Gość: SKOX IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.10.04, 22:59 ZAGŁĘBIE PSY! oczywiście ze średnią drużyną z RFN Zagłębie wtopi na maxa. wiadomo - Zagłębie to psy, psy, psy i jeszcze raz psy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slayne Re: Zagłębie zagra z Herthą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 07:01 Skoxiku zaczynasz juz dzialac na nerwy choc w sumie jak mozna sie wkurzac na takiego idiote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paszczak ????????????????????????????????????????????? IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.10.04, 08:08 Czy skox jest nienormalny? A może to jakiś frustrat z dużego miasta typu Breslau? I do tego kibic 3-cioligowego zespołu? A na dodatek nazwą zespołu może jest śląsk? Jeżeli na wszystkie pytania odpowiedź brzmi TAK, to ja już wszystko rozumiem. To jest niestety standard dla kibiców śląska breslau. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKOX Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.10.04, 11:34 a ty nie umiesz czytać palancie albo głupi jesteś. przecież wiadomo, że liczy się tylko jeden klub: Górnik Polkowice. i wiadomo też, że Zagłębie to psy, psy, psy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzajaFans HEHE PSY LUBIŃSKO-POLOWICKIE SIE ŻRĄ!!! IP: 217.17.46.* 05.10.04, 13:26 Czy to lubin czy polkowice, jaka roznica wiadomo ze konfidenci i pucusie policyjnie he he- LICZY SIE TYLKO ŚLĄSK , BEZ WZGLĘDU W KTÓREJ LIDZE GRA!! O KIM JEST NAJWIECEJ ARTYKUŁÓW I WIADOMOSCI O SLĄSKU, BO WROCŁAW TO MIASTO A WY ZAWSZE BEDZIECIE TYLKO WIESNIAKAMI - SLASK WROCLAW FOREVER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKOX Re: HEHE PSY LUBIŃSKO-POLOWICKIE SIE ŻRĄ!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.10.04, 14:09 ty natomiast jesteś na 100% chory psychicznie i lepiej będie dla ciebie jeśli nie będziesz zabierał głosu. precz idioto, a jak coś ci nie pasuje to mogę cię odnaleźć i zniszczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slayne Re: HEHE PSY LUBIŃSKO-POLOWICKIE SIE ŻRĄ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 16:53 Wojskowo-policyjne Śląskie bydle jak było tak i nadal jest. jestescie tam gdzie zaslugujecie by byc. Co do ciebie skox - szkoda słow, imbecylom sie nie nalezą. Górnik Polkowice to dobra drużyna, swietne miasteczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKOX SAYNE IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.10.04, 09:17 wiesz, życie imbecyla jest łatwiejsze. nic do ciebie personalnie nie mam. jest tylko jeden Górnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziolo Re: Zagłębie zagra z Herthą IP: *.kghm.pl 06.10.04, 19:36 Skox masz jakiś kompleks wielkomiasteczkowy czy to tylko zazdrość 3-cio ligowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKOX Re: Ziolo IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.10.04, 22:05 nie mam kompleksów. i wcale nie traktuję poważnie polskiej (psiarskiej) ligi. robię sobie jaja. jestem z polkowic i bawię się w kibica - prawdziwy kibic musi mieć wrogą drużynę. ja akurat wybrałem sąsiada - Zagłębie psy psy psy!!! pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś