Gość: Michal IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 21:31 Murdza sprzedawczyku!! Ile meczy kupiłeś w tym sezonie frajerze jeden, he?!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lubin FAN Re: Michał zapewne jakis wrocławski pajacyk IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.09.04, 22:22 VIVA ZAGŁĘBIE LUBIN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WZL Mówią David Kalousek i Zbigniew Murdza IP: 211.250.81.* 12.09.04, 23:01 Zbyszek , jesteś najlepszy ! ------------------------------- Jest tylko jedno Zagłębie ... WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula Strona int.Zagłębia jest śmiechu warta a IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.09.04, 10:00 najbardziej zabawne jest to że administratorzy rozmawiają sami ze sobą !! a broń Boże jak by sie kto z zenatrz wtrącil to zaraz WON ! :-) tam jeszcze istnieje SIERMIĘŻNA KOMUNA zresztą jak w całym klubie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedboy Do Judasza... IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.09.04, 19:23 wzruszyła mnie twoja historia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasioJasio Re: Strona int.Zagłębia jest śmiechu warta a IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.09.04, 21:18 Fakt, strona oficjalna Zagłębia jest póki co antyreklamą klubu, ale to jest inna historia. Natomiast na Forum może wypowiadać się każdy. Jedyny warunek to wypowiadanie się Z SENSEM. ZuluGula jak zwykle jesteś powierzchowny i delikatnie mówiąc mijasz się z prawdą, wypowiedzi ADMINISTRATORÓW to na forum możesz szukać ze świecą. No i jeszcze jedno. Klub nie ma żadnego wpływu na wypowiedzi na Forum. Na szczęście. Zapraszam zainteresowanych: www.zaglebie-lubin.pl/forum/ Ciebie ZuluGula też, mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sergio Re: MICHAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:00 zajmij się pajacu "wielkim "śląskiem.wielkim polarem . wielkim ino-cośtam. macie tych zespołów ,trochę gratulacje tyle derbowych pojedynków ...ha...ha.......................................................... ....................................! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula Zawodnik z nr.4 wZagłębiu to prawie KRZYNÓWEK taki IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.09.04, 21:41 temat na stronie int. Zagłębia uznano za obraze i nakazano wykreślić z tematów !! a czy to może być obraza skoro ja tego młodego zawodnika tak oceniam ??? a podkresle że ruchy na boisku prowadzenie pilki i przeglą sytuacji to całkiem KRZYNÓWEK !! ale administratorzy uznali inaczej !! prosze ocenic demokratyczną liste int. MAŁEGO !! SORY wielkiego zaglębia !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedboy Re: Zawodnik z nr.4 wZagłębiu to prawie KRZYNÓWEK IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.09.04, 00:13 i jeszcze przeglą bo takze nie wiem co to znaczy, a tak przy okazji sorry pisze sie przez dwa r... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasioJasio Re: Zawodnik z nr.4 wZagłębiu to prawie KRZYNÓWEK IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.09.04, 10:31 Był taki temat przypominam sobie. Nie wiem kto i dlaczego go zamknął, nie mogę też tego sprawdzić, bo usuniętych tematów się nie przechowuje. Jeżeli jednak był on npisany w takim stylu jak Twój pierwszy post pod nowym nikiem to nie rozumiem czemu się dziwisz, że Twoje "wypowiedzi" są wyrzucane z Forum: "Bardzo lubie JUDASZYĆ bo POLSKA to taka dziwny kraj !! a ZAGŁĘBIE to taki dziwny klub !" całość można znaleźć na forum pod adrsem: www.zaglebie-lubin.pl/forum/viewtopic.php?t=671&highlight= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula Spedboy !! cmoknij mnie w pompe wodną !! IP: *.bdm.com.pl / *.bdm.com.pl 14.09.04, 13:45 !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś