozwiązany. Serdecznie pozdrawiam Tadeusz Odpowiedz Link
romanastencel Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 21.11.12, 21:14 Proszę poczytać o programie metabolic balance - w razie pytań służę pomocą. Odpowiedz Link
dieteykdorota Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 08.12.12, 20:23 Polecam dietetyk online www.twojadobradieta.pl 7 -dniowa dieta za 39 zł Tanie i profesjonalnie Odpowiedz Link
paczek1985 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 23.02.13, 15:03 Ja ostatnio byłem w Domu Dobrej Diety:) dostałem kartę na pieczątki, dzięki temu mam dużo rabatów. Chciałem zrzucić parę zbędnych kilogramów i udało mi się to! Jest bardzo miła obsługa i atmosfera. Polecam! Odpowiedz Link
gr.zech Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 27.03.13, 21:39 Ja tak, jak wcześniej napisałem polecam Poradnię Dobry Dietetyk i p. Agatę Jarnuszewską. Miła, wysoki standard usługi, ceny umiarkowane, fachowa wiedza! Odpowiedz Link
grundol12 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 03.05.13, 21:07 Szczerze polecam tego dietetyka [url=http://www.centrumdietetyki.com]Centrum Dietetyki i Aktywności[/url] Odpowiedz Link
grundol12 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 03.05.13, 21:11 grundol12 napisał: > Szczerze polecam tego dietetyka [url=http://www.centrumdietetyki.com]Centrum Di > etetyki i Aktywności[/url] hmm.. nie działa coś tu [url] - adres to www.centrumdietetyki.com Odpowiedz Link
8sarenka Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 21.05.13, 13:55 Polecam Instytut Zdrowej Przyszłości. Ja byłam tam na konsultacji ze specjalistą chińskiej techniki żywienia, na której Pani omówiła mój stan zdrowia i ustaliła plan żywienia wg diety Pięciu Smaków. Stosuję się do wszystkich zaleceń i praktycznie wróciłam już do mojej prawidłowej wagi. Czuję się dużo lepiej i zdrowiej:) Odpowiedz Link
ominek Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 28.06.13, 12:50 ja byłam u dietetyka na bolesława śmiałego 23. Facet troche ekscentryczny ale z duzym doświadczeniem ale jak na razie chudnę z powodzeniem. Nie obiecuje cudów, mówi wszystko otwarcie. Polecam! Odpowiedz Link
myszak25 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 02.07.13, 11:28 Cześć Słuchaj jeżeli dla Ciebie to nie problem skorzystac z porady dietetyka przez internet to polecic Ci moge z reka na sercu pewna Pania z Zielonej Góry, dzieki której schudłam 22 kg;) Zdrowo i bezpiecznie było. Dzieki Bogu bez efektu jojo. tylko ze przyjmuje klientow on-line. Ja skorzystalam z jej pomocy chociaz wydawalo mi sie, że internet to nic w porownaniu do reala. Mylilam sie. Jezeli znasz swoje choroby, wage i wymiary ciala to sprawa zalatwiona. Niczym sie nie rózni od wizyty w gabinecie. Odpowiada profesjonalnie na maile i jest sie pod stala opieka... Co najwazniejsze ze cena jest nawet przystepna. Akurat mialam kryzys finansowy, wiec zalezalo mi na oszczednosci. Polecam Pania Hanie z Nowej Soli kolo Zielonej Góry dietetyk online. Podam ci strone. Poczytaj sobie jak cie zainteresuje www.empressa.pl Odpowiedz Link
46nina Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 21.08.13, 14:50 z całego serca polecam Pana Piotra Lewandowskiego z Centrum Dietetyki i Aktywności przy ul. Żyznej w Szczecinie. Trafiliśmy tam wraz z mężem z polecenia i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystko się sprawdza i działa, mamy coraz lepsze wyniki i samopoczucie. podaję tel. 516-052-350 Odpowiedz Link
grzesiek770 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 27.09.13, 23:03 A ja korzystam z porad w gabinecie Dom Dobrej Diety, profesjonalnie i tak jak tego oczekiwałem. Pan Tomasz wyjaśnił mi wszystkie zasady żywienia w sporcie i u osób aktywnych, jestem bardzo zadowolony, tym bardziej, że widzę wyniki i poprawę w stosunku do tego co było wcześniej:). Odpowiedz Link
dieta345 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 27.05.19, 10:19 Dla kogoś kto chciałby odwiedzić Pana Piotra dodam tylko, że gabinet na ul. Żyznej przeniósł się na ul. Kazimierską 4e/1 w Szczecinie. Na centrumdietetyki.com jest mapka z nową lokalizacją. Z tego co widzę, to numer telefonu jest dalej ten sam. Jest też przychodnia w Stargardzie i tam też można spotkać się z dietetykiem Piotrem Lewandowskim. Odpowiedz Link
basienka989 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 13.11.13, 10:00 Ja polecam ogromnie Pania dietetyk mgr Agnieszka Smykla z centrum dietetycznego NaturHouse na ulicy Krzywoustego 27. Jest to przemiła osoba i bardzo zaangażowana w pracy. Dobrała mi idealną dietę w której wszystko mi smakowało i nie chodziłam głodna a w dodatku schudłam 10kg w 2 miesiace! Jestem bardzo szcześciwa że trafiłam do NaturHouse pod opiekę Pani Agnieszki Smykla. Serdecznie wszystkim polecam! Odpowiedz Link
jagodzianka777 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 14.10.14, 18:10 Zgadzam się z opinią o dieietyk Agnieszka SMykla z naturhouse na ul. Krzywoustego. Skończyłam u niej kuracje jakies pół roku tema i waga stoi :D. Schudłam na diecie 15kg. Nauczyłam sie zdrowych nawyków które utrzymuje i nie tyje :). Pani agnieszka to super babka. Potrafi słuchac i dobiera dietet do upodoban oraz stylu zycia. Poleciam p. Agnieszzka kilku koleżanka ktore takze schudly i uwielbiaja Age. gorąco polecem Odpowiedz Link
uo9p Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 18.11.13, 21:43 Witam nie wiem czy temat aktualny ale polecam A.S. w zdrowiu ( www.aswzdrwoiu.pl ) tanio i dobrze:) Odpowiedz Link
uo9p Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 13.01.14, 19:36 źle napisalam adres strony www.aswzdrowiu.pl tam sie jakas literowka pojawila :) dopiero teraz kolezanka mi powiedziala:) Odpowiedz Link
dietetykwszczecinie Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 15.01.14, 12:00 Zapraszam na www.dietetykwszczecinie.pl Odpowiedz Link
dietetyk.beata Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 19.01.14, 15:06 Dieta bez cudów, czyli profesjonalne porady świeżo-upieczonej dietetyczki!!! Obecnie jestem na urlopie wychowawczym, szukając dla siebie zajęcia, które pozwoli mi jednocześnie być matką i realizować się zawodowo jako dietetyk, wymyśliłam – udzielanie porad dietetycznych on-line. Proszę się nie bać słów „świeżo-upieczona”, bo to akurat gwarancja, że podchodzę do sprawy poważnie i profesjonalnie – nie chcę narobić sobie kłopotów na początku kariery zawodowej. Ponadto dietetyka to moja pasja i sama również staram się zdrowo odżywiać, choć nie jest lekko, gdy jest się uzależnionym od czekolady ;-) Moje doświadczenie?? zajęcia i praktyki w takich placówkach jak: szpitale, zakład gastronomiczny, ośrodek pomocy społecznej, żłobek/przedszkole. Ponadto bezpłatna pomoc moim znajomym, którzy byli chętni poddać się moim zaleceniom – ale tutaj niestety potrzebna jest cierpliwość i konsekwencja pacjenta, a z tym gorzej. Może jakby zapłacili to by się stosowali ;-) Napisałam dwie prace dyplomowe na podstawie badań: 1. „Aktywność ruchowa a nadwaga w opinii kobiet” 2. „Żywienie dzieci do 3 roku życia” Dość o mnie, teraz cos na temat mojej usługi! Jak to wygląda?? Na początek wysyłasz do mnie maila o treści np. „Jestem zainteresowana/’ny poradą dietetyczną. Pozdrawiam, Imię i Nazwisko.” W odpowiedzi otrzymasz ankietę, kilka dodatkowych pytań i wszelkie niezbędne informacje o naszej relacji „pacjent – dietetyk”. Otrzymane dane, załączniki, informacje – zweryfikuję, ocenię – jeżeli będę w stanie Ci pomóc wyślę maila akceptującego zlecenie, jeżeli będzie potrzeba poproszę o kolejne dane. I dopiero tutaj zaczynają się koszty – wysyłasz 50zł na moje konto. W odpowiedzi otrzymujesz: - analizę stanu odżywiania, - analizę stanu zdrowia, - wyliczenia (BMI, WHR, Wskaźnik wagowo-wzrostowy Mw) - plan działania (założenia, zmiany) – i tutaj od Ciebie zależy jak dalej potoczy się nasza relacja) Jeżeli jesteś zainteresowana/’ny mailowaniem ze mną zapraszam i proszę o kontakt na maila: dietetyk.beata@interia.pl Odpowiedz Link
happy-bunny Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 29.01.14, 09:26 Polecam panią Hani z poradni Just Health. Świetna specjalistka, mająca innowacyjne pomysły. Dieta jest zawsze bardzo dobrze dobrana, pani Hania uwzględnia wszystkie moje uwagi, ulubione i nielubiane produkty. Dodatkowo otrzymałam wiele nieocenionych wskazówek praktycznych oraz bardzo duże wsparcie emocjonalne, co sprawiło, że moja motywacja tylko rośnie. Efekty widoczne bez dwóch zdań! Polecam gorąco! www.justhealth.pl Odpowiedz Link
basia1261 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 13.06.14, 15:21 Od jakiegoś czasu szukałam dietetyka w Szczecinie. Mam pracę zmianową i trudno było mi się zorganizować. Dostałam ulotkę Pani Magdaleny Skowronek i zdecydowałam się na odchudzanie. Dietetyczka jest bardzo miła, ułożyła dietę dostosowaną do trybu życia i moich potrzeb. W razie pytań, zawsze służy radą. Już po 2 miesiącach schudłam 8 kg! Jestem zadowolona i czekam na dalsze efekty. Polecam, tel. 790 671 631. Odpowiedz Link
kryspin88 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 01.10.14, 21:03 Ja polecam Panią z ekodeli.eu. Nie pamiętam niestety imienia i nazwiska. Odpowiedz Link
ninka-minka Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 17.12.14, 20:51 Ja schudłam od początku listopada już 6kg u dietetyka Tomasza Badury w Gabinecie Optimum (www.dietaoptimum.com), przemiły człowiek, dieta bardzo skuteczna i zupełnie nie czasochłonna, więc polecam :) Jeszcze 3kg i mam swoją wymarzoną wagę :) Odpowiedz Link
mleborski Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 18.06.15, 11:51 Chciałbym rónież podzielić się opinią, ponieważ sam tutaj szukałem informacji na temat dietetyków, no i trafiłem na kompetentną panią dietetyk z ekodeli.eu. Dziękuję za polecenie i serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
free.julczas Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 04.02.16, 12:31 Ja tam polecam warsztaty grupowe, zawsze w grupie pracuje się lepiej. Widziałam że ostatnio w Szczecinie reklamuje się Fundacja Programów Społecznych "Aria" i warsztaty robią właśnie grupowe i dla osób z nadwagą i otyłością. Koszt 40 zł za spotkanie i ma się ponad dwa miesiące spotakań, startują 11 lutego, idzie ktoś? Odpowiedz Link
laurakrol Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 31.03.16, 07:50 Szukalam ostatnio dietetyka na portalu www.znajdzlekarza.pl Odpowiedz Link
shrek1980 Re: Dobry Dietetyk SZCZECIN?? 05.09.16, 12:46 Witam!!! Polecam Panią Agnieszkę z Poradni Dietetycznej Perfect Line w Drawsku Pomorskim. Diety są bardzo zróżnicowane i dopasowane indywidualnie do trybu życia i upodobań kulinarnych. Przyjeżdżają do niej ludzie z całego województwa. Odpowiedz Link