Gość: Tomek44 IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 24.12.03, 08:18 Zycze wszystkim forumowiczom, ktorzy dzisiaj obchodza swoje swieto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziwak4 Re: WESOLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT 24.12.03, 08:22 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Zycze wszystkim forumowiczom, ktorzy dzisiaj obchodza swoje swieto. Czy Ty sobie jaja robisz z tych swiat? Bo na to wyglada,niedorozwiniety madralo! A ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michah Od zydow 'Wesolych Swiat' nie potrzebujemy IP: *.bchsia.telus.net 24.12.03, 08:24 skurwysyny zamordowaliscie 10 Palestynczykow w ciagu ostatnich 24h a teraz macie czelnosc zyczenia chrzescijanom skladac ???? PASZOL WONT Z TYMI WASZYMI ZYCZENIAMI......WONT Odpowiedz Link Zgłoś
wolf42 Re: Od zydow 'Wesolych Swiat' nie potrzebujemy 24.12.03, 08:28 Gość portalu: michah napisał(a): > skurwysyny zamordowaliscie 10 Palestynczykow w ciagu ostatnich 24h > a teraz macie czelnosc zyczenia chrzescijanom skladac ???? > > PASZOL WONT Z TYMI WASZYMI ZYCZENIAMI......WONT Zamknij swoja buzie,bo cie odwioza tam,gdzie twoje szczekanie juz nie bedzie slyszalne,zapieniony psie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: WESOLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 24.12.03, 11:26 To przykre, ze nawet w takim dniu nie potraficie inaczej, a w koncu Chrzescijanstwo zaczelo sie dzisiaj w Izraelu. I poza zazenowaniem nie jestem w stanie sie na was obrazac, choc to przykre, ze z tymi bluzgami siadziecie dzisiaj do stolu. Ja dostalem dzisiaj mile zyczenia od proboszcza duzej parafii w Polsce i bylem bardzo wzruszony. Mysle, ze nie wystawiliscie sobie dobrego swiadectwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conrad Re: WESOLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT IP: *.telia.com 24.12.03, 11:27 Widze na tym forum niezmeirnie duzo artykolow z nienawiscia do arabow. Nie tylko nienawiscia lwcz czysta prowokacja, ublizaniem i innym niegodnym zachowaniem. Ososby te mowia same za siebie. Chce nadmienic ze nie znam przypadkow aby arabowie ( jezeli wogole taki narod istnieje) bo to ogolna nazwa dla roznych narodowosci,) zrobili cos zlego POLSCE. Dlaczego tez ta nienawisc. Kilku prymitywnych typow , nieszczesliwych i samotnych probuja stworzyc prowokacje aby ktos naprawde zaczal arabow w tym odleglym kraju nienawidzic. Skonczcie z tym bo nikt Was nie slucha. Do Arabow: palestynczykow, Irakijczykow, Iranczykow, Saudiarabijczykow, i wszystkicj innych zydow i japonczykow. My jako narod POLSKI nie mamy nic przeciwko Ani kultorze arabskiej ani zydowskiej , ani waszej wierze i szanujemy zarowno wasza religie jak i kolture. Wypowiedzi na tym forum sa prowokacja kilku nikczemnych jednostek. CONRAD. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Do Arabów jako takich broń Boże! 24.12.03, 13:14 Ale do fanatyków islamskich i obłąkanych terorrystów palestyńskich i owszem mam zastrzeżenia a nawet więcej! A kultura arabska i religia islamska są rzeczywiście fascymujące podobnie jak inne religie i kultury! Pozdrawiam wszystkich umiarkowanych wyznawców Islamu i nie wojujących Arabów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Serdeczne dzieki! IP: *.turbonet.com 24.12.03, 12:26 i nawzajem: Happy Chanukah! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Serdeczne dzieki! IP: 5.3.1R* / 213.8.97.* 24.12.03, 13:00 U nas jeszcze Hanuka i codziennie zapalamy jedna swieczke, az wypelni sie Hanukija. Dziekuje za zyczenia, a IP: *.bchsia.telus.net nie jest w stanie mnie zdenerwowac. Juz sie przyzwyczailem do tego zlodzieja nikow i moge mu jedynie wspolczuc, bo wyglada na to, ze dzisiaj nie bedzie mial z kim usiasc przy stole, dlatego tak go denerwuja te zyczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 WESOLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT 24.12.03, 13:07 Wzajemnie! Wzajemnie! Pogodnego święta świateł! Życzy abstrakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba a bezterminowo mogę życzyć tego samego? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 13:21 chcesz, czy nie - życzę Odpowiedz Link Zgłoś