rena-ta49 18.04.10, 10:51 W deszczu 5moiejsce Kubicy , 10pkt dla Reno , to chyba dobrze ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: GP Chin deszczu Kubica 5 miejsce 18.04.10, 11:07 Startował z osemki , wiec nie jest żle Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: GP Chin deszczu Kubica 5 miejsce 18.04.10, 11:08 No właśnie, tym bardziej ,ze warunki jakie były kazdy widział Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Pomajstrowali w tym wyścigu 18.04.10, 15:04 Coś złego przeniknęło do F1, układy, kasa, ustawienia? Gdy Kubica jechał na trzecim miejscu a Petrow na czwartym z dużą przewagą na resztą stawki, sędziowie wypuszczając po raz drugi samochód bezpieczeństwa, zniwelowali tą przewagę. Podstawą do użycia tego samochodu były resztki przedniego skrzydła, leżące na alei wjazdowej do stanowisk serwisowych a więc nie na trasie?! Co więcej, nie zamknięto tego wjazdu i bolidy mogły w czasie jazdy gęsiego za samochodem bezpieczeństwa dokonać wymiany opon? Ewidentna manipulacja na korzyść McLarena i Ferrari! Wręcz jawne wypaczenie wyników! Dla mnie jest to skandal i sygnał, że w F1 są równi i równiejsi! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pomajstrowali w tym wyścigu 18.04.10, 19:20 To nie wiesz Tadziu, że tam gdzie jest kasa znajdą się tacy co zechcą dorobić? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pomajstrowali w tym wyścigu 19.04.10, 14:40 Masz rację , też to zauważyłam , i dziwiło mnie to, ale kurde nie pomyślałam ,ze to ustawione . Hmmmm , to juz mi się przestaje ten sport też podobać. Odpowiedz Link
darima_ka Ale ta nasza Policja durna jest 20.04.10, 18:36 Złapali mojego kolegę z pracy i nie dali sie przekonać ,ze jeździ na slickach , wlepili mu mandat 200PLN , i 5 pkt.karnych Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A to cymbały 20.04.10, 20:09 i pewnie jeszcze sucho było? Powinien się dowołać do Trybunału Europejskiego! Jeśli policjant drogowy nie ogląda F1 i nie wie co to slicki, to nie powinien pracować na stanowisku "krawężnika"! Odpowiedz Link