i-love-2-ski 09.04.07, 23:41 ile pieniedzy izrael wydal na pomoc dla swiata i komu pomaga? jakos nie moge sama znalesc,moze ktos ma jakies dane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-ski Re: czy ktos wie 09.04.07, 23:45 tam nie ma nic o sumie pieniedzy,tylko sa informacje o pomocy.mnie interesuje ilosc pieniedzy jaka Izrael wydaje na pomoc miedzynarodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: "Absztyfikant 09.04.07, 23:46 Israeli & Diaspora Backpackers to Assist Street Children in Nepal Nepal, January 21, 2007 Israeli & Diaspora Backpackers to Assist Street Children in Nepal The new Jerusalem-based non-profit Tevel b'Tzedek (“The Earth-In Justice” - a phrase that comes from the Psalms that Jews sing every Friday evening to welcome in the Sabbath) will begin its first backpacker humanitarian program in Katmandu, Nepal this coming April 15th (2007). The 3-month program integrates study and service internships for 20 Israeli and Diaspora young adults involving them in social and environmental justice programs in the developing world. The group will Pytanie bylo pomoc dla Swiata nie dla Zydow Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant jasne 09.04.07, 23:54 Israeli Rabbi calls Knesset on starving children in developing countries Israel, Feb. 20, 2007 Israeli Rabbi calls Knesset to hold session on the starving children in Developing countries For Immediate Release: Feb. 20, 2007 During the weekend the outgoing head of the UN�s World Food Programme, James Morris, stated that more then 18 thousand children die every day as a result of malnutrition and hunger. Upon hearing these figures Rabbi Yisrael Lau, former Chief Rabbi of Israel, turned to Ms. Dalia Itzik, Speaker of the Knesset, with a request to hold a special session on this topic. �As a child survivor of the Holocaust I know what hunger causes and I have seen thousands die as a result of malnutrition. I feel that the people of Israel have to be more sensitive than other nations by offering assistance and solutions to aid all those in need� stated Rabbi Lau. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czy ktos wie 09.04.07, 23:51 i-love-2-ski napisała: > ile pieniedzy izrael wydal na pomoc dla swiata i komu pomaga? jakos nie moge > sama znalesc,moze ktos ma jakies dane? gdzies ty sie uczyla polskiego, rachelciu? na muranowie????? znalesc...... he he he..... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski nu rebiata 09.04.07, 23:56 czy ktos zna te magiczna liczbe,czy bedziemy sie podgryzac do nocy? tylu tu specjalistow od gramatyki,historii,politologii a nikt kurna nie umie odpowiedziec mi na proste pytanie. ty danus cwicz spowrotem,a moze kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 nu rebiata ..........pomozcie sierotce po ...PRL 10.04.07, 00:01 Bo spac nie bedzie mogla w nocy i oprocz hormonow ( klimaterium ) to jeszcze slynny Prozac bedzie bidula musiala zazywac ,a wszysko przez ten Izrael co ja przesladuje w nowojorskim bejzmencie nawet w Swieta Wielkanocna . TO POWINNO BYC ZABRONIONE ! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: nu rebiata 10.04.07, 00:07 rachela się nudzi i nawija na swój ulubiony temat pt"Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Re: nu rebiata 10.04.07, 00:09 i-love-2-ski napisała: > czy ktos zna te magiczna liczbe abszys juz pracuje,judaike zwola jakies liczby wymysla pomoc z eretz..... hehehehehe dobry numer Odpowiedz Link Zgłoś
puls nu rebiata- tu juz drugie klimaterium napierqqqla 10.04.07, 00:50 Pomozcie , bo jeszcze sobie cos zrobi bidula . Ma najwielszy problem w chwili obecnej . Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: nu rebiata 10.04.07, 01:08 nie ma zadnej pomocy, oni sami bez pomocy amerykanskiej by nie przezyli, Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: nu rebiata 10.04.07, 04:55 chcialas powiedziec: 'bez haraczu od Ameryki i reszty swiata' ? g. Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa pomoc izraela?? hehe dobry zart poswiateczny 09.04.07, 23:56 sami moski lape bez przerwy wyciagaja 50 pare lat istnienia na swinski ryj Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: pomoc izraela?? hehe dobry zart poswiateczny 09.04.07, 23:57 no nasz szanowny zyd absztyf zaczal japanie na temat strasznie egoistycznej i samolubnej hameryki,ktora to nikomu nie pomaga. cale szczescie,ze mamy te hojna europe inaczej swiat by zginal z glodu,a izraela to juz nikt by nie ochronil gdyby nie norwegia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: pomoc izraela?? hehe dobry zart poswiateczny 10.04.07, 00:05 Nie twierdzilem histeryczko wiadomo skad, ze Stany Zjednoczone nikomu nie pomagaja, tylko zauwazylem, ze prowadza egoistyczna polityke jak kazde mocarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: pomoc izraela?? hehe dobry zart poswiateczny 10.04.07, 00:20 absztyfikant napisał: > Nie twierdzilem histeryczko wiadomo skad, ze Stany Zjednoczone nikomu nie > pomagaja, tylko zauwazylem, ze prowadza egoistyczna polityke jak kazde mocarstw > o. > sluchaj palancie,jesli nie pijasz denaturatu i dowidzisz co pisales to poczytaj sobie twoje wpisy na temat egoistycznej i samolubnej hameryki,czyli takiej ktora nikomu niczego nie daje:))) absztyfikant napisał: > Ameryka troszczy sie wylacznie o siebie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: pomoc izraela?? hehe dobry zart poswiateczny 10.04.07, 00:29 i-love-2-ski napisała: > absztyfikant napisał: > > > Nie twierdzilem histeryczko wiadomo skad, ze Stany Zjednoczone nikomu nie > > pomagaja, tylko zauwazylem, ze prowadza egoistyczna polityke jak kazde mo > carstw > > o. > > > > sluchaj palancie,jesli nie pijasz denaturatu i dowidzisz co pisales to poczytaj > sobie twoje wpisy na temat egoistycznej i samolubnej hameryki,czyli takiej ktor > a > nikomu niczego nie daje:))) jesli daje to znaczy ze ma w tym interes palantko ! nic za darmo ferszteis ? > > > absztyfikant napisał: > > > > > Ameryka troszczy sie wylacznie o siebie. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: pomoc izraela?? hehe dobry zart poswiateczny 10.04.07, 00:34 behamot3 napisał: > jesli daje to znaczy ze ma w tym interes palantko ! nic za darmo ferszteis ? :))) a tos mnie rozmieszyl? mamy szczegolnie interes z afryki,gdzie walimy jak glupi nasze hard earned $$,nie wspominajac naszych dzikich azjatow,ktorzy nas Zywia Y Bronia? gdzies ty studia konczyl,chyba w jakiejs przyzakladowej szkole dla koszer partyjnych propagandystow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: pomoc izraela?? hehe dobry zart poswiateczny 10.04.07, 00:37 i-love-2-ski napisała: > behamot3 napisał: > > > > jesli daje to znaczy ze ma w tym interes palantko ! nic za darmo fersztei > s ? > > > :))) a tos mnie rozmieszyl? mamy szczegolnie interes z afryki,gdzie walimy jak > glupi nasze hard earned $$,nie wspominajac naszych dzikich azjatow,ktorzy nas > Zywia Y Bronia? gdzies ty studia konczyl,chyba w jakiejs przyzakladowej szkole > dla koszer partyjnych propagandystow:)) nasze hard earned $$ ???? nuuu szczegolnie twoje, z zasilku ci chyba odciagaja :)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: pomoc izraela?? hehe dobry zart poswiateczny 10.04.07, 02:03 behamot3 napisał: > > nasze hard earned $$ ???? nuuu szczegolnie twoje, z zasilku ci chyba odciagaja > :)))))))))))))))))))))))))))))))) na zasilku to twoi chalatowcy,tym poza kiwaniem sie nic innego nie wychodzi pasikoniku. a poza tym ty z garnuszkiem tez stoisz,co widac po statystykach. wstyd i tyle,ze poza zebraniem nic nie dodajecie do kuferka. Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: pomoc izraela?? hehe dobry zart poswiateczny 10.04.07, 01:13 po uj odpisujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: pomoc izraela?? hehe dobry zart poswiateczny 10.04.07, 00:35 puls.usa napisał: > sami moski lape bez przerwy wyciagaja > 50 pare lat istnienia na swinski ryj a ty na krzywy ryj nie dostajesz zasilku tam w tym twoim raju ? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski cos cicho 10.04.07, 00:08 a moze jeszcze inaczej. ile wydali hojni zydzi na innych i jak sie ma ta liczba do ich PKB na glowe mieszkanca. czekam z niecierpliwoscia by porownac to z USA (strasznie skapym) i europa (bardzo hojna). Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cos cicho 10.04.07, 00:12 a gdzies ty nauki zdobywala, rachelciu? w necie szukac nie umiesz? to sie naucz.... tobie jak sie cos poda, to nawet dziekuje nie umiesz powiedziec, jak to na forum o forum, co siem pytalas, gdzie mozna robic renowacje twoich zbiorow obrazow... :)))) szukaj se sama, zlotko.... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: cos cicho 10.04.07, 00:23 dana33 napisała: > > szukaj se sama, zlotko.... :))) wlasnie mozna dlugo szukac jak prawdy o was,tyle,ze szansa na jej znalezienie jest ZADNA:) nie boj bidy tlusta mnie te wasze skakania tylko raduja,widac ,ze jak sie was w dupsko traci to od razu rejwach jak na bazarze,a absztyf z tym hamocinskim sledzie z beczki rozwoza a wiec radochy mam po pas:))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: cos cicho 10.04.07, 00:13 Porownywanie malego, kilkumilionowego kraju ze swiatowymi krezusami mogla wymyslic tylko oblakana antysemitka. Jesli chcesz liczb, to ich sobie poszukaj. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: cos cicho 10.04.07, 00:16 i-love-2-ski napisała: > a moze jeszcze inaczej. ile wydali hojni zydzi na innych i jak sie ma ta liczba > do ich PKB na glowe mieszkanca. czekam z niecierpliwoscia by porownac to z USA > (strasznie skapym) i europa (bardzo hojna). ty sie lepiej zastanow, co ty robisz dla ludzi w swojej okolicy a nie co inni robia dla swiata. zacznij od siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski prosze o dane 10.04.07, 00:19 a nie o wypoty,te tylko kopiujecie. he,he cos czuje,ze temacik ciezki a pomyslec,ze kazdy inny cywilizowany kraik daje innym,a wiec i mozna te statysyki latwo znalezc;)) oj wej czyzbym jakas piete achillesa odkryla:)) Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: prosze o dane 10.04.07, 00:24 i-love-2-ski napisała: > a nie o wypoty,te tylko kopiujecie. he,he cos czuje,ze temacik ciezki a > pomyslec,ze kazdy inny cywilizowany kraik daje innym,a wiec i mozna te statysyk > i > latwo znalezc;)) oj wej czyzbym jakas piete achillesa odkryla:) wciaz na nowo odkrywasz swoja ignorancje,niestety nie da sie tez ukryc twoich brakow w wyksztalceniu, ktore sa nazbyt widoczne , zadajac tak durne pytania prowokujesz do glupich odpowiedzi i takie otrzymujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: prosze o dane 10.04.07, 00:28 behamot3 napisał: > wciaz na nowo odkrywasz swoja ignorancje,niestety nie da sie tez ukryc twoich > brakow w wyksztalceniu, ktore sa nazbyt widoczne , zadajac tak durne pytania > prowokujesz do glupich odpowiedzi i takie otrzymujesz. a co w moim pytaniu takiego prowokujacego,ze chce wiedziec ile dajecie innym? idz no ty tatusku do pieluch bo widze,ze oprocz czyszczenia noworodkowych pupci to niewiele tresci w twych wypotach,ale lejesz wode,ze az parasol przecieka. ja wiem,ze niczego nie wiem dlatego tak ganiacie z waszymi oj wej za mna,a te wiadomo z najlepszych instytucji nalukowych leca,szczegolnie te danowe:)) buhahaha ale sie krecicie jak mlynki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: prosze o dane 10.04.07, 00:32 i-love-2-ski napisała: > behamot3 napisał: > > > > wciaz na nowo odkrywasz swoja ignorancje,niestety nie da sie tez ukryc tw > oich > > brakow w wyksztalceniu, ktore sa nazbyt widoczne , zadajac tak durne pyta > nia > > prowokujesz do glupich odpowiedzi i takie otrzymujesz. > > a co w moim pytaniu takiego prowokujacego,ze chce wiedziec ile dajecie innym? > idz no ty tatusku do pieluch bo widze,ze oprocz czyszczenia noworodkowych pupci > to niewiele tresci w twych wypotach,ale lejesz wode,ze az parasol przecieka. ja > wiem,ze niczego nie wiem dlatego tak ganiacie z waszymi oj wej za mna,a te > wiadomo z najlepszych instytucji nalukowych leca,szczegolnie te danowe:)) > buhahaha ale sie krecicie jak mlynki:))) za toba ? niech mnie dobry Bog uchroni przed kims takim jak ty . ja wiem ze ty nic nie wiesz :) ale gebe masz za to najwieksza , powiem moze paszcze . a noworodek ma sie dobrze, toda. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: prosze o dane 10.04.07, 00:26 Nie chce mi sie zwyczajnie szukac tych danych histeryczko. Jesli bardzo Cie to nurtuje, to pogoogluj, albo wyslij e-maila do biura prasowego Olmerta, a na pewno dostaniesz odpowiedz. Ciekawy jestem tylko jak sobie z tym poradzisz, bo Twoj angielski jest ze tak powiem 'tragical'. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: prosze o dane 10.04.07, 05:15 absztyfikant napisał: > Nie chce mi sie zwyczajnie szukac tych danych histeryczko. Jesli bardzo Cie to > nurtuje, to pogoogluj, albo wyslij e-maila do biura prasowego Olmerta, a na > pewno dostaniesz odpowiedz. Ciekawy jestem tylko jak sobie z tym poradzisz, bo > Twoj angielski jest ze tak powiem 'tragical'. > > he,he a gdzies ty slyszal moj angielski zydowski pajacu,chyba nie w twoim biurze prasowym w szczecinku gornym? lepiej naucz tego polglowka pulsa jak mowic po polsku,zaraz potem jak nauczysz twego drugiego koszer idola arapa jak sie poprawne wyrazac po polsku czy hebrajsku:)) lubie takie pajace jak ty,skaczecie wysoko jak pchly,ale tyle waszego co sobie poskaczecie. nie mam co szukac ani nikogo prosic o zadne dane,bo ich po prostu nie ma,dlatego taka zadyme robicie na tym watku. dawac to nie wy,wy to brac i krzyczec na caly swiat,wot gierojstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski no to czekam 10.04.07, 00:31 ale chyba za ciezka prace domowa zadalam a wiec wroce za pare godzin i zobacze co ten najmadrzejszy narod na swiecie wypocil,moze mnie zaskocza i hojnoscia i inteligencja kto wie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 rebiata .......pomozecie ? Pomozemy ...))) 10.04.07, 00:46 Jak za starych dobrych czasow ..........pomozcie sierotce bo to jej najwiekszy w zyciu problem w chwili obecnej. ( reszta poznikala z biegiem czasu....mesko-damskie sprawki juz passe ) Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: no to czekam 10.04.07, 00:52 Przyjde wieczorowa pora jesli czekasz . Hehe zartowalem , przysle mojego kolege Ahmeda on nie jest taki wybredny. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: no to czekam 10.04.07, 02:12 i-love-2-ski napisała: > ale chyba za ciezka prace domowa zadalam a wiec wroce za pare godzin i zobacze > co ten najmadrzejszy narod na swiecie wypocil,moze mnie zaskocza i hojnoscia i > inteligencja kto wie:)) A moze zdradzisz,po co ci te cyfry?Umiesz w ogole liczyc?No i cos innego jeszcze mnie interesuje:Dlaczego w ogole Izrael mialby komukolwiek dawac pieniadze?Czy jest miara wielkosci ducha jakiegos panstwa ilosc pieniedzy przekazanych skorumpowanym ylytom 3 swiata?Kazde panstwo,ktore "daje" pomoc innym, robi to w swoim interesie.Pewnie Izrael tez. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: no to czekam 10.04.07, 02:19 pozarski napisał: > A moze zdradzisz,po co ci te cyfry?Umiesz w ogole liczyc?No i cos innego > jeszcze mnie interesuje:Dlaczego w ogole Izrael mialby komukolwiek dawac > pieniadze?Czy jest miara wielkosci ducha jakiegos panstwa ilosc pieniedzy > przekazanych skorumpowanym ylytom 3 swiata?Kazde panstwo,ktore "daje" pomoc > innym, robi to w swoim interesie.Pewnie Izrael tez. typowo zydowska odpowiedz,nie dosc ,ze nie na temat to jeszcze bezczelne pytanie dlaczego. dlatego dziadku,ze sam sciaga od kazdego,to mogly dac tym,ktorzy tej pomocy potrzebuja. kapujesz cos czy dalej pusto z rybkami? skorumpowani to wy jestescie,jak nie afera finansowa to rozporkowa u was w raju i jeszcze masz czelnosc krytykowac innych:) nastepnym razem poszukaj sobie innego tematu na swoje pyskowy tu rozmawiamy tylko na zadane pytanie i ja jestem od tego aby je zadawac,nie ty. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: no to czekam 10.04.07, 02:32 Wiesz co rachulko,masz wyrazne niedobory w stosunkach miedzyludzkich i plciowych zreszta tez.To widac po twoich malo sbornych postach.A wystarczy tylko buzie gazeta przykryc i bedziesz miala tylu ilu chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: czy ktos wie 10.04.07, 00:53 Tu jest tabela w przeliczeniu na osobę. www.nationmaster.com/graph/eco_eco_aid_don_percap-economic-aid-donor-per-capita Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski dziekuje Wojtusiu 10.04.07, 02:08 widze,ze jedynie ty stanales na wysokosci zadania i przytoczyles fakty.forumowe klowny poza jazgotaniem jak wsciekle psy niczego konkretnego powiedziec nie umialy. teraz jasno widac,ze Izrael chociaz jest jednym z najbogatszych krajow swiata,sam zbierajac od kazdego kogo napotka na swej drodze jesli chodzi o pomoc tym poszkodowanym przez niesprawiedliwosc losu to serce ma z kamienia. nawet go na mapie nie widac jesli chodzi o akcje charytatywne nie dla swoich oczywiscie. no coz najgorzej zagluszyc fakty,ale jak widac tego typu statystyki nie ciesza sie popularnoscia wsrod naszej forumowej koszer gawiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa nu judaica do roboty lenie..szukac tej pomocy 10.04.07, 01:04 eretza dla innych.. moze gross cos napisal?? lub inny noblista.. arik podobno pomagal...ale uspili morderce szukac lenie!!! gdzie reszta?? spi juz?...obudzic i szukac Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 Niedlugo 59 rocznica niepodleglosci Izraela 10.04.07, 01:09 Gratulujemy , zadziwia ze ten piekny bohaterski kraj ( mniejszy niz woj mazowieckie ) ma dopiero 59 lat !!! Gratulujemy z Polski i EU. www.israelfestival.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother1 [...] 10.04.07, 02:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: 59 lat zabijania palestynczykow 10.04.07, 04:55 Izrael troszczy sie o wszystkich swoich sasiadow. Niedawno w ramach pomocy pomogl Libanowi zarzucajac wprost Bejrut (co za chojnosc) tysiacami cluster bombs. Do dzisiaj dzieci tamtejsze znajduja te zabawki, potem ich juz nie ma i przez to kazdej libanskiej rodzinie zyje sie dostatniej bo mniej geb jest do wykarmienia. Te sama polityke pomocy stosuje sie do prawowitych wlascicieli okupowanej Palestyny - palestynczykow z jeszcze wieksza energia Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: 59 lat zabijania palestynczykow 10.04.07, 08:54 znow sie australijski zafajd zakrztusil.... Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: 59 lat zabijania palestynczykow 10.04.07, 10:18 Ale link z petycja w obronie Finkelsteina wyklikalas - strach ci d... scisnal? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: 59 lat zabijania palestynczykow 10.04.07, 12:44 zbalansowany napisał: > Ale link z petycja w obronie Finkelsteina wyklikalas - strach ci d... scisnal? Biedny Finkiel,NPD nie dala kaucji? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: pozarski 10.04.07, 20:54 Postawmy tym heretykom jeszcze pare komorek gazowych i bedzie zupelnie milusio :) autor:piotrgdansk4 Czy mam to traktowac jako zamowienie.Na kogo poslac rachunek? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: 59 lat zabijania palestynczykow 10.04.07, 13:02 nic nie wyklikalam.... tez mi szkoda, ze polecial, ale mam wrazenie, ze nawet administracji bylo za duzo, popieranie tego sqrwiela... ale nic, link do tej petycji mam i bede sprawdzac, czy ty i cep podpisaliscie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski nastepne dane 10.04.07, 16:11 bo ta zgraja japaczy oczywiscie niczego nie znajdzie,co mogloby zaszkodzic sprawie. Jasno widac,ze Izrael jest w czolowce panstw,ktore sa bogate i ktore stac na pomaganie innym. Problem w tym,ze nawet jak rozpetali wojne Jordanska to jeczeli do USA o kosztach i nakazali sobie je zwrocic. konca tej hutzpy nie widac,ale w jednym sa dobrze-w jeczeniu i wykrecaniu kota ogonem-zloty medal. www.finfacts.com/biz10/globalworldincomepercapita.htm Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: nastepne dane 10.04.07, 21:06 bo wiesz ... im sie nalezy brac, a nie dawac, bo chol...era holokaust przezyli, beda na tym jechac z 500 lat, dopoki nastepny z wasikiem albo broda sie nie wkurzy. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: nastepne dane 10.04.07, 21:08 maglara napisała: > bo wiesz ... im sie nalezy brac, a nie dawac, bo chol...era holokaust > przezyli, beda na tym jechac z 500 lat, dopoki nastepny z wasikiem albo broda > sie nie wkurzy. nastepny chyba bedzie mial turban,w koncu moda sie zmienia a oni wciaz wasiki i brody preferuja. do modernych nigdy nie nalezeli,te plaszczyska o czyms swiadcza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: nastepne dane 10.04.07, 21:18 o pejsach nie zapominajmy, rozne ozdoby sie nosi :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: nastepne dane 10.04.07, 21:19 maglara napisała: > o pejsach nie zapominajmy, rozne ozdoby sie nosi :) no fakt to u nas lata 70 a tam wiecznie modne,ale nie dla kobiet niestety,te musza byc ciagle lyse. Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: nastepne dane 10.04.07, 21:23 i-love-2-ski napisała: > maglara napisała: > > > o pejsach nie zapominajmy, rozne ozdoby sie nosi :) > > no fakt to u nas lata 70 a tam wiecznie modne,ale nie dla kobiet niestety,te > musza byc ciagle lyse. a jak nie lyse to rude, co za zycie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: czy ktos wie 10.04.07, 21:05 Czy nadgryziony pierozek ktory Dana dala w lodzi glodnemu dziecku tez mozemy do tej pomocy zaliczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: czy ktos wie 10.04.07, 21:08 grzegorz1948 napisał: > Czy nadgryziony pierozek ktory Dana dala w lodzi glodnemu dziecku tez mozemy do > > tej pomocy zaliczyc? Moze ten pierozek nie, ale KORDLE Fredzia na pewno tak Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: czy ktos wie 10.04.07, 21:23 ale KORDLE Fredzia na pewno tak Kolderke Fredziowi sprezentowalem( niech ten biedak z Izraela ja ma)Chociaz mysle ze on ja wymyslil aby wywolac litoswc w dobrych sercach. Odpowiedz Link Zgłoś