Gość: edłard IP: *.ar.wroc.pl 21.11.03, 23:04 Całym sercem jestem za Slaskiem...ale rozum podpowiada inaczej...przecież Pamesa nie przez przypadek zajmuje pierwsze miejsce w grupie....ale co tam CPiEWCŚ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jachopulos Re: Po zwycięstwie Idei Śląska z ASVEL IP: *.lanet.wroc.pl 21.11.03, 23:37 Faktem jest że pod koniec grudnia, śląsk będzie musiał się rozejrzeć za przynajmniej jednym dobrym środkowym.Już teraz słowa uznania dla gry wrocławian.Do końca pierwszej rundy pozostały cztery mecze, przede wszystkim trzeba zrobić wszystko aby wygrać te dwa mecze co zostały u siebie.Chłopaki muszą tak grać jakby każdy z tych meczy był meczem ostaniej szansy. A wtedy napewno coś jeszcze wygrają, a że mogą coś zwojować w eurolidze pokazali w pierwszych trzech meczach tak trzymać, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarkoL Re: Po zwycięstwie Idei Śląska z ASVEL IP: 62.93.97.* 22.11.03, 04:23 Idę na ten mecz !!! Będzie na pewno gorąco !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bblask Re: Po zwycięstwie Idei Śląska z ASVEL IP: *.mr.com.pl 22.11.03, 11:30 Widziałem mecz Pamesy z Albą chyba na Polsat- Sport myślę że są do ogrania czego Śląskowi serdecznie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Wygramy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 11:50 Wygramy i już! Pamesa nie jest aż tak niesamowita jak ją opisują wszyscy. Przeciwko Albie nie pokazali nic szczególnego. Tylko Ignerski niech wreszcie zacznie grać tak jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Po zwycięstwie Idei Śląska z ASVEL IP: *.stw-bonn.de 22.11.03, 14:38 Wygramy wygramy wygramy! Walencje pokonamy :D Odpowiedz Link Zgłoś