Dodaj do ulubionych

Mówią David Kalousek i Zbigniew Murdza

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 21:31
Murdza sprzedawczyku!! Ile meczy kupiłeś w tym sezonie frajerze jeden, he?!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lubin FAN Re: Michał zapewne jakis wrocławski pajacyk IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.09.04, 22:22
      VIVA ZAGŁĘBIE LUBIN!!!!
    • Gość: WZL Mówią David Kalousek i Zbigniew Murdza IP: 211.250.81.* 12.09.04, 23:01
      Zbyszek , jesteś najlepszy !
      -------------------------------
      Jest tylko jedno Zagłębie ...
      WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN !
    • Gość: ZuluGula Strona int.Zagłębia jest śmiechu warta a IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.09.04, 10:00
      najbardziej zabawne jest to że administratorzy rozmawiają sami ze sobą !! a
      broń Boże jak by sie kto z zenatrz wtrącil to zaraz WON ! :-) tam jeszcze
      istnieje SIERMIĘŻNA KOMUNA zresztą jak w całym klubie !!
      • Gość: speedboy Do Judasza... IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.09.04, 19:23
        wzruszyła mnie twoja historia...
      • Gość: JasioJasio Re: Strona int.Zagłębia jest śmiechu warta a IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.09.04, 21:18
        Fakt, strona oficjalna Zagłębia jest póki co antyreklamą klubu, ale to jest inna historia. Natomiast na Forum może wypowiadać się każdy. Jedyny warunek to wypowiadanie się Z SENSEM. ZuluGula jak zwykle jesteś powierzchowny i delikatnie mówiąc mijasz się z prawdą, wypowiedzi ADMINISTRATORÓW to na forum możesz szukać ze świecą. No i jeszcze jedno. Klub nie ma żadnego wpływu na wypowiedzi na Forum. Na szczęście.

Zapraszam zainteresowanych:

www.zaglebie-lubin.pl/forum/
        Ciebie ZuluGula też, mimo wszystko.
    • Gość: sergio Re: MICHAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:00
      zajmij się pajacu "wielkim "śląskiem.wielkim polarem . wielkim ino-cośtam.
      macie tych zespołów ,trochę gratulacje tyle derbowych
      pojedynków ...ha...ha..........................................................
      ....................................!
    • Gość: ZuluGula Zawodnik z nr.4 wZagłębiu to prawie KRZYNÓWEK taki IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.09.04, 21:41
      temat na stronie int. Zagłębia uznano za obraze i nakazano wykreślić z
      tematów !! a czy to może być obraza skoro ja tego młodego zawodnika tak
      oceniam ??? a podkresle że ruchy na boisku prowadzenie pilki i przeglą sytuacji
      to całkiem KRZYNÓWEK !! ale administratorzy uznali inaczej !! prosze ocenic
      demokratyczną liste int. MAŁEGO !! SORY wielkiego zaglębia !!
      • Gość: speedboy Re: Zawodnik z nr.4 wZagłębiu to prawie KRZYNÓWEK IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.09.04, 00:13
        i jeszcze przeglą bo takze nie wiem co to znaczy, a tak przy okazji sorry pisze
        sie przez dwa r...
      • Gość: JasioJasio Re: Zawodnik z nr.4 wZagłębiu to prawie KRZYNÓWEK IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.09.04, 10:31
        Był taki temat przypominam sobie. Nie wiem kto i dlaczego go zamknął, nie mogę też tego sprawdzić, bo usuniętych tematów się nie przechowuje. Jeżeli jednak był on npisany w takim stylu jak Twój pierwszy post pod nowym nikiem to nie rozumiem czemu się dziwisz, że Twoje "wypowiedzi" są wyrzucane z Forum:

"Bardzo lubie JUDASZYĆ bo POLSKA to taka dziwny kraj !! a ZAGŁĘBIE to taki dziwny klub !"

całość można znaleźć na forum pod adrsem:
        www.zaglebie-lubin.pl/forum/viewtopic.php?t=671&highlight=
    • Gość: ZuluGula Spedboy !! cmoknij mnie w pompe wodną !! IP: *.bdm.com.pl / *.bdm.com.pl 14.09.04, 13:45
      !!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka