Gość: Bardomu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 20:07 Żeby wygrać wystarczy tylko zatrzymać Lynna Greera...buahaha Spróbujcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kj Re: Idea Śląsk gra w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 00:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Idea Śląsk gra w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 00:52 Liczy się tylko piłkarski Śląsk, co kogo obchodzi jakiś prywatny klub Idea. W tej chwili w III lidze, ale za dwa lata w eskraklasie WKS ŚLĄSK na zawsze wierny wrocławskim kibicom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misieq Re: Idea Śląsk gra w Sopocie IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 07.02.04, 13:02 Buahaha, to żeś dowalił "za dwa lata w Ekstraklasie". Spoko niech będą w I lidze, życzę im tego z całego serca. Ale musisz się przyzwyczaić, że sport to komercja, jak nie będzie mieli kasy na transfery, to nie zawojujecie nawet II ligi grając jakimiś patałachami. A jeżeli jesteście tacy dobrzy, to czemu jesteście w III lidze. Jestem kibicem z Wrocka, ale wqurwia mnie takie ślepe kibicowanie. Pytając się ludzi z Polsce z czym im się kojarzy piłkarski Śląsk, na 90% dostaniesz odpowiedzi typu: leszcze, zadyma, kibole, dno. Koszykarski Śląsk: Europa, solidny zespół. No nic, kończę swój wywód, do zobaczenia za 2 lata w I lidze (jak narazie to chłopaki z Zakrzowa - POLAR, są od Was lepsi :-)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbl Komentatorzy meczu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.04, 15:28 Właśnie w TV zakończyła się transmisja... zaznaczam - ze nie jestem jakims zagorzałym kibicem koszykówki - a szczególnie kibicem Śląska Wrocław - ale flaki mi się przewracały - gdy słyszałem komentatorów tego meczu. jeśli ktos nie potrafi ukryć sympatii komu kibicuje - to tylko brak profesjonalizmu - ale te okrzyki radości w momencie - gdy Prokom wychodził na prowadzenie - to było po prosu żenujące ! czy w tej telewizorni nie ma normalnych ludzi do komentowania meczów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ideja Re: Komentatorzy meczu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 17:17 to prawda, mialam podobne odczucia. szlag czlowieka trafia, gdy ma do czynienia z takim brakiem profesjonalizmu, szczegolnie w telewizji publiznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigu Re: Idea Śląsk gra w Sopocie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 18:36 W imieniu wszystkich fanów Śląska i Prokomu pragnę przeprosić za skandaliczne zachowanie Hyżego. Prokom to spoko klub i nie chcę aby stał się naszym wrogiem. A co do komentatorów to odnioslem podobne uczucia co wy. HEJ ŚLASK Odpowiedz Link Zgłoś