Dodaj do ulubionych

Apator Mistrzem Polski

IP: 157.25.172.* 03.10.01, 13:32
Chyba nie macie już wątpliwości
Obserwuj wątek
    • marcini Re: Apator Mistrzem Polski 03.10.01, 20:07
      Bufon!!!
      • Gość: damcio Re: Apator Mistrzem Polski IP: 213.17.208.* 04.10.01, 16:02
        I kto to mówi...?
    • Gość: olo Re: Apator Mistrzem Polski IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 20:49
      a - mam wątpliwości co do Twojej osoby.
    • Gość: Krzyżak Re: Apator Mistrzem Polski IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 18:47
      Myślę ,że wypada nam koledzy forumowicze i fani złożyć sedeczne gratulacje.
      Pozdrawiam kibiców Wrocka.
      • roberto65 Re: Apator Mistrzem Polski 12.10.01, 18:54
        Spóżnione, bo spóżnione (nie było mnie 2 tygodnie w Polsce), ale szczere
        zyczenia dla Apatora i jego kibiców za zdobycie MISTRZOSTWA POLSKI...
        Pozdro Apator !
    • Gość: Krzyżak Re: Do Roberto 65 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 20:33
      I wielkie Ci dzieki Roberto.Na to czekałem.Byc może w przyszłym sezonie to my
      wam bedziemy takie gratulacje skladać/aczkolwiek nie miałbym nic
      przeciwko.............?
      pozdro.
      • roberto65 Re: Do Krzyżaka 13.10.01, 22:19
        Widzisz Krzyżak, bo ja już jestem taki gość, który umie docenić klasę
        przeciwnika, a Wy byliście po prostu w tym decydującym meczu o lepsi...
        Pozdrawki !
        • Gość: spoden Re: Do Krzyżaka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 00:12
          roberto ,oglądałeś mecz? sędzia w drugą strone by sędziował to by było 46:44
          dla nas.
          • roberto65 Re: Do Krzyżaka 14.10.01, 00:29
            ...oglądałem na video...a co do sędziów...to wiesz...gospodarzom pomagają nawet
            ściany, ale przyznasz, że jakby nasze chłopaki pojechały troszkę lepiej, to nie
            trzeba by zwalać wszystkiego na sędziów, bo nawet i on nie byłby w stanie pomóc
            przeciwnikowi... Po prostu przegraliśmy tytuł mistrza mecz wcześniej w
            Bydgoszczy (szkoda, ze nie mógł wtedy jechać Nichols)i mecz w Toruniu to już
            było dla Apatora...z górki...
            Ale za rok mam nadzieję ze to my zdobędziemy MISTRZA...
            ...LICZĘ NA TO !!!
            Pozdro !
            • Gość: spoden Re: Do Krzyżaka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 01:41
              agadza się,pojechaliby lepiej,mieliby mistrza,ale nie zmienia to faktu błędów
              sędziowskich.Masz racje,że tytuł przegraliśmy juz wcześniej,ale ja
              wskazałbym :porażke w zielonej górze,oraz remis u siebie z częstochową(dla mnie
              to był największy szok tego sezonu).Pozdrawiam.
              • jaano Sędziowskie wpadki w Toruniu 15.10.01, 14:35
                zgadzam się w calkowitości ze spodenem i chciałbym tu przypomnieć dziwne zaiste
                przypadki 'wspierania' torunskich zawodników przez własne mury włącznie z
                wieżyczką sędziowską w meczach toruńsko-wrocławskich na Pomorzu:
                * 1995 r. przed ostatnim wyscigiem 44:40 dla Sparty; w XV wyścigu Protas z
                Knudsenem
                • Gość: Morciasz Re: Sędziowskie wpadki w Toruniu IP: *.graf.torun.pl 27.12.01, 12:16
                  jaano napisał(a):
                  > przypadki 'wspierania' torunskich zawodników przez własne mury włącznie z
                  > wieżyczką sędziowską w meczach toruńsko-wrocławskich na Pomorzu:
                  > * 1995 r. przed ostatnim wyscigiem 44:40 dla Sparty; w XV wyścigu Protas z
                  > Knudsenem
    • Gość: krzyzak Re: Do Roberto i Jaano IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 22:45
      Drogi Roberto .Jesteś wyjątkowym gosciem z klasą.Jak już powiedziałem za Twoje
      obiektywne wypowiedzi szczególnie Cie cenie i serdecznie pozdrawiam.
      Pozdrawiam również Jaano,chociaż w twojej ostatnie wypowiedzi jesteś bardzo
      sybiektywny.
      Pozdrawiam nie tylko Roberto i jaano ,ale równiez wszystkich ,wszystkich
      normalnych kibiców Atlasu.
      Do nastepnego sezonu.Cześć.
      • roberto65 Re: Do Roberto i Jaano 23.10.01, 23:37
        Dzięki Krzyżak za miłe słowa pod moim adresem. Po prostu intereesuję się tyloma
        dyscyplinami sportowymi i w swoim życiu przeżyłem już tyle zwycięstw i porażek,
        ze na niektóre sprawy patrzę z dystansem i w miarę obiektywnie.
        Również pozdrawiam i abyśmy za rok znów spotkali się w finale MP (może tym
        razem na Stadionie Olimpijskim i żeby znów o tytule MP zadecydował ostatni
        bieg, ostatniego meczu).
        Pozdro dla Ciebie i wszystkich prawdziwych kibiców czarnego sportu w Toruniu i
        całej Polsce...
        • Gość: Krzyżak Re: Do Roberto i Jaano IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 22:11
          dzieki za odpowiedz.Pozdrawiam.
          Aha podobno polowa skladu atlasu ma wyfrunąć z wrocka.Mówi sie o Sawce i
          Krzyżaku ,a także co byłoby hitem Ułamku ,który ma przejść do Apatora.
          Gybyś cos wiedział Roberto to daj znać.
          Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka