Gość: a IP: 157.25.172.* 03.10.01, 13:32 Chyba nie macie już wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: damcio Re: Apator Mistrzem Polski IP: 213.17.208.* 04.10.01, 16:02 I kto to mówi...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Apator Mistrzem Polski IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 20:49 a - mam wątpliwości co do Twojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Apator Mistrzem Polski IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 18:47 Myślę ,że wypada nam koledzy forumowicze i fani złożyć sedeczne gratulacje. Pozdrawiam kibiców Wrocka. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Apator Mistrzem Polski 12.10.01, 18:54 Spóżnione, bo spóżnione (nie było mnie 2 tygodnie w Polsce), ale szczere zyczenia dla Apatora i jego kibiców za zdobycie MISTRZOSTWA POLSKI... Pozdro Apator ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Do Roberto 65 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 20:33 I wielkie Ci dzieki Roberto.Na to czekałem.Byc może w przyszłym sezonie to my wam bedziemy takie gratulacje skladać/aczkolwiek nie miałbym nic przeciwko.............? pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Do Krzyżaka 13.10.01, 22:19 Widzisz Krzyżak, bo ja już jestem taki gość, który umie docenić klasę przeciwnika, a Wy byliście po prostu w tym decydującym meczu o lepsi... Pozdrawki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: Do Krzyżaka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 00:12 roberto ,oglądałeś mecz? sędzia w drugą strone by sędziował to by było 46:44 dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Do Krzyżaka 14.10.01, 00:29 ...oglądałem na video...a co do sędziów...to wiesz...gospodarzom pomagają nawet ściany, ale przyznasz, że jakby nasze chłopaki pojechały troszkę lepiej, to nie trzeba by zwalać wszystkiego na sędziów, bo nawet i on nie byłby w stanie pomóc przeciwnikowi... Po prostu przegraliśmy tytuł mistrza mecz wcześniej w Bydgoszczy (szkoda, ze nie mógł wtedy jechać Nichols)i mecz w Toruniu to już było dla Apatora...z górki... Ale za rok mam nadzieję ze to my zdobędziemy MISTRZA... ...LICZĘ NA TO !!! Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: Do Krzyżaka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 01:41 agadza się,pojechaliby lepiej,mieliby mistrza,ale nie zmienia to faktu błędów sędziowskich.Masz racje,że tytuł przegraliśmy juz wcześniej,ale ja wskazałbym :porażke w zielonej górze,oraz remis u siebie z częstochową(dla mnie to był największy szok tego sezonu).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jaano Sędziowskie wpadki w Toruniu 15.10.01, 14:35 zgadzam się w calkowitości ze spodenem i chciałbym tu przypomnieć dziwne zaiste przypadki 'wspierania' torunskich zawodników przez własne mury włącznie z wieżyczką sędziowską w meczach toruńsko-wrocławskich na Pomorzu: * 1995 r. przed ostatnim wyscigiem 44:40 dla Sparty; w XV wyścigu Protas z Knudsenem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morciasz Re: Sędziowskie wpadki w Toruniu IP: *.graf.torun.pl 27.12.01, 12:16 jaano napisał(a): > przypadki 'wspierania' torunskich zawodników przez własne mury włącznie z > wieżyczką sędziowską w meczach toruńsko-wrocławskich na Pomorzu: > * 1995 r. przed ostatnim wyscigiem 44:40 dla Sparty; w XV wyścigu Protas z > Knudsenem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re: Do Roberto i Jaano IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 22:45 Drogi Roberto .Jesteś wyjątkowym gosciem z klasą.Jak już powiedziałem za Twoje obiektywne wypowiedzi szczególnie Cie cenie i serdecznie pozdrawiam. Pozdrawiam również Jaano,chociaż w twojej ostatnie wypowiedzi jesteś bardzo sybiektywny. Pozdrawiam nie tylko Roberto i jaano ,ale równiez wszystkich ,wszystkich normalnych kibiców Atlasu. Do nastepnego sezonu.Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Do Roberto i Jaano 23.10.01, 23:37 Dzięki Krzyżak za miłe słowa pod moim adresem. Po prostu intereesuję się tyloma dyscyplinami sportowymi i w swoim życiu przeżyłem już tyle zwycięstw i porażek, ze na niektóre sprawy patrzę z dystansem i w miarę obiektywnie. Również pozdrawiam i abyśmy za rok znów spotkali się w finale MP (może tym razem na Stadionie Olimpijskim i żeby znów o tytule MP zadecydował ostatni bieg, ostatniego meczu). Pozdro dla Ciebie i wszystkich prawdziwych kibiców czarnego sportu w Toruniu i całej Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Do Roberto i Jaano IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 22:11 dzieki za odpowiedz.Pozdrawiam. Aha podobno polowa skladu atlasu ma wyfrunąć z wrocka.Mówi sie o Sawce i Krzyżaku ,a także co byłoby hitem Ułamku ,który ma przejść do Apatora. Gybyś cos wiedział Roberto to daj znać. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś