Dodaj do ulubionych

Anieatak-nowy idiota,czy stara gwardia?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 22:09
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus nowy idiota....:) 24.11.03, 22:33
      juz widac ze bedzie nominowany do tytulu pajaca roku...

sadze ze w kategorii - "najwiekszy pojeb" :)))))))

widze go konkurujacego o to zaszczytne miano z bonobo44 i zbigiem44 ;))))

musze przyznac ze nie umialbym napisac czegos rownie pojebanego co produkuje
      ten czlowiek...

najlepsze jest to ze chyba akurat tutaj co do tego nie ma rozbieznych
      opinii ;))
      • marcus_crassus albo po prostu facet jedzie non stop na kwasie :)) 24.11.03, 22:35
        do gwiazdki powinien juz sie przekrecic w takim wypadku ;)
        • Gość: PL Dawno nic nie spłodził,może już przedawkował? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 22:52
          A czy jego szpital zakontraktował detoks w NFZ?
          • anieatak Re: Dawno nic nie spłodził,może już przedawkował? 24.11.03, 22:59
            phi..co wy tam wiecie..
            czy musicie zobaczyc +15 w polowie grudnia..?
            listopad nie wystarczy?
            • Gość: PL A więc nie przedawkował,ale jest tuż,tuż. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 23:03
              • anieatak Re: A więc nie przedawkował,ale jest tuż,tuż. 24.11.03, 23:08
                ja pije krew..
                ale ten co przelewa wieksza ciula..ci ul..so ul..dusza cie kochanie/ny..

jestem tu aby cie uwolnic..

cis nie do przerzniecia:)

ps tylko Pani:)
                • Gość: Pl Nie jesteś tu aby mnie uwolnić,ale rozbawić,oraz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 23:14
                  zniechęcić do narkotyków. Pij mleko.
                  • anieatak Re: Nie jesteś tu aby mnie uwolnić,ale rozbawić,o 24.11.03, 23:17
                    any way..wole zielone dymy ..niz oszukancze przyjaciolki..male biale..
                    choc sie poniekad identyfikuje..
                    nic o mnie nie wiesz..albo wiesz za duzo:)

ps gram sobie w przeszle gierki bo mam dobry humor..
                    mydlo nie szczypie..bucha..acha..
                • anieatak Re: A więc nie przedawkował,ale jest tuż,tuż. 24.11.03, 23:45
                  anieatak napisała:

> ja pije krew..
                  > ale ten co przelewa wieksza ciula..ci ul..so ul..dusza cie kochanie/ny..
                  >
                  > jestem tu aby cie uwolnic..
                  >
                  > cis nie do przerzniecia:)
                  >
                  >
                  > ps tylko Pani:)

kosc i ul..roicie..strasznie jestescie chorzy psychiatrycznie..ja lecze..takze
                  nieuswiadomione wczesniej choroby..
              • marcus_crassus 23:08-strzelil se dawke,nie da sie ukryc..:(((( 24.11.03, 23:11
                • anieatak Re: 23:08-strzelil se dawke,nie da sie ukryc..:(( 24.11.03, 23:15
                  wudajesz sie jednym z ludzi..ktorzy zgodziliby sie podac neuroleptyki swojemu
                  dziecku..bo tak powiedzial lekkarz..psy..

pierdol sie..bo wiecej zdjec dostaniesz:)(pozdrawiam)..a pozy tym zaczniesz, na
                  prawde bac sie smierci..
                  pozdrawiam..
                • Gość: PL Ale rozsądnie chłopak bierze-jeszcze może pisać!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 23:18
                  • marcus_crassus 23:15-po prostu kwasik dopiero zaczyna dzialac..:) 24.11.03, 23:28
                    0 23:30 bedzie juz orbitowal miedzy marsem a jowiszem :))))

• anieatak Re: 23:15-po prostu kwasik dopiero zaczyna dziala 24.11.03, 23:30
                      4 lub 5..
                      to jak ..
                      to be or not to be..
                      jezeli wiesz o czym mowie..

wenus czeka:)
                      • Gość: PL wenus?nie ten kierunek-chłopie źle cię wystrzelili IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 23:34
                        • anieatak Re: wenus?nie ten kierunek-chłopie źle cię wystrz 24.11.03, 23:40
                          prawdziwe wenus jest na sloncu..cofanie do zera..do swiatlosci..

powtarzam sie ale..moze nie mialas stycznosci..ze mna :)

jak nie okragle swietliste slonce..

jezeli nie ..to..
                          czeka cie 9..pluton..egzekucja..i wiedz ze ten sad zapcha kazde usta:)
                      • marcus_crassus mowilem 23:30..:))) 24.11.03, 23:36
                        swoja droga powiem ci szczerze:

"jezeli wiesz o czym mowie"-nie mam zielonego pojecia o czym mowisz :))))))

• anieatak Re: Anieatak-nowy idiota,czy stara gwardia? 24.11.03, 23:01
      wlasciwie to stara gwardia:)

tego forum jednak wczesniej nie atakowalem..
      a teraz atakuje forum onz..kazde forum na swiecie tym..

czy byl jakis polak przede mna tlumaczony na wiecej jezykow?
      watpie:)
      • ms.helga Re: Anieatak-nowy idiota,czy stara gwardia? 24.11.03, 23:36
        anieatak napisała:

> wlasciwie to stara gwardia:)
        >
        > tego forum jednak wczesniej nie atakowalem..
        > a teraz atakuje forum onz..kazde forum na swiecie tym..
        >
        > czy byl jakis polak przede mna tlumaczony na wiecej jezykow?
        > watpie:)
        • ms.helga Ups, za szybko kliknelam 24.11.03, 23:37
          > anieatak napisała:
          >
          > > wlasciwie to stara gwardia:)
          > >
          > > tego forum jednak wczesniej nie atakowalem..
          > > a teraz atakuje forum onz..kazde forum na swiecie tym..

hihih. to tylko liscie konopi szumia:))
          • marcus_crassus nie zadne liscie konopii 24.11.03, 23:40
            przeciez ten koles jedzie na kwasie-nie ma zadnych watpliwowsc

nie wierze ze po konopii mozna wyprodukowac takie badziewie...

boje sie swoja droga co on jeszcze moze zaatakowac :))))))))
            • anieatak Re: nie zadne liscie konopii 24.11.03, 23:42
              mie kreci slonce kochanie..
              zielone wydobywa mi najlepsze barwy + luzuje mnie..
              jest lekarstwem..

w nawiasie ..hiszpanskie..

la luz ..czyli swiatlo:)

nie bojcie sie i...

spokojnie, spokojnie:)
              • marcus_crassus to cie luzuje baranie: 24.11.03, 23:43
                Pierwszym efektem zażycia kwasa jest np. wyluzowanie, ale i dreszcze...Przez
                całą "bazę" będziesz się czuł luzacko, jednak jak cię ktoś wystraszy, to po
                frytkach - do końca zabawy masz doła i lęki, jednak jak przez godzinkę czasu
                załapiesz się na zajebiste towarzystwo, to masz MAX szczęścia, więc uważaj z
                kim się bujasz na bazie...Pamiętajcie, że oprócz całkowitego rozluźnienia,
                będziecie się brechtać do bólu brzucha, a zarazem będziesz chciał o wszystkim
                pogadać, wszystkim chcesz pomóc, jednak nie zawsze się udaje. Następnie -
                zjawy wizualne. Nie jest niczym nowym, że ludzie na kwasie widzą np. swoję
                mamę, która przed chwilą dzwoniła z pracy, lub zmarłego już ojca. Wszystko
                można sobie wyobrazić, jednak najlepiej przed wzięciem kwasa nagrać się w np.
                MARIO BROS, żeby nasze wyobrażenia kojarzyły się z małymi skaczącymi
                ludzikami, niż w MORTAL KOMBAT, bo wtedy możemy koledze zrobić FATALITY...
                Oczywiście nasze oczy mogą zobaczyć tylko mrugające lampki, lub nie zobaczymy
                nic szczególnego na bazie.. Najlepszym efektem jest ciągły narost sił, które
                nie kończą się mimo nie przespanej nocy, czy nawet dwóch. Nie polecam brać
                kwacha osobie samotnej, albo nie polecam próbować zasnąć po nim - bo można
                załapać zejście i nie wstać już z łóżka aż do następnego dnia, lub załapiesz
                doła i nie będziesz normalnie funkcjonował.. Pamiętając o tym wszystkim -
                można wywnioskować, że najlepszym miejscem do bazowania na kwasie jest
                dyskoteka, impreza domowa. Polecam Techno jako styl muzyki do LSD. To właśnie
                na techno parade w Berlinie 90% ludzi było przećpanych, a tak przy okazji
                techno emituje żywe dźwięki, dzięki którym maszyna pobudzająca (LSD) pokazuje
                jak może nas wsiągnąć ostre uderzanie w bass, czy kosmiczne dźwięki.. Jednak
                ponad wszystko odradzam alkohol - jego najmniejsza ilość może zaraz zostać
                zwrócona przez nasz żołądek.

• anieatak Re: to cie luzuje baranie: 24.11.03, 23:48
                  stary ..ja jestem eksperymentem..TESTereM..
                  kwasa swiadomie jadlem dziesiec lat temu..
                  cenne doswiadczenia:)
                  • marcus_crassus a dzis sobie popalasz grzybka tak??? 24.11.03, 23:50
                    kapelusik juz wyjarales czy jeszcze nie???

grzybki sa najlepsze no nie???:)))))

jestem pewny ze przetestowales na sobie cala tablice mendelejewa i cos jeszcze
                    ekstra no nie???:)))))

• anieatak Re: a dzis sobie popalasz grzybka tak??? 24.11.03, 23:53
                      marcus_crassus napisał:

> kapelusik juz wyjarales czy jeszcze nie???
                      >
                      > grzybki sa najlepsze no nie???:)))))
                      >
                      > jestem pewny ze przetestowales na sobie cala tablice mendelejewa i cos
                      jeszcze
                      > ekstra no nie???:)))))
                      >

grzybki robia room..pokoj..podpowiadaja jak robic grze baj..
                      bylem nimi oszolomiony..
                      podalbym kazdemu dwudziestolatkowi jako szczepionke:)
                      • marcus_crassus nooooo...pokoj :))))...to peace bracie :)))))) 24.11.03, 23:55
                        grzybki sa z pewnoscia bombowe :))))))a grzybki z kwasikiem to juz w ogole...

no to jak juz masz klimacik na peace and friendship to zarzuc sobie
                        grzybki:))))a potem dojdz kwasika :))))))

wiesz jak bedzie fajnie :))))

no to raz dwa :))))

a wiesz jakie potem fajne rzeczy napiszesz??:D
                        • anieatak Re: nooooo...pokoj :))))...to peace bracie :))))) 24.11.03, 23:58
                          ja ci sie staram wytlumaczyc..drugi moga pomoc..ale jak sie nie dostanie..
                          to nic nie pomoze..ser i o..ooo..same dziury w systemie..

`doskonala maszyna zaczyna sie zacinac`:)
            • Gość: PL Jak to co -może zatakować słońce,a to biedne się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 23:45
              broni -stąd te ostatnie wystrzały plazmy.
              • anieatak Re: Jak to co -może zatakować słońce,a to biedne 24.11.03, 23:51
                bycie true magiem oznacza posiadanie ..mon sun now..
                do you understand?

mi sprzyja..poki co..i oni sie coraz bardziej boja..to dobrze..
                paranoik jeden z drugim do zelbetonu..

i jeszcze tlumaczenie game..od tylu Emag..i w dodatku game over..wiTam..

ex theend , jezeli to komus cos powie:)
                • Gość: PL Odpadam-muszę chyba kupić parę gier komputerowych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 23:59
                  abym to zrozumiał,swoją drogą mojemu synowi zabronię grać w cokolwiek!!!!
                  • anieatak Re: Odpadam-muszę chyba kupić parę gier komputero 25.11.03, 00:01
                    dzieci naszego narodu uswiadamiam ze ta gre przegrywmy przez slepote..

zajrzyj na edukacje..oraz na moje forum..
                    zapraszam..

zalozylem ukryte lecz kazde zgloszenie akceptuje:)

pozdrawiam..
                    • anieatak Re: Odpadam-muszę chyba kupić parę gier komputero 25.11.03, 00:03
                      gra to zycie..po grze..po-grze-b..e..be..byc potem..
                      narazie trzeba zasluzyc na ocene..
                      tutaj..
                      na tej ziemi:)
                    • Gość: PL Edukację??Dziękuję,wolę tę książkową niz heroinową IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 00:06
                      Ale przez ostatnie kilkadziesiąt minut tak mi pracowała przepona,że chyba przez
                      pół nocy z tego dotlenienia nie zasnę.
                      • anieatak Re: Edukację??Dziękuję,wolę tę książkową niz hero 25.11.03, 00:11
                        jebnie ci przepona w 2004..)

oglosilem ja juz era sera..

umieranie ze smiechu i jak temu zapobiec..medycy sie zajmna :)
                        • Gość: PL Nie dociągniesz do końca 2004przy takim dawkowaniu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 00:14
                          • anieatak Re: Nie dociągniesz do końca 2004przy takim dawko 25.11.03, 00:17
                            do konca 2004 nie dociagna instytucje dawkujace gowno od dawien dawnow..
                            ja jestem ino jedna kropka..
                            ale wiesz jak jest z wybrancami..
                            FATum..mu ta figa z makiem..
                            leje kochanie kazdego..
                            zsyntezuj tez..
                            nie dziel..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka