Gość: PL IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 22:09 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus nowy idiota....:) 24.11.03, 22:33 juz widac ze bedzie nominowany do tytulu pajaca roku... sadze ze w kategorii - "najwiekszy pojeb" :))))))) widze go konkurujacego o to zaszczytne miano z bonobo44 i zbigiem44 ;)))) musze przyznac ze nie umialbym napisac czegos rownie pojebanego co produkuje ten czlowiek... najlepsze jest to ze chyba akurat tutaj co do tego nie ma rozbieznych opinii ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus albo po prostu facet jedzie non stop na kwasie :)) 24.11.03, 22:35 do gwiazdki powinien juz sie przekrecic w takim wypadku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Dawno nic nie spłodził,może już przedawkował? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 22:52 A czy jego szpital zakontraktował detoks w NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: Dawno nic nie spłodził,może już przedawkował? 24.11.03, 22:59 phi..co wy tam wiecie.. czy musicie zobaczyc +15 w polowie grudnia..? listopad nie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL A więc nie przedawkował,ale jest tuż,tuż. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 23:03 Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: A więc nie przedawkował,ale jest tuż,tuż. 24.11.03, 23:08 ja pije krew.. ale ten co przelewa wieksza ciula..ci ul..so ul..dusza cie kochanie/ny.. jestem tu aby cie uwolnic.. cis nie do przerzniecia:) ps tylko Pani:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pl Nie jesteś tu aby mnie uwolnić,ale rozbawić,oraz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 23:14 zniechęcić do narkotyków. Pij mleko. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: Nie jesteś tu aby mnie uwolnić,ale rozbawić,o 24.11.03, 23:17 any way..wole zielone dymy ..niz oszukancze przyjaciolki..male biale.. choc sie poniekad identyfikuje.. nic o mnie nie wiesz..albo wiesz za duzo:) ps gram sobie w przeszle gierki bo mam dobry humor.. mydlo nie szczypie..bucha..acha.. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: A więc nie przedawkował,ale jest tuż,tuż. 24.11.03, 23:45 anieatak napisała: > ja pije krew.. > ale ten co przelewa wieksza ciula..ci ul..so ul..dusza cie kochanie/ny.. > > jestem tu aby cie uwolnic.. > > cis nie do przerzniecia:) > > > ps tylko Pani:) kosc i ul..roicie..strasznie jestescie chorzy psychiatrycznie..ja lecze..takze nieuswiadomione wczesniej choroby.. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: 23:08-strzelil se dawke,nie da sie ukryc..:(( 24.11.03, 23:15 wudajesz sie jednym z ludzi..ktorzy zgodziliby sie podac neuroleptyki swojemu dziecku..bo tak powiedzial lekkarz..psy.. pierdol sie..bo wiecej zdjec dostaniesz:)(pozdrawiam)..a pozy tym zaczniesz, na prawde bac sie smierci.. pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Ale rozsądnie chłopak bierze-jeszcze może pisać!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 23:18 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus 23:15-po prostu kwasik dopiero zaczyna dzialac..:) 24.11.03, 23:28 0 23:30 bedzie juz orbitowal miedzy marsem a jowiszem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: 23:15-po prostu kwasik dopiero zaczyna dziala 24.11.03, 23:30 4 lub 5.. to jak .. to be or not to be.. jezeli wiesz o czym mowie.. wenus czeka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL wenus?nie ten kierunek-chłopie źle cię wystrzelili IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 23:34 Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: wenus?nie ten kierunek-chłopie źle cię wystrz 24.11.03, 23:40 prawdziwe wenus jest na sloncu..cofanie do zera..do swiatlosci.. powtarzam sie ale..moze nie mialas stycznosci..ze mna :) jak nie okragle swietliste slonce.. jezeli nie ..to.. czeka cie 9..pluton..egzekucja..i wiedz ze ten sad zapcha kazde usta:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus mowilem 23:30..:))) 24.11.03, 23:36 swoja droga powiem ci szczerze: "jezeli wiesz o czym mowie"-nie mam zielonego pojecia o czym mowisz :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: Anieatak-nowy idiota,czy stara gwardia? 24.11.03, 23:01 wlasciwie to stara gwardia:) tego forum jednak wczesniej nie atakowalem.. a teraz atakuje forum onz..kazde forum na swiecie tym.. czy byl jakis polak przede mna tlumaczony na wiecej jezykow? watpie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Anieatak-nowy idiota,czy stara gwardia? 24.11.03, 23:36 anieatak napisała: > wlasciwie to stara gwardia:) > > tego forum jednak wczesniej nie atakowalem.. > a teraz atakuje forum onz..kazde forum na swiecie tym.. > > czy byl jakis polak przede mna tlumaczony na wiecej jezykow? > watpie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Ups, za szybko kliknelam 24.11.03, 23:37 > anieatak napisała: > > > wlasciwie to stara gwardia:) > > > > tego forum jednak wczesniej nie atakowalem.. > > a teraz atakuje forum onz..kazde forum na swiecie tym.. hihih. to tylko liscie konopi szumia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie zadne liscie konopii 24.11.03, 23:40 przeciez ten koles jedzie na kwasie-nie ma zadnych watpliwowsc nie wierze ze po konopii mozna wyprodukowac takie badziewie... boje sie swoja droga co on jeszcze moze zaatakowac :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: nie zadne liscie konopii 24.11.03, 23:42 mie kreci slonce kochanie.. zielone wydobywa mi najlepsze barwy + luzuje mnie.. jest lekarstwem.. w nawiasie ..hiszpanskie.. la luz ..czyli swiatlo:) nie bojcie sie i... spokojnie, spokojnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus to cie luzuje baranie: 24.11.03, 23:43 Pierwszym efektem zażycia kwasa jest np. wyluzowanie, ale i dreszcze...Przez całą "bazę" będziesz się czuł luzacko, jednak jak cię ktoś wystraszy, to po frytkach - do końca zabawy masz doła i lęki, jednak jak przez godzinkę czasu załapiesz się na zajebiste towarzystwo, to masz MAX szczęścia, więc uważaj z kim się bujasz na bazie...Pamiętajcie, że oprócz całkowitego rozluźnienia, będziecie się brechtać do bólu brzucha, a zarazem będziesz chciał o wszystkim pogadać, wszystkim chcesz pomóc, jednak nie zawsze się udaje. Następnie - zjawy wizualne. Nie jest niczym nowym, że ludzie na kwasie widzą np. swoję mamę, która przed chwilą dzwoniła z pracy, lub zmarłego już ojca. Wszystko można sobie wyobrazić, jednak najlepiej przed wzięciem kwasa nagrać się w np. MARIO BROS, żeby nasze wyobrażenia kojarzyły się z małymi skaczącymi ludzikami, niż w MORTAL KOMBAT, bo wtedy możemy koledze zrobić FATALITY... Oczywiście nasze oczy mogą zobaczyć tylko mrugające lampki, lub nie zobaczymy nic szczególnego na bazie.. Najlepszym efektem jest ciągły narost sił, które nie kończą się mimo nie przespanej nocy, czy nawet dwóch. Nie polecam brać kwacha osobie samotnej, albo nie polecam próbować zasnąć po nim - bo można załapać zejście i nie wstać już z łóżka aż do następnego dnia, lub załapiesz doła i nie będziesz normalnie funkcjonował.. Pamiętając o tym wszystkim - można wywnioskować, że najlepszym miejscem do bazowania na kwasie jest dyskoteka, impreza domowa. Polecam Techno jako styl muzyki do LSD. To właśnie na techno parade w Berlinie 90% ludzi było przećpanych, a tak przy okazji techno emituje żywe dźwięki, dzięki którym maszyna pobudzająca (LSD) pokazuje jak może nas wsiągnąć ostre uderzanie w bass, czy kosmiczne dźwięki.. Jednak ponad wszystko odradzam alkohol - jego najmniejsza ilość może zaraz zostać zwrócona przez nasz żołądek. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: to cie luzuje baranie: 24.11.03, 23:48 stary ..ja jestem eksperymentem..TESTereM.. kwasa swiadomie jadlem dziesiec lat temu.. cenne doswiadczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus a dzis sobie popalasz grzybka tak??? 24.11.03, 23:50 kapelusik juz wyjarales czy jeszcze nie??? grzybki sa najlepsze no nie???:))))) jestem pewny ze przetestowales na sobie cala tablice mendelejewa i cos jeszcze ekstra no nie???:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: a dzis sobie popalasz grzybka tak??? 24.11.03, 23:53 marcus_crassus napisał: > kapelusik juz wyjarales czy jeszcze nie??? > > grzybki sa najlepsze no nie???:))))) > > jestem pewny ze przetestowales na sobie cala tablice mendelejewa i cos jeszcze > ekstra no nie???:))))) > grzybki robia room..pokoj..podpowiadaja jak robic grze baj.. bylem nimi oszolomiony.. podalbym kazdemu dwudziestolatkowi jako szczepionke:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nooooo...pokoj :))))...to peace bracie :)))))) 24.11.03, 23:55 grzybki sa z pewnoscia bombowe :))))))a grzybki z kwasikiem to juz w ogole... no to jak juz masz klimacik na peace and friendship to zarzuc sobie grzybki:))))a potem dojdz kwasika :)))))) wiesz jak bedzie fajnie :)))) no to raz dwa :)))) a wiesz jakie potem fajne rzeczy napiszesz??:D Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: nooooo...pokoj :))))...to peace bracie :))))) 24.11.03, 23:58 ja ci sie staram wytlumaczyc..drugi moga pomoc..ale jak sie nie dostanie.. to nic nie pomoze..ser i o..ooo..same dziury w systemie.. `doskonala maszyna zaczyna sie zacinac`:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Jak to co -może zatakować słońce,a to biedne się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 23:45 broni -stąd te ostatnie wystrzały plazmy. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: Jak to co -może zatakować słońce,a to biedne 24.11.03, 23:51 bycie true magiem oznacza posiadanie ..mon sun now.. do you understand? mi sprzyja..poki co..i oni sie coraz bardziej boja..to dobrze.. paranoik jeden z drugim do zelbetonu.. i jeszcze tlumaczenie game..od tylu Emag..i w dodatku game over..wiTam.. ex theend , jezeli to komus cos powie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Odpadam-muszę chyba kupić parę gier komputerowych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 23:59 abym to zrozumiał,swoją drogą mojemu synowi zabronię grać w cokolwiek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: Odpadam-muszę chyba kupić parę gier komputero 25.11.03, 00:01 dzieci naszego narodu uswiadamiam ze ta gre przegrywmy przez slepote.. zajrzyj na edukacje..oraz na moje forum.. zapraszam.. zalozylem ukryte lecz kazde zgloszenie akceptuje:) pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: Odpadam-muszę chyba kupić parę gier komputero 25.11.03, 00:03 gra to zycie..po grze..po-grze-b..e..be..byc potem.. narazie trzeba zasluzyc na ocene.. tutaj.. na tej ziemi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Edukację??Dziękuję,wolę tę książkową niz heroinową IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 00:06 Ale przez ostatnie kilkadziesiąt minut tak mi pracowała przepona,że chyba przez pół nocy z tego dotlenienia nie zasnę. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: Edukację??Dziękuję,wolę tę książkową niz hero 25.11.03, 00:11 jebnie ci przepona w 2004..) oglosilem ja juz era sera.. umieranie ze smiechu i jak temu zapobiec..medycy sie zajmna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Nie dociągniesz do końca 2004przy takim dawkowaniu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 00:14 Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: Nie dociągniesz do końca 2004przy takim dawko 25.11.03, 00:17 do konca 2004 nie dociagna instytucje dawkujace gowno od dawien dawnow.. ja jestem ino jedna kropka.. ale wiesz jak jest z wybrancami.. FATum..mu ta figa z makiem.. leje kochanie kazdego.. zsyntezuj tez.. nie dziel.. Odpowiedz Link Zgłoś