Dodaj do ulubionych

Zagłębie zagra z Herthą

IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.10.04, 22:59
ZAGŁĘBIE PSY! oczywiście ze średnią drużyną z RFN Zagłębie wtopi na maxa. wiadomo - Zagłębie to psy, psy, psy i jeszcze raz psy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: slayne Re: Zagłębie zagra z Herthą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 07:01
      Skoxiku zaczynasz juz dzialac na nerwy choc w sumie jak mozna sie wkurzac na
      takiego idiote.
    • Gość: Paszczak ????????????????????????????????????????????? IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.10.04, 08:08
      Czy skox jest nienormalny?
      A może to jakiś frustrat z dużego miasta typu Breslau?
      I do tego kibic 3-cioligowego zespołu?
      A na dodatek nazwą zespołu może jest śląsk?
      Jeżeli na wszystkie pytania odpowiedź brzmi TAK, to ja już wszystko rozumiem.
      To jest niestety standard dla kibiców śląska breslau.
      • Gość: SKOX Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.10.04, 11:34
        a ty nie umiesz czytać palancie albo głupi jesteś. przecież wiadomo, że liczy się tylko jeden klub: Górnik Polkowice. i wiadomo też, że Zagłębie to psy, psy, psy!!!
        • Gość: CzajaFans HEHE PSY LUBIŃSKO-POLOWICKIE SIE ŻRĄ!!! IP: 217.17.46.* 05.10.04, 13:26
          Czy to lubin czy polkowice, jaka roznica wiadomo ze konfidenci i pucusie
          policyjnie he he- LICZY SIE TYLKO ŚLĄSK , BEZ WZGLĘDU W KTÓREJ LIDZE GRA!! O
          KIM JEST NAJWIECEJ ARTYKUŁÓW I WIADOMOSCI O SLĄSKU, BO WROCŁAW TO MIASTO A WY
          ZAWSZE BEDZIECIE TYLKO WIESNIAKAMI - SLASK WROCLAW FOREVER
          • Gość: SKOX Re: HEHE PSY LUBIŃSKO-POLOWICKIE SIE ŻRĄ!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.10.04, 14:09
            ty natomiast jesteś na 100% chory psychicznie i lepiej będie dla ciebie jeśli nie będziesz zabierał głosu. precz idioto, a jak coś ci nie pasuje to mogę cię odnaleźć i zniszczyć
          • Gość: slayne Re: HEHE PSY LUBIŃSKO-POLOWICKIE SIE ŻRĄ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 16:53
            Wojskowo-policyjne Śląskie bydle jak było tak i nadal jest. jestescie tam gdzie
            zaslugujecie by byc. Co do ciebie skox - szkoda słow, imbecylom sie nie nalezą.
            Górnik Polkowice to dobra drużyna, swietne miasteczko.
            • Gość: SKOX SAYNE IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.10.04, 09:17
              wiesz, życie imbecyla jest łatwiejsze. nic do ciebie personalnie nie mam. jest tylko jeden Górnik
    • Gość: Ziolo Re: Zagłębie zagra z Herthą IP: *.kghm.pl 06.10.04, 19:36
      Skox masz jakiś kompleks wielkomiasteczkowy czy to tylko zazdrość 3-cio ligowa ?
      • Gość: SKOX Re: Ziolo IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.10.04, 22:05
        nie mam kompleksów. i wcale nie traktuję poważnie polskiej (psiarskiej) ligi. robię sobie jaja. jestem z polkowic i bawię się w kibica - prawdziwy kibic musi mieć wrogą drużynę. ja akurat wybrałem sąsiada - Zagłębie psy psy psy!!! pozdrowienia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka