zak-1 17.10.09, 10:51 Wybieramy siewieczorem do kina - moze jakieś propozycje ? Recenzje prasowe czesto mylą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: Kino wieczorem 17.10.09, 11:55 nie rozumiem.. to idzie się teraz do kina- i wybiera się co chce? oglądać?to sala kinowa ma kabinki indywidualne- czy można też w parachitp? mam notatki , ale gdzie? syn wciąż mnie poucza-mamo"komputer to tak jak książka ma strony- możesz ponumerowac sobie' - pewnie mu chodzi o foldery? czy o notatki w ulubione-ale gdzie ja mam? te filmy??? wyższa matematyka))) a gdyby tak nieba przybliżyć Odpowiedz Link
zak-1 Re: Kino wieczorem 17.10.09, 14:32 Znajdziesz , znajdziesz ... Jakoś po sutym obiedzie ochota na kino mi przechodzi leń ze mnie , ale i zona musi cos z zycia mieć nie tylko gary . Odpowiedz Link
marii51 Re: Kino wieczorem 17.10.09, 18:20 zak-1 jest ?czy już pobiegł do kina? a takie najnowsze-żadne archiwa- PORTRET Catherine Zeta-Jones Nie jest legendarną aktorką. Na ekranie świetnie tańczy, śpiewa i emanuje seksapilem. W życiu twardo stąpa po ziemi, ma słabość do luksusu i dojrzałych mężczyzn. I nieskończony upór w dążeniu do celu oraz ... szczęście. więcej PRZED PREMIERĄ "Julie i Julia" i gotowanie na ekranie Film "Julie i Julia" jest najsmakowitszym pretekstem do zaserwowania na stół "FILMu" krótkiego menu najciekawszych telewizyjnych programów kulinarnych. Dlaczego je kochamy? Poznaj historię smakowitych opowieści. więcej TYLKO W "FILMIE" Tajemnice dystrybutorów filmowych Specjalny raport dla widza przed wizytą w kinie. Odkrywamy tajniki dlaczego coś możemy oglądać, a czegoś nie; czemu coś nam dają od razu, a inne premiery opóźniają w nieskończoność; jaki film jest na zimę, a jaki na lato. Zdobądź wiedzę o sprowadzaniu filmów do naszych kin. więcej PO PREMIERZE Boski Andreotti i Jacek Pałasiński Niezwykły film o wybitnym włoskim polityku Gulio Andreottim, pasjonująca próba zrozumienia polityków i polityki. I równie znakomity komentator tego zjawiska: jeden z najlepszych w Polsce znawców spraw włoskich - Jacek Pałasiński z TVN 24. więcej Dodatki NASZE DVD "Obywatel Kane" O głośnym filmie Orsona Wellesa słyszał każdy szanujący się kinoman. Tego filmu nie trzeba przedstawiać. Trzeba go po prostu znać. To być może najlepszy film wszech czasów. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kino wieczorem 17.10.09, 14:43 Mam dla siebie ostatnio tak mało czasu ,ze o kinie nawet niemyślę ,życzę udanego wieczoru Odpowiedz Link
zak-1 Re: Kino wieczorem 17.10.09, 15:15 A ja z przymusu mam sobotę i niedzielę wolną .....i trza to jakoś zapełnic Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Kino wieczorem 17.10.09, 17:30 Jak to z przymusu? To źle, że masz wolne? Odpowiedz Link
zak-1 Re: Kino wieczorem 17.10.09, 18:27 Zle bo jak się soboto- niedziel nie robi to brakuje kasy . Niestety utrzymanie 2 duzych synów i niepracujacej żony na jako - takim poziomie kosztuje . Mus bo ..... pracowalem ostatnie 3 niedziele z rzędu a czwarta w mysl Kodeksu Pracy musi być wolna . A sobota byłaby 8 dniem ciągłej pracy a mozna tylko pracować 7 dni z rzędu . Na kopalniach przestrzega się tego rygorystycznie jak posypały sie kary PIPu za nieprzestrzeganie kodeksu. Odpowiedz Link