Gość: Greg IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.04.04, 21:48 Hej Slask, hej slask, hej slask !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kurator Re: Trenerzy typują kto wygra - Idea Śląsk, czy P IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.04, 22:08 Nie piszcie Śląsk, bardzo proszę... Ten twór nazywa się Judea i tak ma zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PlasticBug Re: Trenerzy typują kto wygra - Idea Śląsk, czy P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 09:35 Nie wiem spod jakiego kamienia wylazles "robaczku" ale lepiej idz stad bo jeszcze ktos cie ROZDEPCZE !!!! Z ciebie jest taki kibic jak z koziej d..y traba !!!!!!!! Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLONIA POLONIA IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 12:52 POLONIA PONAD WSZYSTKO!!! WYGRAMY! - a Śląskowi - R.I.P. + trzy razy dał DUPY w Eurolidze - wystarczy tego "dobrego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raistlin_mag Re: POLONIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.04, 16:20 chłopcze, ale ty śmieszny jesteś, brak słów po prostu..... Śląsk dał dupy w Euro??? chyba nie oglądałeś żadnego meczu facet!!!! no ale na pewno oglądałeś występy swojej "drużyny" w jakimś tam FIBA czy ULEB CUP gdzie poziomgry jest po prostu kosmiczny bueheheheheheheh troche pokory i szacunku.... a co do meczu: ja bilecik juz mam i apeluje do kibiców aby szczelnie wypełnili Halę w niedziele, zróbmy atmosferę jak w Euro (pamietacie mecze z Pamesą, Efesem czy Benettonem???).... bilety jeszcze są do kupienia i nie są wcale drogie!!!!!!! wierzę w was.... pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: POLONIA IP: *.range81-155.btcentralplus.com 30.04.04, 17:26 Polonia nie dała dupy , bo nie miała okazji . zanim zaczniesz szczekać powiedz co znowu takiego osiągnęła Polonia .Nawet jej nie powównuj z Ideą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: booo Doping IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 30.04.04, 19:21 JA bym sobie zyczyl takiego dopingu jak byl w meczu euro z Pamesa lub Efesem po prostu bajka i prawie 7tys gardel ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Re: POLONIA IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.04, 10:50 najbrzdsza stolica Europy,niemacie nic ciekawego do zaoferowania poza- cwaniactwem podworkowym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN ŚLĄSKA Re: POLONIA IP: *.os.kn.pl 01.05.04, 11:11 ŻAL MI CIEBIE PROSTAKU.ZEJDŻ Z TEJ STRONY BO STRASZNIE ŚMIERDZI.UMYJ SIE WARSZAWIAKU I PRZESTAW SIĘ NA PŁYWANIE SYNCHRONICZNE, BO NA KOSZU SIĘ NIE ZNASZ.CPWCŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pool Re: POLONIA IP: 80.72.37.* 02.05.04, 08:47 żałosne hanysy !!! małomiasteczkowe kompleksy z was wychodzą ciecie!!! Polonia jest Dumą Stolicy, do której cały śląsk traci lata świetlne. Chce widzieć dziś wasze smutne ryje po porażce. żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: POLONIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.04, 23:07 I co teraz powiesz CWELU z warszawki !!! Wsadź sobie swój głupi dumny wielkowsiowy ryj do atlasu i zobacz gdzie mieszają prawdziwe hanysy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bednarz Re: POLONIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.04, 17:58 przynajmniej 3 razy dal dupy, a twoja zasrana polonia nawet tego dupy dac nie potrafi, wiec nie mow ze dal dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sweter2004 Re: Trenerzy typują kto wygra - Idea Śląsk, czy P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 11:59 Dla mnie faworytem jest Polonia, Slask gra praktycznie dwoma zawodnikami (wojcik i greer) , polonia ma w swoim skladzie wiecej snajperow (jeklin , eliot, nordgad, jarutis) pozatym Polonia jest bardziej przygotowana psychicznie niz slask. Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: Trenerzy typują kto wygra - Idea Śląsk, czy P 03.05.04, 12:06 Gość portalu: Sweter2004 napisał(a): > Dla mnie faworytem jest Polonia, Slask gra praktycznie dwoma zawodnikami > (wojcik i greer) , polonia ma w swoim skladzie wiecej snajperow (jeklin , > eliot, nordgad, jarutis) pozatym Polonia jest bardziej przygotowana psychicznie > > niz slask. Więc jak to się stało,że Polonia przegrała? Jak to wytłumaczysz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Trenerzy typują kto wygra - Idea Śląsk, czy P IP: *.core.lanet.net.pl 02.05.04, 08:44 tylko Slask , Slask WKS Odpowiedz Link Zgłoś
barti35 Re: Trenerzy typują kto wygra - Idea Śląsk, czy P 02.05.04, 16:10 Śląsk win!!! Odpowiedz Link Zgłoś