Gość: Lolo IP: *.god01.telsat.wroc.pl 13.07.04, 20:42 I dobrze wejdźmy do 2 ligi przez boisko a nie w taki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibicWKS Re: Rozdane licencje w II lidze IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.07.04, 20:46 Też tak uważam. Porządek musi być. Słabi spadają a dobrzy awansują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wroclawianin Pod Jaworem ja Slaska w dupe ...e!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 01:49 3 liga, 3 liga WKS!!!! Cala Polska j ebie Slaska!!! A zwlaszcza dresiarzy czyli kibicow Slaska!!! Buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wroclawianin Pod Jaworem ja Slaska w dupe pyerdole!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 01:49 3 liga, 3 liga WKS!!!! Cala Polska j ebie Slaska!!! A zwlaszcza dresiarzy czyli kibicow Slaska!!! Buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudonim Śląsk w 2 lidze ? Nigdy w Życiu ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.04, 10:00 Śląsk na 100% nie awnasuje w tym sezonie do 2 ligi ! Wspomnicie moje slowa po sezonie !!! Sa slabi i juz :( Odpowiedz Link Zgłoś