Dodaj do ulubionych

Soley - Soley

22.09.10, 22:41
Mnie się to akurat bbb podo... Czy uważacie, że nie mam gustu??? A panom na pewno spodoba się długonoga barbie...
Obserwuj wątek
    • w.ell Re: Soley - Soley 24.09.10, 22:50
      I co - nikomu się nie podo...? wink Że niby tandeciarstwo?
    • basilisque Re: Soley - Soley 25.09.10, 21:28
      Tak - o gustach rzeczywiście trudno dyskutować. Barbie - teraz są lepsze (raczej bardziej seksowne), ale sama grupa Middle of the Road na pewno lepsza od tych późniejszych typu Baccara, czy Angela True Connection, nie wspominając już o naszych rodzimych produktach. Warto też zauważyć że "Soley Soley" wyprzedza o 3 lata pierwsze hity ABBY i widać kto od kogo pożyczał.
      • basilisque Re: Soley - Soley 16.10.10, 15:48
        Ale jeśli chodzi o Abbę - to miała te przewagę, że były 2 laski jedna blond druga ciemna...
        • essor Re: Soley - Soley 19.10.10, 18:54
          W swojej konwencji bardzo dobre. Pieśń należy do tych ogólnie znanych, ale nie wiadomo kiedy i przez kogo wykonywanych, więc dla mnie to jakaś nowa informacja.

I zgadzam się z basilisque, że Abba wyraźnie naśladowała ten styl.
          • pomer_anya ABBA? 27.09.11, 20:24
            Ja takich podobieństw nie widzę, zresztą Abba nie jest moim idolem ich produkcje oznaczały cofnięcie się popu do poprzedniej epoki. Jedyny wyjątek to Watterloo, z którym wystartowali i było bardzo świeże, pastisz rocka. Soley - no cóż, ta nazwa kapeli mówi wszystko: Middle of the road... średniawka. Teraz tez takich pełno.
    • trzcinka78 Re: Soley - Soley 25.10.10, 21:23
      Mnie się też podoba! Zakładam, że to czysty "entertainment" - i jako taki jest ok.
      • ilnyckyj Re: Soley - Soley 20.09.12, 21:44
        Wtedy tego było pełno w polskim radio też, do wyrzygania. Ale ostatecznie - nie takie najgorsze. Lepsze np. od póżniejszego Boney M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka