Dodaj do ulubionych

Śląsk Wrocław - Miedź Legnica 2:1

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 21:14
Scheta ty wez sie lepiej za jedno , bo nie masz podzielnej uwagi , a
twoja "barcelona" to marzenie nie z tej ziemi , wiec albo zajmij sie noga
albo koszem , bo narazie wszystko leci w dol . Lepiej zrob jedno a dobrze .
Trzym sie .
Obserwuj wątek
    • Gość: Lolo Śląsk Wrocław - Miedź Legnica 2:1 IP: *.god01.telsat.wroc.pl 19.09.04, 21:20
      Jestem wiernym fanem Ślaska ale nie mogłem dzis patrzeć na to co grali
      Małecki,Ostrowski,Szewczyk a zwłaszacza Kosztowniak. W tej formie Kosztowniak
      powinien sam sobie odpuscic grę.Nie wiem na co liczył Kowalski wystawiając
      go. Ustawienie Ostrowskiego tez nie jest mistrzostwem.
      Tak w ogóle to źle z druzyną jeśli Rosiński jest naszym wybawcą( oczywiście
      Robercie chodzi mi o twoją aktualną formę) choć chwała mu za to.
      Ogólnie jest źle i mam nadzieję, że szybko się to zmieni.
      WKS WKS WKS!!!
    • Gość: Fanatyk od 1974 ro Re: Śląsk Wrocław - Miedź Legnica 2:1 IP: *.magma / *.magma-net.pl 20.09.04, 11:23
      Panie Grzegorzu Kowalski co się z Panem dzieje? Drużyna w ubiegłym sezonie
      bywało że i przegrywała ale grała piłkę ofensywną tzw do "przodu" Ja się boję
      że ma Pan staje się typowym trenerem -wyrobnikiem takim jakich wielu w Polsce.
      Na początku wiele pomysłów na grę ofensywna,radosną a
      następnie "uspokojenie" tzn zespół gra piłkę zachowaczą,czyli pełne
      zabezpieczenie tyłów, z zawodników z wrodzoną grą ofensywną przerabia się i
      dostosowuje do zadań tylko destrukcyjnych z zadaniem tylko jednym wybić
      przeciwnikowi piłkę i to najlepiej na aut bo wtedy zdąży wrócic pozostałych
      trzech zawodnikow! Takich tranerów i zawodnikow przez nich "wyszkolonych było i
      jest mnóstwo.
      Panie Grzgorzu odwagi, jest Pan młodym człowiekiem niech Pan zaryzykuje i
      zmieni nastawienie i styl gry drużyny Śląska niech tak nie będzie jak w
      pierwszej polowie meczu z Miedzianką że drużyna atakowała 3-4 zawodnikami a
      pozostałych 4-5 asekuracyjnie zostawało na swojej połowie, niech obrońcy
      biorą udział w akcjach ofensywnych (tak było przecież w ubiegłym sezonie!)
      a na treningach niech do znudzenie ćwiczą grę "jeden na jeden" a nie tylko
      ustawienia defensywne bo tak w wynika z obrazu meczu. Ja wierzę że Pana drużyna
      jak nie daj Boże nawet przegra mecz ale da z siebie wszystko i pokaże piłkę
      ofensywną to na stadion na Oporowskiej oprócz najwierniejszych fanatyków
      przyjdą jeszcze inni żeby dopingować nasz Śląsk!z gry przepraszam za
      ewentualne błedy i składnie ale strasznie mi zależy na Śląsku
    • Gość: Gość Re: Śląsk Wrocław - Miedź Legnica 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 11:24
      I takie lewary pchają się do 2 ligi hahaha,pośmiewisko całej Polski.Zaorać
      oporowską i posadzić rzodkiewkę!!!!
      • Gość: Cichy Re: Śląsk Wrocław - Miedź Legnica 2:1 IP: *.chello.pl 20.09.04, 12:10
        Nie jestem fanem Ślaska, ale to chyba dobrze aby jak najwięcej drużyn
        dolnośląskich grało w jak najwyższych klasach rozgrywkowych. A tak poza tym to
        już pora na prawdziwe derby w pierwszej lidze Zagłębie v Śląsk(co by tam o nich
        nie sądzić i jakich by emocji nie wzbudzały). Śląsk naprzód.
        PS. Ogladałem mecz. Jezu ! gdzie się podziali kibice WKS-u. Przecież włodarze
        miasta będą mieli dalej gdzieś klub, widząc taki marazm.

• Gość: vvv Re: Śląsk Wrocław - Miedź Legnica 2:1 IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 20.09.04, 12:42
      niestety polowa "kibicow" ogladala mecz w tv :(
    • Gość: Emu Re: Śląsk Wrocław - Miedź Legnica 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:05
      jaki klub tacy kibice,niedługo będą derby ze Spartą Ziębice.ODRA OPOLE,POLONIA
      BYTOM I PIAST GLIWICE-niebiesko-czerwona armia!!!Cały śląsk do nas należy!!!
    • Gość: jaro Re: Śląsk Wrocław - Miedź Legnica 2:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 12:44
      Włodarze miasta niech trzymają się z daleka od prywatnego klubu. Niech
      postarają się zarobic pieniądze porzadną pracą - wynikami na boisku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka